מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזורחסויה07/03/2011
שלום רב,
כיצד יתכן ש8 ימים לאחר החזרת 3 עוברים (שהוחזרו ביום החמישי PGD) הגיעה וסת. האם האסטרופם (3 םעמים ביום) והקרינון לא אמורים לעכב קצת את המחזור? הייתי אמורה להגיע ביום חמישי לבטא, אך אתמול בלילה כבר קיבלתי מחזור. האם התופעה נפוצה?
אני עושה פרוטוקול ארוך, החל מהיום 21. האם אפשר להתחיל לקחת דקא ביום ה21 לקראת טיפול נוסף או שצריך להמתין יותר זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה בחום לעשות בטא ביום חמישי
מרים07/03/2011מנסיון- ממליצה בחום לעשות בטא ביום חמישי.
לא כל דימום, גם זה שנראה כמו מחזור, הוא מחזור- בעיקר אם הוא מגיע ביום השמיני.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור....
דור07/03/2011היו מקרים שנשים דיממו אבל עדיין היה הריון, ייתן שעוברים שלא נקלטו נפלטו החוצה גם אלו מקרים שהיו................... בכל מקרה לעשות בטא בתאריך שצריך.
בשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור - תגובה
פרופ' שחר קול07/03/2011לא תמיד יש עיכוב של המחזור תחת טיפול כמוזכר בשאלה. בכל מקרה, רצוי לבצע בדיקת דם.
לגבי מחזור חדש - אפשר למתחיל אם בדיקת דם ביום 21 תוכיח שאת אחרי ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה עונים לחלק מהשאלות ולא לפי הסדרעדי07/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לי פעמיים לא ענו בכלל אפילו שהקפצתי
עדי07/03/2011נחמד שיש את הפורום הזה אך מאד מעליב ופוגע כשלא עונים לך בכלל וממש מדלגים על השאלה שלך ועונים על שאלות של אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה הורמונליתyaaeell07/03/2011
WBC 3.80 K/UL ( 4.00- 10.00)*(.........)
NEUTROPHILS 1.80 K/UL ( 1.80- 6.60) (*........)
NEUTROPHILS % 46.30 % ( 46.00- 68.00) (*........)
LYMPHOCYTES 1.50 K/UL ( 1.10- 3.50) (.*.......)
LYMPHOCYTES % 40.40 % ( 15.00- 45.00) (.......*.)
MONOCYTES 0.30 K/UL ( 0.08- 0.90) (.*.......)
MONOCYTES % 9.10 % ( 2.00- 9.00) (.........)*
EOSINOPHILS 0.20 K/UL ( 0.00- 0.60) (..*......)
EOSINOPHILS % 4.00 % ( 0.00- 6.00) (.....*...)
BASOPHILS 0.00 K/UL ( 0.00- 0.15)
BASOPHILS % 0.20 % ( 0.00- 1.50) (*........)
RBC 4.19 M/UL ( 3.90- 5.40) (.*.......)
HEMOGLOBIN 12.70 G/DL ( 12.00- 16.00) (.*.......)
HEMATOCRIT 37.30 % ( 35.00- 45.00) (.*.......)
MCV 88.90 FL ( 80.00- 98.00) (...*.....)
MCH 30.30 PG ( 27.00- 33.00) (....*....)
MCHC 34.10 G/DL ( 32.00- 35.50) (....*....)
PLATELETS 193.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (.*.......)
MPV 10.40 FL ( 6.50- 11.50) (......*..)
RDW 13.30 % ( 11.00- 16.00) (...*.....)
BL.GR.-RH AB RH POSITIVE
ESTRADIOL(E2) 166.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
FSH 4.05 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 3.0-20
MID. CYCLE 4.5-26
LUTEAL PHASE 1.1-14
POSTMENOPAUSAL 6-150
LH 2.23 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 2.0-11
MID.CYCLE 12-105
LUTEAL PHASE 0.9-13.0
POSTMENOPAUSAL 10.0-65.0
PROGESTERONE 1.70 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0
PROLACTIN
שלום, בת 35, בדיקות ביום ה 3 למחזור. האם הבדיקות תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
yaellll07/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
yaael14/03/2011האם תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה הורמונלית - תגובה
פרופ` דוד בידר14/03/2011תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחריי החזרת מוקפאים...א06/03/2011
היי לפניי שבוע וחצי החזירו לי 2 מוקפאים וקצת לפניי וגם אחריי הייתי מחדירה 3 פעמים ביום אנדומטרין וגם פעמיים ביום פרוגינובה היום בבוקר ביצעתי בדיקה בייתית ויצא שלילי (בשלישי אני בבדיקת דם) לכן הפסקתי את הטיפול התומך, לא יודעת מה הקשר אבל מהצהריים אני עם כאבים נוראיים בכיבה (בטח גם בגלל לחץ ועצבנות) מישהי יודעת להגיד לי מה ההשלכות???
נ.ב- הייתי רוצה לקבל מכן המלצות לטיפול טבעי להפגת לחצים, עצבנות וכל מה שרק IVF גורם לנו
וגם שם של מטפל/ת בדיקור סיני
תודה ובהצלחה לכולנו אמן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...
א08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ הריון ובדיקות דםיעל06/03/2011
שלום,
אני מנסה להכנס להריון. נשלחתי לאחרונה לבדיקת דם לתפקודי טסיות (אגרגציה).
האם יש סיכון כלשהו לעשות בדיקת דם (שמעתי שלוקחים 50 סמ"ק דם בבדיקה זו) בזמן הביוץ או מעט לפני או אחריו? האם הבדיקה יכולה להשפיע לרעה על הביוץ?
כמו כן, יש לי בדיקת דם נוספת שבוע אחרי (בדיקה רגילה). האם יש סכנה להריון/ביוץ בלקיחת דם פעמיים תוך שבוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה אודה לתשובה
יעל08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ הריון ובדיקות דם - תגובה
ד''ר דוד ישי09/03/2011שלום
ללקיחת דם , פעם או פעמיים , אין שום השפעה על הסיכוי להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות למסירהעינת06/03/2011
בנות יקרות,
ברשותי מספר תרופות שאשמח להעביר אותן הלאה
מונופור (חבילה שלמה) שלא השתמשתי כלל,
5 מנות של דיפרילין(דקפפטיל),
ומספר מנות של גונאל f (תלוי לפי המינון)--שמור בקירור.
אתן מוזמנות להשאיר כאן פרטים ואני אשמח להעביר אותן .
אני גרה במרכז הארץ.
שיהיה בהצלחה לכולנו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עינת
ימית06/03/2011אני אשמח לקחת את מונופור וגונאל.
אנא צרי קשר
ימית
[email protected]
נייד:052-2490258
בתודה מראש.
ימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת יקירה שלום
סיגלית06/03/2011צריכה דחוף מנופור איך ניתן ליצור קשר ??סיגלית 0504954456
מחר אני במרכז אם אפשר לתאם אשמח מאוד תודה ענקית מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
עינת07/03/2011צר לי יקרתי ,אך נכון לעכשיו זה הובטח למישהי אחרת,
כמובן שאם יהיו שינויים אני יעדכן אותך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת !!!
סיגלית07/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה - האם פספסתי את הביוץ?פרופ` דוד בידר06/03/2011
שלום רב לרופאים,
ביום רביעי יום 8 למחזור
E2 - 302
LH - 7.7
פרגסטרון 1.6
זקיק 13 מ"מ
רירית 7.3 הד קו אמצע
נאמר לי יום ראשון הזרעה הפעם ללא אוביטרל.
היום יום 12 לוסת
E2 392
LH 76.5
פרגסטרון 2.4
בוצעה הזרעה
האם לא פיספסתי את הביוץ?
היום לי כאבים שישי ושבת והרגשתי אולי אני מבייצת?
אודה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מודאגת07/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי להריון?ממי06/03/2011
האם אפשר לראות הריון בבדיקה ביתית לאחר איחור המחזור ביום יומים או שצריכים לחכות עוד ימים ולעשות בדיקת דם?ביוץ ב26.2 עברו רק 9 ימים.אפשר לראות כבר עכשיו או לחכות?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
כרמל2906/03/2011אני מרשה לעצמי לענות לך, כי הייתה לי שאלה כזו בחודש קודם. בדיקה ביתית אמינה רק מספר ימים אחרי האיחור במחזור, תמיד עדיף בדיקת דם והכי טוב אחרי איחור בווסת. בהנחה שהיה ביוץ ב- 26 לפברואר, משמע שאת 9 ימים אחרי ביוץ, גם אם יש הריון, הסיכוי שבטא תצא חיובית עכשיו הוא נמוך, אז הייתי ממתינה עוד שבוע ואז עושה בדיקת דם (בהנחה שהמחזור איחר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ובטאאילנה06/03/2011
שלום
ביום שלישי אמור להיות לי א.ס. ראשון (4 שבועות) אחרי החזרה. לפני כמה ימים התחיל דימום קל ועכשיו יש הפרשות חומות.
ביום חמישי בטא היה 11.763 והים 27.557 (3 ימים).
אני מאוד לחוצה לקראת הא.ס. אני רק רציתי לדעת האם זאת עליה מספיק טובה עבור 3 ימים או שזה מעט מידי?
בברכה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ובטא - תגובה
פרופ' שחר קול06/03/2011תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בהיריון צעיר אחרי ivfעדי06/03/2011
שלום לרופאים,
שאיבה ב - 20.2 9 ביציות
החזרה ב - 22.2 החזרנו עובר 1 (כשהופרו 7 עוברים)
היום בדיקת בטא היום ה-12 מההחזרה בטא 332.
האם הבטא לא גבוהה? יש מצב שמדובר בתאומים?
שאלה נוספת היא שעד היום לא השתמשתי בתמיכה בגלל שהנרות עושים לי גירוי. ובשישי עשיתי בדיקת פרוגסטרון שיצא מעל 127 , e2 - 2665 .
היום נתנו לי במקום הנרות תמיכה של זריקת פרוגסטרון פעם בשבוע והייתי רוצה לדעת האם זה נחוץ ולא מיותר כשהפרוגסטרון שלי מעל 127 וחוץ מזה אני נמצאת בגירוי שחלתי קל? האם זה נקרא שהיום אני סיימתי 4 שבועות? אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
עדי06/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שנית
עדי08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה בהיריון צעיר אחרי ivf - תגובה
ד''ר דוד ישי09/03/2011שלום
רמת הבטא טובה אך לא ניתן ללמוד ממנה על מס' העוברים. כמובן שיש אובציה של תאומים
רמת הפרוגסטרון טובה גם היא. אבל כדאי בכ"ז לקחת תמיכה .
הפרוגסטרון לא מחמיר את גרוי היתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?עדי06/03/2011
עשיתי היום בדיקת ביוץ שיצאה חיובית אני לא יודעת אם היא חיובית מאתמול כי עשית החודש פעם ראשונה היום האם עדיין יש סיכוי להיכנס להריון גם היום???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
פרופ' שחר קול06/03/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה באסטרדיול לאחר החזרת עובריםחתולי 5506/03/2011
שלום,
לאחר IVF שני, עם גירוי יתר. ב-25.2 הוחזרו 2 עוברים טריים,קיבלתי קרינון לתמיכה.בשלישי האחרון אסטרדיול 5712 ופרוג' 127.2. יומיים אח"כ אסטרדיול 888 ופרוג' 19.2.קיבלתי בנוסף אובטירל לתמיכה. האם זה אומר משהו לגבי הימצאות העוברים ברחם? האם ישנו סיכוי שהם שם עם צניחה כזו של ההורמון? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה באסטרדיול לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שחר קול06/03/2011יש סיכוי! ישלהמשיך בטיפול ולבצע בדיקת דם להריון במועד שנקבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין אחרי שאיבה והחזרהליאת06/03/2011
בוקר טוב,
רציתי לשאול כמי ימים יש להימנע מקיום יחסי מין אחרי החזרת עוברים,
תודה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין אחרי שאיבה והחזרה - תגובה
פרופ' שחר קול06/03/2011ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל בפעם הראשונהאור06/03/2011
שלום רב,
אני עומדת בפני טיפול ההפריה הראשון שלי (ובתקווה גם האחרון).
לפני כ- 6 ימים התחלתי להזריק דקפפטיל בפעם הראשונה, לפי ההוראות 5 ימים לפני קבלת וסת.
ביומיים האחרונים אני מרגישה כמו לפני מחזור, תופעה שבאה והולכת.
האם תפקיד הדקפפטיל הינו לדכא גם את המחזור החודשי? או שעליי לצפות לוסת זו?
והאם עייפות היא חלק מתופעת הלוואי של חומר זה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל בפעם הראשונה - תגובה
פרופ' שחר קול06/03/2011בהנחה שהטיפול החל לאחר הביוץ, יש לצפות למחזור פחות או יותר במועד (או הריון...)
עייפות אינה תופעת לוואי של התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרתכן ??סיגלית06/03/2011
למי נשאר מנופור זקוקה לכל מינון תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה!!!
סיגלית06/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)