מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים שבוע אחרי הזרעהתמר26/02/2011
שלום,
אני 6 ימים אחרי הזרעה עם כאבים חזקים בצד ימין.
לפני יומיים הייתי אצל הרופא, לאחר אולטרה-סאונד נאמר לי שיש 2 ציסטות המורגיות שייתכן שהן גופיפים צהובים די גדולים.
נבדקו זרימות תקינות ולכן לא החשש לתסביב קטן.
הכאבים ממשיכים וקצת מחמירים. הם לא מופיעים כל הזמן אבל כשהם מופיעים הם חזקים (מעין דקירות עם הקרנות לירך).
האם זה תקין ועליי רק להמתין? מה יקרה בהמשך במידה ו(אמן אמן) יהיה הריון, הרי הגופיף הצהוב אמור להמשיך לתפקד עוד זמן רב? האם הכאבים פוחתים?
האם זה הגיוני לסבול מכאבים שדורשים נטילת משכחי כאבים לכל כך הרבה זמן (כבר כמעט שבוע)?
תודה על כל תשובה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים שבוע אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול26/02/20112 גופיפים צהובים לא גורמים לכאב כל כך ממושך ועז.
אם יש הריון דעיכתם אורכת כחודשיים. יש לצפות לנסיגת הכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה יכול להיות?
תמר26/02/2011תודה על התשובה המהירה.
מחר אני מתכננת ללכת שוב לרופא אך אני מודאגת מאד.
מה זה כן יכול להיות?
מה שהוסבר לי הוא שבגלל הגודל + הדימום זו יכולה להיות הסיבה לכאב...
האם עליי לפנות למיון ולא לחכות למחר?
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה יכול להיות? - תגובה
פרופ' שחר קול26/02/2011דימום לחלל האגן עשוי לגרום לכאבים.
אם אין תופעות חדשות וחריגות - אפשר לחכות למחר, שכן בדיקה לפני יומיים לא גילתה משהו מסוכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלת השאלות
תמר26/02/2011תודה רבה על התשובות המהירות. אין לך מושג כמה זה עוזר.
האם דימום כזה שולל הריון...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלת השאלות - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןאירית26/02/2011
שלום רב
אני במחזור מוקפאים ושאלתי לגבי אנדומטרין
אני צריכה לקחת נר אחד בבוקר ו2 נרות בערב. האם יש חשיבות לזמן נטילת התמיכה?
כי בערב אני נוטלת תמיכה לפני שאני הולכת לישון וזה לא יוצא כל זמן באותה שעה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2011צריך בוקר וערב וזה לא צריך להיות בזמנים של אותן שעות.
אפשר בבוקר בין 8 ל12 ובערב בין 5 ל 11.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלג'ניה26/02/2011
האם זריקת אוביטרל משנה את הסדר של המחזור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2011כאשר מזריקים אוביטרל אז יהי ביוץ בטוח מזקיקים של כ16 מ"מ כך שהאוביטרל יקבע את זמן הוסת שצריכה להגיע במידה ואין הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטון למכירה !!!!!!!!אמא26/02/2011
יש לי 30 אמפולות גסטון, בתוקף עד 2013
רכשתי אותם בזמנו, מקופ"ח "כללית" - יש לי קבלה.
המחיר ששילמתי - רק 167 ש"ח
וזה המחיר שהנני מבקשת מהקונה.
מתנצלת מראש עבור גביית המחיר {פנים מול פנים}, חייבת לממן טיפול אישי יקר מאוד !
אני גרה בצפון הארץ, ובשבוע הבא { 7.3 } הנני בחיפה וגם בתל-אביב.
דוא"ל שלי : [email protected]
הדגשה : [email protected]
בהצלחה לכולנו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי אליך מייל אשמח אם תחזרי אלי
שיר28/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי אליך בדוא"ל.
אמא01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסה"כ 20 אמפולות.
אמא02/03/2011טעות הקלדה : 20 אמפולות ולא כפי שהוקלד בטעות.
ל - ל. מתל אביב שפנתה אלי : האם עדיין לשמור לך 10 אמפולות ?
יש לי סה"כ 20 ואוכל לחלקם בין 2 בנות {10 לכל אחת}.
בתקווה שיעזור לכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברשירה26/02/2011
שלום ד"ר
מחר יש לנו החזרה של עובר.
שאלתי אם היום יום לפני ההחזרה אפשר לקיים יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עובר - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2011כן,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים
שירה26/02/2011תודה לך ד"ר בידר על תשובתך המהירה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2011זה כדי שלא תאבדו זמן יקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים
שירה26/02/2011תודה לך מקרב לב !
שבוע טוב ומבורך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריוןל26/02/2011
שלום,
האם החזרה של 4 עוברים, שניים יפים אחד בינוני ואחד אין לו סיכוי אלא לתמיכה באחרים יכולה להגדיל את הסיכוי להריון?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2011לא.
התמיכה באחרים? אין דבר כזה, זה המצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מוקדמות!!!!מ.ב.26/02/2011
שלום אני 12 יום אחרי הזרעה רגילה עם גונל ואוביטרל והיום קמתי והיו לי הפרשות טיפה חומות מחזור אחרון היה ב- 3.2.11 האם זה התחלת ווסת? או משהו אחר.
תריעו אותי בבקשהההה!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מוקדמות!!!! - תגובה
ד''ר דוד ישי26/02/2011שלום
לא בהכרח. גם אם הדימון יתחזק עשי בדיקת דם להריון ביום ה - 14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךך
מ.ב.27/02/2011בוקר טוב,
אתמול בלילה היה היום 12 להזרעה וקיבלתי וסת זה פעם שניה החודש שאני מקבלת וסת מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. אני לחוצה אשמח לתשובה בהקדם!
מ.ב.26/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריוןגלי26/02/2011
שלום,
אני ביום ה- 30 מהמחזור 16 יום לאחר הזרעה (מספר 4 ) (אחרי טיפול הורמונלי של גונל+אוביטרל), נוטלת אנדומטרין פעמיים ביום מאז ההזרעה. המחזור שלי תמיד מגיע בין היום ה- 24 ל- 28 . בצעתי בדיקת הריון והתשובה שלילית. אשמח לדעת מה זה אומר? האם למרות זאת יש סיכוי שאני בהריון? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
גלי26/02/2011עדכון: הבדיקה שבצעתי הינה בדיקה ביתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכוי להריון - תגובה
עשי בדיקת דם ורק אם היא תהיה שלילית תפפסיקי את האנדומטרין והדימום יופיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי IVFמאיה26/02/2011
שלום לכם
אני בת 26.6 עברתי 5 טיפולי הזרעות ללא הצלחה והחודש עברתי לIVF בו שאבו 5 זקיקים ללא ביציות.
בד"כ אצלי הכל תקין מבחינת ביוץ וצילום רחם תקין ומחזורים סדירים בד"כ. לפנני שבוע קיבלתי תוצאת בדיקת פאפ שיצאה לצערי לא תקינה : SIL 9 CIN1 אני אמורה לעבור בדיקת קולפוסקופיה בשבוע הזה.
אבל מה שהיה מוזר במחזור קיבלתי ביום ראשון זה שהתחיל אצלי הפרשות בצבע ורוד ביום שבת שהפסיקו ואחר כך קיבלתי מחזור בראשון (בד"כ נמשך 5 ימים). הווסת הסתיים ביום חמישי אבל מאז ממשיכות להופיע אצלי הפרשות בצבע אדום בזמן ניגוב.(לא כל הזמן אלא פעם ביום)...
אז מה זה יכול להיות? האם זה טבעי? או שזה בגלל המצב שיש לי בצואר הרחם לפי בדיקת הפאפ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה-תודה מראש
מאיה26/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדלגים עליי בתשובה.אודה לתשובה
מאיה26/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור אחרי IVF - תגובה
לא נראה לי שיש לזה קשר לצואר הרחם . גם ההפרשות הדמיות נשמעות לי לא משמעותיות למרות שאינן רגילות אצלך. אל תשכחי שלא מדובר במחזור סדיר אלא במחזור טיפול. כך או כך אל תחזרי לטיפול עד שלא יסגר עניין צואר הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצטננות לאחר החזרת עוברים והשפעה על הטיפולפרופ` דוד בידר26/02/2011
שלום
אני עברי החזרת עוברים ב 22/2 כבר באותו יום הגרשתי הצטטנות עברו כבר 4 ימים ואני עדיין מצוננת ללא חום .אם הצטננות יכולה להשפיע על הצלחת הטיפול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת לאחר החזרת עוברים - תגובה
הצטננות רגילה לא . תקפידי להוריד חום , אם יש ולשתות הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לדעתכםאמילי25/02/2011
אני בת 33 אחרי נסיון הפריה שלישי
נסיון הפריה ראשון- 2 עוברים 7 ו5 תאים
נסיון הפריה 2- 3 עוברים 6,5,4
עכשיו לאחר נסיון שלישי 3 עוברים של 8 תאים ללא פרגמנטציה
לפי המלצת הרופאה שטענה שעדיף לשים שלושה על מנת שיהיה הריון ..(גם אם ניצטרך לדלל בעתיד)
האם אתם חושבים שעל מנת להשיג הריון היה עדיף ללכת עם 2 עוברים??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לדעתכם - תגובה
פרופ' שחר קול26/02/2011כן, עדיף 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריוןקרן25/02/2011
אני כ 12 יום לאחר החזרת עוברים מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי (שהתרחש לפני כ 16 יום)
לאחר ההחזרה התחלתי לקחת אנדומטרין ופרוגינובה.
עדיין לא קיבלתי מחזור. האם ייתכן כי תרופות התמיכה שאני לוקחת מעכבות לי את המחזור או שיש סיכוי טוב להריון? אני נמצאת כרגע בחו"ל אחרת הייתי עושה כבר בדיקת דם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
קרן26/02/2011היום עשיתי בדיקה ביתית שאמרה שאין הריון
האם כדאי להפסיק את התמיכה? מדוע עדייין אין סימנים למחזור?
אשמח לעצתכם שכן אגיע לארץ רק לקראת סוף השבוע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכוי להריון - תגובה
יתכן שהתמיכה מעכבת מעט את הוסת. אני בכל זאת תומך בכך שתפסיקי אותה רק אם בדיקת דם תהיה שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון נוסף
קרן28/02/2011עדיין לא הפסקתי את התמיכה (אמתין לבדיקת הדם) אולם המחזור עדיין לא הופיע
כבר 19 יום לאחר הביוץ 15 יום לאחר ההחזרה
האם הגיוני שהתרופות מעכבות אותו בככ הרבה זמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי זריקת גסטוןFF25/02/2011
היי אתמול הלכתי לאחות שתדריך אותי ושתזריק לי בפעם הראשונה גסטון
והיום נסיתי לזריק לעצמי אבל לא הצלחתי להכניס את המחט ובסוף בעלי הזריק לי
ועכשיו ממש כואב לי במקום.
שאחות אתמול הזריקה לי לא הרגשתי דבר גם אחרי כמה זמן לא הרגשתי שום דבר.
ועכשיו אני ממש מרגישה כאב יכול להיות שבעלי לא הזריק לי נכון ?
יכול להיות שהכנסתי את הקצה של המחט והוצאתי כי לא הצלחתי להכניס יוכל להיות שזה מזה כואב לי ?
תודה רבה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי זריקת גסטון - תגובה
זריקות גסטון יכולות להיות מאוד לא נעימות ללא קשר אם נעשו על ידך , ע"י בעלך או ע"י אחות. בעקרון , בעקרון רצוי שזריקות לשריר העכוז תעשנה ע"י איש מקצוע . אפשר להתנחם בכך שהיעלות של זריקות אלה גבוהה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לתשובה.לחוצה25/02/2011
שלום רב,
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון 3 חודשים ללא הצלחה.אני בחורה בת 25. לקחתי גלולות במשך 9 שנים והפסקתי לפני חצי שנה.בעלי עבר ניתוח וריקוצלה לפני יותר מ- 10 שנים ולכן שלחתי אותו לבדיקת זרע. הבדיקה יצאה תקינה מלבד מורפולוגיה- 12% תקינים. ראינו שבבדיקה שעשה לפני ניתוח הוריקוצלה היה לו מורפולוגיה - 35%. לפני 8 ימים עשיתי בדיקת ביוץ והבדיקה הייתה חיובית אבל היום קיבלתי מחזור. הבנתי שהביוץ הוא תמיד 14 יום לפני שמקבלים מחזור וזה יוצא בדיוק ביום של המקווה כך שיכול להיות שפיספסנו בכמה שעות. שאלותיי הן:
1. איך יכול להיות שבבדיקה לפני 10 שנים היה לו מורפולוגיה 35% והיום רק 12%.מה זה אומר שיש רק 12%? האם זה מאוד בעייתי? מה טווח התוצאות?
2. איך יכול להיות שהביוץ שלי היה לפני 8 ימים והיום קיבלתי מחזור?
3. איך אני סופרת אחורה 14 יום? כולל היום או מאתמול כולל אתמול?
4. מה עושים כדי שהביוץ לא יצא בימים של הנידה?
5. מה יכולה להיות הבעיה אצלי?
אודה מאוד לתשובה מפורטת... אני לחוצה ולא מבינה למה זה לא קורה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה. - תגובה
1. הכל יכול להיות במהלך תקופה כל כך ארוכה. אבל המשמעות של זה קטנה אם שאר המדדים תקינים.
2. אכן לא סביר. אני מפקפק לגבי הדיוק של הערכה בזיהוי יום הביוץ
3. מיום הדימום כולל יום הדימום
4. אם התופעה חוזרת על עצמה , תצטרכי להיעזר ברופא מומחה לפוריות . יש כמה שיטות
5. מי אמר שיש לך בעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים בשבוע 22 להריון תאומיםליבי25/02/2011
צהרים טובים,
אשמח לדעת אם מומלץ להימנע מקיום יחסים ו/או מהגעה לאורגזמה בדרכים חלופיות, בשבוע 22 להריון תאומים.עד כה, הכל תקין ללא התכווצויות/התקשויות.
האם יכול לסכן את ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול26/02/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_בסיכון_גבוה' id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)