מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרגישה שאני לא בידיים טובות...חוחית23/02/2011
בקצרה על עצמי: בת 32 אם לילד בן 5 . הריון ספונטני ,לידה עצמונית.עם אותו בן זוג 9 שנים. סובלת כבר 3 שנים מעקרות משנית עם 2 הריונות כימיים שהאחרון היה לפני כשנה.
אחרי שלחצתי על הרופא שלי (לדעתו הבדיקה היתה מיותרת) נשלחתי לצילום רחםבו כל הממצאים היו תקינים למעט: "החצוצרות לא הודגמו , קרוב לודאי עקב בעיה טכנית ודליפה של החומר הניגודי."
הרופא שלי החליט לאור הממצאים להפנות אותי לועדת ניתוחים לשם ביצוע היסטרופקופיה/לפרוסקופיה .
בועדת הניתוחים הופאים אמרו לי שקרוב לודאי אין לי שום בעיה - כי כבר נכנסתי להריון אבל בכל זאת נקבע לי תאריך. הם שאלו אותי אם אני יודעת מה השוני בין הבדיקות וכו וכו' (את שתיהן אני צריכה חעבור בהרדמה מלאה) וכתבו בטופס ההפניה סימן שאלה ואמרו לי להתיעץ שוב עם הרופא למה התכוון המשורר. הרופא אמר לי תגיעי יום לפני לבית החולים מקסימום נשחרר אותך הביתה ולמחורת תעברי היסטרוסקופיה בהרדמה.
אני מרגישה שאף אחד לא נותן לי תשובות ואין לי שום מושג למה הוא יחליט אם כן או לא.
אני שוקלת להחליט על דעת עצמי ופשוט להגיע לבית החולים באותו יום ולעבור רק את ההבחנתית בלי פלישה ניתוחית .
בהרגשה שלי ינתחו אותי שלא לצורך ואני מרגישה מאוד מבולבלת עקב התשובות הממש לא החלטיות שאני מקבלת .
מרגישה שאני צריכה להחליט מה לעשות. למה לא עוד צילום רחם לדוגמא?
אודה לכם אם תעזרו לי לשפוך אור ולהחליט מה לעשות . הניתוח ממש בקרוב......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגישה שאני לא בידיים טובות... - תגובה
פרופ' שחר קול23/02/2011מציע צילום רחם חוזר, אולי עם בלון המונע דליפת החומר החוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאלמונית23/02/2011
שלום רב!
לפני 5 חודשים ילדתי בן (בעזרת IVF). מאז הלידה לא קיבלתי מחזור (אני לא מניקה). הרופא נשים שלי הציע לי לקחת במשך 10 ימים 2 כדורים של פרוברה על מנת שאני אקבל מחזור.. לקחתי את הכדורים ומאז עברו שבועיים ועדיין לא קיבלתי מחזור. (יש לציין שלפני הטיפול IVF היו לי גם בעיות מחזור, לקחתי את הכדורים וקיבלתי מחזור). האם יתכן שלאחר הלידה הכדורים כבר לא משפיעים עלי? האם יכול להיות סיכוי שאני בהיריון? האם להמשיך לקחת את הכדורים חודש הבא? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- תודה
אלמונית23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים???
אלמונית23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/02/2011יש לעשות בדיקת דם לאסטרוגן פרוגסטרון ובטא ואז נגיד לך מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתכן???שחר23/02/2011
יום 14 אחרי החזרה של 1 בלבד... B=700?????????? מטורף מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתכן??? - תגובה
פרופ' שחר קול23/02/2011שיש הריון....
להמשך מעקב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mini ivfטל23/02/2011
אני בת 40 עם רמת FSH גבוהה. האם יש יתרון בטיפול mini ivf על טיפול ivf קונבנציונאלי? האם הם שווים בסיכוייהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mini ivf - תגובה
פרופ' שחר קול23/02/2011בהנחה שבמושג "מיני" את מתכוונת לשאיבת הזקיק ה"טבעי" - למען האמת התוצאות מאכזבות מאוד בקרב נשים במצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסר לבנות הפונות לפורום!נוי22/02/2011
ברור שהפונות לפורום נמצאות בלחץ, דאגות וחרדה אבל זו ממש חוצפה והטרדה להקפיץ שאלות ולכתוב הודעות חוזרות עם טענות לרופאים. הם לא עובדים בשבילכן! להזכירכן יש להם חיים, עבודה , משפחה וכד'. לא נראה לי שיש התעלמות מכוונת משאלות אלא מענה הוגן בהתאם לכמות השאלות המופיעות באותו יום. מן הראוי ששאלה שלא נענתה תישאל שוב פעם נוספת אבל נא להירגע עם ההקפצות והטענות.
ותודה לרופאים על עבודת הקודש שהם עושים פה (בפורומים אחרים של פוריות עונים בערך אחת לשבוע ופה כל יום - ראוי להערכה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסר לבנות הפונות לפורום! - תגובה
פרופ' שחר קול23/02/2011תודה, והערה נוספת - אנא, ראו "שאלות נפוצות" - חלק גדול מאוד מהשאלות הנשאלות יכולות לקבל מענה מלא שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקולדעדי22/02/2011
עד כמה אכילה מופרזת של שוקולד בשבועות הראשונים של ההריון עשוייה לגרום נזק להתפתחות הריון תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקולד - תגובה
פרופ' שחר קול23/02/2011חסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום השביעי להזרעהשושה22/02/2011
עד אתמול חשתי שהחזה נפוח ורגישות בחזה ומהבוקר הנפיחות ירדה ואין לי רגישות אבל תחושה של דקירות קלות בחזה ! האם זה אומר שההזרעה נכשלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום השביעי להזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול23/02/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי הפרשותמזל22/02/2011
לפני 7 ימים החזרה של 3 עוברים.בימים האחרונים המון הפרשות שקופות
מהנרתיק.האם זה תקין.מראה משהו..(סליחה על הבורות)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה..
מזל22/02/2011האם לעוברים של 6 תאים הסיכוי להיקלט טובים יותר שמעתי שעוברים
שמתחלקים במספרים זוגיים טובים יותר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לשאלותי בבקשה..
מזל24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבוי הפרשות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011ההפרשות זה כלום ועוברים זוגיים או לא זה שטויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייהאורטל22/02/2011
רציתי בבקשה לדעת אם אחרי ההחזרה זה בסדר שאני מעשנת ואם העישון משפיעה על כישלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה
אורטל22/02/2011בבקשה שמישהו יענה לי זה חשוב לי אני אחרי 6 טיפולים כושלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה
אורטל22/02/2011בבקשה שמישהו יענה לי אני לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה - תגובה
פרופ' שחר קול23/02/2011ממליץ לחדול לחלוטין מעישון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה
אורטל23/02/2011זה שאני צריכה להפסיק לעשן אני מבינה אבל אני חייבת לדעת אם אחרי ההחזרה אני מעשנת אם זה משפיע על כישלון ובגלל זה יש לי בעייה להקלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון פגוע מאוד בשחלות וברחם
שלי23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה חמהשיר22/02/2011
הריון שבוע 6 אחרי IUI.
עשיתי אמבטיה חמה 39.5 מעלות בערך, אולי פחות.
האם נגרם נזק?
קראתי שמותר בפחות מ 40 מעלות. אבל עכשיו אני מדפדפת ורואה גם תגובות אחרות...פחות מ 38 מעלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמבטיה חמה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011אני לא חושב שיגרם נזק והיות ואין עבודות בקשר לכך. יש לעשות דוש במים עם חום סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח הרגת אותי עם הדוש
מודאגת מאוד22/02/2011איך אני מתה על התשובות שלך :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי IVF- דחוף בבקשהמאיה22/02/2011
שלום לכם
אני בת 31. אחרי טיפול IVF אני נכנסתי להריון ואני עכשיו שבוע 8+2.
בדיקות הבטא שעשיתי היו תקינות, בבדיקת אולטראסאנד שעשיתי בשבוע 6 נראה שק היון ודופק עובר.
כל הזמן היו לי כאבי בטן חזקים, אבל מלפני 3 ימים בערך אני לא מרגישה בכאבים אלה.
אין דימום ואין הפרשות..האם זה טבעי שבהתחלה יהיו כאבי בטן ואחר כך ייפסקו או חס וחלילה זה מעיד על הריון לא תקין וצריך בדיקה?
אני די חוששת.. האם אני יכולה לעבור עוד בדיקות לוודא שהריון מתפתח כמו שצריך או לחכות ולראות מה יקרה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי IVF- דחוף בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011כאבי בטן לא מעידים על שום דבר פשוט תחזרי על אולטרסה-אונד ואז אפשר לראות אם הבל מתפתח תקין.
רוב הסיכויים שההריון שלך תקין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ודימוםi22/02/2011
בת 34 +2 ילדים(הריונות ספונטנים). בהריון שלישי נכנסתי ע"י זריקות בגלל בעית ביוץ והפלתי בשבוע 7,אחרי שכבר היה דופק ופסק. אחרי כחודשיים נכנסתי שוב להריון ספונטני לחלוטין,אך שוב הפלתי בשבוע 8,מכיוון שההריון לא התפתח.
לפני שבוע היה זקיק 18 ונאמר לי לקיים יחסים לסירוגין, אך אחרי יומיים דיממתי אחרי יחסים.היום בבדיקת פרוגרסטרון התוצאה היתה 32. האם היה ביוץ?
למה דיממתי ולמה עדיין יש לי הפרשות חומות מדי פעם?
האם יתכן הריון למרות שדיממתי?
ומה לעשות כדי שלא תהייה שוב הפלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ ודימום - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011כל דימום אחרי יחסים דורש ברור צואר הרחם.
רמת הפרוגסטרון טובה.
יתכן הריון למרות הדמם.
לגבי הפלות בשלב זה לא צריך לעשות כלום ואם תהיה הפלה נוספת יש לעבור ברור להפלות חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי גונל Fסיון22/02/2011
שלום,
פתחתי את הזריקה ב 22.1, הזרקתי 75 למשך 7 ימים, ההזרעה נכשלה.
כעת אני בסבב חדש, היום 22.2 , הזרקתי עד היום 5 ימים, היום היום ה-6. מחר בדיקת דם. לדעתי אצטרך להזריק עוד 3 ימים כולל היום, כלומר עד 24.2.
הרופא אמר שמותר להשתמש בזריקה חודש מיום הפתיחה שלה.
האם זה קריטי להשתמש יומיים אחרי חודש ?כלומר עד ה 24.2 ?
מדובר במיון של 75.
פשוט חבל לי להוציא עוד 200 ש"ח על הזריקה כאשר נשארו לי רק יומיים ועוד מינון כזה קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לגבי גונל F - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי גונל F
מ.ב.23/02/2011שלום
רציתי לדעת אם הזריקות שלקחתי במינון 37.5 במשך שבוע בערך משפיעות על כאבים בחזה ממש שלושה ימים אחרי ההזרעה התחיל לכאוב לי, האם יש לזה השפעה או משמעות אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי גונל F - תגובה
פרופ` דוד בידר23/02/2011אם את מתכוונת בשדיים אז יש רגישות עקב עלית הורמון האסטרוגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציותעדי22/02/2011
הייתי רוצה לדעת לגבי ביציות בגיל 37. האם זה כבר גיל שהאיכות של הביציות ירוד? וזה יכול לגרום להרבה הפלות חוזרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר בטיפולי ivf
עדי22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011איכות ביציות בגילך צריך להיות עדיין טוב בתנאי שהפרופיל ההורמוני תקין.
הפלות חוזרות דורשות ברור ובכל יחידת פיריון אפשר לעבור כרור להפלות חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי תקין גם קריוטיפ
עדי22/02/2011וגם קרישיות יתר תקין. עברתי כבר את כל הבדיקות האלה והכל תקין. אז מה בכל זאת הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי תקין גם קריוטיפ - תגובה
פרופ` דוד בידר23/02/2011אם חלל הרחם תקין והגבר תקין הייתי נותן בהריון קלקסן.לא תמיד הסיבה ברורה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר שימוש בגלולתלילי22/02/2011
הפסקתי גלולות לפני חודשיים לאחר שימוש של שנתיים.
קיבלתי מחזור לאחר הפסקת הגלולות.
עדיין אין איחור במחזור, האם ישנה אפשרות של הריון?
לא סובלת מגודש בשדיים, ללא עצירות\שלשולים.. ישנם סימנים נוספים שיכולים להעיד על הריון? כמה זמן לאחר ההריון יכולים להופיע סימנים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר שימוש בגלולת - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011אם אין איחור במחזור אז אין על מה לדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)