מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' סימון-PGDשירלי27/02/2011
שלום,
לאחר טיפולים כולל PGD (בעלי ואני נשאי CF) אני סוף סוף בהריון עם תאומים.
כעת מבקשים ממני לבצע בדיקת מי שפיר היום ודיוק הבדיקה הגנטית שבוצעה טרם החזרת העוברים הוא 95%.
שאלותי:
1. מהן הסיבות לביצוע בדיקת מי שפיר? האם המטרה היחידה היא בדיקה גנטית ל- CF? (אני בת 31 לכן באופן רגיל לא הייתי עושה בדיקת מי שפיר).
2. ידוע לנו כי שני העוברים נשאים. האם זה שיש לכל אחד מהם אלל אחד פגוע ואחר תקין מוריד את הסיכון לטעות?
3. כשמדברים על 95% דיוק, הכוונה לדיוק של מכשירי הבדיקה ושיטות הבדיקה ואין הכוונה שכבר נמצאו 5% טעויות לאחר הבדיקה. האם נכון? האם ידוע מהספרות על טעויות ממשיות שקרו באיבחון לפני ההשרשה?
4. מה רמת הדיוק של בדיקת מי שפיר ל- CF? אם נישאר שוב עם 95% דיוק, אז מה התועלת?
5. האם היית ממליץ למרות הסיכון בהפלה שעד כמה שהבנתי הוא כפול בתאומים לבצע את הבדיקה?
6. אשמח אם תוכל להפנות אותי למאמרים שעוסקים בסוגיה הזו.
כל האינסטיקטים שלנו אומרים לא לעשות את הבדיקה, שהרי למה עברנו את כל התהליך המייגע שלקח שנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לשירלי
חסויה27/02/2011הי שירלי,
קודם כל בשעה טובה על ההריון!
אני לאחר החזרת 3 עוברים שעברו פי ג'י די (עקב נשאות גנטית) ורציתי לשאול אותך כמה שאלות מאחר ואת הרית לאחר פי ג'י די.
היכן ביצעת את הטיפולים?
כמה טיפולים סה"כ עד השגת ההריון?
כמה עוברים הוחזרו?
אני בת 32, בריאה, ללא בעיית פריון. מקווה שיש לנו סיכוייים טובים להכנס להריון ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PGDחסויה27/02/2011
שלום רב,
עקב נשאות שלי ושל בעלי לגן קונקסין ביצענו החזרת 3 עוברים שעברו פי גי' די. ההחזרה בוצעה ביום החמישי לשאיבה (שאיבה בשני, החזרה בשבת). לא נאמר לי כמה תאים לכל עובר, אבל 2 מהם איכותיים ועוד אחד סביר. ביום החמישי העוברים הם בלצוסיסטים? אני בת 32 ואין בעיית פריון (הזרע אצל בעלי חלש, ונוצרו 12 עוברים מתוך 18 ביציות). מה הסיכויים שלנו להקלט? האם לעוברים שעברו אבחון טרום השרשה יש פחות סיכויים להשתרש ברחם בשל הביופסה שעברו? מבחינה סטטיסטית, מה ההבדל בן החזרה של 2 עוברים לעומת 3 עוברים, בכמה אחוזים זה מעלה את סיכויי ההקלטות?
תודה מראש על התשובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך עוברים
חסויה27/02/2011התקשרתי למעבדה לשאול על העוברים ונאמר לי ששניים מהם היו שלב אחד לפני הפיכתם לבלצוסיסט ואחד מהם התחיל להיות בלצוסיסט. האם הסיכויים טובים יותר לעוברים מסוג זה להשתרש ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPGD - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/2011כנראה שהעוברים הגיעו לשלב הבלסט (אם נאמר שהם באיכות טובה), כך שהסיכוי להריון הוא טוב מאוד, בעיקר על רקע גילך הצעיר, ומכיוון שאין לך בעיות פריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה אחרי הפריה חוץ גופיתוולפי27/02/2011
ביצעתי השבוע שאיבת ביציות ונסיון להפריה מזרע תורם.
נאמר לי שלא התבצעה הפריה ספונטנית במבחנה ולאחר שהזריקו את הזרע לביצית ההפריה היתה לא תקינה.
אני מעונינת לנסות שוב.
מה פרק הזמן שעלי להמתין עד לטיפול הבא.
האם יש טעם לנסות הזרעה?
מה התהליך של ההזרעה, אותה סדרת זריקות כמו ב IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה אחרי הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/2011לרוב, מקובל לערוך הפסקה של חודש בין טיפול אחד למשנהו.
אם יש ביוץ טבעי ומערכת מכאנית תקינה, אפשר לבצע הזרעה על בסיס הביוץ הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםנעמי27/02/2011
תןך כמה זמן אחרי השאיבה נעשית החזרת עוברים בדרך כלל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/2011יומיים, שלושה. אך לפעמים גם יותר - עד 6 ימים. תלוי בשיקולי היחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
נעמי27/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה?
מ.ב.27/02/2011האם השאיבה כואבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים גבוהים...שיר27/02/2011
שלום,
אני נמצאת כרגע בתהליך של הזרעה שניה עם הורמונים שהפעם גם התפתחה לה ציסטה בעקבות הטיפול הקודם...
לאחר שישה ימים של גונאל F הגעתי לבדיקת אולטרסאונד ודם שערכיה היו
E 2 3340
PROGESTERON 1.0
התבקשתי להגיע יומיים לאחר מכן שוב לאותן בדיקות שהתוצאות שלהן היו
E2 5316
PROGESTERON 7.2
באותו היום נתבקשתי להפסיק עם ההורמונים בשל התוצאות ולהגיע שוב לאחר יומיים לאותן בדיקות
בבדיקה השלישית הערכים היו
E2 4372
PROGESTERON 12.5
בשיחת הטלפון שקיבלתי באותו היום אמרו לי שלא תיהיה הזרעה בשל הערכים הגבוהים
ובטח שלא להזריק אוביטרל אלא לקיים יחסי מין...
שאלתיי הן,
מה פישרם של הערכים הגבוהים? האם יש מקום לדאגה?
האם הטיפול שקיבלתי נכון?
מה יקרה עכשיו? האם אמשיך עם הטיפול ההורמונלי? מה יהיה עם הציסטה?
האם יש סיכוי החודש להכנס להריון מקיום יחסים "רגילים"
אומנם הרבה שאלות, אך מכייון שאני בתחילת דרכי הכל נראה קצת מדאיג...
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים גבוהים... - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/20111. סיכון קטן לריבוי עוברים.
2. אולי יש להתחיל עם מינון נמוך יותר של גונל.
3. עליית הפרוגסטרון רומזת שאולי היה ביוץ, אם כי רצוי לבצע מעקב אחר רמת ה - LH. לכן, יש סיכוי להריון מיחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייהאורטל26/02/2011
רציתי לדעת אם יש סיכוי טוב להקלט בהחזרה של עובר אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/2011כן, תלוי בגיל האישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה
אורטל27/02/2011אני בת 26 אחרי 6 טיפולים כושלים שבכולם הוחזרו לי 2 עוברים האם הסיכוי של החזרה של עובר אחד יכול להיות יותר טוב בבקשה מחכה לתשובה ליפני טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה - תגובה
פרופ' שחר קול28/02/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה
אורטל02/03/2011אני מיואשת אז לפי תשובתך זה טיפול שגם הסיכוי שלו להכשל ואפילו יותר בטוח שיכשל לא יודעת למה הטיפולים כושלים שאני בת 26 והכל תקין אצלי רציתי לדעת אם יש טיפול טוב יותר לבעיה אצל בעלי שהזרעים שלו בודדים והאיכות שלהם לא הכי טובים אם יש דרך לשפר אצלו את הבעיה ואם לא מה הסיכוי שלי להקלט עם הבעיה של בעלי ואם בכלל בבקשה מצפה לתשובה כי אני מיואשת אני רוצה לדעת את המצב כי אני כבר לא יודעת מה לחשוב אחרי 6 טיפולים כושלים זה ניראה כמו שאנחנו מנסים לחינם בבקשה תענה לי
אורטל02/03/2011מחכה לתשובה זה חשוב לי בבקשה
אורטל02/03/2011בבקשה תענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה אצל בעלך..
נועה04/03/2011היי יקירה..
סורי שאני מתערבת..אצל בעלי גם היתה ספירה נמוכה ושלל בעיות מעצבנות.. היום כמות הזרעונים עלתה משמעותית.. אנחנו מטופלים, שנינו (גם אצלי אין בעיה מיוחדת) בדיקור סיני בשילוב של פורמולות צמחים..שווה נסיון, אצל בעלי זה שיפר מעט..
ולא לשכוח..צריך רק 1 מנצח :)
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה - תגובה
פרופ' שחר קול04/03/2011אין מקום ליאוש, שכן את צעירה.
ייעוץ רציני חייב להתבסס על מלוא המידע הרפואי הרלוונטי, ולכן לא ניתן להיעשות במסגרת הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למישהי נשאר מנופור???סיגלית26/02/2011
בנות יקרות זקוקה להרבה מנופור אם נשאר לכן אשמח לקבל כל מינון תודה בשורות טובות 0504954456 או במייל תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי יש
טל27/02/2011לי יש.... את מוזמנת להתקשר : 0527950187
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להרות למרות הגיל41,אביבה26/02/2011
אני בת41, אמא לשני ילדים קליטות רגילות הריונות תקינים עם וסת סדיר בדיקה הורמונלית תקינה,מנסה 6 חודשים מבקשת בפנייה זאת עצה לשלב הבא, אני חברת קופת חולים מכבי, ישנה תחושה שלרופא הנשים שלי אין זמן והתורים שנקבעים הם ארוכים הזמן משחק תפקיד חשוב, לאן פונים ומה הסיכויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להרות למרות הגיל41, - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/2011יש להשלים הברור ע"י בדיקת זרע וצילום רחם.
אפשר לבקש מהרופא המטפל הפניה למרפאת הפריון של הקופה באזור מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון סימן להפלה?מאיה26/02/2011
שלום רב,
לאחר שנה של נסיונות ומחזור הזרעות אחד אני בהריון. עדיין מתקשה להאמין. לפי US שבוע 5+2. (שאלתי כאן על בטא 17 לפני שבועיים, מאז היא כבר 1300). מאז אתמול בצהריים אני סובלת מכאב גב תחתון קיצוני, עם כאבים גם בבטן תחתונה. עד כדי כך כואב שאני לא מצליחה ללכת זקוף. אין דימום. האם זה יכול להיות סימן להפלה (לא עברתי מעולם הפלה בעבר)? או שזה נפוץ שיש כאבי גב תחתון בתחילת הריון?
תודה, אני בחששות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון סימן להפלה? - תגובה
פרופ' שחר קול26/02/2011הכאב שאת מתארת אינו סימן להפלה, ואינו שכיח בעוצמה כה גדולה בתחילת ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוליםמיה26/02/2011
האם מותר לקיים יחסי מין במהך כל טיפולי ה-IVF ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים - תגובה
פרופ' שחר קול26/02/2011ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבהמיה26/02/2011
מחר אני אמורה לעבור שאיבה. הבנתי שבאותו יום צריך לקחת יום חופש. האם למחר אפשר לחזור לתפקד כרגיל? האם זה כדאי?
אולי גם הבנות שעברו את זה יכולות להמליץ.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול26/02/2011אפשר לחזור לעבודה למחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה!
מיה26/02/2011הרופאים המגיבים כאן פשוט מדהימים! יישר כח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ודיקור סינישירה26/02/2011
שלום ד"ר
מחר אנו מחזרים עובר בעזרת השם
היום מתחילה להזריק קלקסן ולוקחת אספרין
חשבתי לשלב דיקור סיני בנוסף .
האם זה אפשרי ?
היית ממליץ ?? לא מסוכן ???
לתשובתך אודה
שבוע טוב ומבורך בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה ודיקור סיני - תגובה
פרופ' שחר קול26/02/2011אפשרי.
לא מסוכן.
יעיל??? לא בטוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים ודיקור סיני
שירה26/02/2011תודה לך ד"ר קול על תשובתך
שבוע טוב לך בשורות טובות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ivfג'ניה26/02/2011
בת 30 עם שחלה אחת כל הבדיקות תקינות
טיפול ראשון אין זקיקים
טיפול שני רק זקיק אחד עם המון זריקות במשך 15 יום
מה סיבה אם כל הבדיקות תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
ג'ניה26/02/2011בשחלה יש לי ציסטה
העם זה הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ivf - תגובה
פרופ' שחר קול26/02/2011השחלה אינה מגיבה לגונדוטרופינים.
האם יש תוצאות של AMH?? זו הבדיקה היחידה שנותנת חיזוי טוב של הרזרבה השחלתית.
למעשה, החיזוי די מיותר, שכן הטיפול שעברת מבהיר את המצב.
לציסטה אין קשר, אם כי היא שכיחה מאוד כאשר השחלה עם רזרבה ירודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ivf
ג'ניה26/02/2011לא עשו בדיקה הזו
אני בניסיונות כבר יותר משנתיים
שבורה ואין לי תקווה
תודה רבה על תשובתך מהירה
שבוע טוב ומבורך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ivf - תגובה
פרופ' שחר קול26/02/2011אם אין תגובה שחלתית אפשר להשיג הריון ע"י תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תופעות תחילת ההריוןעדי26/02/2011
שלום רב,
לקחתי אוביטרל ב- 06/02 לאחר טיפול במונופור
הזרעה ב- 07/02 וב 08/02.
מאז אני מרגישה חולשה גדולה, כבדות, מלאות ותחושות בבטן תחתונה.
ב- 23/02 בטא 283
ב- 25/02 בטא 650
הרופא אמר לי לבוא אליו לאולטרסאונד בעוד כשבועיים וחצי.
העניין הוא, שמאז בדיקת הבטא השנייה הפסיקה לי החולשה והעייפות, ואני לא מרגישה אף תופעה שהרגשתי בשבועיים האחרונים. האם יש מקום לדאגה? האם פשוט לחכות את השבועיים האלה לאולטרסאונד או לעשות שוב בדיקת בטא לוודא שההריון מתפתח? ואם לא מתפתח, הרי בכל מקרה אין משהו לעשות, או שיש?
אודה מאוד להמלצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת תופעות תחילת ההריון - תגובה
פרופ' שחר קול26/02/2011ביום שלישי הקרוב אפשר לבצע א.ס. ולוודא קיום שק הריון ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלג'ניה26/02/2011
מתי בדרך כלל מגיע מחזור אחרי זריקת אוביטרל במידע ואין הריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תגובה
פרופ' שחר קול26/02/2011לרוב - תוך עד 14 יום (יכול להיות פחות).
תלוי אם מקבלים "תמיכה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)