מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושים עכשיו??מתוסכלת22/02/2011
שלום רב,
בת 36 בריאה ללא ילדים.
ביולי הפלה טבעית מלאה (נצפה שק הריון, לא נצפה קוטב עוברי ודופק).
בפברואר (לפני שבוע) הפלה שניה (הריון כימי). בטא ראשונה 12, בטא שניה 13 ודימום חזק לאחר יומיים. הדימום פסק.
בלי קשר אובחנתי כנשאית של פקטור 2 הטרוזיגוטי והוחלט שבהריון הבא אזריק קלקסאן (נבדקתי לאחר שאחותי עברה מס הפלות ואובחנה גם כן). בהתייעצות עם פרופ קופרמינץ.
האם יש צורך בבדיקות? שמעתי על קריוטיפ, בדיקת קרישיות (עשיתי רק 3 מתוך כל הבדיקות- פקטור 2, MTHFR, פקטור 5 ליידן)
מה עושים עכשיו??
הזמן פועל לרעתי...
תודה רבה!!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים עכשיו?? - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים עכשיו?? - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011אם נצא מתוך הנחה שצילום הרחם תקין יש להתחיל קלקסן בהריון הבא ולא צריך בדיקות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר ברוך הבא לפורום...
מזל22/02/2011חיכינו המון זמן שיענו לתשובותינו...
תודה ג"כ לרופאים האחרים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא. לא מבינה שום דבר.FF22/02/2011
היי שלום
עשיתי היום בדיקת בטא שניה בפעם הראשונה היה לי בטא 30
והיום בבדיקה היה לי בטא 193..
ששאלתי את האחות עם לספר למשפחה היא אמרה יש עוד דרך ארוכה חכי שיהיה שק הריון
אז אני לא מבינה כמה אמור להיות בטא בשביל להתחיל הריון ?
אני לא מבינה את כל התהליך כולו, אני בהריון?
אני חשבתי שעושים אחרי שבועים בדיקת הריון ועם חיובית אז יש הריון.
ואם אני בהריון איך אני יודעת באיזה שבוע אני?
אני ישמח עם תסבירו לי
תודה רבה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
חסוייה22/02/2011ראשית מזל טוב! את אכן בהריון....תלוי באיזה תאריך היה מחזור אחרון שלך ,באופן עקרוני חודש ראשון הוא שישה שבועות, ביום בו בהיית צריכה לקבל זה ארבעה שבועות (תכנסי למחשבון הריון תצייני תאריך וסת אחרון וזה יציג לך בדיוק את שבוע ההריון שלך.
העלייה בבטא תקינה, מה שהאחות התכוונה זה שלא תרוצי לספר על ההריון הזה כי זה עדיין התחלה עוד לא נצפה שק הריון, שק חלמון, עובר עם דופק...כל זה קורה בערך בשבוע שישי-שביעי, עד אז עדיף שלא לדבר ולראות שההריון ב"ע ממשיך כמו שצריך שיש דופק...ואז לספר. אם זה הריון ראשון זה מאוד קשה אבל....שווה לחכות. הרבה מזל טוב,ומקווה כי עזרתי עד שהרופאים היקרים יתפנו לענות לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוייה תודה רבה על.
FF22/02/2011המון המון תודה רבה על תשבותך המרגיעה
זה הריון ראשון שלי אז אני כך כך מבולבלת ולא מבינה דבר.
חשבתי במחשבון הריון לפי ווסת אחרונה וזה הראה לי שאני בשבוע 5
אבל איך אני בשבוע חמישי עם בטא נמוכה?
יש לי יום חמישי בדיקות דם ואוטלרסאונד יכול להיות בבבידקה הזו כבר יראו שק הריון ?
אני מאחלת לך מכל הלב שיהיה לך המון המון המון המון בהצלחה תודה רבה לך שענית לי והרגעת אותי המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוקדם מידי לשק הריון
מודאגת22/02/2011על בטא 1000 רק בדר"כ רואים כבר שק
מזל טוב :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לבטא
חסויה23/02/2011הבטא צריכה להכפיל את עצמה בערך פי אחד וחצי, שתיים...כל יומיים. אז זה תלוי מאוד מה המרווח בו עשית את הבטא השנייה מבטא הראשונה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול לחיזוק עמידות הביציותדני22/02/2011
שלום דוקטור
לפני כשנה וחצי נולד לי ולאישתי ילד, אחרי הלידה ניסינו שוב להיכנס להריון ואף נקלטנו כעבור חצי שנה מהלידה. ההריון נגמר בהפלה טבעית אחרי שנמצא שהיה שק הריון ללא עובר. לפני 5 חודשים נקלטנו שוב להריון ואחרי שעברנו את השבועות הראשונים נשמנו לרווחה אבל בבדיקת מי השפיר שעשינו בשבוע 20 התגלתה תסמונת דאון ועברנו הפלה יזומה.
השאלה שלי היא כזו:
1. אישתי טוענת שזה בגלל הגיל שלה (35) והיא מאשימה את עצמה שהביציות שלה זקנות, האם יש אמת בדבריה?
2. במידה והיא צודקת האם יש טיפול שיכול לסייע לביציות שלה? האם זה משהו ששנינו צריכים לעבור?
3. עברנו יעוץ גנטי ואין משהו שנמצא בגנים שלנו כמעורר חשד לבעיות כרומוזומליות. האם אנחנו צריכים שתתרחש עוד הפלה כדי שנוכל לעבור בירור מדוע זה קורה??
אודה מאוד לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה איש לא עונה לי?
דני22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טיפול לחיזוק עמידות הביציות - תגובה
פרופ' שחר קול23/02/20111. כן
2. לא
3. אפשר לעבור ברור נוסף כבר כעת, אך למען האמת - זה לא ממש יקדם אתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דםשמוליק21/02/2011
רציתי לדעת אם לגבר סוג דם b חיובי ולאישה a שלילי מה הסיכויים שהאישה תיכנס להריון ואם הם פחותים מה בידיוק הסיבה לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין מענה
שמוליק22/02/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם - תגובה
פרופ' שחר קול23/02/2011חסר משמעות. אין השפעה על הסיכוי להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא לא מבינה שום דבר.FF21/02/2011
היי שלום
עשיתי היום בדיקת בטא שניה בפעם הראשונה היה לי בטא 30
והיום בבדיקה היה לי בטא 193..
ששאלתי את האחות עם לספר למשפחה היא אמרה יש עוד דרך ארוכה חכי שיהיה שק הריון
אז אני לא מבינה כמה אמור להיות בטא בשביל להתחיל הריון ?
אני לא מבינה את כל התהליך כולו, אני בהריון?
אני חשבתי שעושים אחרי שבועים בדיקת הריון ועם חיובית אז יש הריון.
אני ישמח עם תסבירו לי
תודה רבה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
FF21/02/2011ואם אני בהריון איך אני יודעת באיזה שבוע אני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שמאחר..? מודאגת מאודמיקה21/02/2011
מבדיקות דם שקיימתי היום אלו הם התוצאות:
E2 - 296
Progesterone Urgent 1.6
LH Urgent 34.5
יש לציין כי המחזור האחרון היה 19/12.
האם הביוץ או המחזור מתקרבים?
המשך יום מקסים
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי... בבקשה עזרה?
מיקה21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ivfעדי21/02/2011
שלום,
אתמול עברתי ivf ואחרי השאיבה קיבלתי שליש אמפולה של אוביטרל.
אמרו שמחר להחזרה אני צריכה גם לקבל אוביטרל. רציתי לדעת למה נותנים אוביטרל אחרי ההחזרה והאם זה חובה? (ה - e2 שלי לפני השאיבה היה בסביבות 7500 ).
דבר נוסף שמטריד אותי הוא ששורף לי קצת באיבר המין האם זה בגלל כל האולטרסאונדים שעשו לי? זה מאוד מציק לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
עדי22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אולי מעט מוזרהאדוה21/02/2011
אני עברתי טיפול הזרעה לפני כחודש.
קיבלתי זריקות של מונוגון במשך למעלה משבוע,
בדיקות הזקיקות הראו שהיה בכול שחלה בערך כ-6 זקיקים, 3 מהם בטוח היו בגודל המתאים להפריה בזמן ההזרעה.
לאחר 9 ימים מיום ההזרעה כבר קיבלתי מחזור.
כאשר דיברתי עם הרופא שלי כבר התחלנו לעבוד על המהלך הבא מבלי לעשות אלו שהן בדיקות.
קיבלתי מהרופא גלולות נגד הריון ל-21 יום לשם ישור קו והמהלך הבא הוא IVP.
בימים האחרונים יש לי הפרשות חומות שמיום ליום נהיות יותר ויותר כהות.
עכשיו - השאלה שלי היא: האם יתכן שזקיק אחד הופרה וכול שאר הזקיקים שלו יצאו כמחזור? ואם יתכן והזקיק שהופרה לא נקלט סופי בגלל הגלולות נגד ההריון??
או שזה פשוט שאריות מהמחזור למרות שעבר שבועיים מאז המחזור ויש לי כשבוע עד המחזור הבא....
זאת כנראה שאלה טיפשית אבל אני פשוט חייבת לדעת כי הרופא שלי אומר שהוא לא יודע מה לענות לי על זה ואני פשוט מפחדת שזה כן הופרה ואני הרסתי הכול ולא הייתי אפילו מודעת לכך....
תודה מראש
אדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה....
אדוה22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוגון וזקיקיםשרה21/02/2011
שלום וברכה,
שמתי לב שבהזרקת מנוגון כל יום בצד אחר של הבטן מתפתחים יותר זקיקים בשחלה ימנית ולא בשחלה שמאלית. זה חוזר על עצממו כל טיפול.
אני בת 33
האם השחלה לא מתפקדת טוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב
שרה24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוגון וזקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011זה לא קשור לצד ההזרקה והשחלה שלא מגיבה או מגיבה פחות היא בגלל סיבות שטנות או שעברת פעולה ניתוחית בשחלה או שכך אצלך מלידה ואין לזה משמעות רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבת שלום
שרה25/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFאור21/02/2011
שלום רב אני בסבב IVF שני ורציתי לשאול מספר שאלות :
1. האם אמורים לעשות בדיקת דם ו-US לפני החזרה על מנת לוודא שההורמונים ברמה רצויה ושהרירית מספיק טובה לקליטת הריון ?
בנוסף ל-IVF אני גם עושה PGD ולכן ההחזרה נעשית ביום החמישי שה די הרבה זמן אחרי השאיבה ומי יודע מה עובר על הגוף במן הזה ?
2. האם אמורים לבצע בדיקת דם אחרי ההחרה על מנת לוודא כי התמיכה מספיקה ? בטיפול הקודם קיבלתי ווסת יומיים לפני הבטא , השאלה אם הייתי עושה בדיקה כמה ימים אחרי ההחזרה האם היו רואים את זה ? ואם היו מוסיפים תמיכה האם היה עוזר ?
תודה רבה ,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ?
אור24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF - תגובה
פרופ' שחר קול24/02/20111. לא, זה מיותר.
2. לרוב - לא. באופן ספציפי יש לדון לפי הפרוטוקול שניתן, גורם הבוץ,והתרופות שניתנו ל"תמיכה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהפרוברה21/02/2011
מקווה שהגעתי למקום הנכון.
שלום, אני בת 20 כבר חצי שנה לא קיבלתי מחזור הרופאת נשים המליצה לי לצרוך כדור provera במשך חמישה ימים 3 פעמים ביום, רציתי לדעת מהן תופעות הלוואי? מהן ההשפעות?
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותו מצב בדיוק
י21/02/2011אתיודעת במקרה מתי אמורים לקבל ווסת עם הכדורים הללו ובמינון הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםגל21/02/2011
מנסיון שלי ביום ויום לפני בדיקת בטא היה לי לחץ בבטן התחתונה.
אני שבוע ימים לאחר החזרת עוברים טריים, וכעת יש לי לחצים בבטן התחתונה האם יתכן לחצים מסוג זה 6 ימים מלפני הבדיקה?
ממה נובע הלחצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים - תגובה
ד''ר דוד ישי21/02/2011שלום
יש סיבות רבות ללחץ כמו שת מתארת ולא ניתן להסיק ממנו כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליטלשרון21/02/2011
שלום רב אני בהריון חודש שני אחרי ההפריה האם אני יכולה לצבוע את השיער ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל - תגובה
כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםנטלי21/02/2011
שלום רב,
אנחנו בטיפולי פוריות. לפני כחודש וחצי עברתי גרידה. החודש קיבלתי מחזור מוזר (כמה ימים של דימום לא רציני ואז שלושה ימים של דימום רציני, כמו פעם).
מאחר שאנחנו עוברים טיפולי פוריות עשיתי ביום ראשון US למעקב זקיקים. תיאורטית הייתי אז ביום ה-10 למחזור, אם כי ייתכן שהחישוב לא היה לגמרי נכון. התוצאות היו מוזרות מאוד:
שחלה ימנית: 31, 13
שחלה שמאלית: לא נצפו זקיקים
נוזל בדוגלס: בגדר הנורמה
שאלתי היא:
1. האם ייתכן שאין זקיקם בשחלה אחת?
2. איך אפשר להסביר שיש זקוק 13 ועוד זקיק 31.
3. האם אפשר להבין מזה שהיה/יהיה ביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
אפשר שבחודש מסוים שחלה אחת תבייץ והשניה לא. ממצא של 31 מ"מ הוא ציסטה ולא זקיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהול אחרי החזרהשיר21/02/2011
שלום,
אנחנו זוג שמבלה הרבה בארועים חברתיים שכוללים אלכוהול מן הסתם.
עברתי החזרה לפני שבוע ורציתי לשאול אם זה מסוכן להריון, במידה ויש, לשתות 2-3 כוסות יין בשבוע הקרוב עד הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול אחרי החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול21/02/2011לא מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)