מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמבטיה חמהשיר22/02/2011
הריון שבוע 6 אחרי IUI.
עשיתי אמבטיה חמה 39.5 מעלות בערך, אולי פחות.
האם נגרם נזק?
קראתי שמותר בפחות מ 40 מעלות. אבל עכשיו אני מדפדפת ורואה גם תגובות אחרות...פחות מ 38 מעלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמבטיה חמה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011אני לא חושב שיגרם נזק והיות ואין עבודות בקשר לכך. יש לעשות דוש במים עם חום סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח הרגת אותי עם הדוש
מודאגת מאוד22/02/2011איך אני מתה על התשובות שלך :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי IVF- דחוף בבקשהמאיה22/02/2011
שלום לכם
אני בת 31. אחרי טיפול IVF אני נכנסתי להריון ואני עכשיו שבוע 8+2.
בדיקות הבטא שעשיתי היו תקינות, בבדיקת אולטראסאנד שעשיתי בשבוע 6 נראה שק היון ודופק עובר.
כל הזמן היו לי כאבי בטן חזקים, אבל מלפני 3 ימים בערך אני לא מרגישה בכאבים אלה.
אין דימום ואין הפרשות..האם זה טבעי שבהתחלה יהיו כאבי בטן ואחר כך ייפסקו או חס וחלילה זה מעיד על הריון לא תקין וצריך בדיקה?
אני די חוששת.. האם אני יכולה לעבור עוד בדיקות לוודא שהריון מתפתח כמו שצריך או לחכות ולראות מה יקרה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי IVF- דחוף בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011כאבי בטן לא מעידים על שום דבר פשוט תחזרי על אולטרסה-אונד ואז אפשר לראות אם הבל מתפתח תקין.
רוב הסיכויים שההריון שלך תקין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ודימוםi22/02/2011
בת 34 +2 ילדים(הריונות ספונטנים). בהריון שלישי נכנסתי ע"י זריקות בגלל בעית ביוץ והפלתי בשבוע 7,אחרי שכבר היה דופק ופסק. אחרי כחודשיים נכנסתי שוב להריון ספונטני לחלוטין,אך שוב הפלתי בשבוע 8,מכיוון שההריון לא התפתח.
לפני שבוע היה זקיק 18 ונאמר לי לקיים יחסים לסירוגין, אך אחרי יומיים דיממתי אחרי יחסים.היום בבדיקת פרוגרסטרון התוצאה היתה 32. האם היה ביוץ?
למה דיממתי ולמה עדיין יש לי הפרשות חומות מדי פעם?
האם יתכן הריון למרות שדיממתי?
ומה לעשות כדי שלא תהייה שוב הפלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ ודימום - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011כל דימום אחרי יחסים דורש ברור צואר הרחם.
רמת הפרוגסטרון טובה.
יתכן הריון למרות הדמם.
לגבי הפלות בשלב זה לא צריך לעשות כלום ואם תהיה הפלה נוספת יש לעבור ברור להפלות חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי גונל Fסיון22/02/2011
שלום,
פתחתי את הזריקה ב 22.1, הזרקתי 75 למשך 7 ימים, ההזרעה נכשלה.
כעת אני בסבב חדש, היום 22.2 , הזרקתי עד היום 5 ימים, היום היום ה-6. מחר בדיקת דם. לדעתי אצטרך להזריק עוד 3 ימים כולל היום, כלומר עד 24.2.
הרופא אמר שמותר להשתמש בזריקה חודש מיום הפתיחה שלה.
האם זה קריטי להשתמש יומיים אחרי חודש ?כלומר עד ה 24.2 ?
מדובר במיון של 75.
פשוט חבל לי להוציא עוד 200 ש"ח על הזריקה כאשר נשארו לי רק יומיים ועוד מינון כזה קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לגבי גונל F - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי גונל F
מ.ב.23/02/2011שלום
רציתי לדעת אם הזריקות שלקחתי במינון 37.5 במשך שבוע בערך משפיעות על כאבים בחזה ממש שלושה ימים אחרי ההזרעה התחיל לכאוב לי, האם יש לזה השפעה או משמעות אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי גונל F - תגובה
פרופ` דוד בידר23/02/2011אם את מתכוונת בשדיים אז יש רגישות עקב עלית הורמון האסטרוגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציותעדי22/02/2011
הייתי רוצה לדעת לגבי ביציות בגיל 37. האם זה כבר גיל שהאיכות של הביציות ירוד? וזה יכול לגרום להרבה הפלות חוזרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר בטיפולי ivf
עדי22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011איכות ביציות בגילך צריך להיות עדיין טוב בתנאי שהפרופיל ההורמוני תקין.
הפלות חוזרות דורשות ברור ובכל יחידת פיריון אפשר לעבור כרור להפלות חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי תקין גם קריוטיפ
עדי22/02/2011וגם קרישיות יתר תקין. עברתי כבר את כל הבדיקות האלה והכל תקין. אז מה בכל זאת הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי תקין גם קריוטיפ - תגובה
פרופ` דוד בידר23/02/2011אם חלל הרחם תקין והגבר תקין הייתי נותן בהריון קלקסן.לא תמיד הסיבה ברורה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר שימוש בגלולתלילי22/02/2011
הפסקתי גלולות לפני חודשיים לאחר שימוש של שנתיים.
קיבלתי מחזור לאחר הפסקת הגלולות.
עדיין אין איחור במחזור, האם ישנה אפשרות של הריון?
לא סובלת מגודש בשדיים, ללא עצירות\שלשולים.. ישנם סימנים נוספים שיכולים להעיד על הריון? כמה זמן לאחר ההריון יכולים להופיע סימנים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר שימוש בגלולת - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011אם אין איחור במחזור אז אין על מה לדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עכשיו??מתוסכלת22/02/2011
שלום רב,
בת 36 בריאה ללא ילדים.
ביולי הפלה טבעית מלאה (נצפה שק הריון, לא נצפה קוטב עוברי ודופק).
בפברואר (לפני שבוע) הפלה שניה (הריון כימי). בטא ראשונה 12, בטא שניה 13 ודימום חזק לאחר יומיים. הדימום פסק.
בלי קשר אובחנתי כנשאית של פקטור 2 הטרוזיגוטי והוחלט שבהריון הבא אזריק קלקסאן (נבדקתי לאחר שאחותי עברה מס הפלות ואובחנה גם כן). בהתייעצות עם פרופ קופרמינץ.
האם יש צורך בבדיקות? שמעתי על קריוטיפ, בדיקת קרישיות (עשיתי רק 3 מתוך כל הבדיקות- פקטור 2, MTHFR, פקטור 5 ליידן)
מה עושים עכשיו??
הזמן פועל לרעתי...
תודה רבה!!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים עכשיו?? - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים עכשיו?? - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/02/2011אם נצא מתוך הנחה שצילום הרחם תקין יש להתחיל קלקסן בהריון הבא ולא צריך בדיקות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר ברוך הבא לפורום...
מזל22/02/2011חיכינו המון זמן שיענו לתשובותינו...
תודה ג"כ לרופאים האחרים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא. לא מבינה שום דבר.FF22/02/2011
היי שלום
עשיתי היום בדיקת בטא שניה בפעם הראשונה היה לי בטא 30
והיום בבדיקה היה לי בטא 193..
ששאלתי את האחות עם לספר למשפחה היא אמרה יש עוד דרך ארוכה חכי שיהיה שק הריון
אז אני לא מבינה כמה אמור להיות בטא בשביל להתחיל הריון ?
אני לא מבינה את כל התהליך כולו, אני בהריון?
אני חשבתי שעושים אחרי שבועים בדיקת הריון ועם חיובית אז יש הריון.
ואם אני בהריון איך אני יודעת באיזה שבוע אני?
אני ישמח עם תסבירו לי
תודה רבה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
חסוייה22/02/2011ראשית מזל טוב! את אכן בהריון....תלוי באיזה תאריך היה מחזור אחרון שלך ,באופן עקרוני חודש ראשון הוא שישה שבועות, ביום בו בהיית צריכה לקבל זה ארבעה שבועות (תכנסי למחשבון הריון תצייני תאריך וסת אחרון וזה יציג לך בדיוק את שבוע ההריון שלך.
העלייה בבטא תקינה, מה שהאחות התכוונה זה שלא תרוצי לספר על ההריון הזה כי זה עדיין התחלה עוד לא נצפה שק הריון, שק חלמון, עובר עם דופק...כל זה קורה בערך בשבוע שישי-שביעי, עד אז עדיף שלא לדבר ולראות שההריון ב"ע ממשיך כמו שצריך שיש דופק...ואז לספר. אם זה הריון ראשון זה מאוד קשה אבל....שווה לחכות. הרבה מזל טוב,ומקווה כי עזרתי עד שהרופאים היקרים יתפנו לענות לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוייה תודה רבה על.
FF22/02/2011המון המון תודה רבה על תשבותך המרגיעה
זה הריון ראשון שלי אז אני כך כך מבולבלת ולא מבינה דבר.
חשבתי במחשבון הריון לפי ווסת אחרונה וזה הראה לי שאני בשבוע 5
אבל איך אני בשבוע חמישי עם בטא נמוכה?
יש לי יום חמישי בדיקות דם ואוטלרסאונד יכול להיות בבבידקה הזו כבר יראו שק הריון ?
אני מאחלת לך מכל הלב שיהיה לך המון המון המון המון בהצלחה תודה רבה לך שענית לי והרגעת אותי המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוקדם מידי לשק הריון
מודאגת22/02/2011על בטא 1000 רק בדר"כ רואים כבר שק
מזל טוב :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לבטא
חסויה23/02/2011הבטא צריכה להכפיל את עצמה בערך פי אחד וחצי, שתיים...כל יומיים. אז זה תלוי מאוד מה המרווח בו עשית את הבטא השנייה מבטא הראשונה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול לחיזוק עמידות הביציותדני22/02/2011
שלום דוקטור
לפני כשנה וחצי נולד לי ולאישתי ילד, אחרי הלידה ניסינו שוב להיכנס להריון ואף נקלטנו כעבור חצי שנה מהלידה. ההריון נגמר בהפלה טבעית אחרי שנמצא שהיה שק הריון ללא עובר. לפני 5 חודשים נקלטנו שוב להריון ואחרי שעברנו את השבועות הראשונים נשמנו לרווחה אבל בבדיקת מי השפיר שעשינו בשבוע 20 התגלתה תסמונת דאון ועברנו הפלה יזומה.
השאלה שלי היא כזו:
1. אישתי טוענת שזה בגלל הגיל שלה (35) והיא מאשימה את עצמה שהביציות שלה זקנות, האם יש אמת בדבריה?
2. במידה והיא צודקת האם יש טיפול שיכול לסייע לביציות שלה? האם זה משהו ששנינו צריכים לעבור?
3. עברנו יעוץ גנטי ואין משהו שנמצא בגנים שלנו כמעורר חשד לבעיות כרומוזומליות. האם אנחנו צריכים שתתרחש עוד הפלה כדי שנוכל לעבור בירור מדוע זה קורה??
אודה מאוד לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה איש לא עונה לי?
דני22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טיפול לחיזוק עמידות הביציות - תגובה
פרופ' שחר קול23/02/20111. כן
2. לא
3. אפשר לעבור ברור נוסף כבר כעת, אך למען האמת - זה לא ממש יקדם אתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דםשמוליק21/02/2011
רציתי לדעת אם לגבר סוג דם b חיובי ולאישה a שלילי מה הסיכויים שהאישה תיכנס להריון ואם הם פחותים מה בידיוק הסיבה לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין מענה
שמוליק22/02/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם - תגובה
פרופ' שחר קול23/02/2011חסר משמעות. אין השפעה על הסיכוי להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא לא מבינה שום דבר.FF21/02/2011
היי שלום
עשיתי היום בדיקת בטא שניה בפעם הראשונה היה לי בטא 30
והיום בבדיקה היה לי בטא 193..
ששאלתי את האחות עם לספר למשפחה היא אמרה יש עוד דרך ארוכה חכי שיהיה שק הריון
אז אני לא מבינה כמה אמור להיות בטא בשביל להתחיל הריון ?
אני לא מבינה את כל התהליך כולו, אני בהריון?
אני חשבתי שעושים אחרי שבועים בדיקת הריון ועם חיובית אז יש הריון.
אני ישמח עם תסבירו לי
תודה רבה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
FF21/02/2011ואם אני בהריון איך אני יודעת באיזה שבוע אני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שמאחר..? מודאגת מאודמיקה21/02/2011
מבדיקות דם שקיימתי היום אלו הם התוצאות:
E2 - 296
Progesterone Urgent 1.6
LH Urgent 34.5
יש לציין כי המחזור האחרון היה 19/12.
האם הביוץ או המחזור מתקרבים?
המשך יום מקסים
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי... בבקשה עזרה?
מיקה21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ivfעדי21/02/2011
שלום,
אתמול עברתי ivf ואחרי השאיבה קיבלתי שליש אמפולה של אוביטרל.
אמרו שמחר להחזרה אני צריכה גם לקבל אוביטרל. רציתי לדעת למה נותנים אוביטרל אחרי ההחזרה והאם זה חובה? (ה - e2 שלי לפני השאיבה היה בסביבות 7500 ).
דבר נוסף שמטריד אותי הוא ששורף לי קצת באיבר המין האם זה בגלל כל האולטרסאונדים שעשו לי? זה מאוד מציק לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
עדי22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אולי מעט מוזרהאדוה21/02/2011
אני עברתי טיפול הזרעה לפני כחודש.
קיבלתי זריקות של מונוגון במשך למעלה משבוע,
בדיקות הזקיקות הראו שהיה בכול שחלה בערך כ-6 זקיקים, 3 מהם בטוח היו בגודל המתאים להפריה בזמן ההזרעה.
לאחר 9 ימים מיום ההזרעה כבר קיבלתי מחזור.
כאשר דיברתי עם הרופא שלי כבר התחלנו לעבוד על המהלך הבא מבלי לעשות אלו שהן בדיקות.
קיבלתי מהרופא גלולות נגד הריון ל-21 יום לשם ישור קו והמהלך הבא הוא IVP.
בימים האחרונים יש לי הפרשות חומות שמיום ליום נהיות יותר ויותר כהות.
עכשיו - השאלה שלי היא: האם יתכן שזקיק אחד הופרה וכול שאר הזקיקים שלו יצאו כמחזור? ואם יתכן והזקיק שהופרה לא נקלט סופי בגלל הגלולות נגד ההריון??
או שזה פשוט שאריות מהמחזור למרות שעבר שבועיים מאז המחזור ויש לי כשבוע עד המחזור הבא....
זאת כנראה שאלה טיפשית אבל אני פשוט חייבת לדעת כי הרופא שלי אומר שהוא לא יודע מה לענות לי על זה ואני פשוט מפחדת שזה כן הופרה ואני הרסתי הכול ולא הייתי אפילו מודעת לכך....
תודה מראש
אדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה....
אדוה22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוגון וזקיקיםשרה21/02/2011
שלום וברכה,
שמתי לב שבהזרקת מנוגון כל יום בצד אחר של הבטן מתפתחים יותר זקיקים בשחלה ימנית ולא בשחלה שמאלית. זה חוזר על עצממו כל טיפול.
אני בת 33
האם השחלה לא מתפקדת טוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב
שרה24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוגון וזקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011זה לא קשור לצד ההזרקה והשחלה שלא מגיבה או מגיבה פחות היא בגלל סיבות שטנות או שעברת פעולה ניתוחית בשחלה או שכך אצלך מלידה ואין לזה משמעות רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבת שלום
שרה25/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)