מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרוסלפישלי24/02/2011
פרופ' בידר שלום
האם מס' ימים לאחר בדיקת היסטרוסלפינגוגרפיה ניתן לנסות להיכנס להריון?
האם בדיקה זו מסוכנת מבחינת הקרינה לרחם או לשחלות לביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסלפי - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011אפשר לקיים יחסים מתי שנוח לך ולקרינה אין שום מסוכנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץדקלה24/02/2011
שלום,
כתבתי תגובה בדף הקודם אך אני רןאה שהיא נענתה לכן אני חוזרת שוב: מה יכולות להיות הסיבות לביוץ מאוחר באופן קבוע? המחזור הוא בן 28 יום והביוץ תמיד בסביבות היום ה-20 (ע"פ מעקב זקיקים ובדיקות דם לאורך 4 חודשים). בת 35. פרולקטין 574 (נורמת המעבדה היא עד 619). הרופא שלי לא התייחס לעניין ואני רוצה לדעת על מה הדבר מעיד? האם בעייתי? האם זה מקשה על כניסה להריון ומה ניתן לעשות?
תודה ובהערכה על פועלכם בפורום (זה בכלל לא מובן מאליו הן מבחינת זמינות והן מבחינת התשובות המקצועיות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011הרופא שלך צודק אין לעניין הביוץ שום משמעות.
הפרולקטין תקין.
עניין ההריון- צריך פשוט לנסות אין שום סיבה שמשהוא יקשה עליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות
דקלה24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דקלה24/02/2011כששאלתי את השאלה לפני מס' ימים נעניתי ע"י פרופ' סימון שמחזור בין 28 יום צריך להיות ביוץ סביב היום ה-14 ואם זה לא כך אז יש בעיה. אינני מבינה, אתה אומר שזו לא בעיה שיש ביוץ מאוחר והוא אומר שכן. אודה להבהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011אני לא מבין את הבעיה.זה נכון שבמחזור של 28 יום הביוץ צריך להיות באמצע ואני לא יודע איך בדיוק הוכחת שזה מאוחר אך עניתי שזה באמת לא משנה כי צריך לא לעשות כל מיני בדיקות משונות שאין להן משמעות אלא את צריכה לנסות להרות ואם לא תהרי אז באמת נתחיל לבדוק מה קורה אך אי אפשר להגיד שיש בעיה כשאין בעיה במידה ולא ניסית להרות.
אני בטוח שהביוץ שלך לא כל כך מאוחר אך מה זה משנה . האם את רוצה בדיקות והסברים או הריון.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF- לאחר החזרהאביב24/02/2011
כמה ימים לאחר החזרה מומלץ לחכות לפני שחוזרים לקיים יחסים?
מה הוא המיקום הטוב ביותר להדבקת אוורל?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF- לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011ההדבקה היא בישבן.
יומיים אחרי החזרה אפשר לקיים יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פיורגון עם ציסטהנטע24/02/2011
שלום,
בבדיקת האולטרסאונד האחרונה (בזמן ווסת) התגלתה אצלי ציסטה בשחלה הימנית בקוטר 3 ס"מ בעלת נוזל עכור (לאחר טיפול בפיורגון).
האם ניתן להתחיל שוב בטיפול עם פיורגון או שצריך לחכות שהציסטה תיעלם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פיורגון עם ציסטה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011הייתי מחכה שהיא תיעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשורות טובותשירה24/02/2011
שלום ד"ר
עשיתי בדיקת דם פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור.
בת 41
תוצאות
e2 120
p-1.2
fsh-8.4
lh-3.6
tsh 1.43
prolactin-200.3
dheaso4-11.1
testosterone-2.98
האם תקינות התוצאות ?אני לפני טיפול ivf האם עם תוצאות אלו אקבל אישור מהוועדה בקופת חולים למרות גילי?
לתשובתך אודה
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשורות טובות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011התוצאות תקינות ומדוע שלא תקבלי אישור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפול פוריות - הדילמהאתי24/02/2011
שלום,
אני אחרי שלושה הזרעות שכשלו. הזרעות נעשו על בסיס איקקלומין + זריקת אוביטרל.
אני בת 32. צילום רחם תקין. בדיקת הורמונים תקינה. זרע תקין.
אני רוצה לציין ששלוש הזרעות הנ"ל אלו הנסיונות היחידים שנעשו להכנס להריון. לא ניסינו בצורה טבעית מסיבה כזו או אחרת.
השאלה שלי, מה יכולה להיות הסיבה לאי הצלחת ההזרעות אם כל הבדיקות תקינות? האם זה מעיד שבכל זאת יש בעיה כלשהי?
מה הטיפול המומלץ הלאה?? האם הזרעות על בסיס טבעי? הורמונים?
תודה
נ.ב.
היום הייתי אצל רופא הנשים שלי. ולבסוף סכמנו כי נעבור הזרעות על בסיס טבעי. אבל עכשיו כבר יש לי מחשבות שאולי בכל זאת עדיף הורמונים, כי זה מעלה סיכוי קליטה להריון. הרי לא בטוח שאני מבייצת כל חודש. (גם אם יש לי מחזור כל חודש).
ממש כמו בשיר... "יושבת על הגדר רגל פה רגל שם"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך טיפול פוריות - הדילמה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בהריוןעדי24/02/2011
האם מותר להסיר שיער בלייזר בהריון? ובאפילציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת שבועותעדי24/02/2011
קיבלתי מחזור ב- 28/01
ביצעתי הזרעה ב- 07/02 וב- 08/02
לאחר טיפול הורמונלי עם מונופור ואוביטרל.
לשמחתי, ההזרעה הצליחה, ואני בהריון.
איך צריך לספור את השבועות? אמרו לי לעשות בדיקת דופק עוברי בשבוע השביעי. מתי זה יוצא? האם לספור ממועד ההזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת שבועות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/201112 יום אחורה מהאוביטרל זה יום ראשון של וסת ואז מחשבים מיום זה.כל שבוע מיום הראשון של וסת זה ,זה שבוע הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסלפישלי24/02/2011
ד"ר שלום רב
אמורה לעשות בדיקת היסטרוסלפינגוגרפיה ידוע לי כי מחדירים חומר בבדיקה זו ויש לי G6PD האם החומר מסוכן עבורי?
האם לאחר בדיקה זו עקב החומר והאנטיביוטיקה שאני אמורה לקחת 3 ימים יש אפשרות לנסות להיכנס ישר לאחר הבדיקה להריון? הביוץ אמור להיות מס' ימים לאחר הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסלפי - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011אפשר לנסות להרות והחומר לא מסוכן.
אנטביוטיקה-גם אפשר לנסות להרות.
לא הבנתי מה את מתכוונת להיכנס ישר אחרי הבדיקה? אני חושב שבמכון הרנטגן זה לא נוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה דמיתאילנה24/02/2011
שלום
אני עברתי החזרת 2 עוברים מוקפאים ב08.02
ב 20.02 עשיתי בדיקת דם ראשונה : פורגסטרון 34, אסטראדיול 1920 ובטא 81
ב 22.02 בדיקת דם שניה : פרוגסטרון 31, אסטראדיול 2771 ובטא 273
אתמול בערב התחילה לי הפרשה דמית קלה מאוד בניגוב, היום בבוקר עשיתי שוב בדיקת דם יציא: פרוגסטרון 25, אסטראדיול 2190 ובטא 759.
מה זה אומר?
ירידה בפרוגסטרון מעידה על משהו?
יש חשש להפלה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה דמית - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011הבטא דוקא עלה יפה והפרוגסטרון הוא בטוח טוב.
יש להמשיך אותו טיפול עד לבדיקת האולטרה-סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת גושה וטיפולי IVFנטלי24/02/2011
שלום רב
אני בעיצומם של טיפולי IVF ועכשיו עדכנו אותי שנמצאתי נשאית של מחלת הגושה.
האם וכיצד זה יכול להשפיע על המשך הטיפול?
האם ייתכן שאצטרך לעצור עד שנוודא אם בעלי נשא גם כן?
כיצד זה יכול להשפיע באופן כללי על התהליך ועל ההריון כשיגיע?
בברכה
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת גושה וטיפולי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011הטיפול לא קשור לגושה.
אם לבעלך יש נשאות יהיה צריך לבדוק את העובר אך הוא יכול לצאת תקין.
אם לבעלך אין נשאות אז זה בכלל לא משנה.
אם שניכם נשאים אזי אפשר גם להחזיר עוברים בריאים בהפריה חוץ גופית לאחר בדיקתם.
אני בטות שבעלך לא נושא כי זה נדיר ששניכם דוקא תהיו נשאים.
כיום יש גם טיפול במחלה.
בכל אופן אם בעלך נשא הייתי בודק עובר בהריון או היות ואת עושה הפריות אז בהפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבות לשינוי בתחושהשוהם24/02/2011
יש לי שאלה:
תמיד אחרי החזרת עוברים יש לי תחושות חזקות של גודש בחזה ובבטן תחתונה שמחזיקה שבוע ולאחר מכן כל התחושות פשוט נעלמות?
מה הסיבה לירידה/היעלמות בתחשות? האם זה אומר שמתחיל הריון ואז נפסק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שוהם24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבות לשינוי בתחושה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011זה אומר שהגירוי השחלתי יורד בהדרגה.זה לא קשור להריון שנקלט או לא.
אם היה הריון יתכן שההרכגשות תימשכנה אך זה לא כך תמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות שתן מוגברתאמילי24/02/2011
אני אחרי טיפול הפרייה שלישי והחזרת שלושה עוברים, כתמיכה אני לוקחת אנדומיטריום ופרומיטריוםX2 פעמים ביום. בנוסף אני לוקחת מתילפרדינסולוןX1
מאז שהתחלתי עם הכדורים אני מוצאת את עצמי מתעוררת 2-3 בלילה על מנת להטיל את מימי (כמות גדולה מאוד בכל פעם)
האם זה הגיוני?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Answer please?
EM24/02/2011אני אחרי טיפול הפרייה שלישי והחזרת שלושה עוברים, כתמיכה אני לוקחת אנדומיטריום ופרומיטריוםX2 פעמים ביום. בנוסף אני לוקחת מתילפרדינסולוןX1
מאז שהתחלתי עם הכדורים אני מוצאת את עצמי מתעוררת 2-3 בלילה על מנת להטיל את מימי (כמות גדולה מאוד בכל פעם)
האם זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות שתן מוגברת - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011למה את לוקחת פרומיטריום ומתילפרדניסולון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות שתן מוגברת
EM24/02/2011אני לוקחת את הפרומיטריום כתמיכה
ואת הסטרואידים בגלל חשש מדלקת עקב התהליך , כמניעה
אני מטופלת בארה"ב וכאן זה הפרוטוקול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות שתן מוגברת - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011אני הייתי מוריד חלק מהתרופות אך ואני לא יודע בדיוק מה כל הפרוטוקול שעברת את צריכה לפנות לרופא על מנת שייעץ לך מה להוריד היות והתמיכה היא לא כל כך משמעותית שצריך לתת המון תרופות ביחד.אם עברת AHA אז כנראה שבגלל זה את לוקחת סטרואידים ואם לא זה מיותר.
ואם עברת שאיבה אזי מספיק רק סוג של פרוגסטרון וגינלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאני24/02/2011
שלום,
אני בת 34, מטופלת IVF, עקב בעית זרע. בטיפול האחרון הריון אקטופי שטופל בזריקה.
שאלותיי:
1. אני סובלת כבר שנים מקנדידה גלברטה בנרתיק, ניסיתי הכל אך ללא הועיל.(יש הפרשות, כאב בקיום יחסי מין, תחושת צריבה).
האם כדאי לטפל בקנדידה לפני טיפול IVF נוסף?
2. האם יכול להיות שהקנדידה גרמה להריון החוץ רחמי?
3. ההריון האקטופי היה בחצוצרה שמאל, האם ניתן להחזיר את העוברים לחצוצרה הימנית הפעם כדי למנוע הריון אקטופי נוסף?
4. מה הסיכוי להריון אקטופי חוזר?
5.האם יש קשר לכך שכאבי המחזור שלי הם תמיד בצד שמאל בלבד(בגב התחתון)- האם זה אומר שמשהו אינו כשורה?
תודה רבה על עבודת הקודש שאתם עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא....
אני24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/02/2011כדאי לעבור לטיפול בקנדידה ברפואה משלימה במקביל לטיפולי הפריה.
קנדידה לא קשורה להריון חוץ רחמי.
אין טיפול כזה להחזיר לחצוצרה ימין אלא אם את רוצה לעבור לפרוסקופיה ולשים עוברים בחצוצרה. בצורת ההחזרה הרגילה שמים עוברים רק ברחם.החזרה זו גם לא תשלול הריון בחצוצרה ששמנו לה את העוברים.
הריון חצוצרתי יכול להיות גם מימין והסיכוי להריון חצוצרתי באחת משתי החצוצרות הוא 1 ל100 הריונות באוכלוסיה הכללית ואצלך 6 ל 100.
הכאבים שאת מתארת לא אומר שמשהוא לא בסדר וזה קשור למבנה בגנטי של גופך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלישלי24/02/2011
שלום רב,
האם FSH 18 (ה-E2 קטן מ-200) לאישה בת 35 שילדה בעבר ונקלטה באופן ספונטני להריון תאומים, עם וסת סדירה מאוד כל 28 יום וביוצים סדירים מאוד(פרגסטרון גבוה ביום ה-21 ולמחזור)
באמת אין שום סיכוי להיקלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול24/02/2011ממש לא!
יש סיכוי סביר להריון, כי את צעירה יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר קול
מודאגת24/02/2011תודה רבה על תשובתך...
מרגיע...
אז מה מומלץ עבורי? אני אחרי 5 הזרעות ע"בביוץ טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר קול - תגובה
פרופ' שחר קול24/02/2011צילום רחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר קול
מודאגת24/02/2011צילום רחם תקין
זרע תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לד"ר קול
אני26/02/2011ד"ר שלום רב,
כן עשיתי צילום רחם - תקין
זרע - תקין
אשמח להמשך תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר קול - תגובה
פרופ' שחר קול26/02/2011טיפול על בסיס הזרעה תוך רחמית.
בהמשך - לשקול IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שלי24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)