מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשיבות בדיקת קיום שק הריוןעדי27/02/2011
שלום רב,
נקבע לי תור לבדיקת דופק עוברי (שבוע 7) עוד שבועיים, לאחר שהבטא יצאה חיובית והכפילה עצמה (לאחר טיפול במונופור והזרעה).
לא נקבע לי תור לעוד שבוע (שבוע 6) לבדיקת קיום שק הריון.
אני דואגת שאם משהו לא בסדר, זה עלול להיות מאוחר מדי, וכדאי לוודא קיום שק הריון ולא להסתפק בלחכות לשבוע שלאחר מכן. האם דאגתי מוצדקת?
כלומר, האם לבדיקת קיום שק הריון יש חשיבות רפואית לצורך קביעת טיפולים אפשריים להמשך ההריון או שזה רק להסרת אי הוודאות לגבי התפתוחת ההריון. כלומר, אם יש שק הריון, הרי שבכל מקרה צריך לחכות לראות אם יש דופק. ואם אין שק הריון, האם גם אז בכל מקרה צריך לחכות לראות מה קורה או שאז יש מקום לתת טיפול הורמונלי תומך?
אודה מאוד להסבר ולהמלצתך לגבי חשיבות הבדיקה בשבוע שישי. או שאין תרומה רפואית לסיוע בהתפתחות ההריון, ואז אחכה בסבלונות לשבוע השביעי.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיבות בדיקת קיום שק הריון - תגובה
ד''ר דוד ישי28/02/2011שלום
החשיבות העיקרית של אולטרסונד מוקדם היא לגבי השאלה היכן נמצא שק ההריון . עושים את זה כשיש חשש להריון מחוץ לרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיים להכנס להיריון לאחר הפלה.עדי27/02/2011
לפני יותר משנה עברתי הפלה בשבוע 21, גודל עובר מתאים לשבוע 16.
מאחר ואירעו אצלי מספר בעיות לאחר ההפלה, מצאו שיש לי APLA באופן גבולי אך מצדיק קלקסאן בהיריון.
אנחנו מנסים כשנה להכנס להיריון ללא הצלחה.
על פי ערכת ביוץ ביתית, יש לי ביוץ בזמן.
בדיקת הורמונים ביום השלישי למחזור תקינה.
האם יכול להיות שאף על פי שיש ביוץ ובדיקת ההורמונים תקינה, הבעייה יכולה להיות הורמונלית אצלי?
האם יכול להיות שישנה "סתימה" ושלא משתחררת ביצית, אף על פי שיש סימני ביוץ לפי ערכה לבדיקה ביתית?
האם ניתן לראות דלקת ברחם \ שחלות בבדיקת אולטרסאונד וגינאלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים להכנס להיריון לאחר הפלה. - תגובה
יש כמה אפשרויות , כולל זו שאין שום בעיה אמיתית , אבל אם עברה שנה , כדאי שתפנו למומחה לפוריות ותעברו בירור מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה ב E2אילנה27/02/2011
שלום אני אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים, ביצעתי כבר 4 בדיקות דם (כל יומיים) כי היה לי יומיים הפרשה ורודה-חומה בניגוב.
הבטא עולה וגם סרוגסטרון אבל E2 ירד ביום ה12 להחזרה היה 1920 אחרי יומיים 2771 ואחרי זה ירד ל2190 היום 902. אני נוטלת אסטרופם 3 פעמים ביום.
למה E2 יורד?
על מה זה מעיד?
תודה מראש
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה ב E2 - תגובה
אם הבטא עולה יפה ורמת הפרוגסטרון טובה אין ל E2 משמעות רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב אחרי החזרהשרון27/02/2011
שלום רב,
ב- 23.2 החזירו לי 3 עוברים יפים ( ivf רביעי), הטיפול לתמיכה שאני לוקחת הינו קרינון. יומיים אחרי ההחזרה החלו כאבים בצידי הבטן. הכאבים מורגשים בעיקר בזמן התיישבות, בזמן מתן שתן, בהליכה ובזמן ששלפוחית השתן מלאה. פרט לכאבים הללו אין תופעות נוספות.
טיפולים קודמים לא חוויתי תופעה זו. שאלותיי:
1. ממה הכאבים יכולים להיות?
2. האם יש צורך ללכת לבדיקת רופא?
3. האם זה יכול להפחית סכויי השתרשות העוברים?
תודה חמה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב אחרי החזרה - תגובה
יכולות להיות סיבות שונות.זיהום בשתן , זיהום באגן , סתם שחלות מוגדלות ועוד. מכיוון שאלה לא כאשבים רגילים כדאי מאוד שתבדקי ע"י הרופא. להערכתי אף אחד מאלה לא משפיע על הסיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עכשיו?ימית27/02/2011
בת 43 פרופיל הורמונלי
FSH 5.10
LH 2.6
E2 134
progestron 2.6
3 הזרעות לא צלחו,כי לא הסכימו לתת לי צטוטראייד ותמיד בייצתי לפני השפעת אוביטרל.
3 הפריות חוץ גופיות:
הפרייה מס' 1
השתמשתי בגונאל.נשאבו 2 ביציות בוצעה הפרייה אחת והחזרה.אך לא התפתח הריון.
הפרייה מס' 2
השתמשתי במונופור.נשאבו 2 ביציות ובשתהין נכנס גרעין שלישי
הפרייה מס' 3
השתמשתי במונופור,בישתי לעשות מיקרוניפולציה כדי שלא יחדור גרעין שלישי.
שאבו 2 ביציות שנרו יפות מאוד.אבל לאחר מיקרוניפולציה אמרו שהן לא טובות.
שאלתי:
איזה טיפול מומלץ כעת לעשות?
אני ממש אובדת עצות ואין לי הרבה זמן...
בבקשה רופאים יקרים,מה הייתם ממליצים לי לעשות עכשיו?
ולא,אל תציעו לי כרגע תרומת ביצית...
שאלתי איזה טיפול מתאים עכשיו?
תודה על תשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין כי ההפריות נעשות
ימית27/02/2011עי' תרומת זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים עכשיו? - תגובה
בגיל 43 , זה פחות או יותר המצב. צריך לבחור את הטיפול שנתן את התוצאה הטובה ביותר , להמשיך בו ולקוות לטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ימית01/03/2011האם יש טעם לנסות מחזור טבעי ללא הורמונים בכלל?
או שמיותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר דוד ישי02/03/2011שלום
אם הטיפולים ההורמונליים לא נותנים יותר מזקיק או שניים , זו בהחלט אפשרות סבירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר נטילת איקקלומיןמיה27/02/2011
כדור אחרון ב14.2 מועד ביוץ מדויק לא ידוע מחזורים מאוד לא סדירים. מתי כדאי לעשות בדיקת דם להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תגובה
מיה28/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה שלא קשורה לפורום הזהיסמין27/02/2011
אני מאוד אשמח אם תעזרו לי , יש לי שאלה בנוגע להיריון , האם אני יכולה לשאול פה ?
כי בשום פורום אחר אין מענה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בשבוע 13
יסמין27/02/2011ומהיום בבוקר התחלתי להרגיש גלים כאלה בבטן , חשבתי שאולי זה מרעב אבל הסתבר שלא , האם זה תקין או שאני צריכה ללכת להיבדק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור
קרוליין27/02/2011ייתכן כי את מתחילה להרגיש את העובר יקירתי......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פער בין גודל עובר לגיל הריוןמירי27/02/2011
שלום רב,
עד שבוע 8 (שאז עשיתי US אחרון), העובר שמר על פער של 3 ימים בין גיל ההריון (לפי תאריך שאיבה) לגודלו ב US.
היום, שבוע תשע פלוס 4, גודל עובר לפי US הוא שבוע 8 (נמדד 1.46 ס"מ). ז"א שתוך שבוע וחצי, הפער גדל מ-3 ימים לשבוע וחצי.
דופק תקין וברור והעובר אפילו זז בתוך השק (דמיינתי?)
סיבה לדאגה ממשית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פער בין גודל עובר לגיל הריון - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/2011כל זמן שיש דופק -סיבה לאופטימיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד, שאלה נוספת
מירי27/02/2011האם ייתכן שמכיון ובדיקת הדופק בוצעה על הבטן ולא וואגינלית, מדידת העובר לא מדויקת?
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרונית27/02/2011
שלום,
אני פונדקאית בת 27 בריאה לחלוטין, עשינו כבר 6 חזרות בהחזרה הרביעית (טריים) נקלטתי והפלתי בשבוע חמישי ועכשיו בהחזרה השישית (גם טריים) נקלטתי ושוב הפלתי בשבוע 5.
רמות הפרוגסטרון שלי טובות (מעל 127) התמיכה שלי זה 900 מ"ג אוטרוגסטן שאני לוקחת אורלי (בגלל ערכים נמוכים כשאני לוקחת וגינלי) 3 פעמים ביום ו 3 פעמים אסטרופם האם אחרי 6 נסיונות 4 מהם כושלים ו 2 הפלות אפשר עדיין סתם להגיד שזו סטטיסטיקה מחורבנת ולהמשיך לנסות או שמשהו לא בסדר? לא עשיתי עדין היסטרוסקופיה הרופא אמר שאין צורך כי אני נקלטת וזה סימן טוב... (אולי עכשיו כן נעשה כי הוא אמר שאם לא ניקלט בהחזרה השישית שאולי נעשה את הבדיקה)
לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
רונית28/02/2011האם צריך לשלול אנדומטריוזיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל מענה?
רונית02/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות יחסים לצורך הריוןחן27/02/2011
האם ההמלצה לקיים יחסים יום כן יום לא לצורך כניסה להריון היא רק אם מועד הביוץ לא ידוע?
כלומר
אם מועד הביוץ ידוע האם אפשר לקיים סביבו יחסים כל יום (הפרשים של 24-36 שעות)
בהנחה שלפני כן לא מקיימים מספר ימים (שמירת טהרה)
לא ידוע אם יש בעיית זרע אבל גם לא ידוע שאין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות קיום יחסים - מקפיצה
רננה27/02/2011שואלת שוב
האם קיום יחסים שלושה ימים ברצף סביב הביוץ כאשר במשך 11 ימים קודם לא היו יחסים (טהרה) יכולה לפגוע באיכות הזרע (לא ידוע אם יש בעיה אבל גם לא ידוע שאין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית הייתי מציעה
יסמין27/02/2011לקיים יום כן יום לא .... (מניסיון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לפרט? אשמח גם לתשובה מהרופ
רננה27/02/2011האם 24-36 שעות זה לא מספיק טוב (לא פחות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יסמין27/02/2011תראי בזמנו אני שאלתי פה את אותה השאלה וזו היתה התשובה של הרופא לקיים יום כן יום לא , יכול באמת להיות שאיכות הזרע יותר טובה כשזה יום כן יום לא , יש כאלה שיגידו לך תקיימי כל יום , אבל אני הקשבתי לרופא וברוך השם נקלטתי .
בקרוב אצלך בעזרת השם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי אני ממש מודאגת.FF27/02/2011
שלום
אני ממש מודאגת ומאוד מפחדת.
עשיתי החזרה של שני עוברים מוקפאים ב3.2
הווסת ההאחרונה שלי הייתה ב20.1 אז לפי מחשבון הריון אני בשבוע 5.
עשיתי בטא ראשונה יצא לי 30 בטא שניה 193
הייתי לוקחת כתמיכה 3 פעמיים ביום אסטופרם ו4 פעמיים ביום אנדומטרין
אחרי כמה ימים היה לי מין הפרשות חומות כאלה
ולמחרת ביום חמישי עשיתי בטא נוספת שיצא 600 אמרו לי שהאנדומטרין שלי נמוך ולכן אני צריכה לקחת גסטון במקומו התחלתי עם הגסטון
ואז יום שישי היה לי טיפה דם עם קרשי דם קטנים קטנים אמרו לי להמשיך עם התמיכה רגיל ולהגיע יום ראשון ושחס חלילה שלא יהיה הריון חוץ רחמי
הגעתי היום לבטא ולאולטרסאונד הבטא שלי יצאה לי 1332 והתוצאה של הגסטון עלתה טיפה בבדיקת אולטרסאונד ניצפה שק הריון אחד ובתוכו שק חלבון שאלתי את התכנית אולטרסאונד עם ניקלט שתיים או אחד היא אמרה שאחד.
שהגעתי לעבודה בשעה 12 ניגשתי לשירותים והיה לי ממש דימום דימום חזק התקשרתי לרופא שלי והוא אמר לי לגשת למחלקה לעשות שוב בדיקות ושהבדיקות שלי יצאו טובות.
שהגעתי למחלקה עשו לי אולטרסאונד והוא ראה ששק הריון עדיין שם
והוא אמר לי לעלות את מינון של הגסטון ל2 ביום ולנוח כמה ימים ולהגיע שוב יום חמישי
האחיות אמרו לי שיכול להיות שזה העובר השני שבדימום הוא יוצא ששאלתי את הרופא עם זה ככה
הוא אמר שיכול להיות והוא אומר שיש נשים שעושות הפריות לפעמים השק לא מתפתח ולא מגיעות עד ללידה הוא ראה באולטרסאונד שאצלי הכל בסדר אבל צריך ממש לעקוב שנחכה לדופק ושהשק התפתח טוב.
ואני ממש מפחדת ממה יוכל להיות לי ככה דימום?
זה ממש כמו דימום של ווסת.
עם הבדיקות שלי יוצאות תקינות והבטא שלי מכפילה את עצמה טוב מאוד אז למה יכול להיות לי ככה דימומים ?
ועוד שאלה אני ב9.3 אמורה לטוס עם בעלי ללונדון לשבוע
יכול להיות שיהיה איזה שהוא סיכון בטיסה ?
לא מומלץ לטוס במצב שלי ?
תודה רבה על הכל
והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
FF27/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
FF28/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהm.
FF01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקירות בקירור..נועה27/02/2011
שלום,
קיבלתי תכנית טיפול לפני IVF . אני צריכה להזריק כל יום זריקה בין השעות 17:00-19:00 העיניין הוא שיום אחד בשבוע, אינני מגיעה הביתה לפני 8 בערב. רציתי לדעת מה עדיף, להזריק אחרי 8 כשאגיע, או לקחת איתי ואולי לשים ב'מידנית' (של בקבוק + שקית קירור.. (למשך שעה בערך..)
תודה רבה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקירות בקירור.. - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/2011להזריק כל יום בשמונה בערב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיובית גבוההדניאלה27/02/2011
אני 12 יום לאחר החזרת 2 עוברים מוקפאים
ערכי בטא:253
האם מדובר בתאומים?
מדוע הבטא גבוהה כל כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא חיובית גבוהה - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/2011אולי...
יכול להיות...
נמתין ונדע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרון גבוהים בשבוע 5טל27/02/2011
שלום רב,
אני נמצאת באמצע שבוע חמישי, לאחר החזרת 3 עוברים ובשעה טובה,
בינתיים יש הריון והכל בסדר...
בבדיקת דם שעשיתי ערכי הבטא 1491 והפרוגסטרון 312. נראה היה לי שהפרוגסטרון
גבוה יחסית, אבל אני לא ממש יודעת.
תוכלו לומר לי האם זה נראה תקין? האם יש סיכום בערכים גבוהים מידי?
נכון לעכשיו אני משתמשת ב- 3 טבליות אנדומטרין ביום, אולי כדאי להוריד ל-2 ?
לתשובתכם אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי פרוגסטרון גבוהים בשבוע 5 - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/2011הערכים טובים.
האנדומטרין מיותר.
אפשר להפסיק לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
טל27/02/2011תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםשרה27/02/2011
שבוע טוב,
אני 7 ימים אחרי הזרעה ללא תמיכה
היום בדיקת דם:
ESTRADIOL(E2) 1196.00 PMOL/L
PROGESTERONE 70.40 NMOL/L
האם מעיד על משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/2011שהיה ביוץ תקין. אין צורך בתמיכה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן! תודה רבה
שרה27/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעה קודמת
שרה01/03/2011קצת מיואשת.....
היום כתמים חומים בהירים בניגוב ועל התחתונית
האם יכול לרמוז על השתרשות או חלילה על כשלון הטיפול?
במידה ואין הריון רמת ההורמונים היתה גבוהה לפני יומיים אז איך התחילו כתמים?
זו תופעה טרום וסתית אצלי בד"כ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר ביציות
טלי01/03/2011שלום, עשו לי שאיבה והוציאו 6 ביציות, כאשר 5 מהן הופרו. האם זה בסדר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)