מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת פרקיםאני07/02/2011
שלום,
אני סובלת מדלקת פרקים (במיוחד בחורף)
ונוטלת לעיתים רחוקות ארקוקסיה
היום אני עוברת הזרעה ע"ב טבעי עם אוביטרל בלבד.
האם מותר לי לקחת במקביל את התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת פרקים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2011אין הרבה ידע על התרופה.
רוב התרופות לא פוגעות בעובר בשלבים אלה,בשלוש השבועות הראשונים של הריון.
האם יש קשר לקליטה -אף אחד לא יודע ולפי דעתי את יכולה עד שתגלי אם יש הריון להשתמש בתרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ והזרעהאני07/02/2011
שלום רב,
ביום מחזור 8
E2 - 287
LH 6.4
פרגסטרון 1.08
ב-US נצפה זקיק קטן מצד ימין, ציסטה 22 מ"מ מצד שמאל( שם כבר ממחזור קודם )
היום יום מחזור 12
E2 - 663
LH- 9.6
פרגסטרון - 0.93
ב-US נצפה זקיק מימין 18 מ"מ, ומיצא סולידי בשחלה ימין
שחלה שמאלה ציסטה צלולה
רירית רחם 6.6 מ"מ
נאמר לי להזריק אוביטרל היום בערב ומחר הזרעה?
האם זה בסדר? הציסטה ומיצמא סולידי לא יפריע להצלחת הסבב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ והזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2011זה בסדר להזריק אוביטרל והזקיק 18 יבייץ,רק צריך לברר את הממצאים האחרים בשחלה.צריך לדעת מה זה ביחוד הממצא הסולידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבידר לדעתי אתה חצוף
אושר09/02/2011ההנחה הבסיסית שלך שאי אפשר לבצע הפריות בגיל 45
והאופן המוחלט שאתה מצהיר על כך
לי נוצרים תמיד עוברים תקננים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבידר לדעתי אתה חצוף - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2011זה לא ההנחה שלי.
אפשר לעשות הפריות בכל גיל,למשל אפשר לתת בגיל 48 זריקות ולהוציא ביצית או שתיים ואז מה?
כאשר אני אומר שלא עושים הפריות אני מתכוון שאין מקום בעולם שעושה זאת היות ורק אצלנו ההפריה מסובסדת . וגיל 45 נקבע בעבר על ידי רופאים אינטרסנטים.
בכל מקום אחר משלמים כסף רב עבור ניסיון הפריה .היות והנשים יודעות מה הסיכויים הן לא עושות.
באוסטרליה זה בחוק שלא עושים.
בארצות הרית רוב המקומות עובדות על סטיסטיקות של הצלחה ולא היו מקבלים אותך לטיפול.
הסיבסוד אצלנו גורם עול גדול לנשים.הזמן היקר שמבזבזים על טיפולים בגילים אלא גורם לפניה מאוחרת מאוד לתרומת ביציות ואז במקום שאישה תלד בגיל 43-44 היא יולדת ב 47-48.בנוסף הרופא מתוגמל היטב על ידי הבית חולים בביצוע הפעולה.
מתן דיעה של רופא העוסק בתחום 25 שנה אינה חוצפה.
בכל אופן אני מאחל לך עוברים יפים ואהיה הראשון לאכול את הכובע.
החוצפה אצל אנשים רבים הביאה להשגים חשובים ביותר.לכן קיבלתי את המחמאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה-
ימית11/02/2011אני מכירה אישית לפחות 3 נשים בגילאי 46 ו45
שנכנסו להריון וילדו ילדים.ולא,הן לא ילדו בעבר.
כך שמה שהרופאים אומרים זה הכל רק סטטיסטיקות שלהם.
הרופאים הם לא אלוהים,אני חושבת שכל אישה רשאית לנסות להרות.גם בגילאי
45-46.
כי העובדות מדברות בעד עצמן!!!
אל תתייאשי,ואל תפחדי,המשכי ונסי.
ואכן FSH משתנה מחודש לחודש.גם בגילאים צעירים הוא משתנה מחודש לחודש.
שיהיה לך בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה- - תגובה
פרופ` דוד בידר12/02/2011מה זה עוד ליאורה.
אנחנו לא אלוהים.
אנחנו רק מייעצים ולא אומרים מה לעשות אבל מה שאני אומר זה הדבר האמיתי וכמובן שלא חייבים לקבל את דעתי בנושא ואפשר להמשיך לנסות גם עד גיל 47 כמו שהיה בעבר.
רק לציין שאני עוד לא נפגשתי עם אישה שהרתה בטיפולים בגילים 45-6 ואני עובד בחדר לידה 30 שנה אבל כפי שכתבת את כן מכירה ואת מעונינת להמשיך אז אין שום בעיה ושיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי FSH והפריהאושר07/02/2011
שלום רב
כבת 45 בשנה האחרונה בחודשים שונים רמת ה FSH השתנתה
כבר היה מצב שלאחר ערך 17 היה ערך 6 ביום השלישי של המחזור
האם יש איזה קשר בין איחור במחזןר ל FSH
כמדומני שיש איחור אזי הערך גבוה
האם אפשרי לבתצע הפריה עם ערך 17
האם ערך זה אינו יציב לאחר הריון שכשל - מחוץ לרחם
ולוקח לו זמן להתאזן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי FSH והפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2011לא עושים טיפולי הפריה בגילך גם כשהFSH תקין.
איחורים במחזור תלויים בתהליכי ביוץ וה FSH הוא רק מבט ראי על מה שקורה בשחלה וככל שההורמון עולה כך יותר תפסיק הוסת.
אין פה שום עניין של איזון ההורמון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה
אושר08/02/2011אני מבצעת בגילי הפריות
כאשר FSH משתנה מחודש לחודש
האם יכול להיות קשר בין איחור באותו חודש במחזור לערך ה FSH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד הביוץ.רינת07/02/2011
שלום וברכה,
אני לאחר טיפול איקקלומין 1/1.2 כד' לסירוגין למשך 5 ימים .
היום ביצעתי מעקב זקיקים ולהן התוצאות:
צד אחד - 14 , 16
צד שני - 16, 17 , 19,19
זהו ניסיון שלישי- כאשר המומחית עלתה על זה שיש לי בעיות עם בלוטת התריס רק לפני הנסיון הזה וכרגע אני מטפלת בבעיה זאת.
הייתי אמורה להזריק אוביטרל כדי תזמן את הביוץ אך האחות שמסרה למומחית את תוצאות האולטרסאונד אמרה לי פשוט לקיים יחסים עם בעלי ללא הזריקה עקב ריבוי הזקיקים.
שאלותיי הם:
א. מדוע לא ניתן להזריק את הזריקה? וכך אני אגע בדיוק מתי הביוץ? האם הזריקה עוזרת גם לקליטה של ההריון או רק מתזמנת ביוץ?
ב. איך אפשר להעריך מתי יחול הביוץ? לפי גודל הזקיקים כיוון שהמחזור שלי לא מסודר ואין דרך אחרת לדעת את זה . ולפי כך עד מתי לא לפספס להיות עם בעלי?
ג. האם ריבוי זקיקים יכול לגרום לריבוי עוברים? עפ"H נתונים אלו יש סיכוי לתאומים?
תודה בה מראש וסליחה על האריכות
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד הביוץ. - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2011אפשר גם בלי האוביטרל והביוץ יהיה ,לדעתי, בעוד כ4 ימים ואפשר לקיים יחסים בעוד שלושה ימים לסרוגין לעוד יומיים שלושה בערך.
יכול להיות הריון מרובה עוברים אך הסיכויים לא גדולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשההילה06/02/2011
שלום רב,
2 הריונות קליטה מהירה וטבעית, בשל סתימת חצוצורת ביצעתי הפריה בפעם ה1 ולפני כשבועים החזרת 2 עוברים. לא צלח, אתמול קיבלתי וסת, היום קיבלתי פרוגינובה 3 פעמים ביום ובעוד 8 ימים מעקב, רציתי לדעת מתי בערך תתבצע ההחזרה ?יש עוברים קפואים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2011אם רירית הרחם מעל 7-8 מ"מ ובדיקות דם טובות אפשר להוסיף פרוגסטרון ולהחזיר עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה פוריות והפריהאושר06/02/2011
ש/לום רב
בשנה האחרונה עליתי במשקל כ 16 קג
מ61 קג ל77
( הפסקת עישון, הפריות)
בשלושה חודשים האחרונים עליתי במשקל 7 קג
( לפני חושיים כריתת חצוצרה בשל הריון מחוץ לרחם )
האם ניתן לכמת עד כמה משפיעה השמנה על הפוריות
כבת 45 והפריה אחרונה מאושרת
האם כדאי לדחות את ההפריה בשל העלייה האחרונה במשקל
לתשובה מפורטת אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה
אושר08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה פוריות והפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2011בגיל 45 לא עושים הפריות.
בכל אופן זאת עליה משמעותית שמשפיע על התוצאות אך עד שתרדי במשקל גילך יהיה גבוה.
אין הצלחות בשאיבה בגילים אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי לעשות הזרעה?sloda06/02/2011
ניסינו טיפול הורמונלי בכדורים לגרימת ביוץ והוא אכן התרחש(ע"י אסטרופם) כעת הרופאה אמרה שבידינו ההחלטה האם לנסות החודש הזרעה? מה זה והאם יש סיכון שיהיו הפרעות שונות לילד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כדאי לעשות הזרעה? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2011אסטרופם לא גורם לביוץ בכל אופן אין שום הפרעות לילד ולמה שיהיו זה בסך הכל שמים זה שהושבח במעבדה במקום להרות בדרך המהנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר יקררימה06/02/2011
ערב טוב ד"ר אני עברתי טיפול הפריה חוץ גופנית החזרה היתה בתאריך 3/2/11 לפני שלושה ימים אני מקבלת נירות ולא זריקה עם קליקסאן השאלה אם אין הצלחה עד כמה ימים יש מחזור והאם אם תוך 12 יום לא קבלתי מחזור זה אומר שיש הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר יקר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2011בדרך כלל מתחיל וסת שבועיים מהשאיבה ואם אין זה סימן טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול המשךהילה06/02/2011
שלום רב,
איקקלומין גרם לי לתופעות לוואי הפסקתי טיפול והמשכתי מעקב זקיקים, אוביטרל והזרעה. המחזור הגיע ובכל זאת עשו לי היום בדיקת דם ואמרו שבמידה והתוצאה שלילית הרופא יקבע המשך טיפול. התוצאה כמובן שלילית והתקשרו שאעשה סיבוב נוסף עם איקקלומין אך לאחר שהזכרתי שהיו לי תופעות לוואי אמרו לי לבוא ביום ראשון הבא למעקב זקיקים. עיקר הבעיה היא אצל בעלי-מיעוט זרע איכותי ואצלי כפי שהגדיר הרופא שחלות עצלניות. האם זה אמור לעבוד גם ללא שום טיפול ? אני הבנתי שאם לא איקקלומין אז זריקות (לפי מה שאני קוראת בפורומים) חשוב לציין שאין לי בעיה הורמונלית. האם ייתכן שאצלי אין צורך בטיפול כלשהו וההזרעה בשילוב האוביטרל תשפר את אחוזי ההצלחה?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך טיפול שאלה נוספת
עלמה06/02/2011במכון להשבחת זרע נאמר לי לא לקיים יחסים יומיים לפני ההזרעה. האם זה נכון ואם כן אז אני מקטינה את הסיכוי להריון. אומרים שזה פוגם בכמות הזרע. והאם מומלץ לקיים יחסים יום כן יום לא או כל יום? מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' דוד בידר משהו טוב קרה לךנטע06/02/2011
אני קוראת את התגובות שלך וחייבת לציין שהנכתב על ידיך יותר נעים יותר מתחשב קצת הומור יישר כוח
{בעבר היית קצת נוקשה איתנו הבנות}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' דוד בידר משהו טוב קרה לך - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2011מתי הייתי נוקשה.? בדרך כלל תמיד עניתי בסך הכל בסדר והוגן.
אולי הייתי יותר צעיר ועכשיו הכל נעשה רך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעשת בהחלט רך יותר
נטע09/02/2011בטוח שלא היתה לך כוונה להיות נוקשה אך אנחנו נשים שקצת רגישות עובר בגלל .....
אתה עדיין צעיר .... חחחחח לגיל אין משמעות
ייישר כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות בדיקות דםנועם06/02/2011
לפני שבוע גיליתי שההריון שלי הוא הריון כימי (הייתי ב"שבוע 5") והבטא הייתה 68 (כשיומיים לפני כן הבטא היתה 39)
היום עשיתי בדיקת דם נוספת והבטא במקום לרדת רק עולה! כרגע 403.
הפרוגרסטרון לעומת זאת יורד מ-58 ל-48 והיום 19
הE2 יורד גם הוא מ1355 ל-1100 והיום 627
השאלה שלי היא האם אני בדרך לקבל סוף סוף מחזור? או שאצטרך לעבור תהליך כמו הפלה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות בדיקות דם - תגובה
פרופ' שחר קול06/02/2011יש לשלול הריון חוץ רחמי.
מציע לסור לבדיקה ע"י הגורם המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוך או קצרא.06/02/2011
לפי מה קובעים האם מתאים לאשה פרוטוקול ארוך או קצר?
אם בפרוטוקול קצר(גונאל+צטוטרייד+אוביטרל) רמת האסטרוגן יורדת ממש לפני מועד הביוץ (מה שקרה לי בטיפול האחרון) האם נכון לטיפול הבא להתחיל פרוטוקול ארוך עם דקא?או שאין קשר בין הדברים?
איך ניתן לגרום לכך שהפעם לא תהיה צניחה של רמת אסטרדיול בשלב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול ארוך או קצר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2011לא צריכה להיות ירידה באסטרוגן באף פרוטקול.
הפרוטוקולים נקבעים על פי מספר דברים ביניהם גיל,תגובות לטיפול ועוד.אני לא יודע בת כמה את ואיזה דקפפטיל את צריכה מה שכן ירידה באסטרוגן זה לא משהוא שצריך לקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץמודאגת06/02/2011
ביום מחזור 8
E2 - 287
LH 6.4
פרגסטרון 1.08
ב-US נצפה זקיק קטן מצד ימין, ציסטה 22 מ"מ מצד שמאל( שם כבר ממחזור קודם )
היום יום מחזור 12
E2 - 663
LH- 9.6
פרגסטרון - 0.93
מתי ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול06/02/2011לא ברור , יש להמשיך ולעקוב. כנראה - השבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר קול שמחה שאתה ענית לי
מודאגת06/02/2011אני מטופלת שלך :-)
היום אמורה להגיע לד"ר שלוש
זה אומר שהזקיק כן התפתח? למרות ה-FSH שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשיר06/02/2011
LH < 0.3
FSH 0.8
E2 2133
PROG 147
BETA 54
האם בסדר ליום 14 מ IUI?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ' שחר קול06/02/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר07/02/2011אם בלילה היו כאבי בטן דמוי מחזור - זה סביר?אמרו לי שכאב בטן תחתונה חזק להגיע להיבדק, אבל זה לא חזק מאוד.
מתי הכי מוקדם שאפשר לראות שק ודופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיזמנו אותך לבדיקה תוך שבוע בערך
מורן07/02/2011אצלי ראו שק הריון עם שק חלמון בתוכו בדיוק שבוע אחרי שאמרו לי שהבטא חיובית. וזה היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' קול -מה לגבי הכאבים? זה סביר?
שיר08/02/2011דומה למחזור -רק יותר חלש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים לפני הזרעהשני06/02/2011
פוליציסטיות. לפני הזרעה, ערכים מהיום: יום 11 למחזור
ימין: זקיקים 14,14,12 ועוד קטנים
שמאל:זקיקים 10,8,9 ועוד קטנים
רירית 6.8
מעט נוזל בדוגלס
אסטרדיול: 1920 PMOL
פרוגסטרון:1.8
אני אמורה לעשות בדיקה נוספת עוד יומיים. לפי ערכי האסטרדיול, אני לא ממש קרובה לביוץ? האם הערכים לא גבוהים מדי? קצת מלחיץ שאפספס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
שני06/02/2011מטופלת בפיורגון 50 מהיום ה-3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים לפני הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/02/2011האסטרוגן לא נמך ובעוד יומיים שלושה הזקיקים יהיו מוכנים לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)