מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעהאאא02/02/2011
שלום,
אתמול ביצעתי us זקיקים שבו ניצפו שני זקיקים 16 ו 9 מ"מ, וזה לאחר הזרקת גונאל 75 13 ימים. אתמול הזרקתי בפעם האחרונה, והיום צריכה להזריק אוביטרל. ההזרעה רק ביום שישי . יש לי כמה שאלות: האם 16 זה מספיק ? ואם ביום שישי זה לא יהיה מאוחר להזרעה ? בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011הזקיק מחר עוד יגדל ואני לא יודעת מה בדיקות הדם שלך.אפשר הזרעה ביום שישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אאא02/02/2011בדיקת דם : פרוגסטרון 1.4 ואסטרודיול 593 מה זה אומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2011שצריך למשוך את הזקיק עוד זמן כמו שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות וכניסה להריוןורד02/02/2011
מאז הפעם הראשונה בה קיבלתי מחזור (גיל 14) אני סובלת ממחזור לא סדיר כלל (לפעמים גם חצי שנה..) , אובחנתי כסובלת מתסמונת השחלות הפוליציסטיות.
זה מספר שנים אני נוטלת גלולת דיאנה
כיום אני בת 25 ,נשואה ורוצה להתחיל לנסות להיכנס להריון..
התסמונת מתבטאת אצלי בשיעור יתר בלבד..
האם כמות תופעות הלוואי מצביעה על חומרת התסמונת והסיכוי להיכנס להריון?
מה הם אחוזי ההצלחה בכניסה "טבעית" להריון?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות וכניסה להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011הסיכוי להריון קיים אך הוא נמוך עקב בעית הביוץ והוא טוב מאוד בטיפולים לגרימת ביוץ.
השיעור יתר קשור לרמה גבוהה של אנדרוגנים אך יכול להיות על רקע משפחתי וזה לא קובע כלום.לא קשור להצלחה להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...שחלות פוליציסטיות
ורד02/02/2011הכוונה שלי הייתה מכיוון שיש מספר תופעות שמאפיינות את התסמונת מלבד הציסטות, כמו אקנה נשירה השמנה .. ואני לוקה בציסטות ובשיעור היתר ולא בתופעות כמו השמנה וכ"ו...
האם כמות התופעות מצביעה על הקשר בחומרת התסמונת?? או שאין קשר ומספיקה התסמונת עצמה ומספר מועט של תסמינים כדי להצביע על קושי בכניסה להריון?
אודה מאוד על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...שחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011כל הבעיה היא רק בביוץ וכאשר גורמים לביוץ לשאר הסימנים שציינת אין משמעות או השפעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לאחר החזרהמוטרדת02/02/2011
שלום
אני לקראת החזרת מוקפאים (ללא תרופות על בסיס ביוץ טבעי)
ומספר ימים לאחר ההחזרה (2-3) אני אמורה לטוס לחו"ל - טיסה ארוכה של 12 שעות לפחות
האם לטיסה יכולה להיות השפעה שלילית על ההשרשה? (שינה בישיבה וכו'..)
כמו כן אני צפויה לחזור לארץ 17-18 ימים לאחר ההחזרה האם בעייתי לעשות את בדיקת הדם רק אז או שרצוי שאעשה את זה בחו"ל אם ניתן?
אשמח להמלצתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011את יכולה לטוס ואת יכולה לבצע בדיקה כשתחזרי באם לא תגיע ןסת בינתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות אחרי מחזורמודאגת02/02/2011
אני בת 35 בפרופיל הורמונלי התגלה כי יש לי FSH 18
יש לי מחזורים סדירים וביוצים סדירים
כל 25-28 יום
שמתי לב כי במחזורי האחרונים הוסת היא כ-4 ימים של דימום
ואחרי זה עד יום 7/8 למחזור יש לי הפרשות ורודות שלקראת הסוף הופכות לחומות
יש ציין שהחודש גם יש לי ציסטה 22 מ"מ (מבדיקה של יום מחזור 2)
ואני מש מרגישה כאבי ביוץ וכמו פעילות רחם/שחלות
האם הדימום/הפרשות בגלל הציסטה?
ממה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והתוצאות למעקב זקיקים היום
מודאגת02/02/2011LH - 6.4
פוגרסטרון - 1.08
E2 - 287
תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהA
מודאגת02/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות אחרי מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011כדי לדעת מה קורה היה צריך לעקוב על ידי בדיקות דם מה קורה ואז היינו יודעים
לפי מה שכתבת קשה לדעת מה הולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
אני02/02/2011התוצאות של הבדיקת דם נכון להיום יום מחזור
LH - 6.4
פוגרסטרון - 1.08
E2 - 287
וב-US ראו כנראהזקיק מימין
מימצא סולידי מימין
וציסטה משמאל
מה זה אומר ממיצא סולידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011ממצא סולידי הןא מראה באולםרה-סאונד שאינו מכיל נוזל כמו זקיק ונותן תמונה פחות שחורה כמו הנוזל בזקיק ולכן קוראים לו כך להבדיל מזקיק או ציסטה צלולה.
הבדיקות שלך מראות שאת בוסת. כדי לדעת לאן זה מתקדם צריך לחזור על הבדיקות בעוד 3-4 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא מוזריםהחיפאי02/02/2011
שלום רב,
ב-12.1 - החזרה של 6 עוברים.
24/1 - בטא 81.97 - דימומים חזקים וכאבים דמוי מחזור.
26/1 - בטא 81.11 - דימומים חזקים וכאבים דמוי מחזור.
28/1 - בטא 160.דימומים חזקים וכאבים דמוי מחזור.
31/1 - בטא 254.36 - (3 ימים מבדיקה קודמת) דימומים וכאבים מועטים.
2/2 - בטא 441.10
שאלות:
1. האם שני ערכי הבטא הזהים בבדיקה הראשונה והשנייה יכולים להגרם מאיבוד של עובר?
כלומר, 2 עוברים מייצרים ביחד בטא 81, אחד נופל וכעבור יומיים הבטא 81 היא של עובר אחד.
2. בהמשך לשאלה 1, האם כאשר עוברים,בהחזרה רבת עוברים,נופלים - גורמת לערכי הבטא להיות מוזרים כמו הבדיקות הנ"ל?
3. האם ערכי הבטא בבדיקה האחרונה טובים או שיש חשש להריון מחוץ לרחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא מוזרים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011ההריון המתפתח הוא לא תקין ויתכן שהוא מתפתח מחוץ לרחם ויש להיות במעקב בטה ואם עולה ככה לפנות למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ממש מוזר לאחר IVF שליליאאא02/02/2011
ביום חמישי ה- 21.01.11 ביצעתי בידיקת בטא שיצאה שלילית 0.
ביום שני ה- 24.01.11 התחילו הפרשות חומות כהות ממש כמו תחילת ווסת.
הייתי בטוחה שזה זה, אך ההפרשות האלו נמשכו 7 ימים רק הפרשות ללא דימום
חיצוני כלל. אמרתי מצויין החודש ווסת קל... אך לאחר השבוע הזה התחיל הווסת האמיתי
הוא נמשך בדיוק ליום ולאחר מכן שוב יומיים היו הפרשות כהות אבל במידה פחותה יותר.
יש לציין כי במהלך השבועיים האלו היו המון כאבי בטן שבדרך כלל לא קיימים אצלי במהלך הווסת. גם היום לאחר שהסתיימו לגמרי ההפרשות ישנם כאבים כאילו שאני צריכה לקבל...
ממש מוזר!!! האם המצב תקין? האם יש אפשרות שיהיה ביוץ או בגלל כל ההורמונים שנלקחו בחודש הקודם ל- IVF יש השפעה?
ממתי להתחיל לספור בכלל את הווסת? ( כדאי להגיע בערך ליום הביוץ - 13-14) אצלי בד"כ.
תודה מראש,
וסליחה על מבול המידע....
נקווה לבשורות טובות בפעם הבאה - אמן !!!
אאא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ממש מוזר לאחר IVF שלילי - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011זה תופעות לטיפול הורמונלי קודם בדרך כלל.
כדי לדעת מה קורה ומתי ואיך הולך הביוץ יש לבצע בדיקת אסטרוגן ופרוגסטרון בדם ואז נדע מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!
אאא03/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטולי02/02/2011
האם ניתן לקחת חצי כדור ואבן פעם ב... רק שממש ממש לחוץ לי ומתוח לי לאחר החזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבלי לחשוש?
טולי02/02/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבלי לחשוש? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2011כו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת מוקפאים האם זה פוגעלירון02/02/2011
האם זה פוגע כי אחרי החזרת עוברים מוקפאים הרמתי את התינוק שלי עכשיתי את עבודות הבית ואני מעשנת ? האם זה ממעיט את סיכוי הקליטה ? ביומיים הראשונים לאחר ההחזרה כן נחתי בשאר לא האם זה פגע בהצלחת הטיפול ? אם הטיפול הצליח האם אני אמורה להרגיש משהו ? מתי אפשר לעשות בדיקת הריון ביתית ? כמה זה בטא חיובית ? מתי אחרי ההחזרה אפשר לראות את עליית הבטא? סליחה על הרבה שאלות לתשובתכם אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת מוקפאים האם זה פוגע - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011לא פוגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת מוקפאים האם זה פוגעלירון02/02/2011
האם זה פוגע כי אחרי החזרת עוברים מוקפאים הרמתי את התינוק שלי עכשיתי את עבודות הבית ואני מעשנת ? האם זה ממעיט את סיכוי הקליטה ? ביומיים הראשונים לאחר ההחזרה כן נחתי בשאר לא האם זה פגע בהצלחת הטיפול ? אם הטיפול הצליח האם אני אמורה להרגיש משהו ? מתי אפשר לעשות בדיקת הריון ביתית ? כמה זה בטא חיובית ? מתי אחרי ההחזרה אפשר לראות את עליית הבטא? סליחה על הרבה שאלות לתשובתכם אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת מוקפאים האם זה פוגע - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011הרמת התינוק לא תיפגע בכלום.
את הבדיקה יש לעשות 12 יום לאחר ההחזרה וכל תשובה חיובית זה הריון.
את לא חייבת להרגיש כלום לפני הבדיקה.
את הבטא בודקים כל יומיים ורואים אם זה הכפיל את עצמו לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר החזרת מוקפאים האם זה פוגע - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011הרמת התינוק לא תיפגע בכלום.
את הבדיקה יש לעשות 12 יום לאחר ההחזרה וכל תשובה חיובית זה הריון.
את לא חייבת להרגיש כלום לפני הבדיקה.
את הבטא בודקים כל יומיים ורואים אם זה הכפיל את עצמו לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר מוקפאיםלירון02/02/2011
שלום האם יתכן כי כאבי בטן מידי פעם לאחר החזרת מוקפאים מעיד על הריון? והאם בדיקת בטא שעולה לאחר ההחזרה תראה אחרי שבוע מההחזרה והאם ישנם סימנים המעידים על הריון,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011הכאב לא מעיד על כלום ולא חייבים להיות סימנים של הריון.
בטא עושים שבועיים אחרי החזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של איקקלומיןמעיין02/02/2011
שלום רב,
בת 36, אם לשניים (בשניהם נקלטתי תוך חודשיים-שלושה והלידות היו תקינות). מנסה להרות באופן טבעי מזה 8 חודשים. המחזורים שלי ארוכים (35-36 יום) וזו הפעם הראשונה שאני מטופלת באיקקלומין. אתמול נטלתי את הכדור הראשון, ביום ה-5 למחזור. בלילה התחילו להופיע כאבי מחזור והדימום הווסתי התגבר (לאחר שיום לפני הוא כבר כמעט נפסק לחלוטין). האם מדובר בתופעות הלוואי של האיקקלומין או שעליי להפסיק את הטיפול? הרופא שלי יכול לקבל אותי רק בעוד יומיים... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011זה לא קשור לאיקכלומין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- תופעות לוואי לאיקקלומין
מירב02/02/2011תודה על התשובה, זאת אומרת שאפשר להמשיך בנטילת הכדורים או להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- תופעות לוואי לאיקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011אפשר להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות זרע לפני IVFרינת02/02/2011
שלום רב ,
אשתי ואני כרגע לפני תחילתו של תהליך IVF.
את בדיקות הזרע ביצעתי לפני כ- שבוע ואלו תוצאותיהן .
אני בן 30 בריא מעט סובל מעודף משקל.
האם תוכלו לומר לי האם הבדיקות תקינות לתהליך IVF.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות זרע לפני IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011הזרע בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרסומת משמאל לא מתאימהשרה01/02/2011
אני יודעת שזה לא קשור לרופאים אבל פרסומת לגלולות ל"יום שאחרי" בפורום שבו כל הבנות רוצות כבר להיות ב"יום שאחרי" הזה, לא נראית לי מתאימה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרסומת משמאל לא מתאימה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011מסכים. רוב הבנות רוצות להיות ביום שלפני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרסומת משמאל לא מתאימה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011מסכים. רוב הבנות רוצות להיות ביום שלפני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכיניםשרה01/02/2011
שלום,
אני בטיפולי פוריות ובשבוע הבא יש לי בדיקת בטא
האם מותר לעשות טיפול להשמדת כינים? האם החומר מסוכן להריון צעיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בכינים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011לדעתי אין בעיה .יש לקרוא בהתויות האם אין התויות לגבי הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין מבקשת להבין מה קרה פה?ימית01/02/2011
להלן השתלשלות המקרה:
מחזורים וביוץ סדירים כל 28 יום.רירית סדירה.תמיד ביום ראשון לווסת בסביבות 5-6 מ"מ ומתעבה בהמשך.
עברתי 2 הפריות חוץ גופיות אחת אחרי השנייה ללא הפסקה בינהן-אך ההפריות לא צלחו.
ההפריות בוצעו אחרי שהשתמשתי בגונאל,מונופור,צטוטראייד ואוביטרל.
כעת הוחלט שאת ההפרייה הבאה אעשה ללא הורמונים
כיוון שעם הורמונים ובלי הורמונים תמיד יש בין1-2 זקיקים.
אני בת 43
בכעת ללא הורמונים בוצעו בדיקות:
יום 8 למחזור: E2 200
Progestron 2.4
רירית רחם 6.2
זקיקים קטנים.
ביום 10 למחזור:E2<200
Progestron 3.6
רירית רחם 4
אין זקיקים
טכנאית טוענת ראתה נוזל בחלל רחם ואלי אולי פוליפ בגודל 6*5
שאלותי:
1 כיצד ייתכן שרירית רחם,במקום להתעבות,קטנה?מעולם זה לא קרה לי!!
2 על מה מעיד עליה בפרוגסטרון וירידה באסטרדיול?הרי טרם היה ביוץ.כי אני רק ביום 10 למחזור.אגב יום 10 למחור,ועדיין מדממת...מוזר,לא?בד"כ מחזורים נמשכים 6-7 ימים.
3 מדוע לא רואים זקיקים???מעולם לא קרה לי כזה דבר!!
4 יש חשד לפי נתונים שאכן יש פוליפ?מה עושים?
5 הטיפול הזה אבוד?
סליחה על המגילה הארוכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מבקשת להבין מה קרה פה? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011לפי התוצאות אין לך בשלב זה תהליך ביוצי.
האסטרוגון לא עולה והפרוגסטרון למעשה הוא נמוך ויש תנודה נורמלית של הערכים ולכן אין זקיק.
לפי דעתי ,לאור התוצאות, את צריכה לעבור לתרומת ביציות ועדיף כעת מאשר מאוחר יותר
הפוליפ-יש צורך בבדיקה על ידי היסטרוסקופ.
לגבי הטיפול האם אבוד הוא לא מה שמשנה האם יהיה הריון לאור הנתונים שלך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר
ימית02/02/2011האבסורד הוא שהפרופיל ההורמונלי שלי תקין
FSH 5.10
E2 134
2.3 PROGESTRON
LH 2.60
אז למה תרומת ביצית?
בגלל שהחודש הזה, משהו השתבש??
לדעתי הכל קרה בגלל שעשעיתי שאיבות ברצף אחד אחרי השני
גוף כנראה ספג טראומה..
עד היום הזה,הכל עבד תקין אצלי.
האם חודש הבא המחזור לא יגיע?לאור מה שקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת שלום
נטע03/02/2011ליבי איתך ובע"ה יצליח לך
לי יש גם 1-2 ביציות רוב השאיבות 1 ויש הפריה. ואפילו הפריה טובה אך לצערי אני לא ניקלטת כן אני בת 44 היום אך יחד עם זאת אני מנסה מגיל 34 וגם אז היו לי רק 1-2 ביציות זה לא קשור לגיל. וכך לשלוח לתרומת ביצית לדעתי תנסי עוד ועוד כל עוד את מביצת אגב איך ד"ר דביר שיסביר לנו שיש בנות בנות 25/7 שמיבצות 10 15 ביציות אם 12 עוברים יפים ואין להן הריון מה בגלל שהן עירות לא שולחים אותםן לתרומה ביצית
תמשיכי ויצליח לך אמן ואמן לכל הבנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
ימית03/02/2011תמר,את בהחלט צודקת!
אמנם אני בת 43,אבל פרופיל הורמונלי שלי תקין.
מחזורים וביוץ סדירים כל 28 יום.
זה שהרופאים פה שומעים את הגיל-ישר חושבים שתרומת ביצית זה הפתרון.
ייתכן כי הרופאים מקבלים עמלה על כל מי שעושה תרומת ביצית.
לכן מגמה שלהם ישר להגיד תרומת ביצית
נראה לי כי זו הפואנטה פה.
אבל לא,בכלל לא חושבת ללכת לתרומת ביצית.
רפואה זה לא מדע מדוייק!!
לכן יש לנצל עד תום את הנסיונות.דהיינו עד גיל 45!!
ולא ללכת לתרומת ביצית
מי רוצה ילד שלא מהדם והגנים שלו?
בסה"כ עברתי 2 הפריות.הייתה החזרה אבל לא היה הריון.
בפעם השנייה כנראה משהו השתבש..הייתה הפרייה אבל לא הייתה החזרה.
נראה לי כי הרופא הלעיט עלי יותר מדיי הורמונים בפעם השנייה
וכן דחף אותי לרוץ לשאיבה חודש אחרי חודש-וכנראה זה אסור.
הגוף חייב לנוח בין שאיבה לשאיבה.
לכן כעת אני אנסה לבצע הפרייה ללא הורמונים.
כי ללא הורמונים תמיד יש לי זקיק 18 מ"מ ורירית 10 מ"מ.
שיהיה לכולנו בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2011לא הבנת את הפואנטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2011הי תמר.
אני מעוניין מאוד שתביני מה שאני אומר וזה שמישהיא בהמשך כתבה שבתרומת ביציות מקבלים תשלום אז גם על כל שאיבה מקבלים תשלום.
יש לנו בעיה מאוד רצינית בארץ וזה עניין הסיבסוד של הנשים עד גיל 45 ונשים רבות מבצעות שאיבות עד גיל 45 והרופאים רק מרויחים מזה.
אין מקום בעולם שעושים הפריות מעל גיל 43 אלא אם אישה מעוניינת ומבינה שלמרות העלות הגבוהה [רק בישראל זה מסובסד ] הסיכויים אפסיים.אצלנו נשים רבות מגיעות לתרומה מעל גיל 45 וכולן לאחר שאיבות רבות.
בסטטיסטיקות אצלנו נשים מעל גיל 43 שלא ילדו בעבר לא הצליחו להרות ,אולי פה ושם משהוא נדיר.
הרופאים המבצעים שאיבות כמוני יודעים מה יקרה עם נשים כמוך ואת לא חייבת לקבל את הגישה שלי.
גישתי שאם ניסית ולא הרית בתוצאות כאלה למרות פרופיל שעדיין תקין,יש לאחר 3 טיפולים להפסיק ולעבור לטיפול שיצא לך מזה משהוא למרות שרופאים רבים ישמחו להמשיך לטפל בך כי כביכול הכל תקין והם גם מתוגמלים על ידי בית החולים על כל שאיבה.
לי חבל שתלדי בגיל 47 ולא 43-44.
ההחלטה כמובן שלך ואני מאחל לך ולכל האחרות הצלחה בכל החלטה אך הסיבסוד גורם וגרם עול לנשים רבות שמחפשות באור מהשהוא שאיבדו בחושך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)