מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם פיספסתי?סנופקין114/02/2011
לפני הזרעה.
בדיקת דם היום (יום 11 למחזור) עם פיוריגון 100
E2= 12,000
PROGESTRON= 4.4
זקיקים:
ימין 18,19,17,16
שמאל 19*2, 18, 20 (אבל לא רלוונטי- אין לי חצוצרה בצד שמאל).
האם פיספסתי את המועד להזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם פיספסתי? - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011הערכים של E2 מאוד גבוהים ומספר הזקיקים רב וזה מצב לא טוב ויש יותר סיכוי לגירוי יתר ומרובה עוברים.
לא הייתי מזריק אוביטרל ולא הייתי עושה הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
סנופקין116/02/2011בסופו של דבר הרופא שלי החליט לבצע הזרעה ללא אוביטרל באותו יום של התוצאה (E2=12100ו- PROG=4.4) ויומיים אח"כ.
היום בבוקר (יום אחרי ההזרעה השנייה) עשיתי שוב בדיקות דם E-2= 4748 ו-PROG=21.
האם תקין? מה אומרות התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
סנופקין116/02/2011בסופו של דבר הרופא שלי החליט לבצע הזרעה ללא אוביטרל באותו יום של התוצאה (E2=12100ו- PROG=4.4) ויומיים אח"כ.
היום בבוקר (יום אחרי ההזרעה השנייה) עשיתי שוב בדיקות דם E-2= 4748 ו-PROG=21.
האם תקין? מה אומרות התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2011היה ביוץ אך יש סכנה לתופעות לואי כמו הריון מרובה עוברים וגירוי שחלתי.
כמו שכתבתי אני לא הייתי עושה הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול וחם גבוההאאא14/02/2011
שלום,
יום 11 אחרי ההזרעה, אתמול חליתי. היה לי חום גבוהה ושיעול מאוד חזק. אתמול הופיע כתם קטן והיום בעת נתינת שתן יש דמום טיפה צמיגי ( מן נמים). האם זה תחילתו של מחזור? האם זה יכול היה להגרם מהחום והשיעול החזק? האם בעיקרון שיעול יכול לגרום נזק לתחילת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול וחם גבוהה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011השיעול לא יפריע וכתם הדם לא אומר כלום.
את כבר יכולה לעשות בדיקת הריון ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,אני14/02/2011
רקע: בת 35 אמא לתאומים זהים מהריון ספונטני
בבדיקת פרופיל הורמונלי התגלה FHS 19.3 E2 קטן מ-200
מחזור סדיר מאוד כל 28 יום
במעקב זקיקים של יום מחזור 12 הוחלט להזריק אוביטרל כשהזקיק היה 18 מ"מ, E2 663, LH 9.6 פרגסטרון 0.98
למחרת יום מחזור 13 בוצעה הזרעה.
6 ימים אחרי הביוץ עשיתי בדיקה
E2 628
פרגסטרון 37.69
LH 7.4
1. האם הפרגסטרון תקין?
2. הE2 לא היה צריך לרדת? יש עוד זקיק שהנתפתחת???
3. בגלל ה-FHS יש סיכוי להריון החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבלעתי בין השרשורים... מקפיצה
אני14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב, - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011הפרוגסטרון בסדר.
ה E2 זה בסדר.
ה FSH בבאמת מוזר והסיכויים תמיד יותר נמוכים אך אי אפשר לדעת ונקווה שתצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך פרופ'
אני14/02/2011ענית לי גם שה-FHS מוזר
למה כוונתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך פרופ' - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011ה FSH צריך להיות פחות מ 10.
הערך 19 גבוה ובדרך זה לא הולך עם ביוץ טוב אך אצל זה סך הכל נראה סביר כך שנראה מה יקרה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' המשך...
אני14/02/2011זה מה שמשגע אותי שאני מייבצת כל חודש (הפרגסטרון אחרי ביוץ נע בין 39-45)
כל חודש מתפתח זקיק יפה
האם ה-FHS מעיד שאחרי כל זה בתוך הזקיק אין בייצית בכלל?
למרות מחזורים מאוד סדירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' המשך... - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011אם לא יהיה הריון במספר ביוצים צריך להוציא ביציות ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ'
אני14/02/2011על העזרה והקשבה
היישר כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין - שאלה לרופאים ולבנותשרה14/02/2011
שלום לרופאים ולבנות,
הלכתי לרכוש אנדומטרין בבית מרקחת של מאוחדת ואמרו לי שיש צורך מעכשיו לקבל אישור סרוק מהרופא על כך. אחרת התרופה נמכרת במחיר המלא שלה ולא המסובסד.
האם התרופה יצאה מהסל?
האם ידוע למישהי משהו על כך?
מה התחליף תמיכה שניתן לקבל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - שאלה לרופאים ולבנות - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011לא ברור לי מדוע אך לדעתי אוטרוגסטן יעיל מאוד ותקני את זה 200 3 פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך פרופ' בידר!
שרה14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםנעמי14/02/2011
שלום
ברצוני לדעת מה התשובה של הבדיקה
זקיקים מימין בגודל :
1 של 18,
1 של 16, 2 של 15 , 2 של 14
בצד שמאל
4 של 11 2 של 14 1 של 15
עובי הרירית 10
אני בערך 13 יום על פיוריגון וצטרוטייד שבוע בערך
האם מוכנה לשאיבה?
איך להמנע מגירוי יתר? כי סבלתי מזה בעבר וחוששת... האם להתחיל לשתות מים לפני או אחרי השאיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011התוצאות קשורות לבדיקות דם.
לדעתי יש להזריק עוד יומיים ולחזור על הבדיקות.
לפי דעתי בעוד יומיים תהיה מוכנה לקבל אוביטרל ויומיים אחרי זה שאיבה אך הכל תלוי בתוצאות בדיקות הדם אותן לא ציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול עם ביוץ טבעי שאלה לפר' בידראורית14/02/2011
פר' בידר שלום,
אני בת 38 כמעט ונמצאת כ- 4 שנים בטיפולי פוריות, כמעט מהתחלה בביוץ טבעי, היות ונכנסתי לגיל המעבר מוקדם וה- FSH שלי גבוה לפעמים ומשחק בד"כ (4-18).
1. מה צריך להיות הגודל המינימלי של הזקיק/ביצית לפני ששואבים אותה?
2. האם ה'קדם עובר' שמחזירים (אחרי הפרית הביצית עם הזרע) צריך/רצוי שיתחלק לפני ההחזרה? ואם כן לכמה?
3. אחרי ההחזרה האם מומלץ לי לנוח שבוע שבועיים או יותר? היות והטיפול שלי הוא בביוץ טבעי (התמיכה היחידה שאני מקבלת זה זריקת אוביטרל אחת- 3 ימים אחרי ההחזרה), יש לי תחושה שאני צריכה לנוח ולשמור על עצמי יותר, האם זה נכון?
תודה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול עם ביוץ טבעי שאלה לפר' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/20111. הגודל המינמילי 16מ"מ.
2. את העובר מחזירים אחרי יומיים מהשאיבה והוא בין 2 ל 4 תאים.
3.מומלץ להתנהג רגיל לא צריך מנוחה מיוחדת.
4. האוביטרל מיותר.
5.אנחנו בדרך כלל נותנים נרות של פרוגסטרון-לא חובה.
מנוחה של שבועיים מיותרת.
6. תשמרי על עצמך רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה זה תלוי אם לקחת פרוגסטרון
אורית15/02/2011פרופ' בידר שלום
ראשית תודה רבה על התשובה המקיפה, עזרת לי כל-כך!
הרופא הקודם שלי נתן לי פרוגסטרון לתמיכה, אתה אומר שלא חייב, אז במה זה תלוי?
האם זה תלוי בעובי הרירית או בתוצאות בדיקות ההורמונים אסטרודייל או פרוגסטרון או
LH ? אני מקבלת את הצעתך ובטיפול הזה אוותר על האוביטרל, השאלה אם כדאי לי לבקש מהרופא פרוגסטרון?
עברתי כבר איזה עשרים טיפולים, אז לכן אני "חופרת".
תודה תודה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה זה תלוי אם לקחת פרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011במחזור טבעי אין את הפרוטוקולים של תמיכה כי אין טיפולים הכוללים דיכוי שחלתי ולכן התמיכה לא חשובה ולא תגרום לכך שיהיה יותר סיכוי להריון.
לפי מה שאת מספרת את צריכה לעבור לטיפולי תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 יום לאחר החזרהיעל14/02/2011
אני 12 ימים לאחר החזרת עוברים. המתח בשיאו. יש לי כאבי גב ובטן דמויי מחזור. האם ניתן להסיק מזה משהו? בדיקת הדם עוד יומיים. האם ניתן לבצע בדיקת היריון ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 12 יום לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011בדרך כלל 12 יום אחרי החזרה עושים את הבדיקה אז תעשי בדיקה ביתית ותדעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 9 אחרי הזרעהסיון14/02/2011
שלום,
עברתי הזרעה ב 30.1, 4 ימים אח"כ קיבלתי חצי זריקה אוביטרל כתמיכה.
אתמול (שבועיים אחרי ההזרעה) ביצעתי בדיקת דם- 9 בטא.
מה זה המספר הזה ? כתוב ש 1 עד 5 זה לא הריון, ומעל 10 זה הריון.
אז מה זה- 9 ?
עדין לא קיבלתי ווסת, והיא גם לא עושה סימן שהיא מגיעה. האם יש סיכוי שאני בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 9 אחרי הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011הבטא 9 זה עדיין שלילי ואם אין וסת יש לחזור על הבדיקה אך לדעתי הסיכוי קטן עקב הבדיקה שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVF ועבודה מאומצתסיוון14/02/2011
לפני טיפולי הIVF סיימתי את עבודתי וכרגע אני לא עובדת. התחלתי טיפולי IVF ואני חותמת בלשכת התעסוקה. יש לציין שאני נשלחת לעבודות ניקיון וכדומה שזאת עבודה מאומצת.
האם זה אפשרי לבקש מרופאה המרפאה שמטפלת בי בIVF אישור שאני לא יכולה לעבוד עבודה מאומצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי IVF ועבודה מאומצת - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011אפשר לבקש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה כבר ביוץ?ימית14/02/2011
נכון להיום בבוקר:
זקיק 12 מ"מ
רירית 6 מ"מ
אסטרדיול 557
פרוגסטרון 3.9
1 האם פרוגסטרון מראה שהיה כבר ביוץ?
2 האם יהיה מאוחר מדי להזריק צטוטראייד בערב?התוצאות מהבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היה כבר ביוץ? - תגובה
פרופ' שחר קול14/02/20111 לא
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
ימית14/02/2011האם להערכתך צריך כבר היום להזריק צטוטראייד?
זקיק 12 מ"מ
רירית 6 מ"מ
פרוגסטרון 3.9
אסטרדיול 557
על בסיס טבעי.ללא הורמונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה תאים אמורים להיותרוני14/02/2011
שלום
בשבת בבוקר עברתי שאיבה
ההחזרה תהיה מחר (יום שלישי) בשעות הבוקר
כמה תאים אמורים להיות לעוברים מחר בזמן ההחזרה?
ושאלה נוספת: כמה זמן מהשאיבה הביציות עוברות הפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה תאים אמורים להיות - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011את הביציות מפרים ביום השאיבה ואחרי 18 שעות רואים הפריה.
העוברים ביום ג צריכים להיות בין 5 ל 8 תאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות בהזרקהyael14/02/2011
אני אמורה להזריק דקפפטיל החל מהיום ה 2 למחזור, וגונל מהיום ה 3 למחזור.
בטעות הזרקתי את הגונל גם ביום השני למחזור. האם יכולות להיות השלכות כלשהן (פחות ביציות למשל)? או שזה חסר משמעות לחלוטין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בהזרקה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011חסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה על אוביטרלמ.ב.14/02/2011
שלום,
היום בבוקר הזרקתי לעצמי זריקת אוביטרל, אני חושבת שלא הוצאתי מספיק אויר שנישאר בזריקה ולכן נישאר קצת חומר בזריקה וכאשר הוצאתי את המחט מהמקום שהזרקתי השפריץ שאר החומר. מה לעשות
?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה אני קצת בלחץץץץ
מ.ב.14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה על אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011אין מה לעשות ואם אין זמן להזריק עוד אחת, אם זה לשאיבה, אז אם נכנס רוב החומר זה בסדר ואם זה לא לשאיבה אז אין בעיה להזריק עוד אמפולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדתחסויה14/02/2011
רופאים יקרים שלום....
ייתכן וזוהי שאלה לפורום הריון אבל בגלל שאני איתכם כבר כמה חודשים חשובה לי דעתכם....אני בשבוע חמישי ב"ה, ללא שום תופעות לוואי, האם זה בסדר?? האם חייבות להיות תופעות לוואי לשם הצלחת ההריון, בחילות, עייפות, סחרחורות וכו'? תודה מראש לתשובתכם.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011לא חייבים להיות תופעות לואי.
אך אם זה חסר לך נוכל לארגן זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר
ב.15/02/2011מעלה חיוך על פנינו..
תודה רבה זה חסד גדול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח
חסויה16/02/2011באהבה גדולה, אני שמחה!! תודה על הכל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות לא מגיבות להורמוניםמאיה13/02/2011
שלום רב! אני בת 36. ילדתי לפני שנתיים לאחר טיפול IVF.הייתי מזריקה 375 מנוגון + צטרוטאיד. בכל מחזור היה 5-6 זקיקים.
עכשיו, שנתיים לאחר הלידה, חזרתי לאותו הטיפול. עשיתי שלושה טיפולים והיה רק זקיק אחד. לא הכנסתי להריון.
לפני חודשיים (ביום השני למחזור) - E2- 196
FSH- 9
הרופא המטפל אמר שהשחלות שלי הפסיקו להגיב לגירוי הורמונלי והמליץ לי להפסיק טיפול כי לדעתו אין לי יותר סיכוי.
השאלה: איך אפשר לשפר תגובת השחלות? האם עדיין יש לי סיכוי?
תודה רובה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות לא מגיבות להורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011אם יש לך מחזור סדיר כדאי לנסות שאיבת הביצית שמתפתחת במחזור הטבעי ולראות מה קורה בטיפול כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)