מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוי יתרשירי20/01/2011
שלום, אני בת 29. עברתי הזרעה אחת ו ivf אחד. בשניהם טופלתי בגונל ואוביטרל וב ivf הוסיפו לי גם סופרפקט בטיפות. בהזרעה הטיפול הופסק ליומיים ביום (ביום ה-10) וב ivf הטיפול הופסק ליומיים (ביום ה-12) בגלל גירוי יתר. ב ivf שאבו 11 ביציות אך רק שתיים מהן הופרו לעוברים יפים. הטיפול הסתיים בהריון כימי.
1. האם בגלל הגירוי היתר הופרו רק 2 ביציות מתוך 11.
2. האם בגלל הגירוי יתר היה לי יותר סיכוי להריון כימי.
3. האם יש דרך למנוע גירוי יתר אצלי.
חשוב לציין כי הבעיה היא בכמות הזרע של בעלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו, אני מודאגת
שירי21/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי יתר - תגובה
פרופ' שחר קול21/01/20111. לא, יתכן והפסקת הטיפול הזיקה לאיכות הביציות.
2. לא
3. בוודאי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
שירי23/01/2011תוכל בבקשה לפרט על איזה טיפול אתה ממליץ על מנת למנוע גירוי יתר אצלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה, אני מודאגת מאוד
שירי24/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
שירי25/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הפרייה של הביצית?נטע20/01/2011
שלום רב,
אני בת 26, לאחר 2 טיפולי IVF כושלים, ללא מוקפאים בכלל.
הגענו לטיפולי הפרייה לכאורה בשל בעיית זרע קלה ביותר.
טיפול ראשון- נשאבו 20, 16 הופרו אך רק 6 התחלקו. הוחזרו לאחר 72 שעות שני עוברים בעלי 6 ו 4 תאים דרגה בינונית (גירוי השחלות ע"י גונאל אף - 150 מ"ל ומונוגון- אחד, דיכוי ע"י 2/3 אמפולה דקפפטיל 3.75).
טיפול שני- נשאבו 17, 6 הופרו ורק 3 התחלקו. הוחזרו לאחר 48 שעות שני עוברים בעלי 4 ו, 3 תאים, דרגה טובה (גירוי השחלות ע"י גונאל אף- 75 מ"ל ומונוגון אחד, דיכוי ע"י צנטוטייד).
אני מאוד מודאגת, לא מבינה מהי הסיבה שהביצית לא מופרת. שאלתי את הרופא והוא אמר שהוא לא מבין מדוע בגיל כל כך צעיר ועם גירוי שחלתי טוב לא הצלחנו ליצר מספיק עוברים. לטענתו עליו למצוא את הנוסחה הנכונה.
האם יתכן שיש לי בעיה עם הביציות?
אם כן, איך ניתן לבדוק זאת?
האם יש טיפול לביציות לא טובות (מלבד תרומת ביצית)?
האם הסיכוי להרות עולה עם הזמן?
אודה על תשובתכם בדחיפות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתשובה
נטע21/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הפרייה של הביצית? - תגובה
פרופ' שחר קול21/01/2011מציע לנסות גרימת ביוץ עם אגוניסט במקום אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטע22/01/2011תודה על התשובה. אך לא נענתי האם תוצאות כאלו מעידות על בעיה בביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' שחר קול22/01/2011יתכן, לא ניתן לקבוע בוודאות בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי זרע ביום השאיבהטולי20/01/2011
מורפולוגיה-7 ושאר הנתונים טובים.
אם הפעם האחרונה שקיימנו יחסים היתה שלושה שבועות לפני ההפריה האם ביום השאיבה הזרע פחות טוב?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי זרע ביום השאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011זה פרק זמן ארוך מידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
טולי20/01/2011כמה ימים צריך להתנזר מיחסי מין לפני יום השאיבה?
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו לי
טולי22/01/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת - תגובה
פרופ' שחר קול22/01/20113 - 5 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חוםשירי20/01/2011
שלום, ב 27.12 הוחזרו שני עוברים טריים. סבלתי במהלך כל הטיפול מגירוי יתר. לאחר כשבועיים בדיקת בטא הייתה 219, אך בבדיקה השנייה הייתה ירידה והרופא שלי אמר לי שהיה לי הריון כימי. אתמול הבטא הראתה <5 IU/L. לפני שלושה ימים קיבלתי ווסת. מה שמטריד אותי היא העובדה שבמהלך ארבעת הימים האחרונים אני סובלת מגלי חום, אני מתעוררת בלילה כאשר אני רטובה לגמרי. ביומיים האחרונים גלי החום מופיעים גם ביום. האם גלי החום קשורים לכל התהליך שעברתי? אני קצת מודאגת. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
שירי20/01/2011לפני השאיבה טופלתי סופרפקט בטיפות, בגונל ואוביטרל.
לאחר השאיבה טופלתי באסטרופם ואוטרוגסטן בנרות שלוש פעמים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי חום - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011יתכן שהמערכת עדיין לא השתחררה לגמרי מהשפעת הסופרפקט.
כדי לברר - מציע בדיקת דם להורמונים שתשפוך אור על מצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
שירי24/01/2011זה יכול להשפיע על טיפול ה ivf הבא. אם כן, האם יש דרך למנוע זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
שירי25/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות אחרי גונאל אףיעלה20/01/2011
שלום
אני בת קרוב ל-41, מנסה להיכנס להריון כבר קרוב לשנה.
לפני 4 חודשים קיבלתי פעם ראשונה גונאל אף במינון של 112.5 למשך 5 ימים ועוד יומיים מינון של 75.
המינון הזה יצר תגובת יתר, ועד היום עוד יש לי 2 ציסטות צלולות בנות 5 ס"מ ו-2 ס"מ.
מאז לא קיבלתי שוב הורמונים, מה שמעכב כמובן את הפנייה להפריות.
בחודש האחרון קיבלתי גלולות אבל הציסטות לא הגיבו כלל.
האם הציסטות העקשניות מעידות על בעיה?
האם ניתן לשאוב ציסטות צלולות?
האם ניתן לקחת הורמונים עם ציסטות בכזה גודל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות אחרי גונאל אף - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/20111. לא בהכרח
2. כן
3. עדיף לאחר שאיבתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהFF20/01/2011
שלום
ביום שלישי לצערי קיבלתי תשובה של בטא שלילי..
ואמרו לי להפסיק את הכדורים. לקחתי אסטופרם ואנדומטירן
עבר יומים מאז שהפסקתי את הכדורים ועדיין לא קיבלתי ווסת.
מתי בערך צריך להגיע ווסת?
תודה רבה והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011היום - מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר החזרהמאי20/01/2011
שלום,
כמה זמן לאחר ההחזרה במידה וכשלה צפויה להגיע הוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011תלוי בסוג התמיכה שלוקחים.
המשך תמיכה (תלוי איזה) יכול למנוע הופעת המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע זרעליאת20/01/2011
צבע זרע אפור זה תקין?
אשמח לתשובה
תודה על הסבלנות שלכם. :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה בבקשה
ליאת20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע זרע - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהמאי20/01/2011
הי,
כמה זמן לאחר ההחזרה מתרחשת ההשרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלות בטא, עד מתי?מישהי20/01/2011
עד מתי הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים? האם, לדוגמה, גם בין יום 22 ל-24 מההחזרה, או שזה כבר מתמתן אז?
וכאשר יש בחילות בשבועות האלה ממה הן נגרמות? מרמות הבטא? מרמות הפרוגרסטרון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלות בטא, עד מתי? - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011הכפלות עד סביב יום 21 מההחזרה, אח"כ פונקציה מסובכת יותר ולא אחידה.
לכן משבוע 5 (יום 21 לאחר השאיבה) המעקב עובר מבטא לא.ס.
בחילות: לרוב מקצב עליית הבטא, אך יש נטיה ורגישות אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר
מישהי20/01/2011אין טעם לעשות שוב בטא אחרי יום 20? (בטא 12 יום אחרי החזרה 320, 14 יום אחרי 740, 16 יום אחרי 1750)
אני פשוט קצת מתחרפנת עד לאולטרה סאונד. אני לא מרגישה שום בחילות וכו', אז ההריון מרגיש לי קצת דמיוני בינתיים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011אפשר לעשות א.ס. כבר היום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים גבוהים לאחר IVFאתי20/01/2011
שלום פרופסור, אני לאחר IVF בטיפול מונופור וצטרוטייט,אוביטרל ו-13 יום אנדומטרין. לאחר כשלון הטיפול מחזור אינטסיבי במשך שבועיים ימים, בליווי גלי חום מאוד חזקים בעיקר לפנות בוקר ובמהלך היום פעמיים שלושה. עיכוב במחזור ובדיקות הדם ביום ה38 מהמחזור FSH=133 LH=79 E2=280 P=1.8 זקיקים קטנים בשתי השחלות ורירית 4.5 ממ. היתכן כזה שיבוש הורמונלי חד? יש השפעה של ההורמונים על הגוף ? (אני אנטי תרופתית , תגובות לפעמים עד כדי אלרגיה קשה) האם ההורמונים יתאזנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים גבוהים לאחר IVF - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011רמה כה גבוהה של LH ו - FSH מרמזת על כישלון שחלתי.
השפעת ההרומונים שנטלת פגה מזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי השתרשותסימה20/01/2011
שלום רב לרופאים
אחרי כמה זמן יש השתרשרות לאחר החזרת 2 מוקפאים מופשרים של בלסטוציסטים בני 6 ימים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי השתרשות - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011באותו היום או למחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי אז אם היתה לי הפרשה חומה חד פע
סימה20/01/2011היתה לי הפרשה חומה חד פעמית באותו היום בלילה.... האם זה יכול להעיד על השתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי אז אם היתה לי הפרשה חומה חד פע - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה ביוציםבת 3020/01/2011
אני בת 30 ומנסה כבר כחצי שנה להכנס להריון. אתמול הייתי אצל רופא הנשים שלי והוא עשה לי אולטרסאונד.
תוצאות האולטרסאונד היו ממש מפתיעות כי הוא ראה 3 זקיקים לקראת ביוץ: אחד בגודל 17 מ"מ והשניים האחרים קצת יותר קטנים.
אני לא לוקחת כדורים לביוץ ואין לי הסטוריה של תאומים במשפחה.
האם זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלושה ביוצים - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011כן
לא בטוח שבכולם יש ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגלוטינציה "יש"ליאת20/01/2011
שלום.
רציתי לדעת מה זה אגלוטינציה?
בבדיקת זרע (של בעלי) רשום "יש" מה זה אומר?
ואם אפשר להיכנס להריון?
אשמח לתשובות תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגלוטינציה "יש" - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2011הכוונה לצמיגות הזרע.
הזרע נשפך בצורה שהוא נדבק לקיר הנרתיק והוא צמיג בתכונותיו ועובר אחר כך התנזלות והכוונה שהזרע ממשיך לעלות לצואר הרחם והנוזלים האחרים משתחררים סביב הזרע ויוצאים החוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אגלוטינציה
ליאת20/01/2011אוקי ואם רשום שייש אגלוטינציה זה בסדר?
או שאמור להיות רשום "איין"
ואם זה מפריע להיכנס להריון?
צריך לטפל בזה ואם כן איפה?
אשמח לתשובות שוב תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
ליאת20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדלגו עליי בבקשה
ליאת20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי בבקשה
ליאת20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אגלוטינציה - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011טיפול: אורח חיים בריא, הפסקת עישון, שמירה על משקל תקין, מזון איכותי, בלי ג'אנק, הרבה פירות וירקות, חלבון מן הצומח ולא מן החי, הימנעות מאלכוהול.
אפשר להיכנס להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאת20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן?שחר20/01/2011
בהחלט הודעה עם הרבה אופטימיות.. תודה
אבל שאלה אחרונה, עד איזה שבוע זה יכול להימשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן? - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/20119-10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)