מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי הורמוניםפנינה16/01/2011
שלום,
תוצאות הבדיקות דם מהיום
LH 0.7
E2 13346
PROG 5.9
האם התוצאות לא גבוהות מדי ומעידות על גירוי יתר? היום נצפו באולטרסאונד כ 25 ביציות, נמסר לי להזריק היום מנת 187.5 של גונאל F ומחר לעשות ב 11 בלילה את זריקת הדקא
יש לי קושי ללכת ולקום מישיבה לעמידה ולהתכופף...האם יש מקום לדאגה ?
השאיבה נקבעה ליום רביעי
תודה
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה..
פנינה16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיצה אשמח לתשובה...
פנינה17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהציפי16/01/2011
IVF שני- החזרת 3 עוברים בני 4 ו5 תאים תמיכה של נרות אוטרוגסטן 200 3 פעמים ביום בדיקת דם היתה אמורה להיות ב19.1 - כבר יממה עם דימום - בגלל המצב הרופא ביקש שאקדים את הבדיקה ל18.1 - ובכל זאת להמשיך את התמיכה.
האם יכול להיות מצב שלפחות עובר 1 נקלט או שאין טעם לחשוב על כך אפילו בגלל הדימום -והטיפול נכשל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2011זה לא תקין שיש דימום אך לפעמים יש הריון גם כשיש דימום ואם הדימום לא מתגבר מאוד כדאי לבצע בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםמעקב זקיקים16/01/2011
שלום
אני בת 29 ביום ה- 13 למחזור עשיתי מעקב זקיקים ביום שישי ונאמר לי זקיקים קטנים בשחלה שמאלית אין נוזל בדוגלס עובי רירית 7.3 וגודל 17
היום שעשיתי רשום לי אין נוזל בדוגלס עובי רירית 7.6
וזקיקים קטנים בשחלה ימנית וזקיקית קטנים בשחלה שמאלית ולא רשמו לי גודל זקיק
מה זה אומר ??????
מתי אני צריכה לקיים יחסים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2011כנראה היה ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לזריקותשיר16/01/2011
לרופאים שלום,
היום עליי להזריק פיוריגון מנוגון ואורגלוטרן
האם להזריק את כולם באותה שעה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לזריקות - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ניתן לבצע בדיקת הריוןסימה16/01/2011
החזרה ב10/10, 5 ימים לאחר שאיבה בגלל איבחון גנטי .כוריגון ב3/10
מתי ניתן לבצע בדיקת הריון
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי ניתן לבצע בדיקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2011ב 20 לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה עם מוקפאים באופן טבעיחסוי16/01/2011
שלום לכולם
אני נמצאת בהפריה עם מוקפאים על בסיס טבעי. הערכים שלי e- 2- 2024
LH- 11.70
pro- 1.9
באולטרסונד היתה ביצית אחת רירית 7
האם היה ביוץ? האם הביוץ קרוב?
האם זה בסדר לאחר 3 ימים החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה עם מוקפאים באופן טבעי - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2011לפי הבדיקות את לפני ביוץ ויש לחזור על הבדיקה היום ולראות האם באמת זה קרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יהיה עכשיו?sloda16/01/2011
ביום ה למחזור5 הרופאה נתנה לי איקקלומין. 5 ימים נטלתי כדור 1 ביום. היום עשיתי פרוגסטרון ומעקב זקיקים- במעקב זקיקים עדיין כתוב זקיקים קטנים מרובים. מה הכדור אמור לעשות? ואחרי כמה ימים? מה זה אומר לגביי שהטיפול לא פועל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יהיה עכשיו? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2011הכדור מגביר הפרשת הורמון ה FSH מהמוח ולפי התוצאות עדיין אין השפעה.
צריכים להופיע זקיקים ואם לא אולי לא היתה תגובה לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאמורן16/01/2011
שלום
יום רביעי היו ערכי בטא 53
היום יום א בטא 700
האם זה תקין?
היו לי כאבים חזקים בבטן רצו לשלול הריון מחוץ לרחם לא נצפה דבר אך נאמר שאם ערכי הבטא יהיו גבוהים זה סימן לא טוב
1.האם ערכי בטא אכן גבוהים מדי ?
וסת אחרונה 10.12
2.האם היום בבדיקה שנעשתה היה אפשרי לראות שק הריון?או שמוקדם מדי כי אצלי לא ראו כלום...
אשמח לעזרה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה תענו בבקשה
אור17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בדיקת דם עם הורמוניםדניאלה16/01/2011
יום 12 לווסת, E2-2639, פרוגרסטרון-1.2
לוקחת 6 ימים גונאל F 75
הבנתי שהערכים עלולים להיות מושפעים מנטילת הורמונים
1. מתי ביוץ?
2. איך קוראים את תוצאות הבדיקות אם הן מושפעות מהורמונים? אז איך יודעים?
אנא תשובה לשתי השאלות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דניאלה16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בדיקת דם עם הורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2011רמת ההורמונים מראה שהזריקות משפיעות אך במקביל צריך לראות גדילת זקיקים וכאשר הם סביב 18-20 יש להזריק אוביטרל לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחדדת את השאלה
דניאלה18/01/2011מדוע אם כן עושים בכלל בדיקת דם?
באותו יום נצפו זקיקים גדולים- 21, 19, 18, 18, 15
1. איך מתייחסים למדדים אם הם מושפעים מהורמונים?
2. איך יודעים מתי יתרחש הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחדדת את השאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011הזקיקים טובים מאוד וצריך להזריק אוביטרל ואז אחרי 36-40 שעות יהיה ביוץ.
בדיקות דם שנלקחות מראות קורלציה עם זקיקים.
אם אני רואה זקיקים בנוכחות בדיקות דם כמו שלך אך אם זה הי למשל תוצאה של 450 הייתי יודע שחלק מהזקיקים הם לא בסדר.
כמו כן אסור לעבור רמה גבוהה של הורמונים כי זה גורם מסוכן להתפתחות גירוי יתר שחלתי ועוד סיבוכים.לכן אחד משלים את השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת הבטאתהילה16/01/2011
בטא ב9.01 196.8
11.01 442
13.01 915.6
16.01 2402
האם העליה תקינה? תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלת הבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2011נראה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבשרון16/01/2011
האם אני יכולה לעשות אחרי שבוע של החזרת עוברים בדיקת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2011את יכולה רק אחרי 10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיולאיה16/01/2011
לרופאים שלום,
מתי ולאיזו מטרה ניתנת תמיכה של אסטרופם/פרוגינובה (לאחר החזרת עוברים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מחדדת את השאלה
איה17/01/2011למה לא קבלתי תמיכה אסטרוגנית אחרי החזרת עוברים (טריים)?
התמיכה היחידה שניתנה הינה פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
איה18/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרדיול - תגובה
פרופ` דוד בידר18/01/2011אם זה לאחר שאיבה מספיק רק פרוגסטרון ולא חייב אסטרופם או פרוגינובה.
יש רופאים שנותנים את האסטרוגן ולדעתי זה מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב לוטאלי קצר????מנסה להרות16/01/2011
שלום,
12 יום לאחר ההזרעה ה-2 קיבלתי מחזור. (הזרקתי ביום ה18 חצי מנה אוביטרל כי הרופטא אמר ההורמונים גבוהים פרוגסטרון 8 ואסטדריול 3079)
האם זה מעיד על שלב לוטאלי קצר של 12 יום? או האם המחזור משתנה בגלל האוביטרל או שהביוץ פוספס בהזרעה וקרה יום לפניה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב לוטאלי קצר???? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2011מהאוביטרל הוסת תגיעה אחרי 11-15 יום.
רמת הפרוגסטרון היתה גבוהה וכנראה היה ביוץ טרם האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטא- דחוףמור16/01/2011
שלום רופאים יקרים,
החזרה ב 4.1 שני עוברים יפים בני 3 ימים. היום עשיתי בטא, תוצאה 51 ופרוגסטרון 90.4....
האם זה חיובי?
האם אני בקבוצת סיכון של הריון כימי או חוץ רחמי (חס וחלילה)
האם הפרוגסטרון הגבוה מעיד על כך שההריון תקין?
אני עושה בדיקה נוספת ביום שלישי אך עדיין לא משתחררת מחששות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- לא נעניתי
מורן17/01/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עלי???
מורן17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת בטא- דחוף - תגובה
ד''ר דוד ישי17/01/2011שלום
התוצאה טובה . לא ניתן ללמוד ממנה שום דבר מעבר לכך. צריך לעשות בדיקה נוספת בהפרש של יומיים ואח"כ אולטרסאונד כדי לדעת איך ההריון מתפתח והיכן הוא נמצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא תקינים?ממתינה16/01/2011
ביוץ (לאחר טיפול + מעקב) יום שישי לפני שבועיים וקצת.
בטא ביום שלישי 11.1 - 16 HCG(יום 11-12 אחרי ביוץ)
בטא ביום חמישי 13.11 HCG 88 (יום 13-14 א"ב)
בטא ביום ראשון, היום, HCG=401.
האם תקין? האם יכול להיות מעובר יחיד?
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא תקינים? - תגובה
ד''ר דוד ישי16/01/2011שלום
העליה טובה. יש אפשרות ליותר מעובר אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)