מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת זרע בבקשהליאת19/01/2011
השאלה שלי ככה
בבדיקת זרע שבעלי עשה רשום ערכים תקינים חיות 75%
50% זה גם בסדר?
בבקשה אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע שלי
ליאת19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקקלומיןליאת19/01/2011
שלום.
רציתי לדעת כמה סיכויים יש להרות עם אקקלומין?
אני לוקחת ביום החמישי לוסת כדור 1 ביום. 5 כדורים בחבילה.
ואני בטיפול שני כבר האם המינון בסדר?
כמה טיפולים צריך?
אשמח לתשובות תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011תלוי מה הסיבה לעקרות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקקלומין המשך
ליאת19/01/2011יש לי זקיקים קטנים שלא גדלים
עשיתי בדיקת פרוגסטרון לפני חודשיים ויצא 2.3
הרופאה נתנה לי חודש אחרי אקקלומין כדור אחד ליום
ואחרי הביוץ עשיתי שוב את הבדיקה חוזרת ויצא 30.7 פרוגסטרון
האם התוצאה השניה בסדר?
אשמח לתשובה תודה על הסבלנות:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אשמח להמשך תשובה
ליאת19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקקלומין המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אקקלומין
ליאת19/01/2011אז אקקלומין יכול לעזור לזקיקים שלי לגדול
ולהרות מהר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה בבקשה
ליאת19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2011כן יכול לעזור יש להתחיל ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת....
ריטה19/01/2011ESTRADIOL(E2) 320.00 PMOL/L
סליחה ותודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוני הבדיקות החסרות-התו
ריטה19/01/2011אשמח לתגובתכם, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת דםריטה19/01/2011
שלום,
עשיתי בדיקת דם- רציתי לברר לגבי כמה תוצאות:
1. FSH 8.31 MIU/ML
2. LH 4.80 MIU/ML
רציתי לברר האם התוצאות האלה בסדר/לא טובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011בלי בדיקות של אסטרוגן ופרוגסטרון בנוסף למה שכתבת לא נוכל לתת תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהלן המשך תוצאות הבדיקה...
ריטה19/01/2011PROGESTERONE 2.26 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 16.0 - 60.0 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)
PROLACTIN 248.87 M/UL ( 70.00- 570.00) (..*......)
TESTOSTERONE 0.71 NMOL/L ( 0.30- 3.10) (*........)
אשמח לתשובתכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהלן המשך תוצאות הבדיקה... - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011חסר E2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ריאשונה 460 אחרי 14 יוםי19/01/2011
ריאשונה 460 אחרי 14 יום
14 יום אחרי החזרה 3 עוברים
האם זה אומר שהכל ניקלת או רק 2 או 1
בתודה יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ריאשונה 460 אחרי 14 יום - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011הבדיקה טובה והסיכוי הגדול שנקלט אחד אך יש גם סיכוי לא גדול שנקלטו שניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1115 אחרי 16 ימים מההחזרה
אלמונית20/01/20113 עוברים
כמה ניקלת 1 או2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אלמונית20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1115 אחרי 16 ימים מההחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2011כנראה 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר גרמת לי ולבעלי לחייך
אלמונית22/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי הרירית אחרי הורמוניםורד19/01/2011
האם אחד מהזריקות הבאות עלול לפגוע בעובי הרירית:
גונאל
מונופור
אוביטרל
צטוטראייד
דהיינו יפחית את עובייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי הרירית אחרי הורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011גונל ומנופור עוזרים לגדילה והיתר אין השפעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על טבלת ערכי בטאחדוה19/01/2011
בכל הטבלאות המתפרסמות באתרים שונים מדובר בערכים לפי שבוע (שבוע 4, שבוע 5 וכו').
במקום אחר בעלי ראה רשימה לפי ימים ומשהו שם נראה סותר.
השאלה שלי היא מה נקרא שבוע 5 או שבוע 6 וכו'.
למיטב הבנתי היום הראשון של בדיקת הבטא שהוא בדיוק שבועיים אחרי השאיבה הוא תחילת השבוע החמישי. האם אני צודקת? האם הערכים צריכים להיות אז בטווח שכתוב לגבי שבוע 5?
ושאלה נוספת: האם הטווח שכתוב שם הוא מה שאמור (או חייב) להיות בתחילת אותו שבוע, או יכול להיות גם בהמשכו?
הבטא שלי היה בהתחלה 26 ואחרי יומיים 75.
הבדיקה הבאה היתה בדיוק שלושה שבועות מן השאיבה והיה 492 . כלומר זה תחילת השבוע השישי. הרופא אמר שההריון לא תקין ועלי להפסיק את התמיכה.
לא רוצה להטיל ספק בחישוביו של הרופא אבל מנסה להבין - אם כתוב שבשבוע 6 הטווח הוא מ-1080. ואני מתחילה את השבוע בחצי מזה, המשמעות היא שהוא לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על טבלת ערכי בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011אין טבלאות מדוייקות וזה צריך להיות כך שבתחילה יהיה בטא טוב שנחשב סביב 100 ל 150.
הבטא יותר מיכפיל עצמו כל יומיים ועד שבוע 10 יגיע לערכים של 30000 ויעצר.
כך שערך של 492 הוא נמוך למה שתיארתי לך כאן.
יש לבצע אולטרה-סאונד ולראות מה קורה אך הערך לא תקין לשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 2000גילי19/01/2011
שלום רב!
ביום ה14 להחזרת 3 עובדרים שהתחלקו ל 8 רמה אחד כולם
יצא בטא 2000 מה הסיכוי שמדובר בהריון רב עוברי האם יש סיכוי ששלושתם נקלטו בערכים כאלה?
והאם יש קשר בין ערך הבטא למספר העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 2000 - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011זה בטא מאוד גבוה או שיש טעות או שנקלטו כולם.יש לחזור על הבדיקה ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירה21/01/2011האם יכוללהיות שהסיבה שני נוטלת 4 אסטרופם ו3 אנטרוגיסטן משפיעים על הבטא הגבוהה שדרך אגב וידאתי היום היא היתה 2006 או שאולי העובדה שמדובר במוקפאים??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2011לא. אין קשר.
האם חזרת על הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנו היה 2200 ונקלטו 2
ורדה21/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין ואנדומטריוזיסמאי19/01/2011
שלום,
יש לי אנדומטריוזיס שגורם לי לרוב לכאבים לפני קבלת הווסת. אני לאחר החזרה ולוקחת נרות אנדומטרין. האם הנרות הללו עשויים להפחית את כאבי המחזור במקדימים במידה והמחזור יגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין ואנדומטריוזיס - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהליאת19/01/2011
שלום רציתי לדעת עם בדיקת הזרע תקינה לפי הנתונים הבאים: (זה של בעלי)
PH= 7.2
נפח - 2.2 ml
ריכוז תאי זרע - 39 mil/ml
ריכוז תאי זרע בזרימה - 86 mil
אחוז תנועה כללית - 45%
- מהירה - 30%
- בינונית - 15%
סה"כ תאי זרע בתנועה - 38.7 mil
חיות - 150%
אגלוטינציה - יש
מורופולוגיה - 92%
צורות תקינות - 8%
צורות פתולוגיות - 92%
ראש - 53%
צוואר - 28%
זנב - 11%
לאוקוציטים - 0.1 mil/ml
בבקשה אשמח לתשובה בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה
ליאת19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
ליאת19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011זרע טוב מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה המשך...
ליאת19/01/2011שוב תודה רבה...
יש לי עוד שאלה שרשום בבדיקת זרע (חיות) בערכים תקינים רשום 75%
50% זה נחשב תקין? לידע כללית
אשמח לתשובה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה זה חשוב
ליאת19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה המשך... - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/201150% זה טוב מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ומצטערת על הבלאגן
ליאת19/01/2011:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטאנועית19/01/2011
היי, עשיתי שאיבה ב- 2.1 החזרה ב 4.1, ב- 16- עשיתי בדיקת בטא יצא 249, יומיים אחרי יצא 760, מה ניתן להסיק מזה?
האם ייתכן שלישייה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011לדעתי אחד נקלט ואולי בסיכוי קטן 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעשמעון19/01/2011
שלום רציתי לדעת עם בדיקת הזרע תקינה לפי הנתונים הבאים:
PH= 7.2
נפח - 2.2 ml
ריכוז תאי זרע - 39 mil/ml
ריכוז תאי זרע בזרימה - 86 mil
אחוז תנועה כללית - 45%
- מהירה - 30%
- בינונית - 15%
סה"כ תאי זרע בתנועה - 38.7 mil
חיות - 150%
אגלוטינציה - יש
מורופולוגיה - 92%
צורות תקינות - 8%
צורות פתולוגיות - 92%
ראש - 53%
צוואר - 28%
זנב - 11%
לאוקוציטים - 0.1 mil/ml
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה במהירות..
שמעון19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרתכם....מוטרדת19/01/2011
אני בלחץ ומפחדת ואין לי את מי לשאול...
אחרי טיפול ראשון IVF
ביום ה 14 להחזרה בטא 14
ביום ה 19 להחזרה בטא 45 והפרוגסטרון צנח ל 4
ביום ה 21 להחזרה בטא 112 פרוגסטרון 4.5
ביום ה17 להחזרה החלו מעט דימומים שפסקו כמעט לחלוטין לאחר יום (מדי פעם הפרשות חומות בניגוב). אין לי כאבי בטן בכלל ושום תחושות מיוחדות
ברור לי שההריון לא תקין ויש חשד להריון חוץ רחמי.
אנא עזרתם מה עושים עכשיו?
האם יש סיכוי שזה ייפסק מעצמו?
אנא תנו לי כל מידע שאפשר
בבקשה תשובה כנה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרתכם.... - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011צריך להמשיך לעקוב אחרי הבטא ואם לא ירד אלא יעלה צריך יהיה לטפל במצב. נקווה שבבדיקות הבאות הבטא ירד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת חסימה בחצוצרותטלי19/01/2011
שלום
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון מזה כשנה
המחזור שלי סדיר, בדיקת הדם ההורמונלית שלי יצאה תקינה וגם בדיקת הזרע שלו
הגניקולוג המליץ על הזרעה ואני לא מבינה את ההגיון מאחורי ההמלצה הזו
האם לא כדאי לבדוק קודם האם יש חסימה בחצוצרות?
האם יש קשר בין בדיקות הדם התקינות והמחזור הסדיר לקיום או שלילה של חסימה?
תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - ממתינה לתשובה
טלי19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי כדאי לבדוק אם יש חסימה בחצוצרות
טלי19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת חסימה בחצוצרות - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011אם לא הרית קודם אז באמת אין מה למהר לבצע צילום ולא הזרעה בלבד.
אם לא תצליחי עוד חודש חודשיים אזי מדובר בעקרות על רקע לא מוסבר בשלב זה.
ולכן הפרוטוקול הנכון הוא להתחיל זריקות של הורמונים ולבצע הזרעה אחרי גירוי שחלתי כי חלק מזוגות כמותכם מצליח להרות בטיפולים אלה.אם 3 טיפולים לא הולך צריך לעשות הפריה ואז נדע מה קורה.לפני הפריה עושים צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF וטיסה לארצות הבריתאירה19/01/2011
שלום,
אני אמורה להתחיל טיפול IVF בימים הקרובים, לפי הערכתו של הרופא השאיבה וההחזרה יהיו בערך עוד שבועיים שלוש (אמצע פברואר).
מצד שני אני אמורה לטוס לארצות הברית בתחילת מרץ.
השאלה שלי היא האם לא עדיף לדחות את תחילת הטיפול עד לאחרי חזרה מארצות הברית?
האם טיסה בשלב מוקדם של ההריון (בעזרת השם) לא מזיקה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF וטיסה לארצות הברית - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011יש בעיה כי הטיפול יכול לגרום לגירוי יתר באם את צעירה.
ואם יהיה הריון הוא גם יכול להתפתח לא טוב ואז יופיעו דימומים ולכן רצוי לבצע אחרי שתחזרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון בתיתסימה19/01/2011
שלום רב
החזרה ב10- לחודש
האם מחר בבוקר 20 לחודש אני יכולה כבר לבצע בדיקת הריון בתית
אני יודעת שרצוי בדיקת דם ואותה אני מבצעת ביום שישי בבוקר
אבל בכל זאת במתח רב
(רק לעדכן זה הפריה לאחר איבחון גנטי כך שההחזרה היתה 5 ימים לאחר השאיבה )
תודה
סימה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון בתית - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2011יכולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)