מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלת הכפלות בטא - אשמח לתשובהמורן20/01/2011
שאיבה- 2.1 , החזרה שני עוברים יפים 4.1.
בטא ב16.1 - 51 פרוגסטרון 90 ,
בטא שנייה ב 18.1 - 174 פרוגסטרון 150.
בטא שלישית היום- 463 פרוגסטרון 151.
אני נוטלת 3 נרות של אנדומטרין כתמיכה.
האם העליה תקינה?
האם יש משמעות לכך שהפרוגסטרון לא עלה ביומיים האחרונים ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת הכפלות בטא - אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/20111. כן
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןיולי20/01/2011
שלום ,
אשמח אם תוכלו לעזור לי.
מאתמול התחלתי להשתמש בנרות אנדומטרין, פעמיים ביום לפי המלצת הרופא.
בלילה שמתי לב להפרשות עם מים בכמות נדיבה.(כמו מים)
האם זה אומר שהחזרה לא הצליחה ?
ואם זה לא קשור אז ממה זה קורה ?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2011לא קשור.
לא ברור איזה טיפול עשית.
אם היתה שאיבה יתכן שיש נקב קטן מהשאיבה בקיר הנרתיק ומים מהבטן בגלל הגירוי יוצאים.זה יסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יולי20/01/2011כן , הייתה שאיבה ביום שני והחזרה אתמול.
בכל אופן תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011שכיח תוך כדי טיפול עם אנדומטרין.
לא אומר דבר לגבי הצלחת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמיכל20/01/2011
אני ובעלי מנסים להכנס להריון אנחנו בני שלושים ללא בעיות {בריאות}
המחזור שלי סדיר ואני מבייצת כ-10 ימים לאחר המחזור {יש לי ערכה לבדיקת ביוץ} כשבוע לאחר מספר קיום יחסים {בביוץ} אני מקבלת מחזור,,, ללא הפרשות {סיום ביוץ} האם זה הגיוני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2011לא הבנתי כלום.
אם יש לך וסת סדיר אז מה הכוונה שאחרי שבוע יש וסת.
אם סדיר אז זה כל 28 יום והביוץ הוא באמצע המחזור החודשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרותמאי20/01/2011
שלום,
קיבלתי נרות אנדומטרין לאחר החזרה.
לרוב כשבוע לפניקבלת הווסת יש לי הפרשות וכעת אין לי כלל הפרשות. האם זה בגלל הנרות? האם זה יכול לרמז על קליטת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרותמאי20/01/2011
שלום,
קיבלתי נרות אנדומטרין לאחר החזרה.
לרוב כשבוע לפניקבלת הווסת יש לי הפרשות וכעת אין לי כלל הפרשות. האם זה בגלל הנרות? האם זה יכול לרמז על קליטת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2011זה לא בגלל הנרות
זה גם לא אומר כלום לגבי קליטה או הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתישחר20/01/2011
סיוט של דבר... ביצענו שאיבה בתאריך 19/12/10 וכעבור יומיים כבר התחילו הסיפטומים.. לאחר שבוע אושפזתי ל12 יום שבמהלכם שאבו לי 3 פעמים 10 ליטר סה"כ, שוחררתי בשני שעבר אך עדיין יש עלי בערך 8 קילו- ליטר עודף.. שום דבר לא זז זה ממש לא נעים לי אני כל היום מחוברת לבקבוק מים אך במשקל אני לא יורדת. לציין כי נראו 2 שקים אך עדיין לא הלכנו לדופק רק שבוע הבא. אני ממש סובלת, רציתי לדעת כמה זמן זה יכול לקח?, ואיך פתאום יוצאים כל המים האלה?מה אפשר לעשות כדי לעזור? פשוט תופעה מזעזעת... תודה מראש (לציין כי אני היום שבוע 6 + 4.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר שחלתי - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011עודף הנוזלים מופרש בהמשך בשתן.
יתכן אישפוז ממושך כי יש הריון תאומים.
יש אור בקצה המנהרה: לאחר שעודף הנוזלים יופרש - צפוי מהלך הריון תקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לאחר נטילת איקוקלומיןרווית20/01/2011
שלום
נטלתי כדור איקוקלומין 50 מ"ג ליום בימים 5-9 למחזור. ביום 12 במעקב זקיקים אובחנה רירית רחם 3 מ"מ וזקיקים קטנים מרובים.
ביום 15 במעקב זקיקים אובחנה רירית רחם 6 מ"מ זקיקים קטנים מרובים ומס' זקיקים בגודל עד 10 מ"מ.
האם יש עוד סיכוי לביוץ במחזור הזה או שהתוצאות כבר מצביעות על כך שלא יהיה ביוץ?
האם זה נכון שאיקוקלומין מעקב את הביוץ לימים מאוחרים יותר?
האם יש טעם לבצע עוד אולטרסאונד גם ביום ה- 20 למשל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ לאחר נטילת איקוקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2011יש להמשיך לעשות אולטרה-סאונד וחבל שאת לא מבצעת גם בדיקות דם אז היינו חכמים יותר.
הביוץ קורה בדרך כלל ביו יום 5 ל 10 אחרי הכדור האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל 0.1סיגל20/01/2011
שלום
אני לקראת טיפול הפרייה שני.
הווסת שלי כל 26 יום.
קיבלתי הוראה מהרופא לקחת דקפפטיל 0.1, חצי מהמינון, החל מיום ה 19 לפני מועד הווסת, ובמועד הווסת אקבל הדרכה להמשך.
היום כבר היום ה-28 ועדיין לא הגיע הווסת, ברצוני לדעת האם זריקת הדקקפטיל יכולה לשבש את מועד המחזור?
האם הייתי צריכה להתחיל את זרקית הדקפפטיל ביום ה-21 ולא ביום ה -19 או שזה לא משמעותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל 0.1 - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2011הדקה לא משבש וסת.
ולמה את לא מקבלת זה או שצריך לחכות או לעשות בדיקות דם ולדעת מה קורה במידה ועוד מספר ימים לא יגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתאאא19/01/2011
שלום
הזרעה ללא הצלחה ב 17/12, ב 2/1 תחילת מחזור. אתמול- 18/1 שוב פעם מחזור. זה לא צפוף מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2011כן צפוף, את צריכה לעשות בדיקת דם לאסטרוגן פרוגסטרון ואז נגיד לך מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אאא20/01/2011תודה על התשובה. הרופא המטפל בי אמר להתחיל סבב חדש של גונאל אף. התחלתי להזריק היום, כלומר היום ה-5 למחזור. מה אני אמורה חעשות ? להפסיק? האם יש אפשרות שאני בכלל בהריון מההזרעה שהייתה ב 17/12 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2011היה צריך קודם לבצע הבדיקות של אסטרוגן ופרוגסטרון וגם להסתכל מה רואים באולטרה-סאונד של השחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר 3 הפלותעינת19/01/2011
שלום רב לרופאים,
בת 37 עם 2 ילדים מהריונות ספונטניים. בשנה האחרונה עברתי 3 גרידות: שתי הראשונות בשבוע 8-9 עקב עובר שלא התפתח לאחר שנצפה כבר דופק (איטי), האחרון לאחר הפלה טבעית (היות והיה חשד למולה - שנשלל). מציינת ששתי הגרידות האחרונות היו תוך פרק זמן קצר מאוד - כחודשיים, אפילו לא הספקתי לקבל מחזור בניהן. נאמר לי ע"י רופאי כי העובדה שיש לי 2 ילדים בריאים מהריונות טבעיים מראה כי סביר להניח שהסיבה נעוצה ב"ביש מזל סטטיסטי" ונתבקשתי להימנע מהריון בחודשים הקרובים על מנת לתת לגוף להתאושש מהגרידות הצפופות.
בדיקות קרישיות שבצעתי יצאו תקינות. ואחרי כל הסיפר הארוך הזה (סלחו לי..) שואלת:
1. האם יש צורך בצילום רחם/היסטרוסקופיה או בדיקות נוספות?
2. כמה זמן להמתין עד לניסיון נוסף להכנס להריון?
3. האם ניתן לראות באולטרסאונד אם הרירית "התאוששה"?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר 3 הפלות - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/20111. אם בדיקת א.ס. של הרחם תקינה - אפשר לותר. אם כי היסטרוסקופיה אבחנתית היא בדיקה פשוטה ומהירה, ללא הרדמה, או אישפוז.
2. חודש של מחזור טבעי.
3. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףיונה19/01/2011
אני אחרי יומיים של החזרה עובר אחד בושי לא היה אפשרי לראות השלב הראשון אמרו שאין הפריות למחרתיים היתה ההפריה איכות נמוכת לעובר מה הסיכוי לכנס להריון אם בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011סיכויים לא טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חום בזמן טיפולי פוריותויקה19/01/2011
שלום,
האם הגיוני שיהיו גלי חום בזמן טיפולי פוריות?
אני מטופלת כבר 3 חודשים ( 3 הזרעות) בכדורי איקאקלומין + זריקות אוביטרל.
מזה מספר שבועות - כ-3 שבועות, אני סובלת מגלי חום, בעיקר בלילות. וביומיים האחרונים זה קרה לי גם במהלך היום.
אני בת 32 עוד מעט ובחיים לא היו לי גלי חום.
האם יש לזה סיבה מוסברת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום בזמן טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011איקקלומין יכול לגרום לכך.
יש לשקול לעבור לחלופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תופעת לוואי שכזו מסוכנת לסיכויי
ויקה20/01/2011להקלט להריון? או יכול לפגוע ברמת ההורמונים בעתיד? וסיכויי הריונות עתידיים?
(כמובן אני הולכת קצת רחוק, בינתיים אני מנסה להשיג הריון ראשון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה בנושא
ויקה20/01/2011הבנתי שגלי חום בדר"כ באים בזמן נטילת הכדורים. אני כבר כ-3 שבועות רצוף סובלת מזה. כדורים סיימתי מזמן.
האם הדבר מצריך בדיקה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תופעת לוואי שכזו מסוכנת לסיכויי - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011לא, אם זה על רקע האיקקלומין,הרי ההשפעה תפוג.
אםכי, יש לזכור כי איקקלומין היא תרופה המשפיעה לאורך זמן רב יחסית, גם לאחר הפסקת הנטילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהסימה19/01/2011
היום 9 ימים אחרי החזרה יש
לי קצת דימום יכול להיות התחלת וסת
השאלה שלי החזרו לי 3 עוברים
1.האם יש מצב שחלק מהעוברים נקלדו וחלק לא ,
2.במקרים בהם חלק מעוברים נקלדו יופיע וסת או דימום.
3 או במקרה של דימום או וסת מדובר בכך שזה לא נקלד
תודה
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/20111. יתכן
2. לרוב - לא
3. כנראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת דם-האם תקין??ריטה19/01/2011
ESTRADIOL(E2) 320.00 PMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 70 - 900 PMOL/L)
(MID-CYCLE : 140 -1900 PMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 70 -1000 PMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : <150 PMOL/L)
follicullar phase 70-90 pmol/l mid-cyc
le 140-1900 pmol/l luteal phase 70-100
0 post menopausal <150 pmol/l
FSH 8.31 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 3.0 - 20)
(MID-CYCLE : 4.5 - 26)
(LUTEAL PHASE : 1.1 - 14)
LH 4.80 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 2.0 - 11 MIU/ML)
(MID-CYCLE : 12 - 105 MIU/ML)
(LUTEAL PHASE : 0.9 - 13 MIU/ML)
(POST MENOPAUSAL : 10 - 65 MIU/ML)
PROGESTERONE 2.26 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 16.0 - 60.0 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)
PROLACTIN 248.87 M/UL ( 70.00- 570.00) (..*......)
TESTOSTERONE 0.71 NMOL/L ( 0.30- 3.10) (*........)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת דם-האם תקין?? - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011כן.
לא נלקח בדיוק בזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנצלת לשאלה משלי
מישהי20/01/2011לי אמרו שברגע שהאסטרדיול גבוה מ-200 אי אפשר לסמוך (או לשמוח...) על תוצאת ה-FSH התקינה. האם זה לא נכון?
עשיתי שלוש בדיקות הורמונליות בימים 2-3 למחזור. בכולן ה-FSH היה סביב ה-8-9, אבל האסטרדיול בין 350 ל-490.
האם מה שנאמר לי לא מדויק? האם זה לא מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה כמו שהבנתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. תודה
מישהי20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת פרופיל הורמונלי שטרם נענתה
מישהי20/01/2011מקפיצה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנצלת לשאלה משלי - תגובה
פרופ' שחר קול21/01/2011מדויק מאוד.
לגבי רזרבה שחלתית: לרמת ה - FSH אין משמעות אם אסטרדיול גבוה מ - 200.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
ריטה21/01/2011עשיתי את הבדיקה ביום הרביעי ולא בשלישי כמו שנאמר לי- זה בעייתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור - תגובה
פרופ' שחר קול21/01/2011כן, יש לוודא שאסטרדיול קטן מ - 200.
לכן עדיף לקחת הבדיקה ביום 2 למחזור.
אם רוצים לקבוע הרזרבה השחלתית עדיף לבדוק AMH שרמתו אינה משתנה לאורך המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוהה לאחר החזרת עובריםליאור19/01/2011
שלום רב,
לאחר החזרת 3 עוברים מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי, ביום ה-10 בטא 360, למחרת בטא 630 (אני אחרי מספר הריונות כימיים והפלות, עושה מעקב צמוד להפחתת החרדה..). האם זה יכול העיד על הריון מרובה עוברים? תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא, אשמח לתגובה..
ליאור19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא גבוהה לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)