מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זרע קפואורד13/01/2011
האם תוצאות הזרע הקפוא נחשבות טובות?
תנועתיות 70%
ריכוז 8 מיליון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע קפוא - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/2011בהגדרה - הזרע בתחום התקין לצרכי טיפול של IVF. חשוב יותר מה, רכוז התאים הנעים לאחר הכנת הזרע לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תהיה השפעה על ההחזרה מחר?ורד13/01/2011
בבדיקת שתן יצא כי
ERYTHROCYTES=10
ובבדיקת דם יצא
HYPO%=24
1האם תוצאות הנ"ל ישפיעו על ההחזרה שאמורנ להתבצע מחר?
2 מה פשר התוצאות הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תהיה השפעה על ההחזרה מחר? - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/2011לא צריך להשפיע על ההחזרה.
המשמעות - מספר קטן של תאי דם אדומים נמצאו בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ורד13/01/2011ומה משמעות של מיעוט תאי דם אדומים בשתן?
ומה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/2011תרבית שתן
שתיה מרובה ובדיקה חוזרת. ממצא כזה, דרך אגב יכול להיות מלווה דימום בזמן וסת או אפילו הפרשה דמית קלה מהרחם. לכן תלוי מתי הבדיקה בוצעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אלכס סימון
ורד13/01/2011הבדיקה לא נעשתה בזמן הוסת.
אזיי מה משמעות של הדימום הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדקפפטילקרן13/01/2011
לרופאים שלום,
האם השימוש בדקפפטיל יכול להזיק/לפגוע בעובר שהתפתח לאחר ביוץ טבעי בתקופה שבין שני טיפולי הפריה חוץ גופית (דהיינו: בחודש בו היה ביוץ טבעי כאשר מיד לאחריו, בערך ביום ה- 21 למחזור, מתחילים בזריקות דקפפטיל).
שאלה נוספת – האם צריך להזריק את הדקפפטיל בבטן או בישבן ?
וגם - תודה לכם על העבודה המקצועית והסבלנות שאתם מגלים לכל השאלות. אין פורום אחר שניתן בו יחס דומה לשלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדקפפטיל - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/20111. דקפפטיל לא מזיק לעובר מתפתח
2. דקפפטיל יומי מוזרק לעור מינון 0.1 מג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהורד13/01/2011
1 מה זה ביצית עם גרגור מסיבי?
2 האם ניתן להפרות ביצית זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/2011גירגור = חומר פסולת של ביצית שלא עובד היטב ולא סולק כהלכה ממנה במהלך התפתחותה. ביציות כאלו מופרות בשיעורים נמוכים יותר. אולם יש כאלו שמופרות היטב, מתגברות על הבעיה בעצמן, ומייצרות הריונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בבקשה
ורד13/01/2011תוך כמה שעות מהשאיבה ניתן יהיה לדעת אם הביצית תתגבר על הפסולת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בבקשה - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/2011לא ניתן לדעת. מזריקים את הזרע וממתינים למחרת היום לראות אם הופרתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטין גבוהגולי13/01/2011
שלום רב,
לפני כשנתיים לאחר עליה דרסטית במשקל(8 ק"ג בחודשיים) והופעת בצקות ברגליים פניתי לאנדוקרינולוג, לצורך בדיקות, נמצא כי יש לי רמת פרולקטין גבוה (1128) יש לציין כי עשיתי שתי בדיקות בהפרש של שלושה חודשים.
מפאת חוסר זמן או חשיבות נמוכה (לא חשבתי להיכנס להריון אז) זנחתי את המשך הטיפול/ בדיקה.
כיום אני מנסה להרות, פניתי לרופא הנשים שלי שהפנה אותי לבדיקות נוספות.
ידוע לי שאצטרך ליטול תרופה לאיזון ההורמון.
יש לציין כי המחזור מופיע באופן סדיר מאוד,כל 29 יום,אך השדיים מתנפחים וכואבים ולא מופיע ביוץ.
שאלתי היא, לאחר כמה חודשים אוכל להיכנס להריון?
האם הביוץ יופיע מיד לאחר נטילת תרופה?
אשמח לתשובה מהירה.
תודה רבה,
גולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקטין גבוה - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/2011ניתן להרות תוך נטילת התרופה. הטיפול בתרופה הוא המשכי ולא מפסיקים אותו כל זמן שהפרולקטין גבוה. הפסקת התרופה עלולה להביא לעליה חוזרת של הפרולקטין. הרמה אומנם גבוה אולם לא ממש גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גולי13/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IUI - דחוף!!!!!!מירב13/01/2011
שלום רב, לפני שבוע ביצעתי טיפול הזרעה IUI אבקש לדעת האם זה נכון שאסור לי להרים דברים כבדים או להתאמץ.(נכוןשעדיין אין מושג אם ההזרה הצליחה), אבל אציין רק שאני כבר אחרי 2 הפלות ואני קצת בלחץ.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול IUI - דחוף!!!!!! - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/2011אין קשר להזרעה להרמת דברים כבדים. האם לאחר קיום יחסים להשגת הריון נשים נמנעות מהרמת דברים כבדים? בוודאי שלא. כך גם עם ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה בתחילת שבוע חמישיאני13/01/2011
שלום,
אני בתחילת שבוע חמישי להריון. עוד לא עשיתי אולטרא סאונד רק בדיקת דם.
אתמול התחילו לי כאבים בבטן התחתונה דמוי כאבי מחזור. תחושה של לחצים בבטן.
כמו כן, הבטן שלי מאד נפוחה כאיו הייתי כבר בחודש חמישי לא בשבוע חמישי.
האם זה נורמלי לתחילת חודש חמישי ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני אחרי טיפול הזרעה
אני13/01/2011והייתי בטיפול הורמונלי של גונל ואוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן תחתונה בתחילת שבוע חמישי - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/2011כדאי לבצע על קול לוודא שההריון בתוך הרחם והוא תקין. אם הממצאים יהיו תקינים אזי בהחלט אלו תופעות של הריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים בבקשה תעזרו לישלי13/01/2011
שלום,
אני לאחר החזרה כושלת שישית הפרוטוקול שלי הוא 3 אסטרופם ליום ו 3 פעמים ביום 300 מ"ג של אוטרוגסטן.
ניסינו לדבר עם הרופא שלנו לגבי שינוי פרוטוקול אבל הוא מאוד מקובע וזורק הכל על הסטטיסטיקה.
האם לדעתכם יש מקום לשינוי פרוטוקול או שהוא צודק וזה מספיק (אגב אני פונדקאית כך שאין לי שום בעיית פוריות וזה מאוד מוזר שלא נקלטו העוברים עד עכשיו אף פעם!)
כל פעם מחזירים בן 2 ל 3 עוברים באיכות גבוהה ועדיין כלום!
האם צריך חוות דעת שניה אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים יקרים בבקשה תעזרו לי - תגובה
פרופ' שחר קול13/01/2011הפרוטוקול טוב.
יש לוודא תקינות הרחם ורירית הרחם, וכן לשלול הידרוסלפינקס (חצוצרות מורחבות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה חשוב בבקשה
שלי14/01/2011אם כבר ילדתי טבעי וההריון היה תקין לחלוטין זה לא אומר שאין לי חצוצרות מורחבות והרחם שלי תקין? או שזה יכול לקרות גם אחרי הריון תקין? ומה כרוך בבדיקה של חצוצרות זה כואב? פולשני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שלי14/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה חשוב בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול15/01/2011הבדיקה ע"י צילום רחם.
לידה קודמת אינה שוללת האפשרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה לאחר החזרהגלית13/01/2011
אני בשבוע שלישי לאחר החזרת עוברים בטא חיובית.
האם אורגזמה חד פעמית (לא ביחסי מין) יכולה להזיק ולפגוע בהתפתחות ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכן ביחסי מין?
מישהי13/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכן ביחסי מין? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2011לא מזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור12/01/2011
האם אפשר לבצע זריקת אוביטרל אחרי שבוצעה ההזרעה?
או שזה מאוחר מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דוד ישי12/01/2011שלום
תלוי כמה אחרי ותלוי מה איכות הזרע. אם מדובר בכמה שעת אחרי, זרע באיכות טובה "יחכה" לביצית 48 שעות ואולי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
אור13/01/2011ישר אחרי ההזרעה...
הזרע באיכות מאוד טובה הבעיה אצלי
האם יש סיכוי שיקלט הריון אם
הזרקתי אוביטרל ישר אחרי ההזרעה כי
לפני זה שכחתי הרופא שלי אמר לי להגיעה הביתה ולעשות מיד זריקת אוביטרל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת מנופורמתלבטת12/01/2011
לרופאים ולמבינות האם הזרקת מנופור בישבן 8 אמפ" במיקום לא נכון ובמחט קטנה יכול להזיק להתפתחות הזקיקים.
. פשוט נראה לי שהזרקתי כל השבוע במקום נמוך יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת מנופור - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2011העיקר שהיה בתוך השריר.
האם הבנתי נכון שאת הזרקת 8 בבת אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מספר ימים אחרי הזרעהחנה12/01/2011
התבקשתי לבצע בדיקת דם לפרוגסטרון בערך 6 ימים אחרי ההזרעה , והתוצאה יצא PROGESTERONE 56.3 nmol/L
רציתי לדעת מה זה אומר ? ולמה נחוצה הבדיקה הזו ?
היא יכולה להגיד אם היתה השרשה או לא ?
אשמח לדעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מספר ימים אחרי הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2011זה מראה שהיה ביוץ ותו לא.
אין משמעות לבדיקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה ובטא עולהשחר12/01/2011
בשבוע שעבר, לאחר בטא שמכפילה עצמה לאט והגיעה ל - 569 הלכתי למיון להיבדק. נצפה שק הריון המתאים לשבוע 5 ויומיים. נצפה שק למרות שהערך פחות מאלף. אחרי שלושה ימים הגיעה ל- 817. החלו הכתמות חומות והתכווצויות חזקות עם קרומים קרישים חומים-שחורים התחיל להופיע דם אדום, אתמול (יום ג') נבדקתי ונראה אותו שק ללא עובר. אחרי הבדיקה התחזק הדימום. אני כבר עם תחבושת. היום בדיקת הבטא עלתה ל - 1365אם זו הפלה, הבטא לא אמורה לרדת ולא להעלות? מה לעשות מחר, שוב להיבדק? מה זה יכול להיות? הרופא שלי אמר לחכות ולעשות שוב בטא ביום שני. האומנם? למה לחכות? האם זו הפלה? תודה על תשובתכם, שחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - מחכה לתשובה
שחר12/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל עוד יש עובר
ררררררר12/01/2011זאת לא הפלה.דופק מופיע שבוע 6+3 או יותר מאוחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה ובטא עולה - תגובה
ד''ר דוד ישי12/01/2011שלום
מדובר קרוב לודאי בהריון לא תקין. המהלך הטבעי והעדיף הוא שהבטא ירד עד שיעלם ותוכן הרחם יצא עם הדימום ללא צורך בהתערבות כל שהיא. לכן ממליץ הרופא להמשיך בשלב זה במעקב אחר הבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא עולה ודימומים - המשך
שחר12/01/2011לא ציינתי שרמת הפרוגסטרון ירדה משבוע לשבוע. זה התחיל ב-51.9 ירד ל-29.4, המשיך לרדת ל-13.2, ואז החלו הדימומים. הרופא ממשיך להתעקש לא לתת לי תמיכה. כי הפעם זה הריון טבעי (בת 43, הריון ראשון טבעי ילדתי בשבוע 36, מאחורי הזרעות, הורמונים והפריה). הוא טוען שכנראה ההריון לא תקין ולתת לטבע לעשות את שלו. ואני כל-כך חיכיתי להריון הזה. היש מצב שזו הפלה מאיימת אם נצפה שק ורמת הבטא לפי היום עלתה וכדאי לקחת תמיכה ולהחליף רופא? תודה על סבלנותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה נוספת
שחר13/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתכם?
שחר13/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה ומפחדת.FF12/01/2011
ערב טוב.
ב31.12 לקחתי זריקה אחת של אובטריל, ב4.1 עשיתי החזרה של שני עוברים מוקפאים אני לוקחת אסטופרם ואנדומטרין בתאריך ה8.1 זה היה התאריך שבו הייתי צריכה לקבל ווסת ולא קיבלתי.... ב18.1 אני צריכה לעשות בדיקת בטא.
אתמול התחיל לי כאבים בחזה והיום בבוקר התחיל לי בנוסף גם כאבים בבטן התחתונה אלו סימנים שאני מקבלת לפני מחזור.. בנתיים אין איפלו דימומים רק הכאבים שבדרך כלל אחרי יומים של הכאבים אני מקבלת ווסת..
אני מאוד לחוצפה ומפוחדת..
האם זה יתכן שאני יכולה לקבל מחזור שבוע אחרי?
יכול להיות שלא ניקלטתי?
אני לחוצה מאוד.
תודה רבה לכם על עזרתכם ועל תשבותכם
המשך ערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה ומפחדת. - תגובה
פרופ' אלכס סימון12/01/2011אין סיבה להופעת וסת לפני 18/1 היות ו:
1. ת מקבלת טיפול מונע וסת
2. וסת בדרך כלל מופיע שבועיים לאחר הביוץ וגם זה רק אם אין תמיכה תרופתית
נצטרך להמתין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה מענהמיה12/01/2011
היני נשואה 6 שנים סובלת מוגיניזמוס .
לאחר טיפול סקסולוג שלא עז. מעונינים בילדים אולם כל פעם שמנסים עם חדירה לא מסתדר.
ניסינו להחדיר מזרק גם זה לא עזר. שאלתי האם ניתן לעשות IVF למקרה שלי בהדמה כללית אני מיואשת אין לי או לבעלי אף בעיה מלבד הואגיניזמוס.
אל תגידו לי לטפל בבעיה כי ניסינו ולא עזר ואנחנו מעונינים בילד .
שאלתי האם ניתן לבצע IVF במקרה שלנו ? ואם יהיה גירו יתר כי אין לי בעיות וכל הבדיקות תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה מענה - תגובה
פרופ' אלכס סימון12/01/2011הזרקת הזרע על ידי רופא סבלן תפתור את הבעיה. אין הכרח בהפריה חוץ גופית.
אולם אם הרופא המטפל יחליט כי הדרך היחידה היא לבצע הפריה - אזי ניתן לבצע בהרדמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מענה
מיה13/01/2011זאת אומרת לקחת זרע מבעלי לרופא ולהזריק במרפאת הרופא על ידי הרופא ?
עוד שאלה ד"ר האם במקרה שאין בעיות יאשרו לנו הפריה חוץ גופנית? והאם זה לא יגרום לגירוי יתר כשאין בעיה? והאם ניתן לבקש להחזיר רק עובר אחד ובהרדמה גם כן ? כי שמעתי שהחזרת עוברים לא בהרדמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מענה - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/2011פניה לרופא פוריות תפתור הרבה מהבעיות. חבל לדבר על דברים מורכבים כאשר את הדברים הפשוטים לביצוע לא ניסית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)