מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהשרון10/01/2011
שלום אתמול עשיתי החזרת עוברים קפואים אני בת 27
אצלי הכול תקיין רירית הרחם 10 מ"מ מחזור כל 28
החזרו לי 2 עוברים יפים מאוד מה הסיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011סביב ה 30%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא מחזיראני10/01/2011
לרופאים שלום
האם יש שוני ביכולות ההחזרה מרופא לרופא (מיומנות ידיים למשל)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא מחזיר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011יש.אך רובם טובים מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וביוץ - דחוף !!שרה10/01/2011
שאלה:
אני בת 32 , בתחילת הריון שני ( שבוע 5 ).
לפני 4 חודשים היתה לי הפלה מהריון ראשון, עובר ללא דופק בשבוע 8.
אחרי ההפלה ,הביוץ היה מעט משובש, ורגע לפני תחילת כדורי איקק' , נקלט ההריון.
במעקב אחרון הביוץ היה 11X13 מ"מ , הייתכן שנקלט הריון והוא ימשיך להיות תקין, מגודל כזה.?
ממש מוזר לי ( אני הכי שמחה בעולם ) פשוט חוששת...
בבקשה אשמח לתשובה מהירה ( ומרגיעה )
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וביוץ - דחוף !! - תגובה
פרופ' שחר קול10/01/2011כן. יתכן שיהיה הריון תקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההזרעה בוצעה בזמן?איריס10/01/2011
הי,
ביום שישי נצפה זקיק בגודל 18*20. עברתי הזרעה והתבקשתי להזריק אוביטרל ביום שישי ב22:00. ביום ראשון עברתי הזרעה נוספת. האם ההזרעות היו בזמן? האם קיום יחסים היום יכול להזיק? שאלה אחרונה, האם בדיקת דם לאחר שבוע מהביוץ יכולה להעיד משהו אם יש הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שוב את השאלה
איריס10/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ההזרעה בוצעה בזמן? - תגובה
פרופ' אלכס סימון11/01/2011ההזרעות בוצעו בזמן וכיסו את כל האפשרויות של יום הביוץ.
לאחר שבוע אין לבצע בדיקה להריון כי אינה אינפורמטיבית. היא תהיה שלילית כי בוצעה מוקדם מידי. רק 14 יום לאחר ביוץ אפשר לבצע בדיקה להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגיעוןדנה10/01/2011
שלום, אני בשבוע 17+4 האם אפשר להשתמש ברגיעון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגיעון - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילותמתעמלת10/01/2011
שלום
ביוץ היה ביום 31.12. יכול להיות שעוד לפני האיחור (שאמור להגיע ב14.01) במחזור אני ארגיש בחילות? או שזה סתם פסיכולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2011בדרך כלל זה מוקדם ואני חושב שהבחילות זה מימשהוא אחר אלא אם קיבלת טיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות
מתעמלת10/01/2011לקחתי איקקלומין והזרקתי אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2011נראה בעוד יום יומיים אם הבחילות עברו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הזרעה IUI- קצת דחוף!!!!!!!!!!מירב10/01/2011
שלום רב,
שבוע שעברתי (רביעי-חמישי) עברתי טיפול הזרעההיום אני יש ל קצת נזלת ואני מקוררת.
האם מותר לי לקחת כדור נוסידקס או כל כדור אחר (בתקווה שאולי ההזרעה נקלטה).
אשמח לתשובה מהירה.
תודה רבה
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הזרעה IUI- קצת דחוף!!!!!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורמאיה10/01/2011
כתבתי את ההודעה בהמשך להודעה אחרת אך לא נעניתי אז אני כותבת מחדש...
עברתי טיפול אחד שהסתיים ללא הצלחה. בסופו לקחת נרות אנדומטרין ואסטרופם ומיד כשהפסקתי קיבלתי מחזור.
עברו מאז 48 יום ועדיין לא קיבלתי מחזור שוב. עשיתי בדיקת דם וגם אולטרסאונד ונמצא שהכל בסדר.
מה יכולה להיות הסיבה לאי קבלת המחזור?
האם יכול להיות שהדקפפטיל 0.1 גורם לאיחור כל כך גדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2011אי אפשר להבין את מה שאת כותבת מצד אחד את כותבת שקיבלת מחזור ומצד שני שעברו 48 שעות ועדיין לא קיבלת-לא ברור בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי 48 יום ולא 48 שעות
מאיה10/01/2011קיבלתי מחזור בפעם האחרונה לפני 48 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי 48 יום ולא 48 שעות - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2011בסדר עכשיו הבנתי ויש לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון על מנת שנדע מה קורה.
זה לא קשור לדקפפטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי. האם יש בעיה עם הזריקות
מאיה10/01/2011כי הן שמורות אצלי במקרר כבר חודש בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי. האם יש בעיה עם הזריקות - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם זריקות גונאל Fyaael10/01/2011
היי,
יש לי שאלה. אני אחרי 2 הזרעות כושלות עם איקקלומין ופרוגינובה +אוביטרל. כעת לקראת הזרעה שלישית באותו הסדר. יש לי מחזור סדיר מאוד. לבעלי בעיית זרע קלה.
הרופא שלי אומר שנתחיל בהזרעות עם זריקות בחודש הבא אם ניכשל החודש.
ראיתי פה בפורום שאיקקלומין לנשים עם מחזור סדיר הוא לא הטיפול הנכון ועדיף לעבור לזריקות במידה ואין הריון.
אשמח לקבל הסבר מה השוני בין לקיחת איקקלומין וגונאל F (או כל זריקה אחרת) ולמה הסיכויים בזריקות גבוהים יותר .
אני בת 35, נשואה +ילד בן 4 מהריון טיבעי. בדיקות דם, צילום רחם - תקינים לחלוטין.
תודה רבה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה עם זריקות גונאל F - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2011הטיפול באיקכלומין נועד לנשים עם וסת לא סדיר ובעיות עקב כך בתהליכי ביוץ
הטיפול הכי טוב והכי טבעי הוא על ידי FSH גם בנשים לא מבייצות אך יותר מסובך ויותר סיבוכים, לא גדולים במיוחד אלא שהדבר דורש זריקות יום יומיות.
בנשים עם וסת סדיר אין את בעית הביוץ ואם רוצים יותר להצליח בגרימת גירויי יתר עדיף זריקות ה FSH מה עוד שהאיקכלומין הוא טיפול המדמה מצב לא טבעי וגורם לפגיעה בריר צואר הרחם ורירית הרחם.
בנשים עם וסת סדיר ואי בהירות מדוע אין הריון הטיפול בגרימת ביוץ הוא לא הגיוני ולדעתי מיותר ולכן עדיף לא לתת איקכלומין בנשים כמוך.
רוב המחקרים בנשים הדומות לך בסיפור לא ממליצים בכלל על איקכלומין ובמיוחד בגיל שלך. בנוסף לפגיעה ברירית הרחם יש גם יצירת ציסטות ואחר כך רוב הנשים מגיעות לטיפולי FSH ומאבדות סתם זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
yaael10/01/2011תוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אותו סיפור
מ.ב.12/01/2011אותו הדבר בדיוק קורה לי, זה פשוט לא בסדר שרופא שלא מומחה נותן את הטיפול הלא נכון, ובסוף שאין כבר כוחות אומרים שיש טיפול אחר ............ פשוט משגע.. בהצלחהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם זרע חלשחלי10/01/2011
אני חצי שנה אחרי הפלה , שנקלט טבעי, לבעלי יש זרע חלש, רציתי לדעת עם אפשר לעשות הזרעה עם לבעללי יש זרע חלש, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה עם זרע חלש - תגובה
פרופ' שחר קול10/01/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגיםמישהי10/01/2011
אני יודעת שזאת לא ממש שאלה לפורום הזה, אבל אני לא מתנתקת כל כך מהר....
קיבלתי בשבוע שעבר בטא חיובית אחרי החזרת עוברים. אני יודעת שאסור סושי ודגים נאים ממש, אבל מה לגבי:
1) סלמון מעושן
2) טונה משומרת
האם הם נחשבים בטוחים? אני לא בטוחה שגם הם מבושלים.
תודה רבה על כל עבודתכם! לא הייתי עוברת את התקופה הזאת בלי התמיכה והתשובות המהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגים - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2011טונה כן סלמון לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה מדאיגהבת 2510/01/2011
קרוב לוודאי יש לי מבנה של שחלות פוליציסטיות, אבל הוסתות סדירות (בין 28 ל 34 ימים). החודש יש איחור משמעותי (היום הוא יום ה- 34 ועדיין אין) ואין חשש להיריון. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם ייתכן ואני מתחילה לסבול מחוסר ביוץ ובעיות פוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה מדאיגה - תגובה
פרופ' שחר קול10/01/2011יתכן, אם כי חודש בודד בו אין ביוץ אינו נדיר גם בקרב נשים פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עליי לעשות?
בת 2510/01/2011איך אני אדע אם יש בעייה? לפנות בהקדם האפשרי לרופא נשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עליי לעשות? - תגובה
פרופ' שחר קול10/01/2011אם את מנסה להרות - כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מנסה להרות
בת 2510/01/2011אבל בעתיד- עוד שנתיים בערך כן ארצה להרות. חשוב לי לדעת אם יש לי בעיית פוריות עכשיו כדי שאוכל ליידע את הבן זוג שלי ולתת לו את האפשרות לבחור אם לקשור את החיים שלו עם בחורה לא פורייה. יש אפשרות לחזות אם יש בעיות פריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מנסה להרות - תגובה
פרופ' שחר קול10/01/2011אפשר לבצע פרופיל הורמונלי. ישפוך מעט אור על הנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פרופיל הורמונלי
בת 2510/01/2011נראה שכל הערכים בנורמה:
TSH 2.14
Free Thyroxine (FT4) 13.5
Triiodothyronine Free FT3 4.97
Prolactin 199
LH - Luteinizing Hormone 7
FSH 4
Progesterone 3.9
Testosterone total Ichil 0.4
Testosterone Total 1.6
Testosterone Bioavailable 0.05
Hydroxyprogesterone-17 2.4
Cortisol 8 am (B) 348
DHEA-S 6.46
Androstenedione 1.25
Insulin 5.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה- חשובה לי התשובה
בת 2510/01/2011תודה
כמו כן מה עוד ניתן לעשות כדי לברר מה המצב שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה- חשובה לי התשובה - תגובה
פרופ' שחר קול11/01/2011בדיקת פרוגסטרון באמצע השלב הלוטאלי כדי להוכיח שיש ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהציפי10/01/2011
לאחר טיפול IVF שני ,מטופלת באוטרוגסטן 200 3 פעמים ביום,בדיקת בטא ב19.1 בכל פעם שמכניסה את הנר גם אחרי כמה שעות כשמטילה שתן - יש פירורים שלו , מהיכן ניתן להשיג מוליך ? האם ניתן להשתמש במוליך חדש של נרות אגיסטן ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול10/01/2011כן, זה אלתור מקובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ותקינות הריוןגלי10/01/2011
שלום. אני אחרי הפריה. בשבוע 6+5 נצפה שק עם קוטב עוברי 3 מ״מ ללא דופק.
יום אחרי - בטא 11000
אחרי 3 ימים בטא 14500
מחרותיים א. ס נוסף
מבולבלת
האם ייתכן הריון תקין עם הנתונים האלו?
תודה על זמנך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ותקינות הריון - תגובה
פרופ' שחר קול10/01/2011בשבוע 6+5 יש לראות עובר עם דופק.
לבטא אין משמעות בשבוע זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לטיפולים אחרי הריוןיעל10/01/2011
שלום. בת 38 עם אנדומטריוזיס. ילדתי לפני 3 חודשים אחרי IVF(טיפול שלישי)
מתי אפשר לחזור לטיפולים.?האם יש זמן הפסקה הכרחי ומומלץ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לטיפולים אחרי הריון - תגובה
פרופ' שחר קול10/01/2011אם את לא מניקה - מיד לאחר קבלת מחזור ספונטאני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)