מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- PROTEIN- U STRIP תוצאה 20הריונית :)13/01/2011
בבדיקת שתן יצאה התוצאה הזאת , ממה שקראתי זה חלבון בשתן .
חלבון בשתן יש חשש לאבנים בשתן , עשיתי את הבדיקה בגלל כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל.
אני מתכננת להתחיל מחזור טיפול ivf האם תוצאה של הבדיקה יכולה להזיק לטיפול ?
אם התגלו אבנים בשתן , אי אפשר להתחיל מחזור טיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה.... שבת שלום
הריונית :)14/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון הדקא - האם יש סכנה של ביוץ?לימונית13/01/2011
לרופאים שלום,
בטיפול הקרוב שאני מתחילה מחר, בפרוטוקול ארוך הכולל דקאפפטיל 0.1 יומי ומנוגון, קיבלתי תוכנית בה יש חידוש עבורי, ומיום בדיקת הדם של הדיכוי, אני צריכה להפחית ל-0.05 דקאפפטיל.
1) נראה לי שיש קצת בעיה להזכריק "בדיוק" חצי דקא, איך עושים את זה, והאם יש סיכוי במצב כזה (של הזרקה של פחות מחצי) שיתרחש ביוץ למרות הדקא?
2) האם ידוע על ביוצים ופיקשושים בטיפול הקורים בטיפול כזה (שנלקח כן בצורה אופטימילית של חצי דקא) שמתרחשים עקב דקא מופחת מהמנה הרגילה של 0.01?
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - ש. שלא נענתה
לימונית14/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון הדקא - האם יש סכנה של ביוץ? - תגובה
פרופ' שחר קול14/01/20111. קצת יותר או פחות - לא ישנה דבר.
2. כן (כמו כל דבר ברפואה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם -דחוףאתי13/01/2011
שלום רב
לאחר 13 חודשים של נסיון להרות ללא הצלחה (ללא כל סיבה מוסברת), הרופא הורה לי להתחיל לקחת זריקות מנוגון מהיום החמישי לווסת עד היום ה-11 ולבצע בדיקת דם לאסטרדיול ופרוגסטרון ביום ה- 12. (בבדיקת דם ביום ה-2 : אסטרדיול-158 , פרוגרסטרון-2.2)
היום (יום 9) בצעתי בדיקת דם מקדימה ביוזמתי וקבלתי את התוצאות הבאות :
אסטרדיול-2700
פרוגרסטרון-0.9
מה התוצאות אומרות? האם הכיוון הוא חיובי ? מדוע הפרוגרסטרון בירידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב
אתי14/01/2011אודה לרופאי הפורום באם תענו לשאלתי מאחר וזוהי פעם ראשונה שאני משתמשת בזריקות ואין לי מושג מה צריכות להיות תוצאות בדיקת הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם -דחוף - תגובה
פרופ' אלכס סימון14/01/2011הבדיקות מעידות על תגובה של השחלה להתפתחות זקיקים. אני רק תוהה אם לא כדאי להוריד את המינון בשלשת הימים הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהוריד לאיזה מינון? דחוף ביותר
אתי14/01/2011כרגע אני לוקחת שתי אמפולות של 250 מ"ג.נשאר לי לקחת רק ביום שבת לפני הבדיקת דם ביום ראשון בבוקר.
הרופא שלי לא זמין בשבת , האם תוכל להשיב לי איזה מינון אם בכלל כדאי לקחת ביום שבת?
אודה לך על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהוריד לאיזה מינון? דחוף ביותר - תגובה
פרופ' אלכס סימון15/01/2011אין דבר כזה אמפולות של 250 מ"ג.
תוכלי להפחית את המינון ביום שבת לחצי ממה שאת נוהגת לקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה מהירהשרון13/01/2011
אני ביום ראשון עשיתי החזרת עוברים עבר 4 ימים והיום עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא לי שלילי האם זה מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי 4 ימים??
Lיצן קטן אחד13/01/2011את אמורה לחכות לפחות 14 יום עד שתעשי בדיקת דם להריון..
זה מאוד מאוד מוקדם...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרון13/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא ענו לי בדחיפות !!!!נועה13/01/2011
שלום רב
בטא 1 - 46
אחרי יומיים 65
אחרי יומיים 134
אחרי 4 ימים 382
והיום 3 ימים אחרי 491
האם זה אומר שההריון נגמר? האם יש סיבה לאופטימיות?
מדובר בהריון ממוקפאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא ענו לי בדחיפות !!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2011ההריון לא מתפתח באופן תקין ויכול להיות גם מחוץ לרחם יש להמשיך במעקב בטא ולראות מה קורה.
תעשי ביום ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעקב זקיקים ודםשרון13/01/2011
שלום,
ביצעתי מעקב זקיקים והתוצאות: זקיק אחד בגודל 21*27. כל השאר קטנים.. רירית הרחם 4.9 ומעט נוזל בדוגלס.
מכיוון שלא ברור מתי התחיל המחזור אינני יודעת לציין איזה יום . אבל בערך יום ה-25(בדר"כ הביוץ שלי מאוחר). למחרת בבוקר עשיתי בדיקת דם ולהן התוצאות:
פרוגסטרון 6.6
אסטרוגן 2095.
מה זה MID CYCLE?? האם אני לפני או אחרי ביוץ??
האם יש סיכוי שעם רירית 4.9 וזקיק 21*27 יש סיכוי שייקלט??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מעקב זקיקים ודם - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2011את אחרי ביוץ נראה שהתרחש כנראה לפני יום ויומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםמיואשת13/01/2011
אני מטופלת אצל דקטור שחר קול ברמבם ב5.11 ווסת אחרון אחרי טיפול ivf שני שנכשל. אצלי ווסת לא סדיר עד אתמול לא קבלתי מחזור ולקחתי שני כדורים פרוברה לקבלת ווסת הייתי צריך לקחת שבוע כל יום שני כדורים אבל היום ראיתי כבר שקבלתי ווסת אחרי רק שני כדורים. היום יום חמישי וכבר אין עם מי לדבר בשעות אחרי צוהריים ורוצה לחזיר מוקפאים . מחר אני מתקשרת ליחידה שאני מטופלת אבל גם בא ביום שישי ושבת אז אני הולכת שם רק ביום הרביעי למחזור האם זה יזיק לתחילת טיפול להחזרת מוקפאים ומפסידה החזרה או שזה קורא בדרך כלל ויכולה להתחיל טיפול החזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2011יכולה להתחיל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטאחסוי13/01/2011
שלום,
רציתי לדעת האם בטא של 4031 לאחר 21 ימים מההחזזרה נחשבת טובה?
טרם עשיתי אולטראסאונד ואני מאוד חוששת שמא ההריון לא יתפתח כמו שצריך שכן אין לי
הרגשה של "הריון"...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
חסוי13/01/2011עד איזה ערך הבטא אמורה לעלות עד שהיא מתייצבת ומתי זה קורה?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת בטא - תגובה
פרופ' שחר קול14/01/2011כן, אך זה הזמן לא.ס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..ועוד שאלה
חסוי15/01/2011קבעו לי תור לרופא (+ אולטראסאונד) ביום ראשון הבא 23.1 ..האם מאוחר מידי?
האם כדאי לי לנסות ללכת השבוע לבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי16/01/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גליתשרון13/01/2011
שלום אני בת 27 בראיה גודל רחם תקיין רירית הרחם 10 מ"מ החזרת עוברים יפים מאוד העיה שלנו זה רק הזרעה אני עברתי ההריון בנשואים הקודמיים שלי מה אחוזי ההצלחהה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית - תגובה
פרופ' שחר קול13/01/201150%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קאריןשרון13/01/2011
שלום כמה זמן אחרי החזרת עוברים נתפס ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארין - תגובה
פרופ' שחר קול13/01/20116 ימים לאחר השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות fsh מה אחוזי ההצלחה??מ.ב.13/01/2011
אני בחורה בריאה בת 29 לא היה הריון אף פעם, מה סיכויי ההצלחה של הטיפול בזריקות + הזרעה עם זרע יחסית תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות fsh מה אחוזי ההצלחה?? - תגובה
פרופ' שחר קול13/01/201115-20% למחזור טיפול אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכהעינב13/01/2011
לרופאים שלום
רציתי לדעת, שבוע 7 +1 , הרופא אמר לי לרדת באנדומטרין מ-3 ל-2 ביום, ופרוגינובה שנטלתי עד כה 2 ביום (בוקר וערב) להפסיק לגמרי, אני קצת חוששת להפסיק את התמיכה, יש רופאים שממשיכים עד שבוע 10 ואפילו 12, מה דעתכם? ובכלל, אשמח לדעת מה תרומתה של פרוגינובה בשלב זה? ועד כמה נחוצה נטילתה? ולמה יש רופאים שמפסיקים, ולעומתם כאלה שממליצים להמשיך, במה תלוי?
אודה לתשובה מפורטת,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת תמיכה - תגובה
פרופ' שחר קול13/01/2011אין תשובה מדעית ראויה.
יש להתאים את התמיכה לכל אישה באופן ספציפי.
פעמים רבות ניתן להפסיק התמיכה מיד עם קבלת תשובת בטא חיובית, לאחר מחזור טרי, בתנאי שבודקים במקביל E2 ופרוגסטרון.
במחזורי הפשרה או תרומת ביציות חייבים להמשיך עד שבוע 9, וגם זאת "עם מקדם היסטריה" של בערך שבועיים.
לכן, אין טעם להמשיך התמיכה עד שבוע 12.
פרוגינובה מספקת את האסטרדיול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך דר קול
עינב13/01/2011דר' קול, תודה על המענה המהיר
אני אציין שמדובר בהריון מופשרים, ז"א שכדאי לבדוק עם הפרופ' המשך תמיכה? מה דעתך?
אני ממש בלחץ...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך דר קול - תגובה
פרופ' שחר קול13/01/2011מציע להמשיך עד שבוע 9 (או 7 שבועות מתאריך החזרת העוברים).
בכל מקרה, ההחלטה נתונה בידי הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר קול בהמשך תשובתך
עינב13/01/2011מדובר בסבב של מופשרים, ז"א שלפי תשובתך צריך להמשיך תמיכה עד שבוע 9 מינימום,
וזה מוקדם להפסיק? האם לפנות לפרופ' כדי שימשיך לי התמיכה, או לסמוך על שיקול
דעתו??
בבקשה, אני בלחץ,
טליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר קול בהמשך תשובתך - תגובה
פרופ' שחר קול13/01/2011לדעתי, יש להמשיך עד שבוע 9.
יתכן והרופא המטפל שלך סבור אחרת. אם זה המצב - יש לפעול לפי הוראותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאלה13/01/2011
אני סובלת מווסתות לא סדירות ובעיות בביוץ עקב מחסור בפרוגסטרון,
אני שנתיים לאחר לידה אך המחזורים נשארו לא סדירים,
אני לפני החזרת עוברים מוקפאים,
יש ברשותי כדורי דופסטון ומרשם לפרימולוט נור,
בעברי השתמשתי בפרימולוט,
באיזה יום של הווסת אני אמורה להשתמש בכדורים?(אני כרגע ביום חמישי לווסת)
מה ההבדל בנהם,ובאיזה עדיף להשתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנית טיפול
פרופ' אלכס סימון13/01/2011הטוב ביותר הוא לקבל את התובית של הטיפול מהרופא המטפל שלך. באופן עקרוני צריך להביא לידי וסת ומשם לתת טיפול הורמונאלי מכין להחזרה.
אין הבדל בין הכדורים אולם אין הם משמשים להכנה של החזרת עוברים אלא לגרום להופעת וסת שמתאחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומין ותופעות לוואי - גלי חום?ויקה13/01/2011
שלום,
אני כבר מחזור שלישי מטופלת באיקאקלומין, בחודש אחרון 2 כדורים ביום.
כבר מזה שבועיים אני סובלת בלילה בלבד מגלי חום - זה מתבטא בכך שאני כל הלילה מזיעה. ולא נינוחה בגלל החום.
יש לציין שבדרך כלל אני בחורה שתמיד קר לה.
האם יכול להיות קשר בין הכדורים למה שקורה לי?
ואם כן, מדוע זה לא היה לי בחודשיים הראשונים שבהם גם לקחתי טיפול הנ"ל?
האם התופעה חולפת? אני ממש מרגישה כמו אישה בגיל מעבר.
המוזר הוא גם שזה קורה רק בלילה שאני נכנסת למיטה. במהלך היום אין שום סימן לגלי חום, ואף קר לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקאקלומין ותופעות לוואי - גלי חום? - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/2011אומנם איקקלומין עשוי לגרום לגלי חום אולם רק בעת נטילתם, כשהזקיקים מתתחים, התופעה אמורה לחלוף. אם זה לא המצב של, דווחי על כך לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע אין החזרה?ורד13/01/2011
אני אחרי שאיבה של ביצית
הביצית הופרתה.אך נאמר לי כי אין מה להחזיר.
כי זה לא מתפתח יש גרעון שלישי שנכנס
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אין החזרה? - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/2011הביצית לא הופרתה כראוי ועל כן מכילה עודף מטען גנטי שיכול להביא לידי עובר עם מומים. לכן אין להחזיר עובר כזה. תופעה זו אופינית בעיקר במקרים בהם רזרבה שחלתית נמוכה ומאפיינת מטופלים בגיל מתקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ורד13/01/2011אז האם כדאי לעשות מייד את הטיפול הבא?
או לתת לגוף מנוחה חודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה נוספת
ורד13/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/01/2011אני בדרך כלל מציע מנוחה חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)