מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי LH לפני ביוץשרית11/01/2011
שלום רב,
אני מטופלת במרפאת פוריות והיום עשיתי בדיקת דם ואולטרה סאונד למעקב זקיקים, באולטרה סאונד הזקיק בגודל 17 מ"מ ועובי רירית 7.4, ובבדיקת דם e2 768, lh 489 ופרוגסטרון 8.23 האם הערכים בסדר?? האם יכול להיקלט הריון בעכרכים כאלה? הפרוגסטרון קצת גבוה לא??
תודה על תשובתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי LH לפני ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011לא מבין מזה המספר 489.
הפרוגסטרון אומנם גבוה ויש לחזור עליו מחר ולראות האם היה ביוץ או שזה טעות מעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון טעיתי.. סליחה הכוונה
שרית11/01/2011הכוונה ל lh 14.89 אבל הפרוגסטרון גבוה... בבדיקת פרופיל הורמונלי ביום 4 למחזור יצא פרוגסטרון 9.. ביום א' יצא פרוגסטרון 6 והיום 8.23.. תהיה בעיה בקליטת הריון עם פרוגסטרון כזה?? (חודש שעבר נתמכתי ע"י נרות אנדומטרין).. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון טעיתי.. סליחה הכוונה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/01/2011גם ה LH גבוה וגם הפרוגסטרון ויש לעשות ברור מדוע זה כך.
במצב כזה הרירית לא נבנית טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הבלבול מוח... אני רוצה
שרית12/01/2011רק להבין.. זה אומר שהחודש אין סיכוי להיקלט להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הבלבול מוח... אני רוצה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/01/2011בערכים כאלה הסיכויים לא טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהשרון11/01/2011
אני ביום ראשון עשיתי הזרקת עוברים ואני מרגישה לחצים קטנים ברחם האם זנ בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון11/01/2011
אני 3 ימים אחרי הזרקת עוברים קפואים האם אני יכולה לעשות בדיקת ההריון אחרי 10 ימים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011בעיקרון כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשהחסוי11/01/2011
שלום,
3 שבועות אחרי החזרה ...בבדיקת דם אחרונה לפני שבוע 280. (הייתה הכפלה מהבדיקה הראשונה)
האם כבר אמורים להרגיש תחושות של גודש בחזה ובחילות והקאות?
כי חוץ מעייפות אני לא ממש מרגישה שונה (וגם ככה אני בדר"כ עייפה)
האם יכול להעיד שמשהו לא בסדר? אני לוקחת אדומטרין 2 ביום והבנתי שבכל מקרה לא יהיה דימום של מחזור שנוטלים אנדומטרין....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011קודם כל האנדומטרין לא מונע וסת.
לא חייב להיות גודש או הקאות ועיפות זה מספיק ונראה לי שהכל הולך בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים בשפעתליאת11/01/2011
שלום
לפני כמה ימים הוחזרו לרחמיי 2 עוברים מוקפאים.
בערב באותו היום פתחתי חום שפעת ושיעולים מרובים שנמשכו כמה ימים.
האם לשיעולים ולחום תהייה השפעה שלילית על קליטת הביציות המופרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים בשפעת - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011קשה לענות על השאלה הזאת במדוייק אני חושב שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםנילי11/01/2011
יש לי שתי שאלות לקראת צילום רחם בשבוע הבא:
1. האם יש מניעה לקיים יחסי מין גם לאחר הצילום?
2. הבנתי שיש שתי טכניקות לביצוע הבדיקה. האם ידוע באיזו שיטה משתמשים בבי"ח הדסה עין כרם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011אין שום שתי טכניקות וזה פשוט תלוי בסוג הקטטר אותו צריך בכל מקרה לשים בצואר הרחם ולהזריק דרכו יוד המדולל במים.
לגבי יחסים היות ולפעמים יש כאב בטן ודמם קל אז לא תרגישי אולי בנוח אך בכל מקרה ואת מרגישה ששום דבר לא מפריע אז אין עקרונית שום מניעה מיחסים אחרי צילום רחם
כאשר חוזרים הביתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה....FF11/01/2011
שלום צוהריים טובים.
אני אחרי החזרה של 2 עוברים מקופאים ואני לוקחת אסטורפם ואנדומטירן
יש לי שאלה, אני סובלת ממגרינות איזה כדורים נגד כאבי ראש אני יכולה לקחת?
תודה רבה והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.... - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011אופטלגין או אקמול.
יתכן שגם אפשרי מה שאת נוטלת תמיד כשיש לך מיגרנה. איזה תרופה עזרה לך בעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי לוקחת שתי אדביל ג'ל הירוק
FF11/01/2011תמיד שהיה לי מגרינה הייתי לוקחת שתי אדביל...
אני יוכלה לקחת שתי אקמול ביחד או שעדיף אחד?
תודה רבה על העזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי לוקחת שתי אדביל ג'ל הירוק - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/20112 ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת...מזל11/01/2011
שלום לרופאים.
התחלנו מחזור שלישי של טיפול IVF.ת.ו אחרון 16.12
התחלתי פרוברה +דקה 0.1 בתאריך 6.12מתי יגיע הוסת?
(אם אפשר לדעת בכלל)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת... - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011אחרי פרוברה בין 3 ל 7ימים אחרי הכדור האחרון צריך להופיע הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת
ב.11/01/2011תודה פרופ,דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל F ושתיית אלכוהולפנינה11/01/2011
שלום רב, אני בטיפול IVF לקראת שאיבה , נוטלת גונאל F ואורגלטרון ....
יש לי יום הולדת ואני מעוניינת לחגוג שאלתי היא האם אוכל לשתות כוס אחת או שניים של וודקה באופן חד פעמי רק לכבוד יום הולדתי ...או שמא זה עלול לפגוע בטיפול?
לגבי האורגלטרון ראיתי שאין מניעה אך לגבי הגונאל אף רשום כי לא מומלץ ליטול יחד עם אלכוהול .....אשמח לקבל מידע בנושא מדוע יש מניעה והאם בכל זאת ניתן ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונאל F ושתיית אלכוהול - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011
כוס אחת זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
פנינה11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןרונית11/01/2011
האם ניתן לקיים יחסי מין לאחר ההזרעה ?
וכן אם אפשר לעסוק בפעילות ספורטיבית קלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
פרופ' שחר קול11/01/2011ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףשירי11/01/2011
שלם,
שאיבת ביציות 24.11.10
הכנסת שני עוברים 27.11.10 (נאמרו לי כי העוברים יפים).
שבועיים לאחר הכנסת שני עוברים עשיתי בדיקת בטא שיצאה 239, לאחר יומיים עשיתי שוב בטא שיצאה 121, האם זה אומר שההריון לא תקין או שהייתה הפלה. האם יש עדיין תקווה להריון תקין ואם לא האם אני אצטרך לבצעה גרידה? יכול להיות כי סיבה לירידת הבטא היא כי בהתחלה היו שני עוברים ואחד נפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףשירי11/01/2011
שלם,
אני אחרי הפריה. שבועיים לאחר הכנסת שני עוברים עשיתי בדיקת בטא שיצאה 239, לאחר יומיים עשיתי שוב בטא שיצאה 121, האם זה אומר שההריון לא תקין או שהייתה הפלה. האם יש עדיין תקווה להריון תקין ואם לא האם אני אצטרך לבצעה גרידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011לפי הבדיקות זה הריון שנקרא כימי, כלומר הוא החל להתפתח אך מיד נסוג ולא צריך גרידה אלא לדאוג שהבטא תחזור לאפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ורגישות לאנטיביוטיקהמיכל11/01/2011
שלום רב,
טופלתי החודש באיקאקלומין(מחזור שני)ובמקביל אנטיביוטיקה לדלקת בדרכי השתן.
לאחר 5 ימים של נטילת האנטיביוטיקה הופיעה תגובה אלרגית קשה שכללה חום גבוה, חולשה, כאבי שרירים ומפרקים, קוצר נשימה, פריחה ועוד. בנוסף, לפי הבדיקות עדיין קיים חיידק וכנראה שאצטרך ליטול שוב אנטיביוטיקה.
כעת,הפסקתי את האנטיביוטיקה אני מתאוששת ואמורה להתחיל מחר מעקב זקיקים (יום 12 למחזור).
במידה ויהיה ביוץ, האם קיים סיכון להריון במצבי?
האם יש טעם בכלל במעקב זקיקים?
האם עלולות להיות השלכות לתגובה האלרגית והדלקת שעדיין קיימת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין ורגישות לאנטיביוטיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011אין סיכון ולא יהיו השלכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןנורית11/01/2011
הי
יש לי שאלה קצת מביכה אבל בכל זאת
אני בת 42 ובן זוגי 46 לא מעשנים ובריאים בדרך כלל. מנסים להיכנס להריון
לאחר שהבחור גומר ויצא יוצא קצת הזרע לאחר דקות ספורות כשאני גומרת
אני מרגישה ורואה שהזרע נפלט מתוכי החוצה
1 האם למרות זאת יש סיכויי שאני יכנס להריון ?
2. מה ההמלצה שלכם בכדי שנכנס להריון בצורה טבעית ?
מצטער על התיאור
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ' שחר קול11/01/20111. כן
2. לקיים יחסים סביב מועד הביוץ. להישאר בשכיבה, אפשר עם כרית בגב תחתון כדי להגביה האגן מעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך
נורית11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת עצהיעל11/01/2011
שלום לרופאים,
ב- 30/12 - שאיבה
ב- 2/1 - החזרה של עובר אחד, שהוגדר "יפה" ובהנחה טובה.
מאז אני עם קרינון יומי וגסטון (תחליף) פעם ביומיים.
עד אתמול, הכל היה טוב ב"ה.
אתמול בערב היה לי כאב מציק בבטן התחתונה בצד שבו הונח העובר.
היום בבוקר ראיתי נקודה אדומה (קטנה אמנם, אבל היא היתה!) על מוט הקרינון.
אני כל כך רוצה שהפעם יצליח (פעם קודמת- כימי, לפני כן - הפסיק הדופק)
מה אני יכולה לעשות מצדי כדי לשמור טוב יותר?
האם לעבור להזרקה יומית של הגסטון? (הרופא אמר לי שאם יש דימום, זה נקרא?)
האם לעבור למצב שכיבה?
מה עוד יכול לעזור????
בבקשה יעצו לי!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשת עצה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011אין משהוא ספציפי ואם זה נקלט זה נקלט ואם לא אז לא.
זריקות הגסטון מיותרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)