מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לרופאיםמיואשת15/01/2011
בת 24 בעלי בן 28 אצלי בעיית ווסת לא סדיר אצל בעלי ירידה בכמות הזרעונים טופלתי 9 חודשים באיקקלומין ואחר מכן השבחה עם אסטרופם ואוביטרל שלא הצליח ו3 השבחות בגונל אף ואוביטרל וגם ללא הצלחה . אחרי השבחה אחרונה נראה כמות הזרעונים ירדו אז עברנו לivf עברתי צילום רחם תקין .יצא לי ורידי גפיים ברגל ימין ואז הלכתי לדקטור הופמן עשיתי צילומים ובדיקות קרישת יתר והכל יצא תקין לחלוטין . ובכל זאת בכל טיפול נתן לי לקחת קלקסן 0.4 . שאיבה ראשונה אחרי גונל אף 125 ומניגון שתי זריקות ואולגלוטרן שתי זריקות ואוביטרל . נשאיבו 4 ביציות שתיים הופרו . והחזירו שניהם ונכשל . שאיבה שנייה טופלתי בכמות של 1200 גונל אף כל יום 200 ואולגלוטרן 3 ואוביטרל נשאיבו 11 ביציות 10 הופרו החזירו 2 . לפי דברי הרופא מצוינים והכל במוקפאים והם במצב מצוין . וגם זה נכשל . ב30.1 יש לבעלי בדיקה כרומוזומלית בבני ציון .בעלי חולה סכרת לוקח אנסולין אבידרא ולנטוס כל יום לפני אוכל ולפני שינה . אני מטופלת ברמבם אצל ד"ר שחר קול ... מה עוד צריך לעשות בדיקות למה זה לא מצליח האם יש סיכוי להצלחה מה עלי לעשות עוד בדיקות??????????.
תודה רבה לכולם ולד"ר שחר קול אני מטופלת אצלך בכל פעם אתה עושה לי את השאיבה אבל ההחזרה רופא אחר .מקווה שהפעם אתה תהיה ... תודה לך על הייחס הנפלא מאוד מכבדים אותך בן אדם מקסים . ולכל הרופאים בפורום תודה לכם שנותנים לנו מהזמן שלכם ועוזרים לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין תמיכהקרינו בטיפול
מיואשת15/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל טיפול תמיכה קרינון 1 ביום
מיואשת15/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
מיואשת15/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו עלי מקפיצה אשמח לתשובה
מיואשת16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה תודה רבה
מיואשת17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה תודה
מיואשת18/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה תודה
מיואשת18/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה תודה
מיואשת18/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי מחכה כמה ימים
מיואשת18/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לרופאים - תגובה
פרופ' שחר קול18/01/2011תשובה מפורטת ומנומקת - רק במסגרת מרפאת IVF ברמב"ם, על סמך המידע שבתיק הרפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחה והזרעה..מורן15/01/2011
אני בת 27 מנסה להרות מזה כשנה
אני נמצאת 5 ימים לאחר השבחה והזרעה IUI
אחרי טיפול באיקקולומין ואוביטרל.
הזרע בסדר הבעיה היא אצלי שחלות פוליסטיות.
אני מרגישה מין התכווצויות בבטן התחתונה (כמו לפני מחזור)
זה בא והולך...
ממה זה נובע?
מה הסיכוי להיקלט מנסיון ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי?????
מורן15/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשבחה והזרעה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר16/01/2011הסיכויים נעים סביב 15-25 % לפי הספרות.
הכאבים הם בדרך כלל מהתכווציות המעיים וזה קשור לפעילות ההורמונלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מחזור יגיע רגיל?ורד15/01/2011
במשך 8 חודשים לקחתי הורמונים
גונאל,מונופור,אוביטרל,צטוטראייד.וקרינון.
כעת בוצעה שאיבה ללא החזרה.(עובר לא תקין)
זו פעם ראשונה שיש שאיבה ללא החזרה.תמיד יש החזרה
ואני משתמשת בקרינון.
ברגע שמפסיקה קרינון -מגיע מחזור.
שאלתי:
האם עכשיו המחזור יגיע רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מחזור יגיע רגיל? - תגובה
פרופ' שחר קול15/01/2011סביר כי יגיע מעט מוקדם מהרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתרונית15/01/2011
שלום
אני לפני בדיקה שקיפות עורפית רציתי לדעת מה בודקים? איך נערכת הבדיקה כמה זמן הבדיקה והאם התוצאה היא מיידית במקום
אשמח לקבל תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול15/01/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה_' id=link]הריון ולידה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה חום צריך להיות אחרי הזרעהROSI15/01/2011
בוקר טוב לכולם
התחלתי לטפל אצל פרופסור והוא הלך על שיטה שונה מכול הרופאים ש7 שנים אני מטפלת אצלהם ...
אתמול הוא עשה לי הזרעה.....ורציתי לדעת מה החום שצריך להיות בגוף מחרת היום ועם לחום בגוף יש משמעות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה חום צריך להיות אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול15/01/2011תתכן עליה של כחצי מעלה לאחר הביוץ, אך זה מדד מאוד גס, ולכן כמעט שאינו בשימוש קליני היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVF הפסקת אסטרופםפרופ` דוד בידר15/01/2011
שלום. אני בשבוע 7 טיפול IVF מאמצע שבוע 6 הפסקתי בהוראת הרופא לקחת אסטרופם כי נראה שיש לו תופעות לא טובות שהן זרמים חזקים ברגליים ונימול בידיים. באופן כללי הרירית שלי טובה אבל ידוע לי שרמת הE2 שלי לפני טיפול נמוכה. בתחילת שבוע 7 עשיתי בדיקת דופק ויש עובר אחד מצויין ויש עובר קטן עדיין לא נשמע דופק והרופא בספק לגביו. לדברי הרופא הפסקת האסטרופם לא עלולה לפגוע בהריון ומה שחשוב זה הפרוגסטרון (לוקחת קרינון). רציתי עוד חוות דעת בנושא, זה מלחיץ אותי שאני בלי אסטרופם בכלל.האם זה עלול לפגוע? אולי אפשר לקחת 1 במקום 2.ביום. ?בנוסף האם יש סיכוי שהעובר הקטן בכל זאת יתפתח? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא צודק
פרופ' אלכס סימון15/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל15/01/2011
אני מקבלת זריקות פיורגון ואוביטרל להזרעות והחודש נתנו לי גם נרות פרוגסטרון. בפעם הקודמת המחזוריות שלי הייתה 22 ימים ולפני כן 25 ימים. עד עכשיו לא קיבלתי אך בדיקת ההריון בטא, עד כמה שאני מבינה הינה שלילית 5>. האם יכול להיות שהנרות מעכבים את קבלת המחזור ? האם יכול להיות שאני כן בהריון?לפי החישוב הייתי אמורה לקבל לכל היותר ביום ד 12/1 ( מחזוריות של 26 ימים זה פחות או יותר מה שקורה לי מאז הזריקות ואיקקלומין קודם).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' אלכס סימון15/01/2011אם עברו 14 יום מאז ההזרעה, בצעי בדיקה להריון בדם. אם זו שלילית, הפסיקי את הנרות מפני שהם יכולים לעכב את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, התשובה אכן נראית לי שלילית זה
מיטל15/01/2011הערך יצא 5 >
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצדאני15/01/2011
ביום מחזור 3 בבדיקת US נצפו אצלי שתי ציסטות.
בגול 23 מ"מ בצד ימין ו-30 מ"מ בצד שמאל.
במעקב ביום 7 למחזור הם עדיין היו אותו דבר.
היום בלילה היו לי כאבים בצד שמאל שהתחיל בגב.
במשך הלילה עב לכאב חד בצד שמטל בבטן.
האם זה ייתכן כאבים מהציסטה?
לפי בדיקות ביתיות וחום השחר נראה כי אני מבייצת היום הייתכן?
תודה על המענה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד - תגובה
פרופ' אלכס סימון15/01/2011הכאבים יכולים להיות מהציסטות.
האם את מבייצת??? דיברת על יום 7 וקפצת ל"היום". האם "היום" זה יום 8 או שמא 14 או אפילו 21?
תלוי ביום בו מדובר ואז ככל הניראה את מבייצת לפי הבדיקות.
כדאי בדרך כלל לציין גם את התאריך בנוסף ליום המחזור או להתיחסות של ממצאים או תופעות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתך
אני15/01/2011כן פרופ' היום אני יום מחזור 14
ייתכן כי למרות הציסטות אני מבייצת וכל הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני18/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היום?
לימור15/01/2011האם צריכה ליידע אותו עוד היום ?
או שמספיק מחר לפני השאיבה, למרות שהבנתי שלא אראה אותו מחר לפני השאיבה, אלא רק אחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה - צריכה תשובה היום!!!לימור15/01/2011
שלום רב. מחר בבוקר יש לי בתכנית לעשות שאיבת ביציות. פעם ראשונה שעושה את זה. את בעיית הפיסורה יש לי כבר הרבה זמן, זה נהיה כרוני שלא מציק במיוחד. אתמול בערב (שישי) היתה לי יציאה רכה בשרותים שגרמה לדימום ממש לתוך האסלה. המים נהיו בגוון אדום, ובניגוב היה קצת דם. אחר כך לפני השינה כשרק עשיתי פיפי, מהתנוחת ישיבה באסלה גם אותו דבר היה עם הדם. וגם הבוקר!! בתחילת הטיפול ההורמונלי היתה לי עצירות וכנראה שיותר התאמצתי בשירותים, אבל התופעה של הדם באה עכשיו, דווקא במצב שהיציאות רכות, או כאמור, גם לא במצב של יציאה בשירותים, האם המצב הזה יכול להיות בעייתי לפרוצדורה של השאיבה שאמורה לעשות מחר??? תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - צריכה תשובה היום!!! - תגובה
פרופ' שחר קול15/01/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני השאיבה התכוונתי כמובן.
לימור15/01/2011אם אפשר אתה חושב לומר לו רק מחר לפני השאיבה או כבר היום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ליידע את הרופא שלי?
לימור15/01/2011מחר לפני ההפרייה? או שכדאי להשיגו כבר היום בערב ולשאול גם אותו בעניין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ליידע את הרופא שלי? - תגובה
פרופ' שחר קול15/01/2011בוודאי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרול - מתי?אחת14/01/2011
שלום,
אני במעקב זקיקים, מנסה להכנס להריון. מטופלת באיקאקלומין .
היום בבוקר בבדיקה יצא זקיק אחד מוביל של 19.7 ועוד זקיק בגודל 16 - זקיק אחר קטן יותר של 11
הרופא אמר לי להזריק בשבת בבוקר אוביטרול סביבות 10 בבוקר.
האם זה לא מאוחר מידיי? האם יכול להיות שאני אבייץ לפני כן? הרי היה זקיק של 19.7 ולפי מה שאני יודעת הביוץ מתרחש כאשר הזקיק מגיע לגודל של כ - 20 מ"מ
אודה לתשובה. אני פוחדת לפספס חלילה את הביוץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת אוביטרול - מתי? - תגובה
פרופ' שחר קול15/01/2011ההמלצה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותיובלי14/01/2011
שלום רב,
יש לי 2 ילדים ואנו מנסים להרות עם השלישי.
2 ההריונות הקודמים(אחד עם מחזור אחד של איקקלומין) הסתיימו בניתוחים קיסריים.
עברתי עד כה 6 מחזורים של IUI והחל מהפעם הבאה אני עוברת ל-IVF.
עברתי בדיקת היסטרוסוקופיה כיוון שהיה נראה כי הצלקת של הניתוחים פתוחה.
לאחר בדיקה הוחלט כי ניתן להרות.(אבל לא הריון מרובה עוברים)עומק הצלקת 5.7 ממ,מיומטריום בעובי של כ-3 ממ מעל לאזור הצלקת.
עברתי גם צילום רחם שבו התגלה כי המעברים לחצוצרות סתומים ובמהלך הבדיקה ע"י הזרקה סלקטיבית לפתחי החצוצרות,הצליחו לפתוח אותם.
בכל אולטרסאונד שאני עושה בקרבת זמן הביוץ מתגלה כי יש לי נוזלים ברחם.(בעיקר סביב הצלקת)
שאר הדברים תקינים:זרע,ביוץ,מחזור סדיר...
האם זה יכול להפריע לקליטת ההריון?
האם ישנה דרך לשאוב את הנוזלים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' אלכס סימון15/01/2011את הנוזל ניתן לשאוב במהלך הטיפול ולפני ההחזרה על ידי קטטר - צינורית פלסטיק דקה בה מבצעים גם החזרת עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרה ביותרורד14/01/2011
שאלה
יומיים לפני שאיבה קיימנו יחסים.
ביום השאיבה בוצעה הפרייה- אבל עי' זרע מתורם.
שאלתי
האם הביצית יכולה להיות מופרית עי' 2 זרעים?
או שזה בלתי אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
ורד14/01/2011הכוונה מ 2 זרעים שונים.
אחד בעלי ואחד תורם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מוזרה ביותר - תגובה
פרופ' שחר קול15/01/2011לא, כי ההפריה במעבדה, לא בגופך.
פרט לכך: אם זרע הבעל תקין מדוע שימוש בזרע תורם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרשם לגונאל אף דחוף...פנינה14/01/2011
שלום,
היום בצהריים מסרו לי הודעה מבית חולים אלישע כי עלי להמשיך להזריק גונאל אף לעוד שלושה ימים , לאחר ההזרקה היום בערב שמתי לב כי כלל לא נשאר לי גונאל להזריק למחר....
האם ניתן לפסוח על זריקה אחת ולהזריק מחר רק את האורוגלטרון מה הששלכות לכך? מה ניתן לעשות על מנת להשיג מרשם דחוף ?
אשמח לכל עזרה בנושא .....
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה זקוקה לעצה
פנינה15/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרשם לגונאל אף דחוף... - תגובה
פרופ' אלכס סימון15/01/2011כדאי להזריק כל תרופה שהיא עם FSH, כמו מנוגון, מנופור. בתלית ברירה אם אין לך תרופה מסוג זה, הזריקי רק אורגלוטראן אולם לעיתים זה מוריד את רמות ההורמונים ועוצר לזמן מה את התפתחות הזקיקים.
אוכל לשלוח מרשם בפקס השאלה אם בית המרקחת התורן בשבת יכבד אותו ומה תהיה העלות של הרכישה באופן עצמאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיורגן?
פנינה15/01/2011האם פיורגן גם טוב ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיורגון ממש טוב
פרופ' אלכס סימון15/01/2011אותו מינון כמו גונאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מדויקת יותר - דחוףנועה14/01/2011
אז ככה ב- 19/12 החזרת עוברים מוקפאים 3 עוברים
ב 2/1 בטא 1 שהייתה 46
4/1 בטא 65
6/1 בטא 134
10/1 בטא 389
13/1 בטא 481
הבנתי שהעלייה לא מעולה ונגשתי לרופא שראה שק הריון יחיד קטן
האם יש סיבה לאופטימיות? ביום א' אחזור בהמלצתו על הבטא אבל בבקשה חוו דעה מה עליי לעשות הייתכן שההשרשה הייתה מאוחרת?
ביום ה 8 להחזרה הופיעו הפרשות חומות שכנראה היו ההשרשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מדויקת יותר - דחוף - תגובה
פרופ' שחר קול15/01/2011לצערי, הסיכוי להריון תקין הוא אפסי.
יש לוודא שלא מדובר ב"דמוי שק הריון".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה מענה אחרי ivfרוני14/01/2011
שלום לכולם ב31/12 בוצעה החזרת עוברים יפים ותקינים ב12/1 בוצעה בדיקה דם להריון שלילי קיבלתי תמיכה של אנדומטרין 3 פעמים ביום +אוורל מדבקות 100
על פי הנחיית האחות הפסקה מיידית של התמיכה כמובן שהפסקתי עד כה לא קיבלת וסת האם ישנו טווח זמן לקבלת וסת ? בשיחה היום עם היחידה צויין בפניי כי אם לא אקבל וסת עד יום ב לגשת לבדיקת הריון (דם) שנית ?
האם יכול להיות דבר כזה .
בכל מקרה האם מומלץ כבר בוסת הקרוב לגשת להחזרה נוספת ?
שבת שלום
ובתודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה מענה אחרי ivf - תגובה
פרופ' שחר קול15/01/2011המחזור צפוי היום - מחר.
אם יש עוברים קפואים אפשר להמשיך ברציפות למחזור הפשרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)