מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיקיםק09/01/2011
שלום רב,
אני מטופלת בגונאל אף, שבוע שעבר התחלתי מחזור שלישי של טיפול (112.5).
ביום חמישי האחרון (שהיה היום ה-9 לווסת), ולאחר 4 זריקות, נצפה זקיק אחד בגודל 14.5 בצד ימין, וזקיק בגודל 10 בצד שמאל. מאחר ובצד הימני יש לי ספק חסימה (החצוצרה אינה חסומה, אך בסביבתה יש כנראה הדבקויות) - אני מאוד מאוד מקווה שהזקיק בצד שמאל יגדל אף הוא. האם עדיין יש סיכוי כזה? מאז יום חמישי ועד היום אני ממשיכה להזריק גונאל אף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011זה לא משנה אם יש או אין חשד לחסימות וזה לא אומר שצריך להיות הזקיק מימין או משמאל מה שקובע שאת לא מצליחה להרות ואם הזריקות לו מגרות את השחלות יש לעלות במינון שיהיו יותר זקיקים לפחות 3 או 4.
ואם אין הריון לאחר 3 טיפולים כאלה יש לעשות הפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ק09/01/2011הרופא המטפל אכן אמר שאם הטיפול הזה לא יצליח, נעבור להפריה.
אבל לפי מה שאתה אומר, הוא היה צריך לתת לי לטיפול הנוכחי מינון גבוה יותר של גונאל אף, אני באמת אבדוק איתו את העניין אם כי זה כבר אבוד בטיפול הזה.
בכל מקרה, השאלה שלי היתה האם הזקיק שהיה בגודל 10 מ"מ יכול עוד לגדול או שאין זה סביר 0ורק הזקיק השני שהיה בגודל 14.5 ימשיך לגדול).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011יכול לגדול, ובאמת אולי כדאי לעבור להפריה ביחוד עם הוסת סדיר והזרע תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ק09/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזקיק גדל
ק09/01/2011בדיקת אולטרסאונד הערב הראתה שזקיק אחד גדל לגודל של 20*22 והשני גם גדל, לגודל של 14*17.
הרופא הנחה אותי להזריק אוביטרל הערב, ולהגיע להזרעה ביום שלישי בבוקר (ולקיים יחסי מין היום).
השאלה שלי היא, האם ייתכן ששני הזקיקים יבייצו סביב יום שלישי בבוקר, על אף הפערים בגודל שלהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזקיק גדל - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהמזל09/01/2011
שלום לרופאים.
מה בעצם תפקידו של פרוברה בתוספת דקפפטיל לפני מחזור טיפול פוריות
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוברה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011הפרוברה זה הורמון הפרוגסטרון ובהפסקתו יגיע דימום וסתי.
הדקפפטיל מטרתו למנוע ביוץ וכאילו התחילו אצלך כמו שמתחילים בטיפולים לקבל את הדקפפטיל לפני וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומין והנקהאיילה09/01/2011
שלום.
אני בת 32, ילדתי לפני 4 חודשים לאחר טיפול באיקאקלומין. אנחנו מעוניינים להיכנס שוב ולהיריון ושאלתי היא: האם ניתן לקבל טיפול באיקאקלומין בזמן הנקה? אשמח לדעת מה ההשלכות אם ישנן.
תודה,
איילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקאקלומין והנקה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011אי אפשר בהנקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהאיה09/01/2011
שלום,
אתמול הזרקתי אוביטרל, מחר שאיבה. הבוקר הייתי בבדיקת אולטרסאונד. מספר שאלות לגבי ממצאי הבדיקה:
1. רירית 5.7 - האם יש סיכוי שתגדל עד החזרת העוברים?
2. מאיזה גודל זקיק הביצית בשלה? (היו 4 זקיקים בגודל 14, האם הביציות שבתוכם בשלות? האם יש סיכוי שיגדלו עד מחר - מועד השאיבה?)
3.מאיזה גודל הביצית בשלה מידי? (היה זקיק בגודל 23, האם איבדנו אותו?)
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שאיבה - תגובה
ד''ר דוד ישי09/01/2011שלום
הרירית בד"כ אינה גדלה יותר בשלב הזה
זקיק בשל צריך להיות בגודל 17 מ"מ לפחות . הגידל המקסימלי הוא סביב 24 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברו 14 יום מההזרעהמירב09/01/2011
שלום,
עברו 14 יום מההזרעה.
היום בבוקר ביצעתי בדיקת דם.
מיום א' שעבר עם כאבי בטן כמו לפני מחזור ועם כאבי גם תחתון כמו לפני מחזור.
היום בבקור עדיין כאבים.
שאלותיי:
1. האם יכול להיות שמאחר ואני בלחץ אני עדיין לא מקבלת מחזור?
2. האם המחזור כבר היה אמור להגיע..?
3.תוך כמה זמן מתקבלות תשובות בטא?
תודה ושבוע טוב!!
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברו 14 יום מההזרעה - תגובה
ד''ר דוד ישי09/01/2011שלום
בד"כ הוסת פופיע כבר בשלב הזה , אם אין הריון . לפעמים, בגלל סיבות שונות הוא מתאחר קצת.
תוצאת בדיקת הבטא מתקבלת ביום שבו היא נלקחת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכויים שנקלטתי?meme09/01/2011
אני מאוד חוששת שאולי פיספסתי את הביוץ (אם היה..)
יו"מ 16 - קיימנו יחסים
יו"מ 17 - הפרשה צהובה קצת נמתחת
ין"מ 18 - שקופה נמתחת
יו"מ 19 - הפרשה נמתחת - קיימנו יחסים
יו"מ 20 - לא מצאתי הפרשות והיו כאבים מיחושים - כאבי ביוץ אולי?
יו"מ 21 - הפרשה שקופה נמתחת, מועטה מאוד
ין"מ 22 - דביקה לבנה קצת נמתחת, מיחושים בבטן התחתונה, קצת נפיחות.
ין"מ 23 - הפרשה קצת לבנה דביקה - קיימנו יחסים
מה הסיכויים שהיה ביוץ ואם כן, מה הסיכויים שנקלטתי?
תודה רבה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכויים שנקלטתי? - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011יש סיכויים כמו לכל זוג שאין לו בעיות פיריון וזה נע סביב 35 %.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ההזרקהרונית09/01/2011
מתי בבדיקת זקיקים או מה צריך להיות כתוב לי בדווח אני מתחילה לקבל זריקה להגברת הביוץ?
כי כל פעם שאני הולכת לבדיקת זקיקים יש זקיקים קטנים בשחלה שמאלית או שאין כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי ההזרקה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011כאשר מזריקים הורמונים אחרי 4--5 ימי זריקה יש צורך בבדיקת אולטרסאונד על מנת לראות זקיקים גדלים במקביל לבדיקות דם.כל מספר ימים הזקיקים צריכים לגדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ברור
רונית09/01/2011אבל מתי ?באיזה יום לאחר המחזור מתחילים בהזרקה ?כי הזקיקים לא גדלים באופן טבעי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ברור - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2011צריך בדרך כלל להזריק מיום 3 של וסת או במצב דומה והכוונה כשבאולטרסונד השחלות נראות תקינות ללא ציסטות או זקיקים גדולים ורמות דם של אסטרוגן ופרוגסטרון נמוכות מאוד כמו שצריכות להיות בוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד ראשון?לי09/01/2011
שלום לרופאים,
הזרעה ב 17.12
2.1- בטא 380
4.1- בטא 930
מתי לקבוע תור לאולטרסאונד ראשון?
אני אמורה להיות בשבוע 5+2, האם זה נחשב שבוע 5 או 6?
תודה רבה,
בתקווה שיהיה תקין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד ראשון? - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011זה שבוע 6.
יש לעשות אולטרסאונד בעוד שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 12 להחזרהאניי09/01/2011
בבדיקה ביתית יצא לי שני קווים האם משנה אם יצא לי קו כהה וקו בהיר? או העיקר שיהיה שני קוים ולא משנה אם השני בהיר? יודעת שבדיקת דם היא קובעת אבל אין סבלנווות . האם זה מבשר טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 12 להחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011יכול לצאת גם כך וזה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שלישיתמ.ב.09/01/2011
שלום,
רציתי לדעת לגבי הזרעה שלישית שאני צריכה לעבור.
עברתי לבמשך חודשיים הזרעה אחת אחרי השניה הנתונים היו טובים ולא נתפסה ההזרעה השאלה שלי היא למה זה קורה שהנתונים לפי הרופא טובים (הזרע לאחר ההשבחה והזקיקים), אני בחורה בריאה, למה לא נתפס? והאם כדי לעבור הזרעה שלישית או לעבור ישר להפריה? מה תהליך ההפריה?
לאחר ההזרעה השניה היה לי איחור של 3 ימים ואחר כך קיבלתי מחזור האם לעשות בכל זאת בדיקת דם?
קיבלתי ביום שישי ב- 7/1 בלילה האם אני צריכה לספור את יום שישי מכיון שאני צריכה ביום החמישי למחזור לקחת איקקחומין?
אשמח לקבל תשובה,
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה שלישית - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011כמה שהבנתי את נוטלת איקכלומין והאם הוסת שלך תקינה זה לא הטיפול המתאים ויש לעבור לזריקות והזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה?
מ.ב.09/01/2011הבעיה היא שהזרע של בעלי לא ברמה גבוהה, אצלי הכל בסדר מחזור תקין הורמונים תקינים.
מה זה הזריקות שאת רשמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה? - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011על אחת וכמה שהטיפול באיקכלומין לא מתאים לך ויש להתחיל בזריקות FSH והזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מ.ב.09/01/2011האם אפשר לבוא אלייך ליעוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מ.ב.09/01/2011הזריקות שאתה מדבר עליהן זה אוביטרל כי אני קיבלתי אותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011אוביטרל מבייץ זקיקים.
את צריכה להתחיל זריקות FSH לגדילת זקיקים.
לגבי יעוץ אם את מכבי יש להם רופאי פיריון מצוינים ולגבי כללית יש להם מרכזי בריאות טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות עקשניותיעלה09/01/2011
שלום,
יש לי ציסטות כתוצאה מגונאל אף כבר 4 חודשים. אחת נספגה ו-2 לא זזות. אני עם גלולות כבר שבועיים אבל אין שינוי. האם זה שכיח? האם 4 חודשים הם לא זמן ארוך מדי ויש לחשוב על פתרון אחר? האם יש בכלל פתרון אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות עקשניות - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011אם הציסטות נראות פשוטות ולא היו קודם וגם יש הפרשה מוגברת של אסטרוגן צריך לשאוב אותן.
אם רמות הורמונים נמוכה בוסת אפשר להמשיך טיפולים ואם תהרי זה יעלם ואם לא תגיעי להפריה ושם נשאב אותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטות צלולות
יעלה09/01/2011מה זה אומר ציסטות פשוטות? הן לא היו קודם בוודאות וכרגע הן נקראות צלולות. אין הפרשה של אסטרוגן.
הבנתי שאסור לקחת הורמונים כל עוד הן שם. זו גם הסיבה שבגללה מחכים שייעלמו. האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטות צלולות - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011אם הציסטות כתוצאה של הגירויי והן גדולות אפשר לשאוב אותן.
אם הן לא מפרישות אסטרוגן ורמת ההורמון נמוכה בדם כן אפשר לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה בין זקיק לציסטהממתינה09/01/2011
שלום לרופאים, שבוע טוב.
האם זקיק תקין שמכיל ביצית תקינה שלא בייץ הופך לציסטה, או שציסטה היא כזו מלכתחילה - איזהשהוא "זקיק" שאינו תקין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה בין זקיק לציסטה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011יש כל מיני ציסטות.
חלק זה מזקיקים אחריח גירוי וביוץ וחלק אחר קשורות לגדילת ציסטות מתאים אחרים וציסטות אלה להבדיל מציסטות אחרי גירוי לא נעלמות ויש לבדוק טיבם.
ציסטות שלאחר גירוי נעלמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם החזרת העוברים המוקפאים היא צריכה להיות טבעית?ד``ר אליעזר גירש08/01/2011
הבנתי שבדיקת פיפל נעשית לפני הוסת וההחזרה מבוצעת לאחר קבלת הוסת.
האם החזרת העוברים המוקפאים היא צריכה להיות טבעית?
או שעדיין עם טיפול כמו אסטרופם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פיפל - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011החזרה יכולה להיות גם במחזור טבעי וגם במחזור תחליפי.
במחזור תחליפי אנחנו פשוט שולטים על זמן ההחזרה.
לגבי פיפל בכלל אני לא בעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ערכי בטא תקיניםנועה08/01/2011
בטא ראשונה 46
יומיים אחרי בטא 64
ויומיים אחרי בטא 134
האם נראה תקין? מדובר בעובר אחד? זה בטא שבועיים אחרי החזרת מוקפאים שיתכן שההשרשה נעשתה מאוחר יותר כי ביום ה 8 הפרשות חומות שנפסקו באותו יום אחרי מס' שעות
מה נראה ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ערכי בטא תקינים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011הבטא לא כל כך טובה אך יש להמשיך ולעקוב ולראות מה קורה.
יכולות להיות גם טעויות בבדיקות.
הבטא השני לא טוב והשלישי יותר טוב כך שרק העתיד יראה מה יהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע ותאריך משוערנועה08/01/2011
שלום רב
החזרת מוקפאים ב 19/12/10 שבועיים אחרי בטא חיובית
העוברים הוקפאו אחרי יומיים שלושה
מה שבוע ההריון ומה ת.לידה משוער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבוע ותאריך משוער - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2011יום בדיקת הדם החיובית את 4 שבועות הריון.
תאריך לידה משוער-בין 14 לספטמבר ל 21.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)