מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום רחם, מתי עושים ומה הסיכונים?sloda05/01/2011
אני רוצה לבקש צילום רחם מנהרופאה לאחר שנה של ניסיון להרות. כדאי/לא כדאי? איך לשאול אותה? מה הסיכונים? ומתי עושים זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם, מתי עושים ומה הסיכונים? - תגובה
ד''ר דוד ישי05/01/2011צילום רחם עושים כאשר יש חשד שמדובר בבעיה מכאנית או כשנשללו הסברים אחרים לאי פוריות. לא תפקידך לבקש את הבדיקה אלא הרופא בהתאם לנתונים. את יכולה לשאול אותו מה דעתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריוןשרה05/01/2011
שלום,
אוביטרל ביום שבת לפני 12 ימים
יום א + ב הזרעות
אין כאבי או סימני מחזור בשלב זה
היום בדיקת דם:
E2 595
Prog 50.6
בטא שלילית קטנה מ 25
האם הבדיקה התבצעה מוקדם מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שלילי מובהק
איה05/01/2011אני לא רופאה, אבל ממתי בטא קטנה מ 25 היא בטא שלילית?
כדאי שתבררי מה הערך המדוייק של הבטא
מעל 10 היא בטא חיובית.
נכון שעדיף שהבטא תהיה בסביבות 40-50, אבל אני מכירה ילד שהתחיל מבטא 12!!
ממליצה לך לחזור על בדיקת הדם יומיים לאחר הבדיקה הראשונה לוודא הכפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורפת התוצאה
שרה05/01/2011כך נראית התוצאה,
אין ערכים של BETA
בשלב הזה בחודש שעבר הייתי כבר עם כתמים חומים והפעם ב"ה עדיין נקיה
הלוואי שאני בהריון
ESTRADIOL(E2) 595.00 PMOL/L
(FOLICULAR PHASE : 150 - 900 PMOL/L)
(MID-CYCLE : 150 - 1900 PMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 150 - 1000 PMOL/L)
(POST MENOPAUSAL < 150 PMOL/L )
HCG QUANT.(S) NEGATIVE
(BETA HCG < 5 IU = NEGATIVE)
(BETA HCG > 25IU = POSITIVE)
PROGESTERONE 50.60 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 16.0-60.0 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
איה05/01/2011שוב, אני לא רופאה, אבל לצערי בעלת נסיון...
התשובה שלילית.
רשום שמתחת ל 5 - שלילי, ובשורת התוצאה רשום שלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שרה05/01/2011אז מעניין מה עם התוצאות שבטווח בין 5 ל 25?
למה אין ערך כמותי אלא איכותי בלבד?
האם הרופאים יכולים להתייחס לשאלה?
מדוע התוצאה נרשמת כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתוב לך תוצאה NEGETIV
מודאגת05/01/2011ומתחת זה הסבר לכמה זה שלילי
וכמה זה חיובי
אולי בדקת מוקדם מידי
חכי לאיחור זה לא אבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם להריון - תגובה
פרופ' שחר קול05/01/2011בדיקת הריון - שבועיים לאחר ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם להריון - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011בדיקה עליה להיעשות רק שבועיים מההזרקה של זרע. קודם לכן אין על מה לדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לרופאים, לרונה ול-אני.
שרה05/01/2011אעשה בדיקה גם יום ראשון
הלחץ הזה הוא רק גורם מפריע....
אך הרצון הוא חזק ממני
בהצלחה לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חירוץאיה05/01/2011
שלום,
מה ההבדל בין חירוץ לפיפל לערוגות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נועה05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011פיפל זה קטטר שמכניסים לרם ועושים בעזרתו וקום ,כלומר כמו שאיבהואילו חרור או ערוגות זוהי פעולה בהיסטרוסקופיה ועושים פעולה כאילו ערוגות ברירית הרחם על ידי מכשיר ולמעשה פוצעים את הרחם כמו ערוגה באדמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה טוב ונורמלי בבקשהליאת05/01/2011
שלום אני 19 יום לאחר ההחזרה בטא ראשונה 248 לאחר 4 ימים בטא 1687
אמרו לי להפסיק עם הבטא ולבוא לבדיקת אולטרסאונד בעוד שבועים
אני לא מרגישה הרבה תופעות של ההריון רק בחילות מדי פעם בבוקר וגם חוסר תאבון סהכ
מרגישה טוב ברוך השם ללא דימומים והפרשות.
רציתי לדעת אם אני מרגישה ככה בשלב הזה זה טוב ולא חייב להיות כול הזמן תופעות והקאות?
האם הסיכוי טוב להריון תקין ולדופק לפי הסימנים ואין ממה לחשוש לפי הבטא זה מעיד לטובה שאין דימומים בשלב הזה אני קצת מודאגת ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה טוב ונורמלי בבקשה - תגובה
ד''ר דוד ישי05/01/2011שלום
כל התופעות האלה אינן ספציפיות ומשתנות , לפעמים בצורה קיצונית , בין אישה לאישה. רק האולטרסאונד יקבע האם ההריון מתפתח בצורה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות - התלבטות על מה...לימור05/01/2011
שלום רב,
אני בת 42.7, אחרי שני טיפולי זריקות הורמונים (גונאל F) והזרעה שנכשלו.
התחלתי טיפול בתל השומר ומבחינת הרופאים שם נאמר לי כבר מתחילת הטיפולים שהמטרה מבחינתם זה להגיע כמה שיותר מהר לIVF. כלומר אם שתי הזרעות לא מצליחות השלב הבא זה IVF.
רופא פרטי שהייתי אצלו צידד בדעה הזו שהשלב הבא עבורי צריך להיות IVF.
רופא פרטי נוסף שהייתי אצלו לאחרונה אמר דבר חדש שהאחרים לא אמרו: שבשתי ההזרעות השלב בין ההזרעה לווסת היה אצלי קצר מידי 8-10 ימים. ושיש אפשרות לעשות הזרעה נוספת, הפעם עם טיפול תרופתי שיגרום לשלב הזה להיות ארוך יותר וכך לתמוך בשלב של קליטת ההריון. (השרשה?).
שלב זה לדבריו אמור להיות מינימום 12 יום.
יש לציין שכבר הרבה שנים המחזור שלי הוא מחזור קצר. בזמן הטיפולים הוא התקצר במיוחד (21,23 יום).
הקופת חולים אישרה לי IVF. ועכשיו אני מוצאת את עצמי בהתלבטות - האם ללכת על IVF או אכן לעשות טיפול הזרעה נוסף כמו שהוא מציע. שזה לדבריו - משהו שעוד לא ניסיתי ואולי כדאי לנסות לפני שעוברים ל"תותחים הכבדים" - ל IVF.
הזרע של בעלי תקין. וכן לדברי כל הרופאים הגוף שלי הגיב טוב לטיפולים הקודמים מבחינת ייצור זקיקים.
אשמח לקבלת תשובה מהירה, היות שאני בשלב שצריכה להתחיל טיפול כבר היום או מחר. (מחכה לתוצאות בדיקת דם)
אשמח אם תוכלו לעזור לי בסוגיה זו. תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - התלבטות על מה... - תגובה
לאור גילך אני ממליץ שתעברי ל IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי טוב
לימור06/01/2011רמת ה-FSH שלי היא 6.7.
האם גם במקרה כזה אתה חושב שלא כדאי לנסות עוד הזרעה - עם תמיכה של פרוגסטרון כדי להאריך את השלב הלוטאלי אצלי??
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרי סבב IVF ראשון שלא הצליחאור05/01/2011
שלום רב ,
לפני כחמישה חודשים הבחנתי שבלחיצה על השד יוצאת לי מעט הפרשה חלבית.
הבדיקה ההורמונלית יצאה תקינה , פרולקטין 542-556 ( עשיתי פעמיים בהפרש של חודשיים ) וגם שאר הערכים יצאו תקינים . רופאת הנשים שלי אמרה שה לא קשור לפוריות והפנתה אותי לכירורג שד . גם אצלו הייתי פעמיים הוא בדק אותי , שלח אותי לאולטראסאונד שחזר תקין ואמר לי שהכל בסדר ושלפעמים זה קורה אבל ושאין שום בעיה להתחיל טיפולי פוריות . אבל עכשיו כשסבב מספר אחד נכשל למרות שהוחזרו עוברים יפים אני מפחדת שאולי הם פספסו משהו ושיש לזה הפשעה על הטיפולים .
האם יש בדיקות נוספות שעלי לבצע על מנת לוודא שהכל באמת תקין ? מה זה בכלל יכול להיות ההפרשה הזאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - בבקשה אני חייבת תשובה
אור05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרי סבב IVF ראשון שלא הצליח - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011הכירורג צודק ואין להפרשה השפעה על הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קי אבל מה זה יכול להיות ?
אור06/01/2011יש לי את זה כבר חצי שנה בערך וזה לא עובר .
איך אפשר להיות בטוחים שזה לא משפיע על פוריות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומין ורירית הרחם-שאלה לרופאיםלפני הזרעה 305/01/2011
שלום,
אני לקראת הזרעה שלישית. מטופלת בכל הפעמים באיקאקלומין וזריקת אוביטרול.
בחודש הראשון רירית הרחם היתה 8.1
בחודש השני רירית הרחם ירד ל 6.7 (ממש לקראת הביוץ)
והחודש הרופא אף העלה לי מינון לשני כדורים ליום בכדי להגביר סיכוי לקליטה.
שכחתי לשאול את הרופא שלי לגבי ההשפעה של 2 כדורים ביום על רירית הרחם.
הרי בפעם הקודמת אחרי טיפולים של כדור ביום רירית הרחם היתה דקה יותר מחודש שלפני כן.
אני קצת מודאגת מהעיניין. אני יודעת שלרירית הרחם תפקיד חשוב לקליטה תקינה ושמירה על הריון תקין.
אודה לקבל את דעתכם בנושא.
נב
יש לציין כי אני מבייצת טבעי, אבל הטיפול באיקאקלומין זה בכדי להגביר סיכויי קליטה ושיהיו כמה שיותר זקיקים. (אחרי כדור אחד ביום בשתי ההזרעות הקודמות היו שני זקיקים כל פעם).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - לא יודעת מה לעשות, מפוחדת.
לקראת הזרעה 305/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיבה שלא עונים לי?
לקראת הזרעה 305/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקאקלומין ורירית הרחם-שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011אם יש לך וסתות סדירים אזי הטיפול באיקכלומין מיותר.
את הרירית בודקים עד הביוץ.
הרירית לפעמים ירודה בטיפולי התרופה ואם נותנים 2 כדורים זה לא משפר שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מודאגת מאוד06/01/2011רופא הנשים שלי אמר כי כל שיהיו יותר זקיקים בשלים, זה מעלה את הסיכוי להריון. לכן הוא נתן הפעם 2 כדורים ביום.
הרופא שלי הוא רופא נשים ולא רופא מומחה פריון. אני סומכת עליו אבל מצד שני יש לי מספר התלבטויות בנוגע לטיפול.
האם אכן ריבוי זקיקים בשלים מעלה את הסיכוי להריון?
אני ממש אובדת עצות, אני כבר בת 32, נשואה 3.5 שנים ועדיין ללא הריון.
אני בלחץ טוטאלי, כל הזמן חושבת על זה ובקושי מתפקדת במישורים אחרים של החיים - כגון עבודה ולימודים.
אודה להבהרת הנושא והאם כדאי לי לעבור אולי טיפול אחר? או לפנות ורופא מומחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011זה שטויות והטיפול הזה לא מתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחיםקארין05/01/2011
במשך כמה חודשים כיומיים אחרי הביוץ יש לי הפרשות דמיות שמלוות אותי במהלך כל החודש. החודש הזה לשמחתי זה נעלם! אין לי את הדימומים המעצבנים האלה....ולשאלתי....האם יכול להיות שהפרעה הורמונלית יכולה להעלם ללא כל טיפול? אז מה זה היה בעצם ,אם זה עבר לבד ללא כל התערבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
קארין05/01/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למומחים - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011אני מניח כי לא מדובר בבעיה הורמונאלית אלא רירית יציבה יותר לאחר הביוץ. כן, זה יכול לקרות ולצערנו גם לכוון שני, דהיינו שההפרעה תחזור על עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוהאני05/01/2011
מאחר ויש לי גבוה
מתי אני אמורה לבצע בדיקת AMH?
באיזה יום מחזור?
והאם ניתן לקבל הפניה מרופא נשים שלי או מרופא פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אני05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH גבוה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011אם FSH מעל 20 אין מה לבדוק AMH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא שלישיתהריון05/01/2011
הראשונה הייתה: בטא 45, e2 3643 פרוגסטרון 49.5 (יום 13 מההחזרה)
השנייה הייתה: בטא 93, e2 2964 פרוגסטרון 48.4 (אחרי יומיים)
הראשונה הייתה: בטא 3867, e2 2474 פרוגסטרון 51.2 (אחרי שבוע)
תקין? מלבד הבטא.
נוטלת 3 אסטרופם ו- 3 נרות אנדומטרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מוקפאים יפים05/01/2011מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בטא שלישית - תגובה
נראה לי תקין בשלב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץשלי05/01/2011
ד"ר שלום רב
מתכננת הריון ולאחר הביוץ טמפרטורת הגוף 37.3 עד לקבלת המחזור האם 37.3 זה בסדר לאחר הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתשירי04/01/2011
שלום, אני שבוע אחרי החזרת שני עוברים. היום נסעתי באוטו ולפתע הרכב בלם בצורה פתאומית אני מאוד נבהלתי וממש החסרתי פעימה. השאלה שלי היא האם בהלה פתאומית כזו יכולה לגרום נזק לעוברים. אני ממש דואגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011לא יזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה טוב ונורמליליאת04/01/2011
שלום אני 19 יום לאחר ההחזרה בטא ראשונה 248 לאחר 4 ימים בטא 1687
אמרו לי להפסיק עם הבטא ולבוא לבדיקת אולטרסאונד בעוד שבועים
אני לא מרגישה הרבה תופעות של ההריון רק בחילות מדי פעם בבוקר וגם חוסר תאבון סהכ
מרגישה טוב ברוך השם ללא דימומים והפרשות.
רציתי לדעת אם אני מרגישה ככה בשלב הזה זה טוב ולא חייב להיות כול הזמן תופעות והקאות?
האם הסיכוי טוב להריון תקין ולדופק לפי הסימנים ואין ממה לחשוש לפי הבטא זה מעיד לטובה שאין דימומים בשלב הזה אני קצת מודאגת ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה טוב ונורמלי - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011ההרגשות בסדר והבל נראה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי?שושנה04/01/2011
אחרי הפלה שבוע 8 בעזרת ציטוטק בטא אחרי שבועיים 0
מתי מומלץ לחזור לטיפולי ivf* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער בזמן טיפולי פוריותשלי04/01/2011
ערב טוב,
אני בעיצומו של טיפול IVF מס' 2.
אני מעוניינת לעשות החלקת שיער.
מניחה שמדובר בסוג של חומרים כימיקליים.
האם מותר או לא שווה לקחת את הסיכון?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת שיער בזמן טיפולי פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)