מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכתמות 8 ימים אחרי ביוץעדי06/01/2011
הי
האם הכתמות החל מיום אחרי ביוץ 8 (בתחילה חומות החל מיום אחרי ביוץ 10 ורודות עם טיפות דם קטנות מידי פעם) , יכולות להעיד על בעיה בפרוגסטרון? האם כדאי לבצע בדיקה לרמת פרוגסטרון במצב שכזה?
הדבר קרה לי בפעם הראשונה ב3 חודשים שאחרי הריון כימי ואז הסתדר מעצמו. כעת, אחרי הריון כימי שני, חוזרת התופעה.
מה כדאי לעשות במצב שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמות 8 ימים אחרי ביוץ - תגובה
פרופ' אלכס סימון06/01/2011כדאי לתמוך בפרוגסטרון. הבדיקה יכולה להיות תקינה אולם ככל הניראה הרירית זקוקה אצלך ליותר פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיוביטלטל06/01/2011
האם אחרי בדיקת הריון שהתוצאה חיובית אמורים להמשיך אנדומטרין ואסטרופם. אני שואלת כי מחר בדיקת ההריון וזה יום שישי,האם אני צריכה לקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן.
מוקפאים יפים06/01/2011חד משמעי כן מניסיון מאוד מאוד טרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבים להמשיך בטיפול
פרופ' אלכס סימון06/01/2011אם הטיפול יופסק עלולה להתפתח הפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה השלב הבאחסויה06/01/2011
בת 36, אמא לילדה בת 3 מהריון ספונטני, הכל תקין אצלי, ביוצים סדירים, פרופיל הורמונלי, רירית רחם מצויינת, בדיקת זרע מצויינת ועדיין אין הריון (מנסה כ 8 חודשים תחת מעקבי זקיקים...) מה השלב הבא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם צילום רחם תקין
חסויה06/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה כי לא קיבלתי תשובה תודה
חסויה07/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה השלב הבא - תגובה
פרופ` דוד בידר07/01/2011בדרך כלל אם לא תהרי בחודשיים הקרובים אפשרי להתחיל בטיפולי זריקות ואם אין הריון לבצע צילום רחם לפני הפריה.
אם עברת לידה בניתוח קיסרי כדאי לבצע צילום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר
חסויה07/01/2011תודה רבה , אני ילדתי ספונטנית, ובכל זאת חודש שעבר ביצעתי צילום רחם שיצא תקין והכל בסדר....למה זה לא קורה?? אני 8 חודשים עושה מעקבי זקיקים רואה ביוץ יפה, ערכים מעולים בבדיקות דם, רירית רחם מצויינת זרע תקין...איך יכול להיות ש 8 חודשים זה לא קורה...? יש מקום להתחיל טיפול הורמונלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/01/2011יש מצבים כאלה ונכון שקשה בשלב זה להסביר ומה שאנחנו עושים אם לא תהרי עוד ניסיון או שניים אנחנו מתחילים בזריקות ואז יש לך סיכוי טוב להרות ואם שלושה טיפולים לא הלך יש לעבור להפריה.
הסיבה העיקרית לבעיה קשורה כנראה בכל זאת בחצוצרה וזאת עקב זיהום כלשהוא אחרי לידה ועם הזמן זה יחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר
חסויה07/01/2011בצילום רחם לא יכולים לראות עדות לזיהום בחוצוצרה אם קיים?? כי הצילום היה תקין לחלוטין??
תודה רבה על תשובתך מעריכה מאד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/2011הצילום מראה שיש מעבר אבל לא ידוע מה קורה בחוץ ומה מבנה החצוצרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה
חסויה08/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ואנדומטריןטלטל06/01/2011
רציתי לדעת אם אסטרופם ואנדומטרין גורמים לתיאבון מוגבר? אצלי זה מתבטא בשעות הערב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם ואנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011לפעמים כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט יתכן שזה נובע מהטיפול
פרופ' אלכס סימון06/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בנוגע לאיקקלומין וצ'יסטהרחלי06/01/2011
שלום,
אני מטופלת באיקקלומין סבב שני, במעקב זקיקים האחרון שעשיתי נצפה: שחלה ימנית-החזר צ'יסטי 27 מ"מ שחלה שמאלית-זקיקים קטנים, עובי רירית הרחם 10. 3 ימים לפני עשיתי מעקב זקיקים ונצפה: שחלה ימנית 23מ"מ שחלה שמאלית זקיקים קטנים, עובי רירית רחם 7 מ"מ.
שאלתי היא: מה הממצע החדש אומר? ולמה מזקיק שהתפתח כמו שצריך נהיה צ'יסטה? האם יש סיכוי להריון במצב הזה? האם להפסיק את הטיפול באיקקלומין?
תודה רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בנוגע לאיקקלומין וצ'יסטה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011הציסטה כנראה מטיפול קודם לכן יש לחכות בין טיפול לטיפול ולא ממליץ לקחת התרופה כשיש ציסטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה בין הזרעה להפריהשיר06/01/2011
אני אחרי הזרעה שלישית שלא הצליחה, קיבלתי מחזור היום - 13 ימים אחרי ההזרעה והרופא ממליץ לעבור להפריות. הוא הורה לי לקחת שבועיים גלולות למניעה הריון ורק אחרי קבלת המחזור הבא נתחיל שוב בזריקון המנוגון ע"מ שהגוף יתנקה וינוח. אני לא מבינה למה צריך להמתין שבועיים, למה אי אפשר להתחיל את הטיפול בסוף המחזור הזה כמו שעשיתי בין הזרעה להזרעה? הרי כל השבועיים האחרונים מההזרעה הגוף היה במנוחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה בין הזרעה להפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011אם קיבלת זריקות אזי כשמגיע וסתנ שארות עדיין ציסטות שנוצרו מהזקיקים שבייצו ואנחנו לא מעונינם לגרות אותן ואני ממליץ לחכות לוסת הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב 14 יום לאחר הזרעהמירב06/01/2011
שלום,
רציתי לדעת האם חישוב 14 יום לאחר הזרעה זה אומר שאת יום ההזרעה לא מחשבים או שמחשבים אותו בספירה והוא בעצם היום ה 1.
תודה רבה,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב 14 יום לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול06/01/2011אם היתה הזרעה ב יום שלישי 4 בינואר - יש לבדוק להריון ביום שלישי 18.1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עבור התשובות המהירות !!
מירב06/01/2011אתם אדיבים, נעימים ומאד אגישים למצבנו.
שוב,תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה כמות העוברים שמקפיאיםilp06/01/2011
שלום,
אני אחרי שאיבה ויש לי 7 עוברים. השאלה שלי איך עדיף להקפיא? 2+2+3? או 3+ 4?
איך מחליטים זאת? האם הקפאה של 4 במבחנה אחת זה לא "בזבזני" מדי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה כמות העוברים שמקפיאים - תגובה
פרופ' שחר קול06/01/2011לפי הרקע הרפואי שלך, ואיכות העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כלליתאני06/01/2011
שלום לרופאים,
באופן כללי , איזה פרוטוקול מומלץ לאישה בת 34 , כשהבעיה היא בעיית זרע (OTA).
מייצרת מעט ביציות ויש מיעוט הפריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית - תגובה
פרופ' שחר קול06/01/2011לא ממש עקרוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אנדומטרין..FF06/01/2011
אני לוקחת אסטורפם ואנדומטרין
יש לי שאלה את האנדומטרין צריך לקחת באותו שעה או שזה לא משנה איזה שעה לוקחים את התרופה?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי אנדומטרין.. - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011לוקחים בוקר וערב ולא צריך בשעות מדויקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא - עלייה איטיתשחר06/01/2011
אני בת 43 הריון שני ספונטני אחרי הפסקה מטיפולים. וסת אחרונה ב-30.11. בטא ראשונה 26.12- 87. ב-30.12 בטא 284. פרוגסטרון 51.9. וב-5.1 בטא 569 ופרוגסטרון 29.4. הרופא שלי אמר להמתין כשבוע לעשות עוד בטא ולבוא לבדיקה. בינתיים יש לי כאב עמום וחלש בשחלה הימנית. האם לרוץ לבדיקה אצל רופא אחר. או להמתין כעצת רופא הנשים הרגוע שלי. היש סיכוי להריון תקין. תודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - עלייה איטית - תגובה
פרופ' שחר קול06/01/2011הסיכוי להריון תקין הוא קטן מאוד.
ההמלצה של הרופא הראשון - טובה.
יתכן ויופיע דימום כסימן להפלה טבעית.
אם הכאב חזק - לפנות לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבועות הריון אירי IVFקרן06/01/2011
בוקר טוב ד"ר בידר,
עברתי תהליך IVF לאחרונה. שאיבה ביום 13/12 והחזרה ביום 16/12 ונודע לי לאחרונה שאני אכן בהריון. כיצד מחשבים את שבוע ההריון במצב זה?(תאריך ו.א. - 15/11)
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבועות הריון אירי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011יום בדיקת הדם הראשונה זה 4 שבועות הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרהטל06/01/2011
רציתי לדעת איך אני אדע בוודאות שהנרות נכנסות למקום הנכון..
כי זה די נדבק ,
אם יוצא בשתן פרורים לבנים זה אומר שזה היה בפנים ?
לא רואים את הנר מבחוץ?
אני פשוט רוצה להיות בטוחה שזה נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מוזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011את צריכה לתחוב או באצבעות או בעזרת המוביל כמה שאת יכולה עמוק וזה יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקין?מישמיש06/01/2011
שלום ד"ר האם ההריון תקין ??
HCG-B Quantitative (B) 4257 IU/l
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה...
מישמיש06/01/2011שלום ד"ר האם ההריון תקין ??
HCG-B Quantitative (B) 4257 IU/l
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011הבדיקה טובה מאוד לכן תעשי אולטרה-סאונד ותדעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה...FF06/01/2011
תודה רבה על תשובתכם המהירה אבל לצערי לא הבנתי עוד דבר מה זה אומר העובר אחד 6 תאים
והעובר השני 8 תאים.
זה אומר שיש סכוי טוב להריון?
וה20%-30% זה סיכוי הצלחה לעובר אחד או שתיים? אני החזרתי שתי עוברים, אחד 6 תאים ובשני 8 תאים...
אודה לכם עם תעזרו לי
תודה והמשך יום טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספתי לשאלתי
FF06/01/2011אני לוקחת גם אסטרופם ואנדומטרין מאתמול פעמיים ביום ועשיתי החזרה שלשלום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה... - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011יש סיכוי טוב והסיכוי כאשר מחזירים 2 הוא 30%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)