מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי חזקים באגןשני05/01/2011
10 ימים אחרי החזרה יש לי כאבים חזקים באזור בטן תחתונה ואגן זה לא דומה לכאבי מחזור מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
שני05/01/2011נוספו עכשיו הפרשות ורודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי חזקים באגן - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011אלו כאבים היכולים לנבוע מהגדלה של השחלות. ניתן לקחת אקמול ולבצע בדיקה להריון עוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאיסמין05/01/2011
שלום לכולם ,
היום זה יומיים איחור במחזור ,
עשיתי בדיקת דם ויצא לי בטא 2160 ,
האם יש סיכוי לתאומים ? היריון טבעי לחלוטין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011רמה גבוה אומנם לאיחור של יומיים. בדיקת על קול תפתור לך את התעלומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים לאחר שאיבה ולפני החזרהאאא05/01/2011
אתמול יום ג ביצעתי שאיבה וביום שישי בעזרת ה'
תתבצע ההחזרה . האם יש מניעה לקיים יחסים עד ההחזרה?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים לאחר שאיבה ולפני החזרה - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011אין בעיה אם מבחינה פיזית- כאבי בטן את יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פיספסתי את הביוץ לפני ההזרעה?מנסה להרות05/01/2011
שלום,
היום בבדיקת דם פרוגסטרון =8 אסטדריול 3079 . זקיקים 20, 16, 14,12 רירית 9 התבקשתי להזריק חצי מנת אוביטרל. מחר ההזרעה. האם ייתכן שהביוץ התפספס כאן?זה לא מאוחר לעשות הזרעה מחר?
תודה מראש.
המודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם פיספסתי את הביוץ לפני ההזרעה? - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011הזקיק המוביל גדול וניראה שלא החמצת את הביות. גם אם יתרחש היום-יום ד' הזרקה מחר היא ממש במקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי שאיבה ראשונהאפרת05/01/2011
לאחר הפרייה ראשונה שנכשלה קיבלתי מחזור.
אך מחזור שונה מכל מחזורים שהיו לי.
יש מעט דימום...
תמיד יש לי דימום שופע..
מדוע?מחזור הזה דימום מועט?
האם השאיבה גרמה לכך?
האם יכשיל אותי בשאיבה הבאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי שאיבה ראשונה - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011מה זה דימום מועט? יתכן על רקע טיפול בפרוגסטרון.
אם הוא מועט באפן ממש חריג, כדאי לחזור על בדיקת ביטא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ורד05/01/2011האם תמיכת פרוגסטרון שהייתה במשך
שבועיים,היא שגרמה למחזור להיות עם דימום מועט?(מועט אבל לא חריג מאוד)
יחסית לשאר מחזורים שהיו לי כל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה..FF05/01/2011
היי אתמול עשיתי החזרה של שתי עוברים מקופאים רציתי לדעת כמה סיכויים יש להצלחה שזה מוקפאים?
אשמח עם תענו לי על השאלה,
תודה והמשך יום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה.. הוספתי פרטים לשאלה שלי...
FF05/01/2011היי אתמול עשיתי החזרה של שתי עוברים מקופאים רציתי לדעת כמה סיכויים יש להצלחה שזה מוקפאים?
העוברים אחד 6 תאים
והעובר השני 8 תאים.
יש סיכוי טוב להריון?
אשמח עם תענו לי על השאלה,
תודה והמשך יום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה.. - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011בממוצע ההצלחה בהחזרת עוברים מוקפאים היא 25-30%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה....
FF05/01/2011תודה רבה על תשובתך המהירה
אבל לא הבנתי עוד דבר מה זה אומר העובר אחד 6 תאים
והעובר השני 8 תאים.
זה אומר שיש סכוי טוב להריון?
וה20%-30% זה סיכוי לעובר אחד או שתיים? אני החזרתי שתי עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה או הפרייהסנופקין105/01/2011
עברתי ב- 23/12 כריתת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי פרוץ (אחרי שתי זריקות מטטורקסט). (מדובר בהריון לאחר הזרעה)
יש לי שתי שאלות:
1. כמה זמו אחרי ניתן לקיים יחסים?
2. האם כדאי לעבור להפריב חוץ גופית על מנת להעלות את הסיכויים לאור העובדה כי יש כעת רק חצוצרה אחת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה או הפרייה - תגובה
ד''ר דוד ישי05/01/2011שלום
בחודש הבא אפשר לנסות שוב. אם החצוצרה השניה תקינה אין טעם לעבור בשלב הזה לIVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זרעשלום05/01/2011
שלום בן30 עשיתי בדיקת זרע הרופא אמר שכל התואות בסדר חוץ מnormal forms1<14% אז אני מבין שמבי לא טוב??
concentration22
percent of motlie sperm 45
normal forms 1<14%
מה עלי לעשות השבחות או ivfמה הסיכוייים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית זרע - תגובה
זה זרע תקין. אחוז התאים התקינים ממש על הגבול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא מתאפסתיעל05/01/2011
אחרי טיפול IVF.
שבוע 6.3 הופסקה תמיכה עקב הריון לא תקין. נצפה שק הריון אך לא בוודאות (לא נשלל לחלוטין הריון מחוץ לרחם).
בטא ביום הפסקת התמיכה - 2560
6 ימים אחרי הפסקת תמיכה - נמדדה בטא 3159. התחיל דימום.
10 ימים אחרי הפסקת תמיכה - בטא 2026 .
13 ימים אחרי הפסקת תמיכה - בטא 364 .
20 יום אחרי הפסקת תמיכה - בטא 50.
מיום 6 ועד 14 אחרי הפסקת תמיכה דימום כבד מאוד. בהמשך דימום נחלש ופסק אתמול.
(כשבועיים לאחר שהחל).
האם יש סיכוי שהבטא תתאפס ?
כמה זמן התהליך צריך לקחת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לא מתאפסת - תגובה
תמשיכי לעקוב. יש סיכוי מצויין שבסופו של דבר הבטא תתאפס. לא יודע להגיד תוך כמה זמן. אם הירידה תעצר ובודאי אם תתחיל עליה , את חייבת להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהמירב05/01/2011
שלום,
אני בת 33. לאחר 2 לידות (הריון ספונטני אחד ואחד עם הזרעות).
אני מטופלת בגונל F 75 + אוביטרל.
בוצעה הזרעה ב 26.12.
בדיוק שבוע לאחר מכן, כאבי מחזור שבאים והולכים אך לא נעלמים.
היום, יום 11 מההזרעה, עדיין כאבים ובנוסף כאב גב תחתון קל ביותר.
שאלותיי:
1. האם מחזור? אם כן, האם כאבי מחזור מתחילים שבוע לאחר ההזרעה, זה לא מוקדם מידי?
2. האם יכול להיות שאלו כאבים הקשורים להריון? אם כן, האם כבר בשבוע 3 חשים שינויים?
3. עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית, לאחר מכן הזרעה זו שאני מדברת עליה.
האם ביצוע ההיסטרוקופיה יכולה לסייע/לתרום לאחוזי ההצלחה של הטיפול?
4.האם ניתן לבצע בדיקת הריון ביתית ביום ה 13?
סליחה על אורך ההודעה.
בהצלחה לכולן!
תודה,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
אין דימום ולכן לא ניתן לדבר על וסת
אין כאבים אופיניים להריון
תלוי מה היתה הסיבה להסטרוסקופיה ומה נעשה בה
לא. רק ביום ה 14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם, מתי עושים ומה הסיכונים?sloda05/01/2011
אני רוצה לבקש צילום רחם מנהרופאה לאחר שנה של ניסיון להרות. כדאי/לא כדאי? איך לשאול אותה? מה הסיכונים? ומתי עושים זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם, מתי עושים ומה הסיכונים? - תגובה
ד''ר דוד ישי05/01/2011צילום רחם עושים כאשר יש חשד שמדובר בבעיה מכאנית או כשנשללו הסברים אחרים לאי פוריות. לא תפקידך לבקש את הבדיקה אלא הרופא בהתאם לנתונים. את יכולה לשאול אותו מה דעתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריוןשרה05/01/2011
שלום,
אוביטרל ביום שבת לפני 12 ימים
יום א + ב הזרעות
אין כאבי או סימני מחזור בשלב זה
היום בדיקת דם:
E2 595
Prog 50.6
בטא שלילית קטנה מ 25
האם הבדיקה התבצעה מוקדם מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שלילי מובהק
איה05/01/2011אני לא רופאה, אבל ממתי בטא קטנה מ 25 היא בטא שלילית?
כדאי שתבררי מה הערך המדוייק של הבטא
מעל 10 היא בטא חיובית.
נכון שעדיף שהבטא תהיה בסביבות 40-50, אבל אני מכירה ילד שהתחיל מבטא 12!!
ממליצה לך לחזור על בדיקת הדם יומיים לאחר הבדיקה הראשונה לוודא הכפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורפת התוצאה
שרה05/01/2011כך נראית התוצאה,
אין ערכים של BETA
בשלב הזה בחודש שעבר הייתי כבר עם כתמים חומים והפעם ב"ה עדיין נקיה
הלוואי שאני בהריון
ESTRADIOL(E2) 595.00 PMOL/L
(FOLICULAR PHASE : 150 - 900 PMOL/L)
(MID-CYCLE : 150 - 1900 PMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 150 - 1000 PMOL/L)
(POST MENOPAUSAL < 150 PMOL/L )
HCG QUANT.(S) NEGATIVE
(BETA HCG < 5 IU = NEGATIVE)
(BETA HCG > 25IU = POSITIVE)
PROGESTERONE 50.60 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 16.0-60.0 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
איה05/01/2011שוב, אני לא רופאה, אבל לצערי בעלת נסיון...
התשובה שלילית.
רשום שמתחת ל 5 - שלילי, ובשורת התוצאה רשום שלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שרה05/01/2011אז מעניין מה עם התוצאות שבטווח בין 5 ל 25?
למה אין ערך כמותי אלא איכותי בלבד?
האם הרופאים יכולים להתייחס לשאלה?
מדוע התוצאה נרשמת כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתוב לך תוצאה NEGETIV
מודאגת05/01/2011ומתחת זה הסבר לכמה זה שלילי
וכמה זה חיובי
אולי בדקת מוקדם מידי
חכי לאיחור זה לא אבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם להריון - תגובה
פרופ' שחר קול05/01/2011בדיקת הריון - שבועיים לאחר ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם להריון - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011בדיקה עליה להיעשות רק שבועיים מההזרקה של זרע. קודם לכן אין על מה לדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לרופאים, לרונה ול-אני.
שרה05/01/2011אעשה בדיקה גם יום ראשון
הלחץ הזה הוא רק גורם מפריע....
אך הרצון הוא חזק ממני
בהצלחה לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חירוץאיה05/01/2011
שלום,
מה ההבדל בין חירוץ לפיפל לערוגות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נועה05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2011פיפל זה קטטר שמכניסים לרם ועושים בעזרתו וקום ,כלומר כמו שאיבהואילו חרור או ערוגות זוהי פעולה בהיסטרוסקופיה ועושים פעולה כאילו ערוגות ברירית הרחם על ידי מכשיר ולמעשה פוצעים את הרחם כמו ערוגה באדמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה טוב ונורמלי בבקשהליאת05/01/2011
שלום אני 19 יום לאחר ההחזרה בטא ראשונה 248 לאחר 4 ימים בטא 1687
אמרו לי להפסיק עם הבטא ולבוא לבדיקת אולטרסאונד בעוד שבועים
אני לא מרגישה הרבה תופעות של ההריון רק בחילות מדי פעם בבוקר וגם חוסר תאבון סהכ
מרגישה טוב ברוך השם ללא דימומים והפרשות.
רציתי לדעת אם אני מרגישה ככה בשלב הזה זה טוב ולא חייב להיות כול הזמן תופעות והקאות?
האם הסיכוי טוב להריון תקין ולדופק לפי הסימנים ואין ממה לחשוש לפי הבטא זה מעיד לטובה שאין דימומים בשלב הזה אני קצת מודאגת ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה טוב ונורמלי בבקשה - תגובה
כל התופעות האלה אינן ספציפיות ומשתנות , לפעמים בצורה קיצונית , בין אישה לאישה. רק האולטרסאונד יקבע האם ההריון מתפתח בצורה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות - התלבטות על מה...לימור05/01/2011
שלום רב,
אני בת 42.7, אחרי שני טיפולי זריקות הורמונים (גונאל F) והזרעה שנכשלו.
התחלתי טיפול בתל השומר ומבחינת הרופאים שם נאמר לי כבר מתחילת הטיפולים שהמטרה מבחינתם זה להגיע כמה שיותר מהר לIVF. כלומר אם שתי הזרעות לא מצליחות השלב הבא זה IVF.
רופא פרטי שהייתי אצלו צידד בדעה הזו שהשלב הבא עבורי צריך להיות IVF.
רופא פרטי נוסף שהייתי אצלו לאחרונה אמר דבר חדש שהאחרים לא אמרו: שבשתי ההזרעות השלב בין ההזרעה לווסת היה אצלי קצר מידי 8-10 ימים. ושיש אפשרות לעשות הזרעה נוספת, הפעם עם טיפול תרופתי שיגרום לשלב הזה להיות ארוך יותר וכך לתמוך בשלב של קליטת ההריון. (השרשה?).
שלב זה לדבריו אמור להיות מינימום 12 יום.
יש לציין שכבר הרבה שנים המחזור שלי הוא מחזור קצר. בזמן הטיפולים הוא התקצר במיוחד (21,23 יום).
הקופת חולים אישרה לי IVF. ועכשיו אני מוצאת את עצמי בהתלבטות - האם ללכת על IVF או אכן לעשות טיפול הזרעה נוסף כמו שהוא מציע. שזה לדבריו - משהו שעוד לא ניסיתי ואולי כדאי לנסות לפני שעוברים ל"תותחים הכבדים" - ל IVF.
הזרע של בעלי תקין. וכן לדברי כל הרופאים הגוף שלי הגיב טוב לטיפולים הקודמים מבחינת ייצור זקיקים.
אשמח לקבלת תשובה מהירה, היות שאני בשלב שצריכה להתחיל טיפול כבר היום או מחר. (מחכה לתוצאות בדיקת דם)
אשמח אם תוכלו לעזור לי בסוגיה זו. תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - התלבטות על מה... - תגובה
לאור גילך אני ממליץ שתעברי ל IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי טוב
לימור06/01/2011רמת ה-FSH שלי היא 6.7.
האם גם במקרה כזה אתה חושב שלא כדאי לנסות עוד הזרעה - עם תמיכה של פרוגסטרון כדי להאריך את השלב הלוטאלי אצלי??
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)