מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVFיעל05/01/2011
שלום,
באיזה שלב של הזקיקים מקובל לבצע שאיבה?
עשיתי היום US : בשחלה ימין יש זקיקים בגודל 23,20,18,16,14,13,11. בשחלה שמאל: 14,14,12,11. הטכנאית אמרה שקרוב לוודאי שיגידו לי שהשאיבה עוד יומיים, אך אמרו לי לקחת עוד יומיים מיונגון וסטרוטייד ולחזור על הבדיקות עוד יומיים.
אני קצת בלחץ , זה לא יהיה מאוחר מדיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF - תגובה
ד''ר דוד ישי05/01/2011שלום
צריך שיהיו כמה שיותר זקיקים של 17 מ"מ ומעלה.
מעניין שאת נוטה לקבל את מה שאמרה הטכנאית ולא את מה שקבע הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה 1מילי05/01/2011
עברנו הפרית מבחנת ראשונה, לאחר 2 הריונות כימיים, הפסקת הריון אחת בגלל כרומוזמים, ובעיית זרע. יצאו 14 ביציות מתוכן 7 ניסו להפרות באיקסי ו7 בהפריה רגילה.יצאו רק 4 עוברים מכל ההפריות מתוכם אחד מהאיקסי בלבד.
הרופא אמר שמפעם אחת לא ניתן להסיק אבל כנראה משהו בביצית שלא נותן לה להיות מופרית כי באיקסי בדכ היא מופרית.
הוחדרו 2 עוברים.
מה יכול להיות לא טוב בביצית?"הם זה קשור לפגם גנטי שהוא זה שהביא להריונות הכימיים ולהפסקת ההריון?(קריוטיפ הורים תקין).
בבקשה תענו לי מניסיונכם.\
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה 1 - תגובה
אני הייתי מסיק דווקא שלאיקסי אין יתרון ואין טעם לעשות אותו בפעמים הבאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין מחזור בין גלולותא05/01/2011
שלום,
אני בת שלושים, לוקחת גלולות יותר מעשר שנים עם הפסקה קצרה לפני כשנתיים. בחודש האחרון לקחתי גלולות כרגיל, אך עדיין לא קיבלתי מחזור בין החבילות (באיחור של 4 ימים) . כשהתחלתי את החבילה השניה עשיתי טעות והתחלתי אותה יום מאוחר יותר ואז יום אחרי זה שכחתי לקחת גלולה. עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית.
האם יש סיבה לדאגה, בנוגע להריון ובנוגע לכך שלא הופיע מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מחזור בין גלולות - תגובה
הסיכוי קטן ביותר אבל לא בלתי אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכהעינת05/01/2011
12היום, יום אחרי החזרה (של עוברים בני 3 ימים) - בטא 22.
מה הסיכויים להריון תקין במקרה הזה?
בשלושה - ארבעה ימים האחרונים אני מרגישה התכווצויות חזקות בבטן, בשעות הערב המאוחרות. האם ההתכווצויות בצירוף הבטא מעלות את הסיכוי לחוץ רחמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011הרמה מחייבת מעקב. בהחלט יתכן הריון תקין, אולם כפי שציינת רמה נמוכה יכולה גם להעיד על הריון שאינו תקין. אין דרך אחרת אלא להמתין ולראות להיכן זה מתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ואנטיביוטיקהמיקי05/01/2011
שלום רב,
התחלתי אתמול טיפול באיקקלומין - מחזור 2 - 2 כדורים ביום.
היום קיבלתי אנטיביוטיקה מקרודנטין לשבוע בגלל דלקת ברכי השתן.
האם ניתן להמשיך את 2 הטיפולים במקביל?
האם משפיעים האחד על השני?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין ואנטיביוטיקה - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011ניתן להמשיך בטיפול ללא בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי חזקים באגןשני05/01/2011
10 ימים אחרי החזרה יש לי כאבים חזקים באזור בטן תחתונה ואגן זה לא דומה לכאבי מחזור מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
שני05/01/2011נוספו עכשיו הפרשות ורודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי חזקים באגן - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011אלו כאבים היכולים לנבוע מהגדלה של השחלות. ניתן לקחת אקמול ולבצע בדיקה להריון עוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאיסמין05/01/2011
שלום לכולם ,
היום זה יומיים איחור במחזור ,
עשיתי בדיקת דם ויצא לי בטא 2160 ,
האם יש סיכוי לתאומים ? היריון טבעי לחלוטין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011רמה גבוה אומנם לאיחור של יומיים. בדיקת על קול תפתור לך את התעלומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים לאחר שאיבה ולפני החזרהאאא05/01/2011
אתמול יום ג ביצעתי שאיבה וביום שישי בעזרת ה'
תתבצע ההחזרה . האם יש מניעה לקיים יחסים עד ההחזרה?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים לאחר שאיבה ולפני החזרה - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011אין בעיה אם מבחינה פיזית- כאבי בטן את יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פיספסתי את הביוץ לפני ההזרעה?מנסה להרות05/01/2011
שלום,
היום בבדיקת דם פרוגסטרון =8 אסטדריול 3079 . זקיקים 20, 16, 14,12 רירית 9 התבקשתי להזריק חצי מנת אוביטרל. מחר ההזרעה. האם ייתכן שהביוץ התפספס כאן?זה לא מאוחר לעשות הזרעה מחר?
תודה מראש.
המודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם פיספסתי את הביוץ לפני ההזרעה? - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011הזקיק המוביל גדול וניראה שלא החמצת את הביות. גם אם יתרחש היום-יום ד' הזרקה מחר היא ממש במקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי שאיבה ראשונהאפרת05/01/2011
לאחר הפרייה ראשונה שנכשלה קיבלתי מחזור.
אך מחזור שונה מכל מחזורים שהיו לי.
יש מעט דימום...
תמיד יש לי דימום שופע..
מדוע?מחזור הזה דימום מועט?
האם השאיבה גרמה לכך?
האם יכשיל אותי בשאיבה הבאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי שאיבה ראשונה - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011מה זה דימום מועט? יתכן על רקע טיפול בפרוגסטרון.
אם הוא מועט באפן ממש חריג, כדאי לחזור על בדיקת ביטא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ורד05/01/2011האם תמיכת פרוגסטרון שהייתה במשך
שבועיים,היא שגרמה למחזור להיות עם דימום מועט?(מועט אבל לא חריג מאוד)
יחסית לשאר מחזורים שהיו לי כל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה..FF05/01/2011
היי אתמול עשיתי החזרה של שתי עוברים מקופאים רציתי לדעת כמה סיכויים יש להצלחה שזה מוקפאים?
אשמח עם תענו לי על השאלה,
תודה והמשך יום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה.. הוספתי פרטים לשאלה שלי...
FF05/01/2011היי אתמול עשיתי החזרה של שתי עוברים מקופאים רציתי לדעת כמה סיכויים יש להצלחה שזה מוקפאים?
העוברים אחד 6 תאים
והעובר השני 8 תאים.
יש סיכוי טוב להריון?
אשמח עם תענו לי על השאלה,
תודה והמשך יום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה.. - תגובה
פרופ' אלכס סימון05/01/2011בממוצע ההצלחה בהחזרת עוברים מוקפאים היא 25-30%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה....
FF05/01/2011תודה רבה על תשובתך המהירה
אבל לא הבנתי עוד דבר מה זה אומר העובר אחד 6 תאים
והעובר השני 8 תאים.
זה אומר שיש סכוי טוב להריון?
וה20%-30% זה סיכוי לעובר אחד או שתיים? אני החזרתי שתי עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה או הפרייהסנופקין105/01/2011
עברתי ב- 23/12 כריתת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי פרוץ (אחרי שתי זריקות מטטורקסט). (מדובר בהריון לאחר הזרעה)
יש לי שתי שאלות:
1. כמה זמו אחרי ניתן לקיים יחסים?
2. האם כדאי לעבור להפריב חוץ גופית על מנת להעלות את הסיכויים לאור העובדה כי יש כעת רק חצוצרה אחת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה או הפרייה - תגובה
בחודש הבא אפשר לנסות שוב. אם החצוצרה השניה תקינה אין טעם לעבור בשלב הזה לIVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זרעשלום05/01/2011
שלום בן30 עשיתי בדיקת זרע הרופא אמר שכל התואות בסדר חוץ מnormal forms1<14% אז אני מבין שמבי לא טוב??
concentration22
percent of motlie sperm 45
normal forms 1<14%
מה עלי לעשות השבחות או ivfמה הסיכוייים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית זרע - תגובה
זה זרע תקין. אחוז התאים התקינים ממש על הגבול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא מתאפסתיעל05/01/2011
אחרי טיפול IVF.
שבוע 6.3 הופסקה תמיכה עקב הריון לא תקין. נצפה שק הריון אך לא בוודאות (לא נשלל לחלוטין הריון מחוץ לרחם).
בטא ביום הפסקת התמיכה - 2560
6 ימים אחרי הפסקת תמיכה - נמדדה בטא 3159. התחיל דימום.
10 ימים אחרי הפסקת תמיכה - בטא 2026 .
13 ימים אחרי הפסקת תמיכה - בטא 364 .
20 יום אחרי הפסקת תמיכה - בטא 50.
מיום 6 ועד 14 אחרי הפסקת תמיכה דימום כבד מאוד. בהמשך דימום נחלש ופסק אתמול.
(כשבועיים לאחר שהחל).
האם יש סיכוי שהבטא תתאפס ?
כמה זמן התהליך צריך לקחת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לא מתאפסת - תגובה
תמשיכי לעקוב. יש סיכוי מצויין שבסופו של דבר הבטא תתאפס. לא יודע להגיד תוך כמה זמן. אם הירידה תעצר ובודאי אם תתחיל עליה , את חייבת להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהמירב05/01/2011
שלום,
אני בת 33. לאחר 2 לידות (הריון ספונטני אחד ואחד עם הזרעות).
אני מטופלת בגונל F 75 + אוביטרל.
בוצעה הזרעה ב 26.12.
בדיוק שבוע לאחר מכן, כאבי מחזור שבאים והולכים אך לא נעלמים.
היום, יום 11 מההזרעה, עדיין כאבים ובנוסף כאב גב תחתון קל ביותר.
שאלותיי:
1. האם מחזור? אם כן, האם כאבי מחזור מתחילים שבוע לאחר ההזרעה, זה לא מוקדם מידי?
2. האם יכול להיות שאלו כאבים הקשורים להריון? אם כן, האם כבר בשבוע 3 חשים שינויים?
3. עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית, לאחר מכן הזרעה זו שאני מדברת עליה.
האם ביצוע ההיסטרוקופיה יכולה לסייע/לתרום לאחוזי ההצלחה של הטיפול?
4.האם ניתן לבצע בדיקת הריון ביתית ביום ה 13?
סליחה על אורך ההודעה.
בהצלחה לכולן!
תודה,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
אין דימום ולכן לא ניתן לדבר על וסת
אין כאבים אופיניים להריון
תלוי מה היתה הסיבה להסטרוסקופיה ומה נעשה בה
לא. רק ביום ה 14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)