מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דקפיפיטלורד02/01/2011
מה ההבדל בין צטוטראייד לבין דקפפיטל?
אני מבייצת עצמונית.
את צטוטראייד בטיפול קודם נתנו לי כשהזקיק כבר היה 12 מ"מ
ואילו את דקפיפיטל אמרו לי לקחת מיום ראשון למחזור.
האם דקפיפיטל לא מוקדם מדי מיום ראשון למחזור?הרי עדיין אין זקיקים ובטח לא ביוץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפיפיטל - תגובה
ד''ר דוד ישי02/01/2011שלום
שניהם מונעים ביוץ אבל המנגנון של מניעת הביוץ שונה ומהשוני הזה נוצר ההבדל בצורת הלקיחה. את הצטרוטייד לוקחים לאחר שהתחילו הזקיקים להתפתח ולפני שהגיעו לגודל של 14 מ"מ . את הדקפפטיל לוקחים בד"כ משבוע לפני הוסת . לפעמים מתחילים אותו , כמו במקרה שלך עם התחלת הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למידע נוסף
ורד02/01/20111 מדוע צריך למנוע ביוץ מהיום ראשון של מחזור?
זה לא מוקדם מדי?
2 האם דקפיפיטל מונע ביוץ רק ל24 שעות כמו הצטוטראייד?
3 האם דקפיפיטל חזק יותר מצטוטראייד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון -תופעת לואי?ורד02/01/2011
לאחר החזרת עובר
,השתמשתי בקרינון על בסיס יומיומי.
כעת תשובה יצאה שלילית ולכן הפסקתי את קרינון.
לאחר כמה ימים של שימוש בקרינון חשתי צריבה בשעת ניגוב בלבד.(לא במהלך מתן השתן)
לכן ביצעתי תרבית שתן שיצאה "פלורה מעורבת"
1 מה פשר המונח "פלורה מעורבת"?
2 היש קשר לקרינון?לשאיבה?להחזרה?ייתכן שאחד דברים לא היה סטרילי?
מעולם לא היו לי בעיות או דלקות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון -תופעת לואי? - תגובה
לפי התלונות שלך נראה לי שאין לך זיהום בשתן . אולי שיש לך זיהום בנרתיק.
בכל מקרה , פלורה מעורבת מעידה על כך שהתרבית לא נלקחה כמו שצריך ובשתן התערבבה הפרשה נרתיקית. אני מציע שתחזרי על התרבית , הפעם עם הקפדה יותר על ניקוי פתח השופכה לפני נטילת הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ורד02/01/2011ייתכן שבשתן התערבבו שאריות הקרינון?
כי לפעמים מרגישה שיוצאות שאריות של קרינון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לאחר גרידארוני02/01/2011
שלום,
עברתי גרידא ( דופק שנעלם) ב-16.12.
12 יום לאחר הגרידא בטא 64
היום 18 יום לאחר גרידא בטא 11.
האם זה תקין?
מתי אמור להיות ביוץ? לפני שבוע בדיקת ביוץ הראתה תוצאה חיובית (חשבתי שבגלל הבטא) היום, 18 יום לאחר גרידא, שוב בדיקת ביוץ חיובית. האם זה עדין בעקבות ההריון הקודם או שבאמת יש ביוץ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ לאחר גרידא - תגובה
בד"כ מופיע הוסת כ 5 שבועות לאחר הגרידה. חשוב מאד לודא שהבטא התאפס. אם הוא לא , צריך לברר למה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליאני02/01/2011
שלום רופאים יקרים,
הווסת שלי מאוד קצר 3 ימים.
ביום הראשון הכתמות אבל אדום דם טרי
יום שני "זרם" חזק (סליחה על התיאורים)
היום שהלישי שוב הכתמות וסוף הוסת
יום הרביעי בעיקרון נקיה.
אני מבייצת מאוד מוקדם סביב היום 8
ביום מחזור 5 כבר במעקב זקיקים יש לי זקיק בגול 19 מ"מ
מאחר וחדש קודם היה לי FHS גבוה (22)
אני חוזרת שוב על הפרופיל.
לאור סדר המחזור שלי איזה יום הכי מומלץ לי לעשות?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/2011לשם מה לחזור על הפרופיל?
לא ברור.
אם לצורך קביעת הרזרבה השחלתית - עדיף AMH.
אם הבדיקה הקודמת הייתה במקביל לאסטרדיול נמוך, הרי FSH=22 משקף רזרבה שחלתית נמוכה.
אם בכל זאת רוצים פרופיל נוסף - עדיף יום 2 למחזור.
חייבים לבדוק FSH וגם E2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי בפעם הקודמת לא נמדד E2
אני02/01/2011ומקריאה שלי כאן נאמר לי שפעם אחת לא מספיקה לקבוע
חד משמעית שיש לי רזרבה שחלתית נמוכה.
מה זאת הבדיקה שאמרת?
לא נתנו לי לעשות אותה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAMH נקרא גם DHEA-S?
אני02/01/2011כי זה גם הוסיפו לי הפעם לפרופיל.
זה לא היה פעם קודמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הבדיקה הקודמת היתה במקביל
אנונימית02/01/2011לאסטרדיול גבוה?
(אני שואלת בגלל דמיון מסוים למקרה שלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקה גנטית אחת בלבד מספיקה?שיר02/01/2011
לרופאים שלום רב,
אני לקראת ivf ראשון, ורוצה להגיע מוכנה עם כל המסמכים לפתיחת תיק על מנת שלא יהיו עיכובים מיותרים.
לפני כ- שנתיים וחצי כשרק התחלנו לנסות להיכנס להיריון, ביצעתי בדיקה גנטית של איקס שביר.
האם די בבדיקה זו לצורך הליך של הפריה ? או שמא עלינו לבצע בדיקות נוספות ?
בעלי לא ביצע אף בדיק רק אני.
תודה רבה לכם.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בדיקה גנטית אחת בלבד מספיקה? - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/2011בדיקות גנטיות אינן תנאי לטיפול IVF, אך מקובל לעשותן ע"י זוגות המתכננים הריון (בלי קשר לטיפול פריון).
לרוב, סוג הבדיקות נקבע לפי המוצא.
המוצא נקבע לפי מקום הלידה של הסבים והסבתות.
מציע לשקול יעוץ גנטי מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בטא טובה בבקשהליאת02/01/2011
אני 17 יום לאחר ההחזרה של 3 עובריים טריים. בטא ביום רביעי 248 בטא יום שישי לא נעשתה היום בטא 1687
האם תוצאה טובה ובטא תקינה?
האם יכול להיות תאומים?
האם ההריון בתוך הרחם(הריון קודם מחוץ לרחם) האם הסכוי להריון תקין טובים
ברוך השם ללא דימומים והפרשות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בטא טובה בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/20111. כן
2. יכול
3. סיכוי טוב להריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונדעינב02/01/2011
לפרופסור בידר שלום,
אני נמצאת בשבוע 5 +( 5ימים) הלחץ עד אולטראסאונד לא מרפה ממני, מודעת
לעובדה שנדרשת סבלנות, אך אני במתח, מקריאהבפורום מסתבר שבטאות חיוביות
הן רק התחלה,ולא ערובה לשום דבר,מתי הכי מוקדם אוכל לבצע בדיקת דופק.
ההחזרה בוצעה ב- 7.12 . ועד כמה אני יכולה להירגע בשלב?
לתשובתך אודה,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2011את יכולה להירגע וכבר את יכולה לעשות אולטרה סאונד ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה איש יקר
עינב03/01/2011פרופסור בידר תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hcg 10מור02/01/2011
שלום! אני לאחר איקאקלומין (2*5), בייצתי בשבת לפני שמונה ימים, ביום א' קיבלתי אוביטרל ומיום ד' אני עם אוטרוגסטן. עשיתי היום בדיקות ובטעות נערכה גם בדיקת בטא. התוצאות אסטרדיול 1156, פרוגסטרון 92.3 והבטא 10. מה המשמעות של ערכי הבטא (אם בכלל יש לזה משמעות??).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hcg 10 - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/2011שאריות של אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה אומר שאין הריון?
מור03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 41 מתכננת להיכנס להריון שנילירן02/01/2011
שלום
אני בת 41 ומעוניינת להיכנס להריון שני. הריון ראשון היה בגיל 36. ילדתי בשבוע 36 עקב מיעוט מיי שפיר. מהלך כל ההריון היה תקין וזכור לי שנאמר לי ע"י הרופא שיש לי פרופיל הורמונאלי צעיר נכון ללפני 6 שנים. לא לקחתי גלולות מאז ההריון האחרון.
המחזור שלי תמיד ועודנו סדיר ומדוייק בן 28 ימים. ביוץ ביום ה-14(מרגישה אותו לרוב). בהריון הראשון נכנסתי להריון מייד בניסיון הראשון כשתכננתי לפי יום הביוץ.
מה הסיכוי שלי היום, אחרי 6 שנים, להיכנס להריון באופן טבעי? במידה והסיכוי נמוך, מה עלי לעשות כדי להגדיל את סיכויי?
בתודה מראש,
ליבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 41 מתכננת להיכנס להריון שני - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011בגיל זה הסיכויים יותר נמוכים אך זה משהוא שהוא סטטיסטי ויכול להיות שאצלך ספציפית הסיכויים גבוהים יותר, ותמיד הם טובים אצל מי שילדה בעבר כך שסך הכל יש סיכוי וכדאי למהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עוברגלי02/01/2011
ב- 1.12 שאיבה
ב- 4.12 החזרה של עובר אחד
בטאות תקינות
ב- 31.12 אולטרסאונד - נצפה שק הריון +שק חלמון - עדיין לא דופק.
האם יש סיבה לדאגה או שזה סביר שלא יהיה עדיין דופק?
תודה וערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עובר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011כן הדופק יופיע בעוד מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור? הריון?עדי02/01/2011
שלום רב
קיבלתי "מחזור" באיחור של יומיים ה"מחזור" נמשך יום וחצי בדימום יחסית חלש האם יש סיכוי להריון או אין טעם לערוך בדיקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור? הריון?
עדי02/01/2011רק רציתי לציין במחזור כבר אין אבל כאבי בטן כמו במחזור עדיין יש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור? הריון? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011יש לעשות בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הזרעהאורלי02/01/2011
שלום,
אני פוליצסטית. טופלתי בפיוריגון שהביא לזקיק מוביל, נטלתי אוביטרל ולאחר מכן בוצעה הזרעה.
1. האם מתן אוביטרל מחייב שיתקיים ביוץ בכל מקרה?
לצערי קיבלתי ווסת לאחר 10-11 יום מהאוביטרל.
2. מה המשמעות של ווסת מוקדמת כ"כ ביחס לביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011אוביטרל תמיד יגרום לביוץ.אם לא נקלט הריון בין 11 ל15 יום יגיע וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום החמישי של המחזור-שאלה לרופאיםלקראת הזרעה 302/01/2011
שלום,
אני אמורה להתחיל עוד סבב של הזרעה החודש.
קבלתי מחזור ביום חמישי 30.12.2010. חמישי ושבת לא היו דימומים חזקים, אלא יותר הפרשות דמיות.
הדימום המאסיבי התחיל ביום שבת.
בעקרון היום עדיין יש לי דימום שנחלש.
יש לי תור אצל הרופא המטפל רק ביום רביעי. שככל הניראה הוא שוב ייתן לי מרשם לאיקאקלומין. שאותו לוקחים מיום החמישי של המחזור.
השאלה שלי היא, האם אני צריכה לספור את ימי המחזור מהדימום החזק, דהיינו יום שבת? ואז אכן יום רביעי הוא היום החמישי של המחזור?
או שיש לספור ימי מחזור מתחילת הדימום החלש יותר?
אני פוחדת שמה אתחיל לקבל את הכדורים מאוחר מידיי.
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לקבלת תשובה. תודה
לקראת הזרעה 302/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום החמישי של המחזור-שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011כן. יום שבת הוא היום הראשון אלא שאיקאכלומיןלא לוקחים חודש אחרי חודש אלא יש לבצע אולטרה-סאונד לראות שאין ציסטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריוןיסמין02/01/2011
האם זה הכרחי לעשות בדיקת היריון בשתן הראשון של הבוקר???
אם אני יעשה בערב זו לא אותה תוצאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצההה!!!!
יסמין02/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011אותה התוצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה ?
יסמין02/01/2011אז למה תמיד אומרים לבדוק עם השתן הראשון של הבוקר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה ? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2011זה לא למטרה של בדיקת ההריון אלא לבדיקות אחרות הקשורות לבדיקות השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרופיל הורמונלידנה02/01/2011
שלום רב,
בת 28 מנסה במשך שנה להיכנס להריון. בעלת שחלות פוליציסטיות. הרופא הפנה אותי לבצע בדיקת פרופיל הורמונלי. העניין הוא שהמחזור שלי מגיע פעם במספר חודשים אפילו חצי שנה. קיבלתי פרוברה לשם קבלת מחזור. אני מבצעת את הבדיקה מחר בבוקר (היום הרביעי של המחזור) ויש לי מס' שאלות בבקשה:
1. האם לקיחת פרוברה לשם קבלת מחזור יכול להשפיע על התוצאות?
2.המחזור שלי ממש קצר, היום זה היום השלישי של המחזור וכבר אין דם. האם זה ישפיע על הבדיקה מחר ?
3. האם צריך להיות ערים לפני הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/20111. כן, אך באופן שולי. עקרונית, אין צורך בקבלת מחזור כדי לבדוק פרופיל אצלך.
2. לא
3. אם הבדיקה כוללת פרולקטין - מומלץ 3 שעות ערות לפני הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)