מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרהשחר29/12/2010
אני כבר שבוע אחרי החזרה, וסובלת מכאבי בטן. רציתי לדעת האם זה נורמאלי להרגיש כאבים בכל הבטן עד לחזה. ונפיחות ממש גדולה בבטן כמו חודש רביעי (הלוואי). לציין כי שאבו לי 11 ביציות והחזירו לי 2 בגדילה של 7,8 אני לוקחת אנדומטרין פעמיים ביום. וקרטיה פעם ביום.צריכה לעשות בדיקת הריון רק ביום שני 3/10. וממש לא נעים לי בבטן...... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2010יש לך גירוי יתר שחלתי. אם כאבים יתגברו או יופיעו סימנים אחרים נוספים כמו שלשולים ובחילות יש לפנות למיון לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט
שחר11/01/2011הכן- גירוי יתר שחלתי רק עכשיו אני קוראת את התשובה.. אחרי 12 יום אשפוז בבית חולים! סיון אבל לפחות בטא חיובי!!!! בהצלחה ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2011בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהמוריה29/12/2010
בתאריך 19/11 וסת אחרונה
ב 8/12 החזרת מוקפא אחד ששאבו בתחילת חודש 11 בתאריך 20/12 בטא 169 בתאריך 22/12 בטא 601 קראתי בשאלות הנפוצות וסליחה על הבורות אבל אני עדיין לא יודעת איזה שבוע אני על מנת לקבוע אולטרסנד בבקשה עזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2010בבדיקת הבטא הראשונה את 4 שבועות הריון ויש לקבוע אולטרה-סאונד ראשון שבועיים לאחר הבדיקה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ בידר-אשמח לשמוע תגובתך...ורד29/12/2010
4/12 יום ראשון למחזור.
מחזורים סדירים כל 28 יום.ביוץ סדיר.
15/12 ב 2:30 לפנות בוקר של יום 16/12 לקחתי אוביטרל
17/12 שאיבת ביצית
19/12 החזרת עובר.
לוקחת כל יום קרינון אחד.
האם אפשרי לעשות מחר 30/12 בדיקת הריון בייתית או שמא מוקדם מדיי
לא ברור לי איך סופרים ?כוללים את יום ההחזרה או לא?
האם 30/12 ייחשב מוקדם מדיי?
או שסביר כבר לבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבל שאלת כבר ופרופ' סימון ענה לך!!
נירית29/12/2010שאלת את השאלה מוקדם יותר ובשעה 18:30 פרופסור סימון השיב לך. למה לשאול שוב? אם את לא סומכת על תשובתו של הפרופסור, אז זו כבר בעיה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת נירית-למה התוקפנות הזו????
ורד29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני תוקפנית. לא יאה שאינך סומכת
נירית30/12/2010על תשובתו של פרופסור סימון שטרח להשיב לך. ושואלת שוב בשם אחר. במקום להטריח את הרופאים שמשיבים בזמנם הפנוי, בשאלות שכבר ניתנה עליהן תשובה, ראוי היה או לפנות לשאלות נפוצות (במידה ותשובתו עדיין לא סיפקה אותך..), או לקנות ערכה ביתית ולנסות לבדוק (מקווה מאוד שהתשובה עבורך תהיה חיובית..מכל הלב).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת נירית הנכבדה
אפרת30/12/2010במקום לקשקש ולהכנס לעניינים שלא שייכים לך
תתחילי להתעסק בבעיות שלך!!!!
לא את הכתובת שתעני לי...
שיהיה לך כל טוב!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-אשמח לשמוע תגובתך... - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2010אנחנו בדרך כלל אומרים 12 יום וסופרים את היום הראשון כיום שהוא למחרת ההחזרה.
בכל אופן אם תעשי ב 30 גם צריך להיות תשובה וגם תדעי אם הרית או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים ה יקרים או למי שמבינה.מתלבטת29/12/2010
התחלת טיפול יום 9 למחזור + 1 דקא E-2 2139 PMOL/L
PROGESTRON 4.2 NMOL/L
אמורה להתחיל עוד יומיים 0.5 דקא ו7 מנופור
מה דעתכם האם תקין?????? לא גבוהההההההההה!!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים ה יקרים או למי שמבינה. - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2010מה עם הזקיקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר שלום.
מתלבטת30/12/2010האמת שהרופא לא אמר לי לעשות בדיקות דם וUS היום (יום 9 לטיפול)
רק ביום ה11 ז"א עוד יומיים.
עשיתי את הבדיקה על דעת עצמי .
אבל אני מבינה ממך שהערכים תקינים???
תודה רבה לךץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים ה יקרים או למי שמבינה. - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2010בדיקת ה E2 לא גבוהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אחרי אוביטרלרוני29/12/2010
לפני 9 ימים הייתה החזרה של ארבעה עוברים מדהימים
לפני 8 ימים קיבלתי זריקה אחת של אוביטרל לתמיכה
עשיתי היום בדיקה ביתית ויצא פס חלשלוש ביותר, האם זה מהאוביטרל או שכבר אפשר לראות משהו במידה ויש הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה אחרי אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2010זה לא מהאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל הבוקר עשיתי שוב
רוני30/12/2010והפס השני יותר חלש עד כמעט בלתי נראה, אני במתח נוראי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום כבר אין פס שני
רוני31/12/2010ביום רביעי היה פס, בחמישי פס חלש יותר והיום- שישי נשאר פס אחד בודד ועצוב
אני אמורה לעשות בטא בראשון
התחושות של בגודש בחזה ובבטן תחתונה כמעט נעלמו
נראה לי שגם הפעם זה אבוד
אני לא מפסיקה לבכות, כמה אפשר לעבור את הכאב הזה?
במיוחד שהפעם היו לנו עוברים מעולים, וזו פעם ראשונה שזה קרה
מה עושים?
להמשיך??? אניחנוכבר 7 שנים בסיפור הזה ולא רואים את הסוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני29/12/2010
ערב טוב,
האם זה נכון שאסור לצבוע שיער לאחר החזרת עוברים???
מה זה יכול לעשות ?? איזה נזק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2010שום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני תרומת ביציתגלית29/12/2010
ערב טוב,
בבית החולים שבו אני לוקחת את תרומת הביצית נאמר לי שהחזרה של טריים תהיה רק בתאריך 23/1 מתעכב בגלל החגים.
היום קיבלתי את הווסת ואמורה להכין את הרחם/ רירית לפני החזרה
מתחילה את האסטרופן מחר , יש סיכוי רב שהביוץ יגיע עוד לפני ההחזרה, האם במצב כזה אקבל זריקות למנוע את הביוץ/ לעכב אותו?
1.אם כןאיזה זריקות מקבלים?
2. והאם זה תקין לעשות כך?
3. האם יכול "לשבש" את החזרת העוברים וקליטתם?
תודה, וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני תרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2010זה תקין רק שצריך לבצע בתאריך 20 לינואר בדיקת רירית ורמת פרוגסטרון ואם זה בסדר אז אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר המשך
גלית30/12/2010במידה ובתאריך 20/1 אעשה בדיקת דם והתוצאה תראה שהפורגסטרון גבוה , הייתכן שכבר היה ביוץ
האם לא רצוי לעשות בדיקת דם בעוד 10 ימים ולקבל זריקות מעכבי ביוץ?
כמו שציינתי בד"כ אני מבייצת 12 יום מהווסת.
לפי התאריכים ההחזרה תהיה בתאריך23/1
תודה, על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2010אין טיפול כזה. בדרך כלל הכדורים שאת לוקחת ,האסטרוגנים הם מעכבים בדרך כלל ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IVF שכשלנילי29/12/2010
היי,
רציתי לדעת מתי מגיע המחזור אחרי טיפול IVF שכשל?
היתי בפרוטוקול קצר ותמיכה של אנדומטרין.
בתא שלילית 11 יום אחרי ההחזרה.
כמו כן מתי ניתן להתחיל טיפול חדש (אין קפואים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול IVF שכשל - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/20101. בדרך כלל אם המחזור סדיר הוא יופיע חודש לאחר המחזור של הטיפול שניכשל
2. המחזור לאחר טיפול שניכשל מופיע מספר ימים לאחר הפסקת התמיכה
3. טיפול נוסף : אני מציע להמתין חודש אחד לפחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביח רבין אבחון טרום לידה של העובריםרותי29/12/2010
האם מישהו יודע אם בביח רבין במרכז עושים PGD אבחון טרום לידה של העוברים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביח רבין אבחון טרום לידה של העוברים - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010אני יודע כי בבית חולים הדסה עין כרם מבצעים למטופלי מכבי , מאוחדת ולאומית.
איני חושב שברבין מבצעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא מיום ראשוןהריון צעיר29/12/2010
בטא יום ראשון היה 45 יום שלישי 93.
1. חומצה פולית עד מתי להמשיך לקחת? אני לוקחת כבר תקופה ארוכה.
2. ביום שלישי אעשה בדיקת דם נוספת מה אמור להיות הבטא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא מיום ראשון - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010חומצה פולית כל הזמן, לפחות 3 חודשי הריון.
איני רוצה להתיימר לדעת מה הרמות. אוכל לאמר כי אם תגענה ל 1500 אזי ניתו לראות שקית הריון ברחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטאליאת29/12/2010
שלום עשיתי היום בדיקה דם להריון (יום 12 להחזרה) התוצאה 248
האם התוצאה מראה על הריון בתוך הרחם (בעבר היה הריון חוץ רחמי)
כרגע אני מרגישה טוב ללא כאבים או דימומים?
2.האם התוצאה בשלב הזה היא תוצאה טובה . והאם זה יכול להעיד על הריון מרובה עוברים? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010תוצאה טובה המעידה על הריון. אין יכולת בשלב זה לאמר היכן הוא. סטטיסטית, מרבית הסיכויים שהוא ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמלי29/12/2010
שלום אני בת 27 בריאה הכול תקין אצלי
אצל בעלי יש בעיית זרעע הזרע חלש מאוד
האם יש בעייה לקלט להריון ראשון ?
וכמה אחוזי הצלחה יש במקרה שהזרע חלש מאוד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
מלי29/12/2010והרופא אמר לי ששאבו לי 9 עוברים יפים
והרירית רחם שלי 9 מ"מ
מה סיכוי ההצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה20 אחוז לכל טיפול
רפי29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010תלוי מה הגדרת חלש. אם מתוכננים להפרית מבחנה הסיכוי להריון 40%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר גלולותיעל29/12/2010
שלום
לפני זמן מה נטלתי פרוגילוטון ואסטופרם וקיבלתי דימום 4 ימים לאחר נטילת הכדור האחרון.
כעת אני נוטלת גינרה. האם אפשר לשער לפי תגובתי הקודמת מתי יגיע הדימום?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדומה - 3-4 ימים בתום החפיסה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים והזרעה-המשך לשאלהאישה לחוצה29/12/2010
שלום ד"ר שחר
אני עברתי הזרעה ביום 13 למחזור אחרי הזרקת פיוריגון 100 למשך 6 ימים. ביום 9 אולטראסאונד :זקיקים 16 ו 14 ורירית רחם 5 מ"מ ופרוגסטרון 0.9.
במרפאה בה מטופלת בבילנסון אמרו שאין צורך בעוד בדיקות אולטראסאונד ושביום 11 אוביטריל ו 13 הזרעה.
אז מה הכוונה שלך בתשובה, האם הייתי אמורה לעבור עוד בדיקת מעקב זקיקים כדי לוודא שאכן מגיעים לגודל מתאים להזרעה?
האם נתונים אלה לא מספיק טובים להצלחת הריון או להשתרשות?
אני כן מתלבטת ולא יודעת האם אכן כל תוכניות ההזרעות שעברתי עד עכשיו (5 פעמים) התוכנית אכן מוצלחת....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה מופנית לכל הרופאים
אישה לחוצה29/12/2010בנוסף לשאלות הקודמות, מה עם רירית הרחם?האם יכול להיות ע"ס נתונים אלו שאצלי הזקיקים לא מתפתחים כמו שצריך?
אצל בעלי תקין ואצלי כל הבדיקות תקינות גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים והזרעה-המשך לשאלה - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010בעיני הגיוני מה שנאמר לך לבצע. אני מניח שהמשכת פיורגון גם ביום 9 וגם ביום 10. ניתן היה להניח כי הזקיקים ביום 11 יגיעו לגודל טוב והביוץ יתרחש ביום 13 לאחר האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים-אנא תגובתכם-תודהאפרת29/12/2010
4/12 יום ראשון למחזור.
מחזורים סדירים כל 28 יום.ביוץ סדיר.
15/12 ב 2:30 לפנות בוקר של יום 16/12 לקחתי אוביטרל
17/12 שאיבת ביצית
19/12 החזרת עובר.
לוקחת כל יום קרינון אחד.
האם אפשרי לעשות מחר 30/12 בדיקת הריון בייתית או שמא מוקדם מדיי
לא ברור לי איך סופרים ?כוללים את יום ההחזרה או לא?
האם 30/12 ייחשב מוקדם מדיי?
או שסביר כבר לבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים יקרים-אנא תגובתכם-תודה - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010לטעמי לא לפני 31/12 וגם אז רק בבדיקת דם ולא שתן
לא כוללים את יום ההחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)