מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא= 5 דחוףףףףףףףמלני29/12/2010
שלום
החזרה של עוברית אחת לאחר PGD בוצעה ב 17.12
היום 29.12 בטא =5
עד היום בכל 5 ההחזרות הקודמות שהיו לי הבטא הייתה קטנה מ2 היום פעם ראשונה שהיא 5
נאמר לי שאני צריכה להפסיק את התמיכה ,
הייתי בטוחה שאני בהריון כי היה לי גודש עצום וכאבים בחזה שלא היו כמותם באף החזרה
האם כדאי להמשיך את התמיכה עוד יום יומיים ולבדוק שוב או שכבר הרכבת נסעה?
תודה רבה
ויישר כח אתם מנהלים פורום מצויין שתומך בהמון בנות ברגעים שבשבילנו הם מאד קשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא= 5 דחוףףףףףףף - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010הבדיקה שלילית להריון. את יכולה לצערי להפסיק את התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא=5 דחוףףף המשך שאלה
מלני29/12/2010האם יש סיכון בכך שרק כדי להשקיט מצפוני אמשיך בתמיכה עוד יומיים שלושה ואעשה שוב בטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מלני01/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שנמשך יותר משבוענטלי29/12/2010
שלום רב,
קיבלתי מחזור ביום השביעי לאחר ההחזרה (שהייתה 3 שבועות אחרי שעברתי לפרסקופיה בגלל סיבוך שכלתי - טורג'ון).
אני כבר ביום ה 12 למחזור ועדיים לא ממש נקי.
נוסף לזה לפני 3 ימים עברתי בדיקת היסטרוסקופיה.
מה יכולה להיות הסיבה?
האם זה קשור לבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שנמשך יותר משבוע - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010הדימום בהחלט יכול לנבוע מהבדיקה.
אני מציע לבדוק על קול, אסטראדיול , פרוגסטרון וגם בדיקת הריון כדי לדעת היכן את מצויה בכל המצב אליו ניקלעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לד"ר
נטלי29/12/2010ראשית, מה זה על קול?
שנית, אני יודעת שאתם לא ממהרים להסיק מסקנות - בעיקר לא בלי להכיר את כל ההיסטוריה של המטופלת אבל הייתי רוצה להבין מדוע אתה חושב שאני צריכה את הבדיקות האלה?
מה לדעתך יכול להיות? (מבינה לגמרי שזו רק השערה ואני אפנה אותה לרופא שלי כדי לשמוע את דעתו (אני לא אגיד לו מאיפה זה בא לי..)
שוב תודה
והמשך ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.דניאלה29/12/2010
אני לפני החזרת עוברים מוקפאים,
לאחר 4 חודשים שהייתי בהפסקה מהטיפולים בשל בעיות ברירית הרחם,
עכשיו הכל תקין.
ע"פ אולטרסונד שבועיים לאחור היתה לי רירית תקינה של 7 מ"מ,ומכיין שאני פוליציסטית נצפו מספר זקיקים הגדול בנהם 9,מאז לא ביצעתי אולטרסאונד ונאמר לי לחכות לווסת,
במקביל נסיתי להכנס להריון עצמונית(היה לי בעבר הריון ספונטני שנגמר בהפלה עקב הפסקת דופק,אז כנראה שאני יכולה כן להכנס לבד)אין לי ביוץ סדיר עקב בעיות עם בפרוגסטרון.
מזה כשבוע כאבים בבטן התחתונה והפרשות שקופות(כאבים כמו בהריון שהופל)האם יכול להיות שזה הריון?(כרגע אני ביום 26 למחזור,אין לי מחזור סדיר)
בעברי הריון ולידה קיסרית מהפריה לפני שנתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה. - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010אולי את מרגישה ביוץ???? לכן עלקול ובדיקת דם הורמונאלית הכרחית לברר היכן את נמצאת כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי החזרה?ציפי29/12/2010
לום רב
אתמול התחלתי טיפול שלפני החזרת 2 מוקפאים בני 6 ימים (בלסטוציסטים סבירים ככה נאמר לי מהרופא)..טיפול התחיל ביום השני למחזור - כרגע עם 3 אסטרופם ביום..
אני חייבת לציין שזה הטיפול ה6 שלנו עם בעיית זרע.... הטיפול הקודם ניקלט אבל לא החזיק ונפל ממש בהתחלה עם בטא של 190..
3 שאלות:
1. מכיון שזאת הפעם הראשונה שמחזירים לי מוקפאים אני רוצה לדעת מתי צפוייה ההחזרה??
2. מה הסיכויים שלהם לשרוד בהפשרה שעתיים לפני ההחזרה?
3. בצילום רחם שעשיתי הכל היה בסדר גמור אך נמצא לי שרירן אחד קטן קטן למטה והרופא אמר שזה בכלל לא אמור להפריע.... האם זאת יכולה להיות בעיה בקליטה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי החזרה? - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/20101. מתי ההחזרה יקבע הרופא המטפל
2. סיכויי ההשרדות משתנה מיחידה ליחידה. 70% סיכוי נחשב לסביר
3. שרירן קטן אינו מפריע לקליטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ... בטאסיון29/12/2010
בתאריך 15.12 החזרת עוברים
27.12 בטא 126
29.12 בטא 338 פרוגסטרון 68 e2 825
קפץ יותר מ2 האם תקין? ועל מה זה יכול להעיד ?
האםם אני בשבוע 5?
תודה רבה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ... בטא - תגובה
פרופ' שחר קול29/12/2010תקין.
להמשך מעקב, וביצוע א.ס. עוד כשבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צפוייה החזרת המוקפאים?ציפי29/12/2010
שלום רב
אתמול התחלתי טיפול שלפני החזרת 2 מוקפאים בני 6 ימים (בלסטוציסטים סבירים ככה נאמר לי מהרופא)..טיפול התחיל ביום השני למחזור - כרגע עם 3 אסטרופם ביום..
אני חייבת לציין שזה הטיפול ה6 שלנו עם בעיית זרע.... הטיפול הקודם ניקלט אבל לא החזיק ונפל ממש בהתחלה עם בטא של 190..
3 שאלות:
1. מכיון שזאת הפעם הראשונה שמחזירים לי מוקפאים אני רוצה לדעת מתי צפוייה ההחזרה??
2. מה הסיכויים שלהם לשרוד בהפשרה שעתיים לפני ההחזרה?
3. בצילום רחם שעשיתי הכל היה בסדר גמור אך נמצא לי שרירן אחד קטן קטן למטה והרופא אמר שזה בכלל לא אמור להפריע.... האם זאת יכולה להיות בעיה בקליטה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי צפוייה החזרת המוקפאים? - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2010השרירן לא בעיתי.
סיכוי לשרוד הקפאה הוא 85%.
ההחזרה נעשית לאחר שיוסיפו לך פרוגסטרון וזה לפי בדיקת רירית הרחם ובדיקות דם.
אם , למשל, אחרי 10 או 12 יום עשית בדיקות והרירית מעל 7 מ"מ ובדיקות דם תקינות אזי אפשר להתחיל עם פרוגסטרון בנוסף ךאסטרופם ולהחזיר עוברים ביום 5 של לקיחת הפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםטל29/12/2010
אני אמורה לעבור שבוע הבא שאיבת ביציות בפעם הראשונה ואני ממש מפחדת!
רציתי לדעת מה אמורים להרגיש אחרי זה כמה זמן זה נמשך והאם ההרדמה לא מסוכנת.
ההרדמה זה דרך הוריד זריקה איך זה עובד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר דוד ישי29/12/2010ההרדמה היא דרך העירוי . היא מלאה ולכן לא מרגישים כלום. והיא קצרה מאד ( 5-10 דקות ) ומאוד בטוחה יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
אנונימית29/12/2010רוצה להרגיע אותך:
עברתי שאיבה ראשונה בשבוע שעבר, וזה היה הרבה יותר קל מכל מה שדמיינתי. (ואני לא רק פחדנית גדולה, אלא מאלה שלא יכולים לסבול להתקרב לבית חולים אפילו כדי לבקר יולדת. רק הריח והמראה עושים לי בדרך כלל רע).
ההרדמה היא באינפוזיה לווריד. זה היה השלב שהכי כאב לי - אבל לא יותר מבדיקת דם רגילה (זה קשה אצלי, ורידים דקים). הכניסו לי אינפוזיה, הזריקו משהו לתוכו, והדבר הבא שידעתי הוא שהתעוררתי בחדר התאוששות ושמעתי ששאבו שבע ביציות. בין לבין לא הרגשתי או ידעתי כלום ממה שקורה איתי.
שעתיים אחר כך כבר שחררו אותי הביתה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
טל30/12/2010תודה רבה מקווה שהכל יעבור בשלום!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הריון?מודאגת29/12/2010
היום אני יום לפני שאני אמורה לקבל מחזור מחר.
בדיקה ביתית שקיבלתי במכון הרטגן של מכבי הראתה היום פס חיובי חלש
בשתן השני של הבוקר.
עד כמה הבדיקות האלו אמינות??
מפחדת לשמוח עוד ומפחדת לעשות בטא מוקדם מידי....
יש לי הפניה של בטא איכותית ולא כמותית
ופוחדת שאם יש בטא פחות מ-25 ירשם כשלילי.
10 ימים אחרי ביוץ היה לי פרגסטרון 19.74 ואסטרדיול 1776
אני בחודש נסיון אחרון חםני התחלת זריקות
מודה לכם מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הריון? - תגובה
ד''ר דוד ישי29/12/2010זה קרוב לודאי הריון. אין מנוס , תחכי יום יומיים ותעשי שוב בדיקה או טוב יותר תעשי בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לרופאים... אשמח לתשובה
מודאגת מאוד30/12/2010עשיתי היום בטא יצא לי קטן מ-2
איך זה ייתכן עם אסטרדיול כזה גבוה שבוצע לפני 5 ימים
והמחזור טרם הגיע...
זה כבר אבוד? אין סיכוי בכל מקרה שזה הריון?
אני אמורה להגיע לד"ר שחר קול בשבוע הבא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ברשותכם
מודאגת מאוד31/12/2010אני לא נושמת מאתמול :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מחזור?yaael29/12/2010
היי,
בת 35, נשואה פלוס 1 מהריון טיבעי. מחזורים סדירים בדר"כ. מנסים כשנה וקצת להיכנס להריון. עברתי 2 הזרעות עם איקקלומין, פרוגינובה ואוביטרל. ההזרעות כשלו.
החודש ניסינו ללא התערבות , מחזור אחרון ב 2 לדצמבר. אתמול בלילה, 27 יום מהמחזור האחרון, לאחר קיום יחסים, היה לי דימום. בלילה נותרתי יבשה לגמרי (ללא טמפון). בבוקר, לאחר יציאה (מאמץ), שוב דימום ועד עכשיו אני יבשה. בניגוב יש כתמים קלים חומים בהירים שבקושי נראים. רוב הסיכויים שמדובר במחזור, אבל מאחר ואני רוצה ללכת להזרעה נוספת החודש, אני לא יודעת ממתי לחשב את ימי הוסת. האם להמתין לדימום ממש? מה זה אומר שרק במאמץ יש דימום ובאופן כללי אין?
דבר נוסף הוא שבשלושת החודשים האחרונים הוסת נמשך בין יום ליום וחצי. דימום חלש. האם אומר משהו ?
תודה רבה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
yaael29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה.. האם תוכלו לחוות דעתכם ?
yaael29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מחזור? - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/20101. לא בהכרח זה מחזור. אם הכתמה-דימום קל ממשיך בצעי בדיקת דם להריון. כי יתכן דימום בהריון.
2. את צריכה להבדק או לפחות לשאול את הרופא שמבצע את ההזרעה באם הוא אואה סימני דלקת בצואר הרחם או פצע עליו. בקשי גם לבצע PAP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתאאא29/12/2010
שלום,
הזרעה ב17/12 . אתמול החל משהו נדומה לדימום או מחזור. בנתיים אין זרימה של ממש. נעלא התאפקתי ועשתי בדיקהה ביתית שהייתה שלילית.... האם לדעתך זה מחזור ואין הריון או שיש עדיין סיכוי? מאתמול לא מפסיקה פשוט לבכות ......כל זה כ"כ קשה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2010ברגע שהבדיקה שלילית ויש דם זה בדרך כלל הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה - אולי לוותר??דורית29/12/2010
תודה מראש על התשובה....
IVF ראשון, בת 34 ללא ילדים.
25/11 - שאיבה
28/11 - החזרה (שני עוברים דרגה 1 ודרגה 2)
12/12 - בטא 174 (אסטרדיול מעל 5000, פרוגסטרון מעל 127)
19/12 - בטא 1680 (אס' מעל 5000 ופרוג' מעל 127) - נצפה שק הריון
22/12 - בבעקבות דימום שפסק - בדיקת בטא 3550 (לא התבצע אולטרסאונד)
26/12 - נצפה שק חלמון
29/12 - עדיין אין דופק.
האם יש טעם להמשיך נטילת אנדומטרין ומעקב אולטרסאונד? האם יש עדיין סיכוי?
חוסר הודאות מוציא אותי מדעתי ואני מרגישה שמעדיפה לסיים עם זה אם הסיכויים קלושים .... הרופא רוצה להמתין שבוע נוסף לי כל כך קשה!!
מה הייתם ממליצים לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דורית29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה - אולי לוותר?? - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010מסכים עם הרופא. על מנת להיות בטוחים 100% שההריון מצדיק לבצע הפלה צריך להמתין עוד שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - מבולבלת ועייפה!!!!
דורית04/01/2011תודה מראש על התשובות והיחס...
בהמשך להודעתי הקודמת התבצע היום אולטרסאונד נוסף - נצפה דופק!!.
על פי דברי הרופא אני בשבוע 2+7 כאשר המופע באולטרסאונד מתאים לשבוע 1+6 בלבד.
הפרופסור הסביר שכאשר יש דופק לא מבצעים הפסקת הריון.
לא הצלחתי להבין מה זה בעצם אומר - מצד אחד, אני כבר ויתרתי בשבוע שעבר והרגלתי עצמי לרעיון שאצטרך לעבור הפסקת הריון/הפלה (3 במספר) בעיקר לאור הבדיקה מהיום לפיה העובר לא מתפתח כראוי. מצד שני לא מבצעים הפסקת הריון.
האם תוכלו להסביר לי מה הטעם להמשיך אם אין סיכוי שיהיה הריון תקין?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה וממתינה לתשובה
דורית04/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפוגה זריקות דקפפטילגלית29/12/2010
אני נמצאת בהתחלת טיפול IVF ונשארו לי זריקות דקקפטיל הם במקרר 4 חודשים האם אפשר להשתמש בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
גלית29/12/2010.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפוגה זריקות דקפפטיל - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010על כל זריקה כתוב תאריך התפוגה. EXP DATE
אם הוא לא חלף, אפשר להשתמש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףמלי29/12/2010
שלום אני בת 27 בריאה הכול תקין אצלי
אצל בעלי יש בעיית זרעע הזרע חלש מאוד
האם יש בעייה לקלט להריון ראשון ?
וכמה אחוזי הצלחה יש במקרה שהזרע חלש מאוד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשךשאלה
מלי29/12/2010והרופא אמר לי ששאבו לי 9 עוברים יפים
והרירית רחם שלי 9 מ"מ
מה סיכוי ההצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףף - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2010מה זה חלש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מלי29/12/2010נפח2.0 סמ"ק ריכוז 2 מיליון לסמ"ק
95% מורפולוגיה לא תקינה 6 מיליון תאים עגולים לסמ"ק נצפו תאי זרע בודדים
בתנועה לא פרוגרסיבית לא תקינה ריבוי של תאים לבנים
תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך 2
מלי29/12/2010מה שרשמתי זה הדברים הלא טובים כל השאר בסדר
האם יש סיכוי?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך 2 - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2010לפי הבדיקות צריך הבעל לעבור ברור.אם זו הבדיקה היחידה יש לחזור עליה ובמידה וזה חוזר על עצמו הסיכויים להריון ספונטני מאוד נמוכים ויש צורך בהפריה ששם סיכויים טובים מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון אדמת?דנה28/12/2010
אני בת 36.5 ובעלי בן 42. מנסים להרות כ-3 חודשים ללא הצלחה ונמצאים במעקב.
היום גיליתי RUBELLA -IGG 19.30 IU/ML. האם מומלץ לקבל עכשיו חיסון דחף, לחכות את 3 החודשים הנדרשים ורק אז להמשיך את הנסיונות או האם החיסון הקיים בגופי מספק ולהמשיך את הנסיונות כרגיל?
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה - תודה
דנה29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון אדמת? - תגובה
פרופ' אלכס סימון29/12/2010לפי הוראות משרד הבריאות:
1. אם קיבלת בעבר חיסון - אין צורך בחיסון נוסף ובתנאי שיש אסמכתא למתן החיסון
2. אם אין אסמכתא, כדאי להתחסן. ההמתנה היא של חודש אחד בלבד ולא כפי שציינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לתשובה
דנה30/12/2010תודה על התשובה.
רק להבהיר.
אם אכן קיבלתי חיסון בעבר דיינו ללא קשר לרמת הנוגדנים הנוכחית זה מספק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מוקפאיםדנה28/12/2010
שלום
אני בשבוע 6+ מעובר מוקפא ע"ב הורמונלי, נצפה דופק, לוקחת תמיכה 3 אסטרופם ו2 קירנון ביום. עד מתי אצטרך לקחת את התמיכה? האם המינון של אסטרופם גבוה מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול29/12/2010אפשר להפסיק בשבוע 9.
המינון - תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)