מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם עליה לא תקינה בבטא?לולי02/01/2011
שלום רב,
מחזור אחרון החל ביום 26.11.
ביום 27.12 בטא 467, פרוגסטרון 37.6.
ביום 29.12 בטא 1292.
ביום 2.1 בטא 4234, פרוגסטרון 31.2.
אני מודאגת מאד מכך שלא היתה הכפלה של הבטא בין ה-29.12 לבין ה-2.1 (ארבעה ימים).
האם יש מקום לדאגה? (הריון טבעי, אחרי למעלה משנה של ניסיונות...).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עליה לא תקינה בבטא? - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/2011מציע בדיקת א.ס. היום להדגמת שק ההריון ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה בעניין עליית בטא
לולי02/01/2011ד"ר קול,
תודה על תשובתך המהירה.
האם יש חשיבות שבדיקת ה-א.ס תהיה היום?
יש לי תור לבדיקה עוד יומיים- האם להמתין או ללכת עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיות שהתפספס הביוץ?????besmile02/01/2011
שלום אחרי IVF שנכשל.
אחרי טיפול אינטנסיבי במונופור- 6 ליום ודקפפתיל. לקחתי ב3 בלילה- שבין שני לשלישי את האוביטרל וביום רביעי הייתה השאיבה. נמצאו 2 זקיקים- ורק ביצית אחת..
האם יכול להיות שהביוץ היה לפני השאיבה????? כלומר שרק חלק יצאו ורק אחת הייתה מאוחר יותר?????
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שהתפספס הביוץ????? - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/2011לא סביר.
לא נדיר שיש זקיקים "ריקים" שאינם מכילים ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לביוץדקלה02/01/2011
שלום,
באילו ימים במהלך החודש מבצעים בדיקות דם לביוץ? המחזור אצלי הוא בין 26 ל-28 יום.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם לביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/2011מציע להתחיל מעקב בסיס יום 11 - 12 למחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה
דקלה02/01/2011במעקב זקיקים אותו התחלתי נראה ביוץ ב- 3 מחזורים. הביוץ נראה בין הימים ה-19 ל- 24! האם משנה את תהתמונה של עיתוי בדיקות הדם?
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות השבחת זרעמ.ב.02/01/2011
עברתי הזרעה ב- 21/12 האם אני יכולה כבר לעשות בדיקה?
ריכוז 17*10 תאי זרע/מ"ל
תנועתיות 82%
7*10 כמות
זקיקים - 18*18 19*19
מה הסיכויים להריון מהתוצאות האלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות השבחת זרע - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/2011סיכוי טוב.
בדיקת דם להריון - שבועייים לאחר ההזרעה: 4.1.11* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםורד02/01/2011
רציתי לדעת כמה זמן לאחר לידה באמצעות הפריה חוץ גופית ,ניתן לחזור לטיפולים על מנת להביא ילד נוסף יש לציין כי מפאת הגיל איני מעונינת בהפסקה כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/2011לאחר הפסקת הנקה ו / או חזרת הביוץ הטבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתשרה02/01/2011
שלום ושבוע טוב,
יש לי בדיקת הריון ביתית שמזהה הריון 7 ימים אחרי ההפריה (כך לפחות כתוב עליה)
האם יתכן או שזה רק גימיק שיווקי וניצול של הציפיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/2011הכוונה כנראה ל - 7 ימים לאחר ההשרשה.
מציע לוותר על בדיקות ביתיות ולבצע בדיקת דם להריון.
יותר אמין, ונותן תשובה כמותית, לא רק איכותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלומיןמ.ב.02/01/2011
שלום,
השאלה שלי היא לקחת 2 כדורים ביום אחד בבוקר ואחד בערב ולאח מכן עברתי את ההזרעה הזקיקים היו בסדר גמור, ראיתי בפורום שרשמתם שצריך לקחת את האיקוקלומים 2 כדורים ביחד האם זה שלקחתי אותם בנפרד בוקר וערב משפיע על משהו בתוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקוקלומין - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/2011לא, זה בסדר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שחר קולמודאגת02/01/2011
שלום ד"ר
יש לי תור במהלך השבוע אליך.
האם אני אמורה להגיע עם פרופיל הורמונלי מעודכן?
אם כן אני יכולה להתקשר למרכז הבריאות ולבקש מהמזכירות?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה....
מודאגת02/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול02/01/2011אם יש טוב, אם לא - אפשר לבקש מהרופא המטפל.
המזכירות אינן עוסקות בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשיר02/01/2011
הזרעה ב 24.12.
מתי הכי מוקדם שאפשר לבצע בדיקת הריון?
מתי רואים שק הריון ב US?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/201112-14 יום אחרי הזרעה ואם הבדיקה חיובית אחרי כשבוע אפשר לראות שק קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זרע איטי מאודEINAT02/01/2011
בעלי עשה כמה בדיקות זרע וכולם העלו את אותה התוצאה יש לו זרע איטי מאוד מאוד לדברי הרופאים . עשינו 2 הזרעות על בסיסי ביוץ טבעי שכשלו וכנראה שנעבור להפרייה. רציתי לדעת האם ההפרייה יכולה להצליח למרות שהזרע איטי מאוד ?(אני בת 24 ובעלי 25)
עוד משהו שמטריד אותי: ההרדמה שעושים כדי לשאוב את הביציות בהפריה זה הרדמה כללית שמרדימים את הראש וכול הגוף או רק את האזור שממנו שואבים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית זרע איטי מאוד - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011בהפריה אין חשיבות שהזרע איטי.
ההרדמה כללית ולא בעיתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה לפני הפרייה ראשונה
עינת02/01/2011האם בהפרייה מושכים את הרחם החוצה בשביל לשאוב את הביציות?
האם הזרע הוא זה שקובע עם תתבצע הפרייה? והאם העוברים יהו "יפים"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה לפני הפרייה ראשונה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011האם אין לך רופא שיסביר לך את כל התהליך.
לא מושכים שום דבר שואבים עם אולטרה-סאונד וגינלי ועל ידי מחט שטובים מהבטן דרך הנרתיק ביציות.
כשהבציות בחוץ מזריקים זרע בודד לביצית והעוברים יהיו יפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםמאי02/01/2011
שלום,
אני מטופלת זה יום חמישי בהורמונים לקראת IVF ראשון. אני לוקחת גונל F וסטרוטייד.
יש לי אנדומטריוזיס שגורם לי לכאבים בעיקר בזמן הווסת וגם אחריה. כעת בעקבות ההורמונים יש לי כל הזמן כאבים בגב התחתון וברגליים ובשביל לתפקד באופן רגיל אני לוקחת משככי כאבים כגון אדוויל.
האם הכאבים נובעים מהשילוב של ההורמונים והאנדו' והאם אפשר לקחת משככי כאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםמאי02/01/2011
שלום,
אני מטופלת זה יום חמישי בהורמונים לקראת IVF ראשון. אני לוקחת גונל F וסטרוטייד.
יש לי אנדומטריוזיס שגורם לי לכאבים בעיקר בזמן הווסת וגם אחריה. כעת בעקבות ההורמונים יש לי כל הזמן כאבים בגב התחתון וברגליים ובשביל לתפקד באופן רגיל אני לוקחת משככי כאבים כגון אדוויל.
האם הכאבים נובעים מהשילוב של ההורמונים והאנדו' והאם אפשר לקחת משככי כאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011אפשר לקחת משכחי כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שביעיתחסוי02/01/2011
היום היום ה-14 עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. האם יש טעם לבקש בדיקת דם? הרופא שלי טוען שאם הבדיקה ביתית שלילית אז אין טעם לבדיקת דם. אני על סף יאוש. טיפול שביעי כושל סבב הורמונים שלישי. אין לי בעיה פסיולוגית. אז למה זה לא קורה?? בקופה שלי המדיניות היא אחרי 4 סבבים מאותו הטיפול ניתן להמשיך מלאה מה שאומר שיש עוד סבב הזרעה+הורמונים לפני מעבר ל IVF .יש עצות למישהו מהרופאים? מקווה שהבוקר שלכם יותר טוב משלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה שביעית - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011מעבר להפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובטריל אחרי החזרהאניי02/01/2011
אחרי 3 ימים החזרת 2 עוברים . במקום לקחת 125 לקחתי 250 (זריקה מלאה ) האם זה משפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובטריל אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011בכלל לא צריך לקחת אוביטרל אחרי החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במהלך טיפול ivf- יש רגישות בחניכייםסיגל02/01/2011
שלום
אני נמצאת בטיפול ראשון ivf.
בימים האחרונים אני חשה רגישות בחניכיים - תחושת נפיחות ורגישות בחניכיים
.
האם במהלך טיפול בזריקות מונופור או צטרוטייד, זה עלול לגרום לרגישות בחניכיים ובשיניים?
האם אלו תופעת לוואי שכיחות?
אשמח להסבר, עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במהלך טיפול ivf- יש רגישות בחניכיים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2011לא שכיח ויש לבדוק אצל רופא שיניים המתמחה בחניכיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)