מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVF וסיכון לסרטן השדאני08/12/2010
שלום,
אני מטופלת בטיפולי IVF.
מעצם היותי עוסקת בתחום הבריאות נחשפתי לעובדה כי הטיפול שאני עוברת יכול להעלות סיכון לסרטן השד ,
מכל גורמי הסיכון לסרטן השד, אני יכולה למנות על עצמי את הבאים: קבלת וסת מוקדמת (10 וחצי) , בת 30 וטרם ילדתי, במשפחה 2 דודות של אמא חלו (אמא של אמא נפטרה בגיל 28 כך שלא ידוע אם נשאה גן כלשהו).האם כל גורמי הסיכון הללו בנוסף לטיפול ההורמונלי שאני מקבלת בIVF מעלים סיכון? ואם כן, האם עליי להתחיל מעקב כבר מעכשיו באולטראסאונד וממוגרפיה? האם אוכל לקבל את הבדיקות הנ"ל בגילי רק לצורך מעקב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם.. מקפיצה שוב
אתי09/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF וסיכון לסרטן השד - תגובה
פרופ` דוד בידר09/12/2010צריך קודם כל מעקב על ידי בודק שד מוסמך ולקבל יעוץ גנטי.
אני חושב שאין שום קשר בין טיפולי פיריון לסרטן שד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מופשריםעינב08/12/2010
לרופאים שלום,
בת 36+ אחרי סבב החזרת מופשרים, מאתמול בבוקר, רציתי לדעת:
1. מתי מתרחשת השתרשות מאחר ומדובר בעוברים בני 3 ימים?
2. האם נכון הדבר שטיפול הורמונלי (פרוטוקול ארוך+דיכוי) יכול לפגוע בהשתרשות?
ולעיתים זו הסיבה שדווקא סבב מוקפאים מצליח?
3. אני מקבלת תמיכה של 2 אנדומטרין ביום, אתמול בערב הייתה לי מעין הפרשה
ורדרדה, ועל המוליך 2 נקודות זעירות למדי בצבע כהה, הייתכן כי העוברים נפלטו?
אשמח לתשובה,
אני קצת דואגת.
עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות בעוד 2-3 ימים
משה08/12/2010לגבי השאר הכל תקים .שום פרוטוקול לא פגע בהשתרשות.מעט דם כנראה נפצאת מהמוליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרת מופשרים
עינב08/12/2010תודה על המענה,
אבל אשמח לתשובה של אחד הרופאים.
אשמח גם לדעת מה ההבדל בין פרוגינובה לאסטרופם, האם התרופות מעבות רירית?
או רק תורמות למרקם של הרירית והזנתה?
תודה,
עינב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מופשרים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/12/2010השתרשות העובר כנראה מתחילה מיד עם החזרת העוברים. יש תאוריות שונות והאחת היא שזה משתרש כשהעובר הוא גדול יותר ונקרא בלסטוציסט ואז משתרש כעבור עוד יום או יומיים אחרי ההחזרה.דברים אלה קשה ממש לדעת אך אני חושב שכאשר מחזירים עוברים לרחם ההשתרשות היא די מבהירה.
לגבי הטיפולים השונים וההפרשה אין להם שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בהמשך לתשובתך...
עינב09/12/2010פרופסור בידר תודה על המענה,
אני רוצה להבין, הייתכן כי העוברים ייפלטו החוצה? היכול דבר כזה להתרחש, או שסיכוי
נמוך? לגבי פרוגינובה ואסטרופם, מה הפונקציה שלהם בכל הסיפור של התמיכה? והאם אנדומטרין פעמיים ביום מספיק, או שעדיף 3 פעמים ביום (יש לי רירית של 7 מ"מ בדר"כ
הרופא אומר שהרירית בסדר, לי נראה שאם היא הייתה עבה יותר הייתי כבר בהריון).
תודה,
ויום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בהמשך לתשובתך... - תגובה
פרופ` דוד בידר09/12/2010הטיפול על ידי אסטרוגן ופרוגסטרון הוא טיפול תחליפי, המחליף או מחקה את המחזור,והוא מעבה את הרירית וכאשר נוטלים פאוגסטרון לאחר לקיחת אסטרוגן זה יום הביוץ.
פרוגסטרון לבד ניתן רק במחזור טבעי וזה אפילו לא חובה אבל כשלוקחים אסטרוגן תמיד צריך להוסיף פרוגסטרון.
עוברים לא נפלטים החוצה.
האסטרוגן והפרוגסטרון ,לכן, זה לא לתמיכה אלא החלפה של המחזור הטבעי.
רירית 7 ומעלה זה מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלידניאלה08/12/2010
אני מטופלת בהפריה חוץ גופית על רקע בעיית ביוץ,
לאחר דימומים לא סדירים נאמר לי לחזור על פרופיל הורמונלי(אחרון שעשיתי לפני 3 שנים לפני ההפריה שהביאה להריון וללידה של בני,
הפרופיל נעשה אקראית ללא קשר ליום 3-5 בווסת,תוצאות:
אסטרדיול 260
LH 4.3
FSH 6.4
באיזה שלב של המחזור אני נמצאת כרגע כי באמת שאבדתי(אני אחרי דימום )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010לא ניתן לקבוע בהיעדר מדידת פרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בבקשה עזרה נוספת
דניאלה08/12/2010לא נתבקשתי לעשות פרוגסטרון,
אז איזו תמונה נותנים ערכים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בבקשה עזרה נוספת - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010לא ניתן לקבוע האם לפני או אחרי ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעבדה- האם אני בהריון?נעמי08/12/2010
שלום,
יש לי איחור של 3 ימים במחזור ועשיתי בדיקת דם ויצא-
Hcg 6.14- זה לא חיובי ולא שלילי
מה זה אומר?
גם ראיתי שיש לי קצת TSH גבוה- 5.75. אף פעם לא סבלתי מבעיות בבלוטת התריס. האם שני הדברים יכולים להיות קשורים?
תודה רבה,
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מעבדה- האם אני בהריון? - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010לגבי בדיקת הריון - רצוי לחזור עוד כמה ימים אם לא יגיע המחזור.
TSH מעט גבוה לא ישפיע על הפריון, אך בהחלט רצוי לטפל לקראת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון-האם חיוביתשרון08/12/2010
היום ביצעתי בדיקת דם לאחר הזרעה מיום 24/11/2010 האם אני בהריון?
ESTRADIOL(E2) 125.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
HCG QUANT.(S) 4.40 MIU/ML
PROGESTERONE 3.80 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון-האם חיובית - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010לצערי, כנראה שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הריון - IVF ראשוןתתיאנה08/12/2010
יום טוב לכל הרופאים
היום קבלתי תוצאות בדיקת דם להריון - 13 יום אחרי החזרת 2 עוברים - טיפול ראשון
ערך הביטא 173 - האם זה תקין - האם יכול להיות מצב של הריון כימי, מה שאני קוראת פה???
בבקשה להרגיע אותי .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת הריון - IVF ראשון - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010תקין.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ולידה בבקשה תשובה****08/12/2010
שלום רב,
אני בהריון - וחושבת רבות על הלידה ( פוחדת מאד )
אני מעוניינת ללדת בניתוח קיסרי בהרדמה כללית
איך מגישים בקשה כזו ?
לא מעוננינת בשום אופן בלידה רגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול08/12/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה_' id=link]הריון ולידה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב לרופאים בבקשה כמה שאלות ..אור08/12/2010
אחרי 2 הפריות שכשלו , התחלתי פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל, כיוון שיה לי גירוי יתר התחלנו עם מינון של 112 גונל, האסטרדיול נמוך היה 300 העלנו ל150 יומיים ניצפו ימין זקיק 14, שמאל 11 10 ו2 קטנים מ10 .רירירית 6.
הרופא החליף לי למונוגון 2 אמפולות והe2 600 .
אני שומרת שבת ... האם לדעתכם השאיבה טיפול ביום שבת ?
כל טיפול אני מוציאה 10 ביצות והאסטרדיול גבוה 12.000 .
מדוע אני מגיבה כל כך איטי בטיפול הזה ?( לי יש ילד מנשואיים הראשונים טבעי והבעיה היא רק זרע של בעלי הנוכחי ).
האם השבועיים של הדקפפטיל פשוט הביאו אותי לדיכוי לנוכח התוצאות .
תודה מראש וסליחה על האורך יום טוב רבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב לרופאים בבקשה כמה שאלות .. - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010סיכוי קלוש לטיפול בשבת.
התגובה השחלתית נובעת מהפרוטוקול שנבחר וממינון התרופות.
שבועיים של דקפפטיל לא הביאו לדיכוי הביוץ העצמוני.
אם יש סיכון לגירוי יתר יש לaקול פרוטוקול קצר, ואגוניסט לביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחם צר או רגישאנונימית08/12/2010
שלום רב,
אני אחרי שתי הזרעות ובדרך ל-IVF.
שתי ההזרעות כאבו לי בשלב החדרת הקטטר לרחם, והיו לי התכווצויות במשך כל היום שאחר כך. לא כאב בלתי נסבל, אבל בהחלט הכאב.
היסטרסקופיה אבחנתית שעברתי שלשום כאבה לי מאוד (הרבה יותר מצילום רחם שעברתי לפני כמה חודשים).
לשאלתי בסיום הבדיקה, הרופאה שביצעה את ההיסטרסקופיה אמרה שצוואר הרחם שלי מאוד רגיש, או משהו כזה.
אני חוששת מאוד ממה שיהיה בהחזרות, גם מבחינת הסבל הפרטי שלי (אני מבינה שזה לוקח יותר זמן מהזרעה), אבל בעיקר מבחינת ההשפעה על סיכויי הקליטה, אם יהיו לי התכווצויות בגלל הכאב.
מה ניתן לעשות כדי להקל עליי? האם מקובל במקרים כלאה לעשות החזרה בהרדמה מקומית?
ראיתי איפשהו באינטרנט המלצה לקחת ואליום (או שניים) לפני ההחזרה, אבל האם זה לא יכול להשפיע על ההריון אם הוא ייקלט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר רחם צר או רגיש - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010אפשר לבצע החזרת עוברים בהרדמה כללית קצרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהרדמה מקומית?
אנונימית08/12/2010(סליחה, זה נשלח לי מקודם שלא בשרשור הנכון)
1. האם אין אפשרות לאיזה אלחוש מקומי?
2. האם היית ממליץ על הרדמה כללית במקרה כמו שתיארתי? זה נשמע לי קצת קיצוני.
לא מדובר על כאב בלתי נסבל, אבל בהחלט על כאב (בניגוד לתיאורים של נשים שזה כמעט לא מורגש מבחינתן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהרדמה מקומית? - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010אפשר מקומית, עדיף כללית.
החזרה קלה משפרת הסיכוי להריון.
אין סיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת טיפולליאת08/12/2010
שלום אני לקראת טיפול עובריים טריים. ב7/12 עשיתי אולטראסונד והתוצאות הם: עובי רירית 6 אין נוזל בדוגלוס זקיקים 4 של 9 10 13 12 אני כרגע מזריקה מנופור אני חוזרת לאולטרסונד נוסף ביום שישי שאלתי האם רירית הרחם והזקיקים טובים הוא כמה רירית רחם צריכה להיות? ומה זה הזקיקים? והאם יש סיכוי להריון אני בעבר נקלתטי להריון שהיה מחוץ לרחם אבל נתנו לי זריקה לעמסת ההריון אני בת 31 חצוצרה שמאלית תקינה האם יש סיכוי לקליטה תקין בהריון הקרוב תודה אשמח לתשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת טיפול - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010כן, יש סיכוי טוב להריון כי את צעירה יחסית.
הזקיקים מכילים את הביציות.
הרירית תתעבה כהלכה עד השאיבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאלמונית08/12/2010
הזרקתי אוביטרל לפני 35 שעות. אתמול בבוקר (כ - 13 שעות אחרי) עשינו IUI ראשון. היום אמור היה להיות IUI שני אבל מה לעשות, בן הזוג לא מצליח...
יש טעם לקבוע ל - IUI נוסף מחר (57 שעות אחרי האוביטרל), או שכבר פספסנו את המועד?
יש סיכוי שה - IUI הראשון שעשינו ייקלט בכלל?
מודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010יש סיכוי שייקלט.
מציע לקיים יחסים רגילים, במקום IUI.
אין טעם לבצע IUI לאחר 75 שעות מהאוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני07/12/2010
שלום,
אני לאחר הריון חוץ רחמי, לפני כשבוע קבלתי זריקת מטוטרקסט וכיום הבטא 12.5.
יש לי כאבים באים והולכים בצד שמאל (בצד שבו יש את ההריון החוץ רחמי), נבדקתי, ההריון עדין קיים בחצוצרה כ- 1 ס"מ, מעבר לכך הכל תקין.
1.האם הכאבים מעידים על כך שצריך לעבור ניתוח למרות שהבטא תיכף מתאפסת?
2. תוך כמה זמן בערך העובר אמור להיספג? הבטא יורדת יפה והיא קרובה להתאפסות.
3. האם ברגע שתתאפס הבטא אקבל מחזור?
4.מתי אוכל להתחיל טיפול IVF חדש? תוך 3 או 6 חודשים?
5. האם היה עדיף להוריד את החצוצרה בכדי למנוע הישנות הריון חוץ רחמי נוסף?
(ההריון החוץ רחמי התגלה בשבוע 6 וגודלו 13על 11 מ"מ בחצוצרה השמאלית)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלגתם....
אני08/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/12/2010כרגע אין טעם בניתוח אלא רק מעקב ותוך מספר ימים זה צריך להסתדר.
הוסת תבוא רק לאחר הביוץ שיתחיל בערך שבועיים אחרי שהבטא תהיה אפס
הטיפול הבא לאחר 3 חודשים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכה אחרי החזרהד07/12/2010
האם אפשר לעשות הליכה של 40 דקות יומיים אחרי החזרת עוברים טריים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה אחרי החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שאלות קצרות ובאופן כלליורד07/12/2010
1 מה זאת הזריקה שנקראת צטואטרייד?
2 מאיזה יום למחזור נהוג לקחת אותה?
3 האם היא תשבש את מנגנון הביוץ הטבעי לתמיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 שאלות קצרות ובאופן כללי - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/20101. ציטרוטייד: אנטגוניסט של GNRH
2. לאחר 5 ימי זריקות של גונדוטרופינים.
3. לא, ההשפעה היא ל - 24 שעות בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ורד08/12/2010לאחר 5 ימי זריקות של גונדוטרופינים,יש לקחת ציטוטרייד,
כיוון שיש לי ביוץ טבעי.
כמה ימים לערך נהוג להשתמש בציטוטרייד?עד ליום של שאיבה?
או שאת הזריקה הזו נותנים רק פעם אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןמיטל07/12/2010
אני לקחתי 5 כדורי הקוקלומין אני כרגכ ב 21 יום מהמחסור האחרון עשיתי את הדיקות הנ"ל פרוגסטרון יצא לי 72.7 אסטרודיאול (E2) 2196 ובאולטרסאונד שבוע לפני רא שני ביציות בגודל 21 מ"מ יש מצב שאני יקלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה זה דחוף
מיטל07/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לענות לי בבקשה
מיטל07/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)