מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון חוץ רחמיאני04/12/2010
שלום,
אובחן אצלי הריון מחוץ לרחם לאחר IVF, קבלתי זריקת MTX לפני 4 ימים,
יש לי מעט כאבים בצד שמאל (ההריון בחצוצרה) ובבטן התחתונה, בנוסף סובלת גם משלשולים,
1. האם השלשולים קשורים להריון החוץ רחמי?
2. יש לי חששות שיהיה קרע בחצוצרה, מה הסיכוי לכך (אמורה להיות בשבוע 6)?
הממצא 11 על 13 מ"מ.
3. לפני כשנה עברתי צילום רחם (ינואר 2010) והכל היה תקין, האם עליי לעבור שוב צילום רחם? לציין , שאני בטיפולים עקב בעיית זרע.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי - תגובה
ד''ר דוד ישי05/12/20101. הריון חוץ רחמחי לא עושה שלשול. השלשול קשור אולי לטיפול דוקא
2. הסיכוי לקרע קטן אבל אפשרי ולכן צריך להיות מאד ערניים.
3. אין לי תשטובה חד משמעית. צריך יהיה לשקול את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רתודה רבה04/12/2010
שלום ד"ר,
ביום שני (12 יום לאחר החזרה) אני אעשה בדיקת דם להריון כפי שהרופא ביקש.
רציתי לדעת האם ניתן לקנות מחר ערכה ביתית לבדיקת הריון ?
הסקרנות משתלטת עלי...
דבר נוסף, מיום השאיבה אני לוקחת 3 פעמים ביום כדור אסרופם ונר אסטרוגן. האם זה דוחה מחזור?
שבוע טוב,
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי בדיקה בבוקר מוקדם עם השתן
ורדה04/12/2010הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר - תגובה
פרופ' שחר קול04/12/2010אפשר לקנות, לא מומלץ להשתמש. לא אמין.
הטיפול שאת מקבלת יכול לדחות המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיליעל04/12/2010
שלום
וסת אחרונה ב- 30.10. התחלתי בטיפול קצר של דקפפטיל (0.1 מ"ג) ומנופור בכל יום. לאחר 8 ימים הטיפול הופסק בגלל עליה של הפרוגסטרון על אף שלא היה ביוץ עדיין. כעבור 6 ימים (כלומר ב-13.11)החל דימום כתוצאה מנפילת ההורמונים (הזקיקים עדיין נראו). מאז לא קיבלתי וסת (בטוח שאינני בהריון), על אף שהמחזורים שלי סדירים והייתי צריכה כבר לקבל.
הבנתי שדקפפטיל במינון שלקחתי אינו מעכב את הווסת. חברה סיפרה לי שגם אצלה זה עיכב.
1) האם ידוע לכם על מקרים נוספים? או לחילופין האם יש לכם הסבר אחר לכך?
2) הרגשתי יובש בנרתיק גם לאחר הדימום שהיה לאחר הפסקת הטיפול. האם אין זה סימן נוסף שהדקה המשיכה להשפיע?
3) האם יש להמתין לווסת או יש משהו שניתן/צריך לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובות, בבקשה.
יעל05/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו. מקפיצה.
יעל05/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2010משהוא לא ברור בסיפור שלך. אם אחרי 8 ימי זריקות עשית בדיקות והפרוגסטרון היה גבוה סימן שלא התחלת את המנופור באמת שהיה וסת אלא דימום מסיבה אחרת כלשהיא.
יש לבצע בדיקת אסטרוגן ופרוגסטרון כדי להבין מה קורה.
כל מה שכתבת לגבי הדקה אינון קשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לעבור להפרייהאופיר04/12/2010
שלום לכולם,
אני בת37 לפי כל הבדיקות הביוץ שלי סדיר,הרחם תקינה וגם הזרע של בעלי
התחלתי טיפול לפני כחצי שנה פעמיים לקחתי הורמונים גונל אף +אוביטרל וקיום יחסים טבעי ואח"כ בצענו 3 הזרעות -1 ללא תמיכה, 2-בתמיכת אוביטרל, 3-שתי הזרעות רצופות+נרות אנדומטרין היות ואני מקבלת מחזור כ11 יום לאחר ביוץ.
שאלותיי -
1. האם בשלב זה מומלץ לעבור להפרייה שמלחיצה אותי מאוד או לתת הזדמנות
להזרעה רביעית.
2. האם מומלץ להגדיל את מינון ההורמונים היות ובטיפול האחרון ירדתי מ-75 בגונאל
ל-50 בפיוריגון והיה רק זקיק אחד.(אני שוקלת 50 ק"ג)
3. ביום השישי שהזרקתי הורמונים היה לי דימום וגינלי כמו מחזור שפסק עד לזריקה
הנוספת שהדימום התחיל שוב האם תקין ומה פשר הדימום?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לעבור להפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2010לעבור להפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממיואשתמיואשת04/12/2010
היום יום 9 אחרי החזרה היו כתמים חומים עם הפרשת קרינון שאני לוקחת יום יום . כל פעם יש את ההופעה הזו אני יודעת שלא הצליח הטיפול יש מהן שהיה להן כאלה כתמים וכן היו בהריון ? האם יש עוד סיכויים ? בטא עוד 4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהוא
מיואשת04/12/2010בפעם הקודמת היה כל הזמן הפרשה של קרינון הפעם בכלל לא האם זה עושה נזק שהכל נשאר בפנים .. כי אני שהוצאתי קצת מהקרינון והיה עם כתמים חומים האם גם זה לא טוב פשוט דאגתי שאולי זה שאני כל יום מכניסה לא יספג בגלל זה הוצאתי קצת והיה עם כתמים .. יכו להיות שזה ישן ??יש סיכוי או להספיד !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתשובות שקיבלתי ומנסיוני הדל
טרודה04/12/2010שלום לך "רוצה תינוק" יקרה,
לגבי הקרינון, בשבוע שעבר ענה לי הרופא על אותה שאלה, שאין חשש שהקרינון יעשה סתימה. מה שצריך להיספג בגוף- נספג.
לגבי הכתמים- גם לי היו כתמים כשבוע לאחר ההחזרה. בפעם הראשונה, אמרה לי אחת האחיות שזה סימן לא טוב, אבל הרופאים אמרו בהתמדה, לא להתייאש,זה לא סימן לכישלון, יש להמשיך את התמיכה עד לביצוע בדיקת הדם שבועיים לאחר ההחזרה.
ואכן, בטיפל שעבר, למרות דימום קל (לא רק כתמים חומים...) שהיה לי, היתה לי בטא חיובית ואפילו ראינו דופק.
(לצערי הרב העובר לא החזיק מעמד, אבל לפחות לגבי הדימום היתה לי הוכחה חיה שהרופאים צודקים).
אז, אל ייאוש יקירה!
מאחלת לך שבע"ה תעברי בקרוב לפורום שכן!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
מיואשת04/12/2010שלום ותודה על העידוד . אני מאחלת לך ולי ולכל הבנות להיות אמהות בקרוב ושהשמחה תכנס לכל בית ולעשות משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
מיואשת04/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מיואשת05/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - תגובה
ד''ר דוד ישי05/12/2010נראה כאילו את פונה לבנות האחרות ולא אלינו.
בכל מקרה . בודאי שיש סיכוי להריון. חכי לבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצרצרונתורד04/12/2010
מנסה להכנס להריון:
בלי הורמונים ועם הורמונים תמיד יש לי רק זקיק אחד
18 מ"מ.
האם אפשר לעשות IFV על זקיק אחד בודד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו שאומרים...
בהריון04/12/2010דרוש זקיק 1 וזרע 1 טובים לעובר יפה!
בוודאי שאפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאומרים... - תגובה
פרופ' שחר קול04/12/2010אפשר, אך הסיכוי להריון אינו טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
ורד04/12/2010מדוע הסיכוי להריון אינו טוב?
האם זקיק אחד 18 מ"מ לא יכול להניב פרי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול05/12/2010בוודאי שיכול, אך סטטיסטית - הסיכוי נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת הזרעה מספר 7חסוי04/12/2010
עד היום ביצעתי הזרעה אחת בכל מחזור טיפול. הרופא האישי שלי לא ממליץ על הזרעה כפולה וטוען שזה לא מגדיל את הסיכויים באופן משמעותי.ושההשקעה הכלכלית גדולה ולא עולה בקנה אחד עם סיכויי ההצלחה.(מגיעה מאילת לאיכילוב)
אני מטופלת באיכילוב ובפעם האחרונה הפרופסור המליץ לי לבוא הזרעה כפולה וקיבלתי את התחושה שעד עכשיו הייתי חייבת לעשות כפולות ושבגלל זה לא נקלטתי.
מה דעתכם? בכמה העניין מגדיל את סיכויי הקליטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת הזרעה מספר 7 - תגובה
פרופ' שחר קול04/12/2010תיזמון מדויק מאפשר להסתפק בהזרעה אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהפאני04/12/2010
שלום רב
בת 41 לאחר IVF ראשון.נשאבו 3 ביציות, למחרת הודיעו שהביציות לא בשלות והחליטו להמתין עוד ים להבשלה.אחרי יום (יומיים מהשאיבה)היתה הפריה של ביצית אחת וקבעו לי החזרה למחרת.
בהחזרה אמרו שהביצית המופרת עדיין לא התחילה להתחלק לתאים,אבל עשו החזרה.
האם יש סיכוי להריון במצב כזה? אחרי כמה זמן מתחילה זיגוטה להתחלק לתאים?
האם זאת טעות של המעבדה שלא המתינו לחלוקת התאים לפני ההחזרה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
ד''ר דוד ישי04/12/2010לצערי הסיכוי להריון נמוך . בשלב הזה היתה הביצית המופרת אמורה להתחלק . צריך לקוות שהיא תתחלק זמן קצר לאחר החזרתה לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
פאני04/12/2010תודה רבה דר' ישי על תשובתך המהירה.למה בכל זאת עשו החזרה ולא המתינו להתפתחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדעת את גיל ההריון ?רונית04/12/2010
אם בצעתי החזרת עוברים ב 12.11 וב 24.11 נאמר כי אני בהריון ב 12.12 מוזמנת לאולטראסונד ראשון
והווסת האחרונה היתה ב 25.10
איזה שבוע אני ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעת את גיל ההריון ? - תגובה
ד''ר דוד ישי04/12/2010נראה לי שאחד התאריכים שרשמת אינו נכון. כך או כך , את גיל ההריון מחשבים מ 14 יום לפני השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק שהתכווץשירי03/12/2010
שלום, אני פוליציסטית שלא מבייצת באופן טבעי כל חודש. לאחר פיוריגון 25 ל- 6 ימים נמצא זקיק של 16 מ"מ אך רמות ההורמונים נשארו נמוכות. 1.3 פרוגסטרון ו- 308 אסטרדיול. לאחר יומיים הזקיק התכווץ ל- 13 מ"מ וההורמונים כמעט לא השתנו. 1.9 ו 383. נראה שלא עברתי ביוץ. מה יכולה להיות הסיבה להתכווצות הזקיק? התבקשתי להמשיך באותו מינון עוד 4 ימים ואז להיבדק. האם הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק שהתכווץ - תגובה
ד''ר דוד ישי04/12/2010הגיוני להמשיך עוד מעט , בתקווה שבסופו של דבר יתפתח זקיק.
בגלל שאת פוליציסטית יש הגיון בזהירות שבה את מטופלת. נראה אבל שהמינון שאת מקבלת נמוך מדי. הזקיק לא התכווץ . פשוט אין לו מספיק "דלק" כדי להמשיך ולהבשיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
שירי04/12/2010אכן בחודש שעבר הופסק טיפול לאור גדילת כ- 10 זקיקים תוך 6 ימים מגונל 75 ולכן המינון הנמוך. האם כוונתך שכתבת שהגיוני להמשיך עוד מעט - שיתכן שהטיפול יופסק? או שנוכל להמשיך ואפילו "להתחיל מהתחלה" בתרופה או מינון אחרים לאור זאת שאני לא מבייצת בד"כ בעצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף,לפני ivfתמרי03/12/2010
שלום רב,
היום הזרקתי סרוטייד (ואני חוששת שלא הייתי צריכה אלא רק 3 אמפולות של מנופור)ואני עושה ivf ביום א'.בנוסף עליי להזריק עוד היום אוביטרל .
מה לעשות ? אין לי את מי ליידע בשעה זאת
אשמח לתשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף,לפני ivf - תגובה
פרופ' שחר קול04/12/2010להמשיך כרגיל, להודיע ליחידה מחר בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות לך , ד"ר שחר קול
תמרי04/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב, שאלה חשובהתודה רבה03/12/2010
שלום,
אני תשעה ימים אחרי החזרה.
האם מותר לי לשתות כוס יין או שזה יכול להזיק?
דבר נוסף,
אני מתמידה לעשות ספורט (ריצה, הליכה, טניס, משקולות) 2-4 פעמים בשבוע. נמנעתי מכל פעילות גופנית בשבועיים האלו, האם זה בסדר? קראתי שממליצים מצד אחד על פעילות גופנית ומצד שני מבקשים להימנע בתקופה הזו...
האם יכול להיגרם נזק על כך שפשוט נחתי שבועיים וכמעט לא התאמצתי?
שבת שלום וסופ"ש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב, שאלה חשובה - תגובה
ד''ר דוד ישי04/12/2010לכוס חד פעמית של יין אין השפעה מזיקה על הסיכוי להריון.
ספורט הוא דבר חשוב ואני לא רואה סיבה להמנע ממנו בשלב שבו את נמצאת.
המנוחה לא גרמה נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאול בבקשה משהו...חסויה03/12/2010
מאחר ואני מנסה להרות תחת מעקבי זקיקים שמתי לב שכל חודש יש לי דקירות בשחלה המבייצת, הדקירות מלוות אותי כמעט עד המחזור....יכול להיות שזה מרמז על בעיה כל שהיא? אני יכולה להבין שיש דקירות בזמן הביוץ אבל למה שבוע , שבוע וחצי אחריו....האם זה אומר משהו על הסיכויים להריון? הכל תקין אצלנו כולל צילום רחם...אני פשוט מנסה להבין למה השחלה המבייצת כואב לי גם אחרי הביוץ עצמו...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשאול בבקשה משהו... - תגובה
ד''ר דוד ישי04/12/2010לא ברור לנו מדוע חלק מהנשים מרגישות את הביוץ וחלק לא או למה אצל חלק זה יום אחד של כאבים ואצל חלק יותר. אבל ברור לנו שקרוב לודאי אין לכאבים האלה לסוגיהם השונים שום השפעה על הפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםמיואשת03/12/2010
אני ביום 8 אחרי החזרה עוד 5 ימים בטא ..יש לי דקירות מדי פעם כאב בחזה וגב תחתון לוקחת תמיכה קרינון 1 יום בבוקר כל יום באותו זמן .אני מרגישה שבערב הכאב בחזה נחלש ושאני בבוקר לוקחת את התמיכה שוב חוזר הכאב יותר חזק .ממה הכאבים האלה ?.אני בת 24 הפריה שנייה אני מאוד דואגת ..ואם הכאבים קשורים לפרוגסטרון גבוהה ?ומה הסיכויים להצלחה ???שני עוברים עם 4 תאים ביום השלישי הוחזירו לפי הגדרת הרופא שהם מצויניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
מיואשת03/12/2010ביום 4 אחרי החזרה הייתה הפרשה של קרינון בצבע ורדרד האם זה מדאיג ?ומתי השרשה ?
תודה רבה והמשך עבודה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לרופאים - תגובה
פרופ' אלכס סימון03/12/2010בימים אלו את קשובה ביתר לשינויים החלים בגופך ולתופעות גופניות שהיית מתעלמת מהם בחיי היום יום. בוודאי שלטיפול כולו ולהורמונים שאת נוטלת יש תופעות לואי. חלקם את חווה. אין לכך משמעות לגבי הצלחת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfשושי03/12/2010
אחרי ivf נאמר לי שאולי היתה לי השרשה מאוחרת.
על כמה ימים מדובר שהשרשה מאוחרת
החזרה עוברים יום3
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf - תגובה
פרופ' אלכס סימון03/12/2010השרשה מאוחרת עד 3-4 ימים
חשוב לעקוב אחר הבטא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)