מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקותעדי07/12/2010
שלום,
לפני יומיים, עשיתי בדיקת דם והתוצאה - HCG-B 655
היום, חזרתי על הבדיקה והתוצאה - HCG-B 1590
אשמח לקבל פירוש לתוצאות (האם מדובר בריבוי עוברים?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
ד''ר דוד ישי07/12/2010עלית הבטא סבירה. לא ניתן להסיק ממנה על מס' העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לקיים יחסים?חיה07/12/2010
שלום,
הבוקר ב. דם (מכבי):
אי2 - 1324
פרוג' 3.6
אל אייצ' - 67
אין תמונת זקיקים.
מתי זמן אידיאלי לקיים יחסים?
מתי למעשה "משתחררת" הביצית לפני הנ"ל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לקיים יחסים? - תגובה
ד''ר דוד ישי07/12/2010מחר כנראה יהיה הביוץ . אז מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשי07/12/2010
שלום,
אני 12 יום אחרי החזרה, ובבוקר עשיתי בדיקת BETA. התוצאות יצאו
HCG-B Quantitative (UR) 121
מישהו יכול להגיד לי האם זה חיובי או שלילי?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב... את בהריון
לי07/12/2010תעשי שוב בדיקת דם בעוד יומיים , לראות שהבטא עולה
בהצלחה !!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון - תגובה
ד''ר דוד ישי07/12/2010חיובי בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שי07/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןפאני07/12/2010
בוקר טוב
לאחר החזרת עוברים, האם חשוב מועד קבלת התמיכה (בוקר או ערב)?
במחלקה שבה אני מטופלת אמרו שלא משנה, אבל בהוראות יצרן כתוב בוקר.
אני לקחתי בערבים, האם עדיף לשנות לבוקר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון - תגובה
פרופ' שחר קול07/12/2010כן, עדיף בוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון
פאני07/12/2010תודה רבה על התשובה המהירה.
4 ימים מההחזרה אני שמה בערב, זה אומר שלא קיבלתי מספיק תמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון - תגובה
פרופ' שחר קול07/12/2010קיבלת מספיק תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהחגית07/12/2010
שלום רב
אני לאחר 3 מחזורי IVF (שאיבה והחזרה) ו-2 סבבי החזרת מוקפאים.
IVF ראשון הריון כימי ומאז אין הריונות(לי ולבעלי אין בעיות פוריות, הופננו ל-IVF בשל בעיית ווגיניסמוס קשה ממנה אני סובלת)
כרגע אני בהפסקה של חודש לאחר סבב IVF(שאיבה והחזרה) שכשל. קיבלתי מחזור די מוזר: כתמים חומים(ביום ה-30 על אף שאני אמורה לקבל ביום ה- 29) אבל אין עדיין דימום.
האם העניין מצריך בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול07/12/2010כן, יתכן על רקע תרופות ארוכות טווח שקיבלת בעבר.
מציע להתייעץ עם הרופא המטפל הבקיא בפרטי הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנת רירית להריוןאנונימית07/12/2010
שאלה:
אם אני מבינה נכון, אצל נשים מבוגרות שמתכוננות להריון מתרומת ביצית (אפילו כאלה שכבר במנאפוזה), מכינים את הרירית לקליטת ההריון בכדורים דוגמת אסטרופם בלבד, לא?
אם כך, מדוע במקרה שלי -- שכל הבדיקות מורות על כך שהבעיה, כנראה, רק ברירית ובהשרשה והביוץ הטבעי טוב -- אין אפשרות לנסות טיפול דומה עם כניסה להריון על בסיס טבעי? מדוע עובדים דווקא עם הורמונים מגרי ביוץ?
אני כרגע מועמדת ל-IVF,אחרי שלוש הזרעות כושלות. הרופא שלי אומר שאין טעם לעבוד על הרירית בלבד, וההורמונים לביוץ יעזרו גם לרירית. אשמח להבין מדוע זאת הגישה.
תודה על עבודת הקודש שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנת רירית להריון - תגובה
פרופ' שחר קול07/12/2010גירוי השחלות גורר הפשרת אסטרדיול המעבה את רירית הרחם.
אם אין גירוי שחלות יש לספק את האסטרדיול באופן תרופתי = אסטרופם.
אפשר לבצע IVF על בסיס מחזור טבעי, אך התוצאות אינן טובות שכן השיטה פחות יעילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר
מישהי07/12/20101) מתן תרופות גירוי הביוץ יעשה לא פחות - ואולי יותר - למען הרירית מאסטרופם ודומיו?
2) אם אחליט בשלב כלשהו לנסות בכל זאת להיכנס להריון באופן טבעי, אפשר לנסות לתת אסטרופם לרירית ופשוט לקיים יחסים סביב הביוץ הטבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר - תגובה
פרופ' שחר קול07/12/20101. נכון
2. לא, שימוש ארוך טווח באסטרופם עלול למנוע ביוץ טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מישהי07/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה נוספתR-A07/12/2010
שלום ,
אני בת 29 וחצי ואני בעלת רקע בטיפולי פוריות:
-עברתי 4 הזרעות
-הפריה עם שאיבה של 17 בייציות, ההפריה לא הצליחה וגם לא נשארו עוברים.
-הפריה שניה הסתיימה בגירוי יתר
-להפריה שלישית לא ניגשתי בשל עיכוב בואו של המחזור 3 חודשים, למרות השימוש ב POVERA ו PRIGULITON .
למרות הכל התחלתי טיפול סיני המשלב דיקור וצמחי מרפא ובעקבות השימוש בצמחי המרפא לאחר 4 כוסות הגיע המחזור ומאז אני כבר חודשיים במנוחה מטיפולים קונבנציונאליים והמחזור סדיר כל חודש.
נאמר לי בעבר שקיימת בדיקה שאמורה לאבחן האם סוג הדם שלי או המערכת ההורמונלית שלי דוחה וקוטלת את הזרע של בעלי.
לא ביצענו את הבדיקה ואני מעוניינת לדעת פרטים לגביה, שמה והחשיבות שלה במסע הטיפולים שלי.
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה נוספת - תגובה
פרופ' שחר קול07/12/2010אין דבר כזה. מיתוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לפני IVFליהי07/12/2010
שלום רב
אני בת 35 ,אמא לילדה בת 5 .
לפני כשנה בצעתי הפלה בשבוע 23 עקב ממצא לא תקין בעובר, מאז אני מנסה להכנס להריון ללא הצלחה. צילום רחם תקין ,ביוץ תקין ברוב החודשים (ע"פ מעקב זקיקים וערכת ביוץ). עברתי 7 הזרעות על בסיס ביוץ טבעי ללא הצלחה, בבדיקת הורמונים אחרונה לפני כחודש וחצי נמצאה בעיה בבלוטת התריס(תוצאה 5.6) והתחלתי לקחת כדורי אלטרוקסין , לפני כשלושה שבועות בצעתי הזרעה נוספת (ביוץ היה תקין) שגם לא צלחה.
שאלתי היא האם יש שלב נוסף שעליי לבצע לפני IVF או שאין מנוס מלהתחיל בטיפולי IVF ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה לפני IVF - תגובה
פרופ' שחר קול07/12/2010אפשר לנסות הזרעות לאחר גירוי שחלות עם גונדוטרופינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני IVF ראשון-גודל זקיקורד06/12/2010
אני לפני IFV ראשון
ברצוני לדעת מה גודל מינימום של זקיק שניתן לשאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני IVF ראשון-גודל זקיק - תגובה
פרופ' שחר קול07/12/2010כל זקיק ניתן לשאיבה. הסיכוי לקבל ביצית בשלה עולה כאשר הזקיק מגיע לקוטר של 16 ממ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים-אשמח להבין קצת יותר...
ורד07/12/2010מתנצלת מראש על הבורות בנושא...
אבל אני לפני IFV
ואשמח להבין יותר:
אם כל זקיק ניתן לשאיבה,דהיינו גם זקיק בגודל 12 מ"מ?
אז ניתן לקחת ממנו את הביצית שלא בשלה,לשים במעבדה שתצמח ותבשיל?
ואז להפרותה?
או שמא לא ניתן?
אני ממש לא בקיאה בנושא ואשמח להבין...
החשש שלי אם לפני שאיבה יהיו לי רק זקיקים קטנים...
מה מינימום של זקיק קטן שניתן לשאוב?
והאם שואבים בכלל זקיקים קטנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ורד07/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים-אשמח להבין קצת יותר... - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010יש טכנולוגיה להבשלת ביציות במעבדה.
נקראת בקיצור - IVM
מבחינה טכנית אפשר לשאוב זקיק של 3 - 4 ממ כמינימום.
הצד הטכני פחות חשוב. מה שחשוב זה השגת מטרת הטיפול: ילד בריא בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ורד08/12/2010במידה ומזקיק שישאבו תהיה ביצית לא בשלה,האם יסכימו לעשות IVM?
או שמא צריך אישור מיוחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ורד08/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-דילגתם על שאלתי...
ורד09/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-טרם נענתי...
ורד10/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' שחר קול10/12/2010אין צורך באישור של גוף שלטוני כלשהו לבצע IVM. אך יש להכין המעבדה לאפשרות זו, וכן להכין את המטופלת לפי פרוטוקול מיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFשאלה06/12/2010
שלום,
בעלי הוגדר כהיפו היפו, מטופל מזה שנה וחצי במונוגון ופרגניל, כעת בחודש האחרון לאחר התייעצות עם פרופסור אצלו אנו מטופלים החלטנו ללכת על IVF - יותר נכון ICSI , אני היום 6 ימים אחרי ההחזרה של 2 עוברים. השאלה שלי האם יש סממנים להריון? / האם ניתן לדעת על טיפול שהצליח/ נכשל? יש לי בדיקת דם רק ב14/12 ואני ממש במתח וחסרת סבלנות. יש לי מידי פעם (בא והולך) כאבי מחזור - דבר הגורם לי לחשוב שאולי הטיפול לא הצליח. איך אפשר לדעת? אודה לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF - תגובה
ד''ר דוד ישי06/12/2010לצערי , אין שום דרך לדעת האם את בהריון לפני שיעברו 12 יום מההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא פוריות בצפוןמתלבטת06/12/2010
בנות יקרות עברתי לצפון.
מעונינת בהמלצות לרופא/פרופסור באזור חיפה עפולה והסביבה.
אני בכללית מושלם.
גיל 44 פלוס עד עכשיו טופלתי במאיר ובאסותא.
תודה ובהצלחה לכולן.. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא פוריות בצפון - תגובה
פרופ' שחר קול07/12/2010אשמח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןיולי06/12/2010
היום הייתי אמורה לעשות בדיקת דם להריון אחרי טיפול IVF שני. הופיעו לי דימומים ממש קלים (רק בניגוב רואים) ועכשיו הם פסקו וגם עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית יש טעם לעשות בדיקת דם להריון או ברור שאין הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד''ר דוד ישי06/12/2010אם היום היית צריכה לעשות את הבדיקה והיא שלילית את לצערי כנראה לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה בשתן לא אמינה
ורדה07/12/2010תעשי בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה בשתן לא אמינה - תגובה
ד''ר דוד ישי07/12/2010אם עשית בדיקת שתן , אני מקבל את מה שורדה אומרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי טיפולחנה06/12/2010
רופאים יקרים שלום רב:שאלתי אותכם מקודם על האיחור במחזור והצעתם לי לעשות בדיקות של הורמונים וא.ס
היום הייתי אצל הרופא המטפל שלי הוא החליט לתת לי כדורי דופסטון למשך שבוע והוא שאז אני אקבל מחזור ויתחיל לי טיפול I.V.F. חדש.
שאלתי היא הוא נתן את הטיפול בלי בדיקות בלי א.ס האם זה הגיוני האם להתחיל את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי טיפול - תגובה
ד''ר דוד ישי06/12/2010זאת אפשרות. אם בעקבות הדפסטון לא תקבלי וסת אז תעברי בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןדינה06/12/2010
האם צריך להרגיש לאחר החזרת עוברים בשבועים משהו בגוף או כל אשה והגוף שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד''ר דוד ישי06/12/2010לא. אין שום תחושה או סימן שמרמז על הצלחה או כשלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf ראשוןIVF ראשון06/12/2010
שלום,
מדוע עלי להזריק גונל F + אורגלוטרן + לובריס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf ראשון - תגובה
פרופ' שחר קול06/12/2010כדי לגרות השחלות ליצירת זקיקים המכילים ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)