מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנא תייעצו לי מה עוד עליי לבדוק...חסויה05/12/2010
שלום רב, אני בת 36 אמא לילדה בת 3 (הריון ספונטני ומהיר) מנסה להכנס להריון שני מזה חצי שנה תחת מעקבי זקיקים...בדקתי פרופיל הורמונלי שיצא תקין לגמריי, עשינו פעמיים בדיקת זרע שיצאה מצויינת בכל הפרמטרים, בדקתי פרוגסטרון לאחר ביוץ שיצאה רמה גבוהה...עשיתי צילום רחם שיצא תקין...כל חודש מחזור של 28-30 ימים, ביוץ בין היום 14-16, מעקב זקיקים תקין..הכל תקין ואין הריון.....מה עוד נותר לי לבדוק?? למה זה לא קורה לנו שוב??? הריתי במהירות לפני 3 שנים ועכשיו פשוט מקיימת יחסים בביוץ עצמו ונאדה, אין הריון....אנא עצתכם מה לא בדקתי שיכול להפריע לי???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תייעצו לי מה עוד עליי לבדוק... - תגובה
ד''ר דוד ישי05/12/2010מעבר לגיל 36 מתחילה ירידה הדרגתית של הסיכויים להריון בכל חודש נתון. מה שאומר שתאורטית אפשרי שהריון יושג רק לאחר שנה של נסיונות ואף יותר. אין מה לבדוק בנוסף , אבל בגלל הגיל , יש באפשרותך להתחיל בטיפולי פוריות כבר בשלב הזה ( עם היתרונות והחסרונות של טיפול כזה ) . אם את מעוניינת , פני למרפאת פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' בן ישי תודה
חסויה05/12/2010אני מפחדת עדיין להסתכן בטיפולי פריון מאחר ובלידה הקודמת נולדה לי פגית שהיום ב"ה מדהימה ובריאה אבל יש לי פחד מהריון מרובה עוברים...אבל אם אמשיך להתמיד רוב הסכויים שאהרה באופן טבעי? או רוב הסיכויים שאגיע לטיפולי פריון.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' ישי - סליחה
חסויה05/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' בן ישי תודה - תגובה
ד''ר דוד ישי06/12/2010אני חושב שאת יכולה להמשיך עוד כמה חודשים לנסות להרות ללא טיפולי פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של מעקב זקיקיםאור05/12/2010
שלום ,
אני בסבב ראשון ( ואחרון בשאיפה ) של טיפולי IVF+PGD , מטופלת בתל השומר .
במשל 5 ימים הזרקתי 150 יח' של גונל F ואח"כ יומיים 150 יח' גונאל F + 75 יח' לובריס , היום עשיתי מעקב זקיקים -עובי רירית 8 , זקיקים ימין - שלושה -13 שניים 12 ושניים -11 + קטנים , זקיקים שמאל - שניים 13 , אחד - 12 , אחד -11 , אחד 10 + קטנים . לא הצלחתי להבין מהאחיות האם זאת תגובה טוב או לא ? האם צפויות הרבה ביציות ובכלל איך אני מתקדמת ? יותר מאוחר קיבלתי הנחיות להפסיק להזריק לובריס ולהמשיך להזריק 150 יח' גונאל F . האם זה בסדר ? למה פתאום הם החליטו לוותר על הלובריס? זה הטיפול הראשון שלי ואני לא מבינה בזה כלום ואני ממש לחוצה ): . אני ממש אשמח לקבל חוות דעת .
המון תודה ,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות של מעקב זקיקים - תגובה
ד''ר דוד ישי05/12/2010מאחר שאין לי את כל הנתונים אי אפשר להתיחס להחלטות שהתקבלו. כמו שזה נראה התגובה שלך תקינה . אבל את עדיין באמצע התהליך וצריכה להמשיך בטיפול עוד כמה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים גבוהים...בר05/12/2010
ד"ר שלום , בת 18
לאחרונה הופיעה אצלי תופעה של שיעור יתר בחזה ובפנים, מחזור לא סדיר (כל שבועיים). TSH בלוטת התריס במעקב לעיתים מאוזנת ולעיתים לא .
גניקולוג שלח אותי לבדיקות הורמונים ואולטרסאונד
בדיקת הדם בוצעה ביום ה-5 למחזור
Prolactine 462
LH - Luteinizing Hormone 3.9
FSH 3.9
Estradiol (E2) 216
Progesterone 5
Testosterone Total 3.3
DHEA-S 7.6
Androstendion 6.03
לפי הנראה האולטרסאונד תקין. אך ידוע לי כי ההורמונים גבוהים מעבר לנדרש
מה יש לעשות בנידון ? הרופא אמר כי יתכן טיפול בגלולות לאזן את ההורמונים...
על איזה גלולות אתה ממליץ ? שלא יגרמו להשמנה ותופעות לוואי מיותרות
תודה ויום טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים גבוהים... - תגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2010את צריכה לנסות דיאנה לזה יש תוספת הורמון שמוריד את ההורמון הגברי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר 8 תאים 5 שבריםשלומית05/12/2010
מה המשמעות לעובר כנ"ל ביום השלישי לשאיבה ? איך מוגדרית איכותו ?
האם 5 שברים זה אומר 60% שברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר 8 תאים 5 שברים - תגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2010ביום שלוש צריכים להיות עוברים של 5 עד 8 תאים יפים וכל תא עגול ודומה לשני.
אם יש 5% שברים זה עוד בסדר ואם יש יותר מ 10% אך פחות מ 20% זה בינוני ןמעל זה זה לא טוב והסיכויים קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לשאלה השניה שלי
שלומית05/12/2010האם 5 שברים זה אומר 60% שברים ? כלומר האם מחשבים כמה אחוזים הם 5 מתוך 8 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לשאלה השניה שלי - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2010המספר 5 בפני עצמו אינו אומר כלום אני מבין שאולי זה 5 אחוז שברים. לא מבין מה את כותבת שזה 60%..
60% זה עובר לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
שלומית06/12/2010אכן מדובר ב - 5 אחוז שברים. קיבלתי את הדו"ח ואז הבנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שלומית05/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונופור ומנוגוןשלומית05/12/2010
בת 40.10.
עברתי שני מחזורי שאיבה. בשתי הפעמים השתמשתי בפיוריגון (ודקפפטיל לדיכוי).
כשניתנו לי הפרוטוקולים נאמר לי לקנות גם מנוגון ובפעם השנייה מנופור. בשני המקרים לא קיבלתי במהלך הטיפול הנחייה להשתמש בהם והשתמשתי רק בפיוריגון (נשאבו 15 ו - 14 ביציות בהתאמה) .
באילו מקרים יש צורך להשתמש בהם בנוסף לפיוריגון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונופור ומנוגון - תגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2010יש רופאים שמוסיפים LH שקיים במנופור ומנוגן בנוסף לפוריגון ששם יש רק FSH.
לדעתי זה מיותר לשלב ואולי הרופא שלך שכח או החליט לא להוסיף.
המטרה היא שאולי תוספת של ההורמון השני גם חשובה ולדעתי זה לא משנה ואפשר לקחת רק פיוריגון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להריון?מ.ב.05/12/2010
עברת הזרעה ב-24 לנובמבר מתי אני יכולה לעשות בדיקת הריון?
אני עם כאבים בשדיים, ולפעמים בחילות בערב. מה זה אומר.מחזור אחרון היה ב- 12/11 ואני מקבלת כל 28 יום.
האם יש סיכוי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי להריון? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2010יש סיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך חיי עובררויטל05/12/2010
שלום רב,
שאלתי היא כזו:
ביום חמישי ביצעתי שאיבת בייות והיום, יום ראשון, בוצעה ההחזרה. מכיוון שזה מחזור הפריות רביעי הוחזרו 3 עוברים, כאשר כל אחר התחלק ל- 4 תאמים.
ברצוני לדעת, מה אורך חיי העובר ברחם אם אינה מתקיימת השתרשות בדופן הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך חיי עובר - תגובה
ד''ר דוד ישי05/12/2010אם העובר באיכות טובה , הוא ממשיך להתחלק ברחם עד ליום 5 לחייו . ביום ה 5-6 הוא יוצא מתוך המעטפת שבה הוא נמצא ומשתרש ברירית הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא האם תאומיםאיילת05/12/2010
ביום ה- 12 לאחר החזרת 3 עוברים בטא 276
ביום ה- 14 לאחר ההחזרה בטר 577
האם ניתן לדעת מהתוצאה האם זה עובר אחד או שניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא האם תאומים - תגובה
ד''ר דוד ישי05/12/2010לא. לא ניתן לקבוע לפי רמת הבטא כמה עוברים יש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור 10 ימים אחרי ביוץנועם05/12/2010
שלום רב
אחרי סדרת זריקות של פיוריגן ומנוגון הרופא ראה 3 זקיקים והורה להזריק אוויטרל ולקיים יחסים ביום מסויים.
10 ימים אחרי הביוץ הופיע דימום- מחזור.
אני הבנתי שצריכים לעבור 14 יום מאז הביוץ עד לקבלת מחזור. האם יש משמעות להקדמת המחזור (חוץ מכשלון הטיפול החודש) בארבעה ימים? האם יש סיכוי קטן שאולי זה כן הריון כי קראתי שייתכן דימום גם בתחילת הריון.
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
נועם05/12/2010אני לא יודעת אם זה חשוב, אבל הדם היה טרי ולא הכתמות חומות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור 10 ימים אחרי ביוץ - תגובה
ד''ר דוד ישי05/12/2010הדימום אכן הקדים אבל אינו אומר בהכרח שהטיפול נכשל. עשי בטא ביום ה 14 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נועם05/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום מוקדם מידי לבטא?ש05/12/2010
שאיבה ב21.11 ,החזרה ב24.11 ביום ההחזרה הזרקתי חצי אוביטרל .
היום עשיתי בדיקת דם לפי בהנחיית הרופא שלי , אני מבינה שזה מוקדם מידי ... נכון ?
מה ההשלכות של בדיקה מוקדמת מידי ?
אם ואני בהריון , הבטא תיהיה נמוכה או שאני אקבל תשובה שלילית מוטעת ?
אני נורא מפחדת לקבל תשובה שלילית מוטעת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום מוקדם מידי לבטא? - תגובה
ד''ר דוד ישי05/12/2010שלום
הבדיקה פשוט מיותרת. התשובה לא תהיה חיובית , גם אם יש הריון , לפני 12 יום מההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ...
הריונית :)05/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב רופאים יקרים!מוקפאים יפים05/12/2010
קראתי המון על החזרת עוברים מוקפאם.
אך אני אשמח אם תגידו לי בבקשה, מה נדרש מהגוף להחזרה.
עובי רירית באיזה גודל?
האם יש צורך שיתקייםביוץ טבעיאו לא טבעי לפני ההחזרה?
האם יש משהו שאני צריכה לדעת שהרופא בודק או מחכה שיקרה לקראת יום ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב רופאים יקרים! - תגובה
פרופ' שחר קול05/12/2010במחזור הפשרה "איבר המטרה" מבחינת הטיפול הוא הרחם, אין צורך בזריקות לגירוי השחלות, כך שהטיפול הופך לקל ופשוט יותר. אם המטופלת מבייצת באופן ספונטאני, ניתן לתזמן את החזרת העוברים לפי מועד הביוץ, ולהימנע ממתן תרופות כלשהן: טיפול טבעי. החיסרון בגישה זו: חוסר שליטה על מועד ההחזרה, העלול ליפול דווקא על שבת או חג. בגישה אחרת מכינים את רירית הרחם לקליטת עוברים ע"י תרופות המכילות אסטרוגן (כגון: אסטרופם, פרוגינובה), ובהמשך מוסיפים תרופות המכילות פרוגסטרון (כגון: אוטרוגסטן, קרינון, אנדומטרין, גסטון) תוך שליטה מדויקת על המועד שיתאים לגיל העוברים ביום ההקפאה. גישה זו מאפשרת שליטה מלאה תוך גמישות מרבית על מועד החזרת העוברים, ללא פגיעה בסיכוי להשיג הריון. ביום שנקבע להחזרה מופשרים העוברים בתהליך די מהיר, עוברים הערכה מיקרוסקופית לגבי איכותם, ומוחזרים לרחם. לעיתים לא כל העוברים שהוקפאו שורדים את התהליך, ונמצאים ראויים להחזרה לרחם. לאחר ההחזרה יש להתמיד וליטול התרופות לפי ההוראות, שכן המקור היחיד לאסטרוגן ולפרוגסטרון (החיוניים להשתרשות העוברים, ולקיום ההיריון) הוא התרופות הניתנות. חוסר הקפדה על נטילת התרופות במינון ובמועדים הנדרשים עלול לחבל בסיכוי להשיג הריון. אם מושג הריון יש להתמיד בנטילת התרופות למשך 7 שבועות מיום החזרת העוברים, תוך ביצוע מעקב של בדיקות דם ואולטרסאונד כמקובל. בשנים האחרונות חל שיפור ממשי באיכות התהליך, תוך עליה באחוזי ההיריון המושגים לאחר מחזורי הפשרה. תהליכי ההקפאה וההפשרה אומנם פוגמים באיכות העוברים, אך פגיעה זו היא מזערית, ולכן הסיכוי הטוב להשיג הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקיים יחסים לפני ההחזרה?מוקפאים יפים05/12/2010
אני לפני החרת מוקפאים, יו"מ 10, אסטרופם זה היום ה8 האם מותר לקיים יחסים בצורה רגילה עד ההחזרה? אין צורך להתנזר? גם יום לפני החזרה מותר?
בעיית זרע הובילה אותנו לתהליך הארוך הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לקיים יחסים לפני ההחזרה? - תגובה
פרופ' שחר קול05/12/2010מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהחיה04/12/2010
בת 31 - הבדיקות שלי תקינות וכיוון שתוצאות בדיקת הזרע של בעלי נמוכות הרופא המליץ לנו על הזרעה תוך רחמית. החודש ביצעתי את ההזרעה לאחר זריקת אוביטרל ערב לפני הזרעה והרופא אמר לבוא גם למחרת להזרעה שניה (ללא זריקות הורמונליות ) רק על בסיס ביוץ טבעי. אני במתח אם נקלטתי או לא - מניסיונכם העשיר מה הסיכויים שלי להיכנס להריון מהזרעה ראשונה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול05/12/2010סביב 15%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IFV או הזרעות?ורד04/12/2010
עם הורמונים ובלי הורמונים יש לי רק זקיק אחד 18 מ"מ
אז האם עדיף IFV במקום הזרעות?(אחרי 5 הזרעות שכשלו)
או שעל זקיק אחד זה כבר לה משנה?אם זה הזרעה או IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IFV או הזרעות? - תגובה
ד''ר דוד ישי05/12/2010בדבר אחד אין ספק , אין טעם בהורמונים . תלוי בגילך ובמצב הזרע. אם את יחסית צעירה והזרע טוב , אפשר להמשיך בכמה מחזורים של הזרעה. במצבים האחרים כדאי לעבור ל IVF.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור דחוףחנה04/12/2010
בת 28 מחזור אחרון 26/10/2010,עשיתי 6 טיפולי I.V.F שכשלו טיפול אחרון באוקטובר טופלתי במונוגון 4 ודקפפטיל 0.1,שאלתי אליכם בבקשה מאז המחזור האחרון 26/10/2010 לא קיבלתי מחזור מה אני אמורה לעשות האם לעשות בדיקת בטא או עדיין מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור דחוף - תגובה
פרופ' שחר קול05/12/2010בטא, E2 P LH א.ס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)