מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי אסטרוגן ופרוגרסטרוןמודאגת07/12/2010
שלום,
אני חודש וחצי אחרי הפלה טבעית. (הפסקת דופק בשבוע 8) עקב אי הופעת וסת נטלתי כדורי פרוגרסטרון במשך שבוע כדור ליום. לאחר כשבוע וחצי החלו הפרשות מאוד כהות בליווי גושים ( מאוד דומה להפרשות וגושים שהיו לי במהלך ההפלה הטבעית) ונמשכו כשישה ימים. במהלך ימי ההפרשות הללו עשיתי מבדיקת הורמונים, ואילו התוצאות :
Estradiol (E2) 262
Progesterone 0.8 nmol/L קטן מ- -
:ערכי ייחוס
Follicular <3 nmol/L
Luteal 8-68 nmol/L
Postmenopausal <1.3 nmol/L
אתמול כשבוע וחצי לאחר סיום ההפרשות הללו החלו לי שוב הפרשות חומות חלשות יותר ממקודם אבל מלוות גם כן בגושים קטנים ובהפרשות "מלוכלכות" צמיגיות נמתכות.
שאלות:
1. מה הפירוש של הבדיקות? האם זה היה אופייני למחזור?
2. מה יכולות להיות פשר ההפרשות הללו עכשיו?
3. מה קורה לי בגוף?
אודה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת - ערכי ביטא
מודאגת07/12/2010באותה בדיקת דם ערכי ביטא התקבלו 2 IU/L -קטן מ, לכן אני מבינה שזה אומר שאין שאריות מההריון ברחם, או שאני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעניתי - זקוקה לתשובה
מודאגת13/12/2010עדיין יש לי הפרשות חומות מידי פעם, לפחות פעם ביום על התחתונית
מה זה לכל הרוחות??..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עלי
מודאגת13/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי אסטרוגן ופרוגרסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2010הערכים מראים שאת בוסת.
לא היה שום צורך בלקיחת פרוגסטרון אלא לחכות בסבלנות.
לא קורה לך שום דבר פשוט תתני לטבע לעשות את שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהשלי07/12/2010
ערב טוב,
אני נמצאת 8 שבועות אחרי גרידה של תאומים שפסק דופק בשבוע תשיעי (טיפולי ivf ).
עדיין לא קיבלתי מחזור מאחרי הגרידה.
תוצאות דם מהיום:
e2 - 1057
LH - 14.7
FSH - 5.4
PROG - 3.4
PROLAC - 239.3
BHCG - 0
רציתי לדעת מה אומרות תוצאות הבדיקות, לפני מחזור או לפני ביוץ או אחרי ביוץ??? מתי ביוץ?
מה שבטוח זה שאין פה היריון
אשמח לתגובה בעניין, בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי גרידה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/12/2010את בביוץ ואם לא יהיה הריון יגיע וסת בעוד שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילציפי07/12/2010
כמה זמן דקפפטיל יכול להיות מחוץ למקרר ועדיין יהיה ניתן להשתמש בו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל - תגובה
ד''ר דוד ישי08/12/2010את המידע המדוייק ביותר אפשר לקבל מהחברה . תנסי להשיג מס' טלפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית והפלותיאלי07/12/2010
שלום רב,
שאלתי ולא קיבלתי מענה, אז חוזרת על השאלה, ותודה מראש על התשובה.
עברתי הריון כימי אחד והפלה עקב הפסקת דופק בשבוע 8.
אני מטופלת בנוגדי קרישה (קלקסן ואספירין) עקב הטרוזיגוטיות לפקטור 5 וכשלונות חוזרים ב-IVF.
במהלך הסטימולציה וגם לאחר ההחזרה מטופלת בסטירואידים
עובי הרירית בכל מחזור טיפול הוא 6.5-7.5,
בדיקות קריוטיפ שלנו ושל העובר יצאו תקינות,
היסטרוסקופייה - תקינה
צילום רחם תקין
ואנחנו תוהים לגבי סיבת ההפלה:
האם ייתכן כי רירית דקה גורמת להפלות?
האם נכון לומר כי ברגע שהעובר נקלט והבטא חיובית הרירית אינה "משחקת תפקיד" בהריון? אם אני טועה - אודה אם תוכל לציין מהו תפקיד הרירית בהריון?
האם ישנו גורם או גורמים נוספים שכדאי לנו לבדוק?
האם ישנו טיפול שנוכל להיעזר בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית והפלות - תגובה
פרופ' אלכס סימון07/12/2010איני רואה קשר לרירית כסיבה להפלה.
כדאי להתייעץ שוב עם המטולוג בנושא הקרישה ומינון הקלקסאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה פרופ' סימון
יאלי07/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את ההודעה
יאלי07/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין סיכוי עוד??מודאגת מאוד07/12/2010
הזרעה שלישית
זרע תקין
ללא הורמונים רק אוביטרל
פרוגרסטרון 7 ימים אחרי ביוץ 44.9
בדיקה ביתית ביום אחרי ביוץ 12 של שתן בערב - שלילית...
אין סיכוי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיכוי עוד?? - תגובה
פרופ' אלכס סימון07/12/2010בדיקת יום 15 לאחר ביוץ אם עדין אין וסת עדיפה על מה שביצעת. מי שמקדים בבדיקה מזמין לעצמו לחץ מיותר ואי וודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהשלי07/12/2010
שלום ,
עברתי גרידה לפני 8 שבועות מאז עדיין לא היה לי מחזור. (טיפולי ivf).
עשיתי היום בדיקות הורמונים ואילו התשובות:
e 2 - 1057
LH - 14.7
FSH - 5.4
PROG - 3.4
PROLA - 239.1
BHCG - 0
רציתי לדעת מה אומרות תוצאות הבדיקות. האם המחזור אמור להיות בקרוב או אולי ביוץ??? מתוך זה אני מבינה שמה שבטוח שאין היריון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי גרידה - תגובה
פרופ' אלכס סימון07/12/2010כדאי לשלב עם על קול. יתכן ורק עתה את לקראת ביוץ. מחזור אחרי הפלה יכול לאחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVFאור07/12/2010
שלום , אני בת 27 בטיפול IVF ראשון ,
עשיתי אולטרסאונד ביום ראשון 5.12 אחרי 5 ימים של 150 יח' גונל F ויומיים 150 יח' גונאל F + לובריס 75 יח' .
רירית 8 , זקיקים ימין 7 בגדלים בין 11-13 , זקיקים שמאל 5 בגדלים 10-13 .
אחרי זה קיבלתי הנחיות מתל השומר להמשיך רק עם גונאל F 150 יח' .
היום עשיתי אולטרסאונד שוב - רירית 10 , זקיקים ימין כ-10 בגדלים 11-12 , זקיקים שמאל 5 בגדלים 11-13 . תוצאות בדיקת דם -
E2-5041, LH-1.60,FSH-11.60,PROGESTERINE< 0.9
איך יכול להיות שהזקיקים לא גדלו בכלל במהלך היומיים ??? אני מרגישה שאני דורכת במקום ):
היום זה כבר יום 10 לטיפול ואני עדיין רחוקה משאיבה ): אני ממש לא מבינה מה קורה ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי IVF - תגובה
פרופ' אלכס סימון07/12/2010קיימת אפשרות שטועים בבדיקת העל קול כי בוצעה על ידי טכנאים שונים. בדיקת הדם גבוה ומעידה על תגובה עודפת, תמונה המתאימה דוקא לנשים עם שחלות פוליציסטיות. נקווה שבימים הקרובים תראי גם עליה בגודל הזקיקים בהתאם להנחיות הטיפול שתקבלי מהיחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 5 ????הריונית :)07/12/2010
היום היום ה13 בטא 5 , התחיל לי היום דימום של דם בהיר מאוד , לא של מחזור ואין לי תחושות של מחזור .
ביום ה11 עשיתי בטא ויצא גם 5 אבל אמרו לי לא להתייחס כי זה מוקדם ...
יש סיכוי ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 5 ???? - תגובה
פרופ` דוד בידר07/12/2010זה שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נושמת .......דחוף.ש.07/12/2010
CA 125 = 13.7
תרגיעו אותי !!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את ממש יכולה להרגע
רוני07/12/2010האם עשית את הבדיקה לגילוי סרטן?
הבדיקה היא נורמלית עד 35* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת רופא - הקפצה.
ש.07/12/2010רוני תודה.
ומה תגובת הרופאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת לנשום ב-16:13
פרופ' אלכס סימון07/12/2010את יכולה להתחיל לנשום מחדש. הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת ו ד ה
ש.08/12/2010סחתן על חוש ההומור ...
באהבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?חנית07/12/2010
שלום,
ביום השמיני לביוץ תוצאה פרוגסטרון ואי 2
59.5 ו 620 האים מבשר הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
פרופ' שחר קול07/12/2010תקין. לא ניתן לדעת לגבי הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות ורירית דקהיאלי07/12/2010
עברתי הריון כימי אחד והפלה עקב הפסקת דופק בשבוע 8.
אני מטופלת בנוגדי קרישה (קלקסן ואספירין) עקב הטרוזיגוטיות לפקטור 5 וכשלונות חוזרים ב-IVF.
במהלך הסטימולציה וגם לאחר ההחזרה מטופלת בסטירואידים
עובי הרירית בכל מחזור טיפול הוא 6.5-7.5,
בדיקות קריוטיפ שלנו ושל העובר יצאו תקינות,
היסטרוסקופייה - תקינה
צילום רחם תקין
ואנחנו תוהים לגבי סיבת ההפלה:
האם ייתכן כי רירית דקה גורמת להפלות?
האם נכון לומר כי ברגע שהעובר נקלט והבטא חיובית הרירית אינה "משחקת תפקיד" בהריון? אם אני טועה - אודה אם תוכל לציין מהו תפקיד הרירית בהריון?
האם ישנו גורם או גורמים נוספים שכדאי לנו לבדוק?
האם ישנו טיפול שנוכל להיעזר בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות ורירית דקה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/12/2010לא תמיד לגמרי ברורה הסיבה להפלה. היות וכל הבדיקות תקינות יש פשוט להמשיך בטיפולים. סך הכל היתה לך למעשה הפלה אחת וזה עדיין לא אומר שיהיו עוד הפלות.
גם ברירית כזו יש הריונות ולכן תמשיכי בהפריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF באמצעות זרע קפוארועי07/12/2010
שלום,
מה ההשפעה של שימוש בזרע קבוע בזמן IVF.
האם מוריד את סיכויי ההצלחה? אם כן בכמה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF באמצעות זרע קפוא - תגובה
פרופ' שחר קול07/12/2010הסיכויים טובים , כמו בזרע טרי, אם הזרע תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF באמצעות זרע מוקפא
רועי07/12/2010כלומר באם הזרע תקין אין שום הבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שונה מהזרעה?
מישהי07/12/2010כי בהזרעה נאמר לי בפירוש שיש פגיעה בסיכויים כשמשתמשים בזרע קפוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שזה לא נכון...כי
ורד07/12/2010אזי ,כל ההזרעות מתרומת זרע מיועדות לכישלון????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמרתי שזה נידון לכישלון חלילה
מישהי07/12/2010רק שנאמר לי על ידי כמה רופאים (גם כאן בפורום, אם אינני טועה) שהקפאת השרע מפחיתה במידת מה את הסיכויים ולכן עדיף להימנע מזה אם לא חייבים.
ובתרומות זרע משתמשים מלכתחילה בזרע ממש טוב (או כך אמורים לעשות) כך שפגיעה מסוימת לא אמורה לפגוע כל כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית-אני יכולה לצערי לחדש לך
ורד07/12/2010כי בתרומת זרע,לא תמיד נותנים נתונים טובים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית-אני יכולה לצערי לחדש לך - תגובה
פרופ' שחר קול08/12/2010אסור לבלבל בין הטכנולוגיות השונות.
ב - IVF אין חשיבות גדולה מידי לכמות הזרע בתנועה, שכן אנו משתמשים בכמות קטנה יחסית, ובשעת הצורך ניתן לבצע ICSI (אם יש מעט מאוד זרע בתנועה).
לגבי הזרעה תוך רחמית - כאן יש חשיבות למספר תאי הזרע בתנועה המוזרקים לרחם.
כל זרע מאבד מאיכותו לאחר הקפאה. בנקי הזרע מבצעים בדיקות זרע, וכן בדיקת עמידות בהקפאה / הפשרה לפני שנוטלים מנות זרע מתורם. רק בעלי זרע עמיד במיוחד לנ"ל מתקבלים כתורמים. כך משיגים זרע איכותי יחסית, למרות שעבר הקפאה / הפשרה.
אם מדובר בבן הזוג - לא ניתן "לבחור", ולכן בוחרים בטכנולוגיה לפי איכות הזרע המתקבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין הגלוטן ופוריותאישה לחוצה07/12/2010
שלום לכם:
שמעתי לפני תקופה מאחד הרופאים הגניקולוגיים על הקשר בין חומר הגילאטין שנמצא בכל סוגי השוקולדים לבין הפוריות של הגבר או האישה..
מה מידת נכונות המידע הזה ששמעתי? האם זה אכן מוכח מדעית שכדאי לנסות ולהתרחק מאכילת השוקולד במהלך נסיונות להיכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין הגלוטן ופוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר07/12/2010שטיות.אין דבר כזה.
תבקשי מהרופא שימסור לך ולי את שם המאמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנתיים ללא הריוןאישה לחוצה07/12/2010
שלום לכם
אני ממש הגעתי למצב ייאוש ופונה אליכם בתקווה שמישהו יוכל לייעץ לי מה לעשות:
אני בת 26 נשואה מזה שנתיים וחודש ללא ילדים עם עבר של הריון ספונטני לפני 9 חודשים שהסתיים בהפלה טבעית בשבוע 7.
כל הבדיקות תקינות אצלי : פרופיל הורמונלי, בדיקת ביוץ, צילום רחם..יש לי בעיית קרישת דם (הומוזיגוטית לפקטור 2) אבל הבנתי שזה לא מעקב את הכניסה להריון ושאם מזריקה קלקסן בתחילת הריון זה פותר בעיה.
לבעלי הייתה בעיית זרע עקב דלקת כרונית אבל התוצאות של בדיקה מתאריך 15.6.10 ואחרי טיפול אנטיביוטי ותוסף תזונה פורימור שהיה למשך 6 חודשים:
ריכוז:60 מליון, תנועה 60% דרגת תנועה: +2+3, סה"כ תאי שרע 120 מליון,
תאי דם לבנים: -
מורפולוגיה: זרעין תקינים 22% לפי WHO,
עשינו 4 הזרעות 2 עם איקקלומין ו 2 עם גונאל אף אך לצערי לא הצליח ואנחנו בהפסקה חודשיים אחרי צילום רחם.
מה הלאה?האם יש עוד בדיקות שניתן לעשות כדי לדעת את הסיבה? תעזרו לי בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנתיים ללא הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר07/12/2010תעברי לטיפולי הפריה חוץ גופית ואז נוכל ללמוד על הביציות והזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא בדחיפות !!!****07/12/2010
שלום רב,
אני בהריון שבוע 6 (בהפריה ) מופיע אצלי בניגוב כתם ורוד חלש מאד בקושי נראה
ממה זה נובע ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא בדחיפות !!! - תגובה
ד''ר דוד ישי07/12/2010יש כמה אפשרויות. בד"כ אין לזה חשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)