מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנדומטרין והפרשותאני02/12/2010
היום עשיתי בדיקת בטא שיצאה חיובית. אני משתמשת בנרות אנדומטרין כבר קרוב לשבועיים, ויש לי הפרשות מרובות, חלקן לבנות כפי שקראתי שיש עם שימוש באנדומטרין, אבל בנוסף גם הפרשות מימיות מרובות, שמאלצות אותי להחליף כ 3-4 תחתוניות ביום. לעיתים אני ממש מרגישה טיפות מטפטפות לתחתונית.
האם זו תופעה מוכרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין והפרשות - תגובה
פרופ' שחר קול02/12/2010כן, מוכרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול תרופתי אחרי בדיקת הריון?אורנה02/12/2010
שלום רב, היום יצא לי beta)216 )אני צריכה לעשות בדיקה חוזרת ביום א' וכמובן אמשיך לקחת תמיחה ע"י נרות האם להמשיך גם פרוגינובה 3 ביום עד הבדיקה חוזרת?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול תרופתי אחרי בדיקת הריון? - תגובה
פרופ' שחר קול02/12/2010תשובה שטחית - כן.
תשובה עם מחשבה - צריך לדעת איזה טיפול עברת, וכן רמת E2 ו- P היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוסרים נתונים
אורנה02/12/2010שלום רב ותודה, לא מוסרים פרטי בדיקה מאסותא אלא רק "בטא 216" אני עברתי אחזרת 2 עוברים מתרומת ביצית הטיסו לארץ.אנני מאמינה שזה הריון כי בטא גבוה מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח בדיקת דםחנה02/12/2010
BETA-HCG-{5 iu/l
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי בטא פחות מ 10 שלילי
מיואשת02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןyaael02/12/2010
היי
שאלה - עברתי שתי הזרעות כושלות. בשתיהן ניתן איקקלומין ביום החמישי למחזור.
יש לי ילד בן 4 מהריון טיבעי.
היום זהו היום הראשון למחזור, ואני מתלבטת - הבנתי שאיקקלומין לוקחים בין היום ה 3 ל 5 למחזור. מה ההבדל ? אולי בגלל זה אני מפספסת את הביוץ או משבשת אותו לפני הזרעות ? יש לציין כי אני גם לוקחת זריקת אוביטרל לפני כל הזרעה.
תודה רבה וסליחה על האורך, אני ממש ממש רוצה שיצליח הפעם !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
פרופ' שחר קול02/12/2010אם את מבייצת באופן סדיר אולי לא רצוי לקחת איקקלומין.
[a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7339' id='link']ראי:[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
yaaeell05/12/2010החלטתי החודש לא ללכת על הזרעה שלישית אלא לנסות להיקלט באופן ספונטני ללא טיפול תרופתי וללא התערבות. הבעיה היא שתוצאות בדיקת הזרע של בעלי הן בינוניות לחלוטין. (ולכן הרופא המליץ על הזרעות). . מה הסיכוי שאיקלט החודש ?
שאלה נוספת - המחזור שלי סדיר מאוד אבל נמשך יום וחצי -יומיים בלבד. כבר ביום השני למחזור אני לא זקוקה לתחבושות או לאמצעי הגנה. מה זה אומר ? האם יש לכך השפעה על ביוץ או סיכויי קליטה להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיואשת02/12/2010
אם יש כאבים בחזה אז רמת הפרוגסטרון גבוהה אז יותר סיכוי להצלחת הריון או לא שייך ?וביום 6 להחזרה הפרשת קרינון בצבע ורדרד האם יכול להיות שזה שאיריות מהשרשה אם היה שכלל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה .. תודדה
מיואשת02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ' שחר קול02/12/20101. לא שייך
2. הכל יכול להיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה בהריון מוקפאיםב.ר.02/12/2010
בערך באיזה שבוע של הריון מוקפאים מפסיקים לקחת אסטרופם?
מתי מפסיקים את האנדומטרין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת תמיכה בהריון מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול02/12/2010שניהם ניתן להפסיק בשבוע 9, או 7 שבועות לאחר החזרת העוברים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור וביוץיסמין02/12/2010
רציתי לדעת כמה זמן אחרי מחזור יש ביוץ ?
והאם ניתן לבצע מעקב זקיקים ללא הפניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור וביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול02/12/20101. משתנה מאישה אחת לאחרת. השלב הפוליקולרי יכול להיות בין 7 ימים לבין 21 יום.
2. לדעתי, לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים
יסמין02/12/2010כמה ימים אחרי המחזור עושים מעקב זקיקים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יסמין
חסויה02/12/2010נהוג מהיום ה 10 להתחיל את המעקב כאשר היום של הדימום הכבד נחשב ליום מס' 1..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יסמין02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יסמין - תגובה
פרופ' שחר קול02/12/2010אם המחזור קצר יותר - להתחיל קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בתרופותשלומית02/12/2010
כשבועיים לאחר החזרת עוברים (נמצאת כעת במעקב בטא - בטא ראשונה נמוכה)
האם מותר להשתמש בתרופות הבאות:
1. אינהלציה המכילה: ונטולין, אירובנט ומי מלח ?
2. משאף ונטולין ?
3. קלגרון ?
4. אופטלגין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בתרופות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/12/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר חצי אוביטרלאני02/12/2010
שלום
ב 18.11 הזרקתי חצי אוביטרל והזרעה נעשתה למחרת 19.11.
היום עשיתי בדיקת שתן וקיבלתי תוצאה חיובית, אם כי הפס חלש.
האם יכול להיות שהתוצאה חיובית בגלל האוביטרל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון לאחר חצי אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר02/12/2010לא קשור לאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהקדםתודה רבה02/12/2010
שלום,
7 ימים לאחר החזרת עוברים קיימנו יחסי מין ובעלי מצא על עצמו מעט (ממש קמצוץ) של דם מעט יבש כאשר יצא... ממה זה יכול להיות?
האם זו השרשה? האם זה תחילתו של מחזור?
מה יכול להיות?
חשוב לציין שהיינו מאוד מאוד עדינים אז אני ממש בלחץ....
יכול להיות שביצענו נזק?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בהקדם - תגובה
פרופ` דוד בידר02/12/2010לא אומר כלום ולא צריך להתייחס לזה.אין שום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלוםתודה רבה02/12/2010
אני שבעה ימים לאחר החזרת 2 עוברים.
האם מותר לקיים יחסי מין בצורה חופשית או שעדיף להימנע מכך עד בדיקת הדם להריון שבעוד חמישה ימים??
שמעתי שיש חשש להתכווצות הרחם בזמן יחסים, האם זה נכון?
תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר שלום - תגובה
פרופ' אלכס סימון02/12/2010הדיעות חלוקות לכאן ולכאן. אני בדרך כלל מציע שלא לקיים יחסים מהסיבות שהעלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתי וביוץמנסה להרות02/12/2010
שלום,
אני בסבב שני של זרעה ויש לי גירוי יתר שחלתי.האם יכול להיות לי ביוץ טבעי החודש?
והאם 3 זקיקים בסבב הקודם עם גונל אף 75 בכל פעם זה תקין או מעט מדי?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר שחלתי וביוץ - תגובה
פרופ' אלכס סימון02/12/2010ביוץ יכול להתרחש גם ללא מתן אוביטרל. בהחלט יתכן ביוץ טבעי.
3 זקיקים להזרעה זה די ויותר. הרי לא היית רוצה להרות עם שלישיה - רביעיה או חמישיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתלי01/12/2010
ערב טוב לרופאים,
האם מספר ימים לאחר ביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית, ניתן לבצע מעקב ביוץ + הזרעות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' אלכס סימון02/12/2010בהחלט ניתן אם הדימום וההפרשות פסקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל עם ציסטותיעלה01/12/2010
יש לי ציסטות כתוצאה מגירוי שחלתי לאחר גונאל אף.
האם כעבור חודשיים, משהציסטות לא נספגו, מקובל לבצע הזרעה?
האם אוביטרל עלול לגרום לגדילה של הציסטות או דווקא לעזור להן לצאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל עם ציסטות - תגובה
פרופ' אלכס סימון02/12/2010ההמלצה שלי בדרך כלל להמתין לציסטות לחלוף. ניתן לזרז את העלמותם על ידי טיפול חודש בגלולות. תלוי גם מה גודלם, אם הם עד 15-17 ממ אפשר בכל זאת לטפל
אוביטרל אין לו השפעה על ציסטות. הוא תכשיר שמבשיל ביציות וגורם להן לצאת מהזקיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח בדיקת בטאדיקלה01/12/2010
שלום!
אני אחרי הפריה, יום לאחר האיחור במחזור.
עשיתי בדיקת בטא, התוצאה היא 40 IU/L . מה זה אומר?
הרופא שלי בחו"ל...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בהריון.תחזרי על הבדיקה בעוד יומי
ורדה01/12/2010ים לראות הכפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למשה
פרופ' אלכס סימון02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)