מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי שאיבה?אפרת15/12/2010
בת 42
היום יום 12 למחזור.
הזרקתי 10 ימים גונאל 375
זקיק אחד 16 מ"מ
אסטרדיול 1766
פרוגסטרון 1.1
1 מתי אמורה להיות שאיבה?
2 האם ניתן לשאוב ביצית אחת?
3 אם זו ביצית אחת,האם ניתן לשאוב ללא הרדמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי שאיבה? - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2010אפשר לשאוב זקיק אחד ללא הרדמה.
השאיבה לדעתי צריכה להיות בעוד 4 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
ורד15/12/2010האם יהיה זה שגוי לבצע שאיבה בעוד יומיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2010הזקיק קטן מידי אפשר עוד 3 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בזמן טיפוליםאני15/12/2010
שלום,
אני אחרי IVF ראשון שהיה שלילי.
אחרי שקיבלתי את תשובת הבטא, הפסקתי את התמיכה ואחרי יום הגיע המחזור.
בדר"כ המחזור שלי מאוד מדוייק- כל 28 יום.
האם אני צריכה לספור 28 יום מהמזור הנ"ל?
אני לא יודעת אם להחשיב את מה שהיה כמחזור "אמיתי" שכן זה הגיע אחרי הפסקת התמיכה וגם נמשך הרבה יותר ימים ממחזור רגיל..
אני אמורה להתחיל טיפול חדש בקבלת המחזור הקרוב שיגיע. היום זהו כבר היום ה31 מהתחלת המחזור הקודם. האם תקין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה..
אני15/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור בזמן טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2010הטיפולים יכולים לשנות את המחזור החודשי ואם את צריכה להתחל טיפול בוסת אזי תחכי ואז תתחילי.
מה שהיה בהפסקת התמיכה זה וסת וזה לא קשור בזה שהפסקת תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןשלי15/12/2010
ד"ר שלום רב
האם איקקלומין יכול לגרום לסרטן?
עד כמה פעמים מומלץ להשתמש באיקקלומין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2010לא.אין סרטן.
אם יש בעית ביוץ ואת צעירה כ 5 עד 6 מחזורים.
אם יש לך וסת סדיר הטיפול באיקכלומין מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
יעל16/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת עזרה בהבנת המצביעל15/12/2010
שלום לרופאים,
ב- 23/11 הוחזרו לי שני עוברים.
בבדיקה ב- 6/12 הבטא היתה 24.
מאז, להלן תוצאות הבדיקות:
8/12 12/12 13/12 15/12
E2 410 479 370 448
P 39.1 31 3 13/12 הפסקתי לקחת את הקרינון (בערב התחילו להופיע כתמי דם קטנים. אתמול לא היו, היום שוב חזרו).
איך זה שהאסטרוגן עולה?
האם הבטא לא אמורה לרדת? למה היא עולה?
מתי בערך אני אמורה לקבל את הווסת, לפי התוצאות הללו?
האם אוכל להתחיל מחזור נוסף של טיפול בפעם הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשת עזרה בהבנת המצב - תגובה
פרופ' שחר קול15/12/2010לא ראיתי תוצאות בטא. אם עולה - יש לשלול הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי הבטא
יעל15/12/2010תודה על התשובה.
ערכי הבטא:
6/12 - 25
8/12 - 49
12/12 - 98
13/12 - 106 (כאן הפסקתי את התמיכה)
15/12 - 124
ואודה אם אוכל לקבל תשובות גם על שאר השאלות המטרידות:
1. אם זה הריון חוץ רחמי - מה עושים כדי לסלקו?
2. בהנחה שלא, כמה זמן לוקח לווסת להגיע?
3. האם אוכל במחזור זה להתחיל טיפול נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות - מקפיצה
יעל16/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי הבטא - תגובה
פרופ' שחר קול16/12/2010ניהול מצב החשוד להריון חוץ רחמי - ע"י בי"ח.
תתכן גישה תרופתית (זריקה), אך לעיתים יש צורך בניתוח.
טיפול נוסף אינו עומד על הפרק כל זמן שבטא לא אפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהדנה15/12/2010
אני בהמתנה לקראת החזרת עוברים מוקפאים(לא התחלתי טיפול עדיין)
נשלחתי לאולטרסאונד בעקבות דימומים לא סדירים
אני רוצה לנסות ולהרות ספונטני(אין לי מה להפסיד)
היה לי הריון עצמוני באפריל האחרון שהסתיים בהפלה בשבוע 9 עקב הפסקת דופק עובר(יש לי ילד בן 2 מהפריה)
אולטרסאונד יום 12 מהמחזור:(אין לי ביוץ סדיר,ויש לי PCO)
עובי רירית הרחם:7
שחלות:
ימנית:27 מ"מ*20 מ"מ הערות:זקיקים בקוטר 5-9
שמאלית 24 מ"מ *30 מ"מ הערות זקיקים בקוטר 5-6
אין נוזל בדוגלס
מתי עלי לנסות להכנס להריון ע"פ הנתונים הנ"ל?(אני מנסה להמר)
פרופיל הורמוני מלפני שבוע תקין מתאים ליום מחזור מ"ס 3-5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2010לפי הנתונים אין זקיקים שגדלו ולכן יש לחזור על הבדיקה בעוד מספר ימים ולעקוב בעזרת אולטרה-סאונד ודם ואז יגידו לך מתי בקרוב הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת להתייעץ - תגובה
שינשין20/12/2010לאחר 10 ניסיונות כושלים של IVF סביר להמשיך בתרומת ביציות.
אין זה אומר שסיכויי ההצלחה שלך (על בסיס הביציות שלך) הם אפס, אך הם כנראה קטנים מאוד.
הצלחה = ילד בריא בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה לא במקום הנכון...
שינשין20/12/2010שינשין אחרת..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא מחזור לאחר גרידהשינשין15/12/2010
שלום, אני כ- 9 שבועות לאחר גרידה עקב מום.
במעקב אצל הרופא לאחר חודש מהגרידה -בדיקה תקינה, רחם נקי.
עדיין לא הגיע המחזור.
ביצעתי בדיקות דם לפני שבוע:
TSH - 0.58 MIU/L
ESTRADOIL - 447.0 PMO/L
PROG - 0.5 NMOL/L
FSH - 8.1 MIU/ML
LH - 9.6 MIU/ML
PROLACTIN - 334 MIU/L
בטא שלילית להריון.
האם התוצאות תקינות? מתי מחזור אמור להגיע?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא מחזור לאחר גרידה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2010התוצאות תקינות ולפי התוצאות התחלת בתהליך לקראת הביוץ שיהיה לדעתי בעוד כשבוע ועוד שבועיים אחרי הביוץ יגיע הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
שינשין16/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
שינשינית18/12/2010שלום,
עפ"י תשובתך (לפי בדיקות דם מתאריך 08/12/10) הייתי אמורה לבייץ בעוד כשבוע מתאריך הבדיקה. אתמול 17/12/10, יום שישי, התחיל אצלי דימום/הפרשה חומה וגם קצת אדומה. היום נעלמה. מה פשר הדימום? מחזור? השרשה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2010במה קרה.לי בדיקות דם קשה להגיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/12/2010בלי בדיקות דם קשה להגיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו בדיקה?
שינשין20/12/2010בטא? או פרופיל הורמונלי?
המון תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2010בלי בדיקות דם קשה לענות .
יכול להיות השרשה או דבר אחר. אם עשית בדיקות דם אז נוכל לדעת מה קרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2010הכוונה לאסטרוגן ופרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון לאחר ביוץטל15/12/2010
מחזור 19.11 .טיפול בגונל F +דקקפטיל (הופיעה ציסטה חדשה נוסף לאחת קיימת ).
שתי הזרעות 5 ו 6 לדצמבר .
בדיקת פרוגסטרון 14.12 5.1 .
מה זה אומר ? לא היה ביוץ ?
חודש שעבר היה 58 לאחר ביוץ .
מה השתבש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון לאחר ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול15/12/20105.1 זה מעט מידי לביוץ.
לא ניתן לנחש מה השתבש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצרהדורית15/12/2010
תודה מראש...
האם בטא 174 ביום 14 לאחר החזרת שני עוברים טריים נחשב תקין?
שוב תודה,
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצרה - תגובה
פרופ' שחר קול15/12/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת 3 עובריםיעל15/12/2010
שלום,
עברתי החזרת 3 עוברים במצב טוב ב 10.12 (תמיכה של אנדומטרין ופרוגינובה) בתאריך 14.12 התחילו כאבי מחזור בבטן התחתונה אשר נמשכים עד היום. יש לציין כי מבחינת יום בחודש מדובר ביום ה 23 למחזור שלי - כך שאם לא הושג הריון אני באמת אמורה להיות לפני קבלת הוסת. האם הגיוני לכאבי מחזור 4 ימים לאחר החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת 3 עוברים - תגובה
פרופ' שחר קול15/12/2010לא. יש לחפש סיבת הכאב.
בטיפול שאת עוברת אין משמעות ליום המחזור שלך, שכן התרופות קובעות את רמות ההורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמיסנופקין115/12/2010
ב- 4 בנובמבר עברתי הזרעה וביום ה- 14 בדיקת דם יצא שלילי (בטא=2), ואחרי יומיים התחיל דימום. ב- 1 בדצמבר החל דימום מסיבי ובבי"ח בטא 3627 עם הריון חוץ רחמי (לא ראו באולטרסאונד אבח ברחם היה תקין עם רירית 2.9).
לאחר ירידה עצמאית שוחררתי הביתה להמשך מעקב שאחרי שבוע התחיל לעלות. ולכן קיבלתי ביום ראשון (12/12) זריקת מטוטרוקסט.
כמה שאלות:
1. מיום שני יש לי כל הזמן בחילות (וגם הקאות אם אני אוכלת), האם זאת תופעת לוואי מוכרת?
2. כמה זמן אחרי הזריקה אסור להיכנס להריון?
3. באישפוז אחד מהרופאים אמר לי שכאשר יש רירית מאוד דקה (שזאת הסיבה שבגללה אני בטיפולים) הסיכוי להריון חוץ רחמי עולה. האם נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי
סנופקין115/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חוץ רחמי - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2010עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמיסנופקין115/12/2010
ב- 4 בנובמבר עברתי הזרעה וביום ה- 14 בדיקת דם יצא שלילי (בטא=2), ואחרי יומיים התחיל דימום. ב- 1 בדצמבר החל דימום מסיבי ובבי"ח בטא 3627 עם הריון חוץ רחמי (לא ראו באולטרסאונד אבח ברחם היה תקין עם רירית 2.9).
לאחר ירידה עצמאית שוחררתי הביתה להמשך מעקב שאחרי שבוע התחיל לעלות. ולכן קיבלתי ביום ראשון (12/12) זריקת מטוטרוקסט.
כמה שאלות:
1. מיום שני יש לי כל הזמן בחילות (וגם הקאות אם אני אוכלת), האם זאת תופעת לוואי מוכרת?
2. כמה זמן אחרי הזריקה אסור להיכנס להריון?
3. באישפוז אחד מהרופאים אמר לי שכאשר יש רירית מאוד דקה (שזאת הסיבה שבגללה אני בטיפולים) הסיכוי להריון חוץ רחמי עולה. האם נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי - תגובה
פרופ` דוד בידר15/12/2010יתכן שזה מהתרופה אבל זה צריך לחלוף.
אחרי 3 חודשים מהזריקה אפשר.
רירית דקה והריון חוץ רחמי אף פעם לא הוכח קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגודטורפיניםמודאגת15/12/2010
מצטערת אם לא רשמתי נכון....
אני עוברת לטיפול במרכז לבריאות האישה צ'ק פוסט
מאחר ואקאקלומין לא מתאים לי ואחרי 3 הזרעות כושלות.
אני אמא לתאומים מהריון ספונטני
האם הקופה (מכבי) משתתפת התרופות?
הבנתי שלמי שיש כבר ילדים אז לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגודטורפינים - תגובה
פרופ' שחר קול15/12/2010משתתפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר איך יודעים לפי בדיקת דם...ציפי15/12/2010
בוקר טוב אני רוצה לדעת מתי יהיה או היה ביוץ!! !!!
עשיתי בדיקת דם הבוקר ואלו התוצאות:
estradiol )e2( ----------- 251.00 pmol/l
progesterone ----------------1.36 nmol/l
שאלה נוספת בבקשה - אני מעוניינת בהחזרת מוקפאים בפעם הראשונה... מתי מתחילים את הטיפול??? באיזה יום של המחזור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר איך יודעים לפי בדיקת דם... - תגובה
פרופ' שחר קול15/12/2010לא היה ביוץ.
לא ניתן לחזות מתי יהיה.
לגבי מחזור הפשרה - מתחילים לרוב ביום 2 או 3 למחזור.
ראי גם: "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עוברים- דחוףףףגלית15/12/2010
בוקר טוב,
אני אחרי החזרת עוברים, התחיל לי זיהום פיטריתי, נאמר לי שניתן לקחת איגסטן.
שאלותי: 1. האם זה בסדר להחדיר לנרתיק גם את התמיכה וגם את האגיסטן?
2 האם בעקבות כך "התמיכה" יכולה לפגוע בקליטת העוברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים- דחוףףף - תגובה
פרופ' אלכס סימון15/12/2010השתמשי באגיסטן חיצונית והמנעי בשלב זה להחדיר לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחדירה נרות אנדומטרין ואני
מוקפאים יפים15/12/2010יום אחרי החזרה, זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחדירה נרות אנדומטרין ואני - תגובה
פרופ' אלכס סימון15/12/2010אנדומטרין להחדיר זה בסדר ואגיסטן למרוח באופן חיצוני ללא החדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנת זריקותמישהי14/12/2010
כמה זמן מראש אפשר להכין זריקות מנוגון (כלומר להמיס את האבקה בנוזל)? או שחייבים להזריק מיד אחרי ההכנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנת זריקות - תגובה
פרופ' אלכס סימון15/12/2010נהוג להזריק לאחר ההכנה. ככל שהחומר נותר בנוזל יותר זמן לפני ההזרקה, הוא מתפרק ויעילותו יורדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)