מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה-צלחה?לא צלחה?משהו אחר קרה?קרן13/10/2010
שלום רופאים יקרים
יש לי מחזור סדיר כל 29 יום כמו שעון שווייצרי.
הזרעה ראשונה לא צלחה- קיבלתי מחזור 11 יום אחרי ההזרעה
הזרעה שנייה לא צלחה- קיבלתי מחזור 9 ימים אחרי ההזרעה
הזרעה שלישית?????- עברו 14 ימים מהזרעה.(הזרעה בוצעה ב29/9)
1 מדוע טרם קיבלתי מחזור?בדיקה בייתית מהיום 13.10.10 שלילית!!!
2מה עושים????למה מחזור שהיה סדיר כל החיים טרם מופיע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה-צלחה?לא צלחה?משהו אחר קרה? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010יש לבצע בדיקת דם לE2 ופרוגסטרון יחד עם בטא חוזרת במידה ווסת לא חוזרת תוך יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' דוד בידר
קרן13/10/2010ובמידה ווסת לא חוזרת תוך יומיים,מה עלי לעשות?
ומה יכולות להיות הסיבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר
אפרת13/10/2010ובמידה ווסת לא חוזרת תוך יומיים,מה עלי לעשות?
ומה יכולות להיות הסיבות?
אגב ההזרעה בוצעה במחזור טבעי עם אוביטרל
הזרעה 29/9
אוביטרל 27/9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-לפרופ בידר
אפרת13/10/2010ובמידה ווסת לא חוזרת תוך יומיים,מה עלי לעשות?
ומה יכולות להיות הסיבות?
אגב ההזרעה בוצעה במחזור טבעי עם אוביטרל
הזרעה 29/9
אוביטרל 27/9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/10/2010הוסת צריכה להגיע. רק אם באמת לא היה ביוץ או שאת בהריון הוסת לא תגיע והבדיקות שהמלצתי יגידו מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שניהמודאגת מאוד13/10/2010
היום אני עוברת הזרעה אחת בשעה 9:00 בבוקר. את האוביטרל קיבלתי אתמול ב-9:00 בבוקר.
זה יוצא 24 שעות אחרי הזריקה.
את השנייה אני מבצע ביום ה' בשעה 15:00
האם אחרי 52 שעות מהזריקה זה עדיין יהיה אפקטיבי?
הביוץ מתקיים 24 שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה שניה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010כן זה אפקטיבי היות והביצית מחכה כיממה והזרע נמצא באגן כ 48 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר IVFחגית13/10/2010
שלום, עברתי הפרייה חוץ גופית בארץ וטסתי ישר לארה"ב (לימודים) ברוך ה' נקלטתי ועכשיו אני בשבוע 11 בדיוק עם תאומים והאולטרסאוד עד כה מתאים לגיל.
הרופא שלי בארץ נתן לי לתמיכה: 2 פרוגינובה, 1 מיקרופרין, 3 פעמים ביום אנדומיטרין.
נגמר לי האנדומטרין אבל יש לי גסטון מטיפולים קודמים. מאוד מסובך לי כאן להשיג מרשם ולקנות את התרופה. האם ניתן לקחת גסטון במקום האנדומטרין? ואם כם מה המינון, כל יום? פעם ביומיים?
הרופא שלי כאן אמר שהוא לא מתחום הIVF ושלדעתו אפשר להפסיק את התמיכה בשבוע 10.
מה כדאי לעשות? אני יכולה לנסות שישלחו לי מהארץ אבל זה יקח לפחות 4 ימים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה לאחר IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010את לא צריכה יותר שום תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליחסויה12/10/2010
שלום , אני בת 36 (הריון ולידה לפני שנתיים) מנסה להרות בשנית, בדיקת זרע תקינה. והיום יום השלישי למחזור ביצעתי פרופיל הורמונלי, רציתי לדעת אם הוא תקין:
פרולקטין: 127
lh - 6.0
fsh- 5.1
E2 - 226
פרוגסטרון: 1.7
טסטוסטרון:1.5
האם הפרופיל תקין? האם הוא אומר משהו על הרזרבה השחלתית שלי?
האם יש משהו שמצביע על קושי להרות? או על רזרבה שחלתית נמוכה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010הפרופיל תקין לחלוטין והשחלות בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לי?מודאגת..12/10/2010
רופאים יקרים שלום,
היום הזרקתי אוביטרל ב 8 לקראת הזרעה ביום חמישי, אני עם 11 זקיקים כאשר ארבעה מהם 15,15,17,18. הe2 היום היה 3000 והפרוגסטרון 2.9...
היום הבחנתי בגוש גדול של הפרשה שקופה\לבנה שנראה לי ממש מוזר. האם זה יכול להעיד שאני מפספסת את הביוץ או שהוא קרב??
אני נורא חוששת לפספס את הביוץ.
אשמח לעצתכם כי אולי אשקול לבצע הזרעה נוספת מחר.
האם כדאי לקיים יחסים בבית? יש לנו בעיית זרע סבירה...
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה לי? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010הביוץ יתרחש 36-40 שעות אחרי האוביטרל ואת לא תפספסי שום דבר.
אפשר גם יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות וצילום רחםרויטל12/10/2010
ערב טוב, לאחר 2 הזרעות שלא הצליחו, קיבלתי הפנייה היום לצילום רחם והרופא העלה לי את המינון של אקיקלומין ל - 2 כדוריםב ביום * ימים.
במהלך השנה היו לי 3 הריונות כימיים, ובחודש מרץ הוציאו לי 3 פוליפים מהרחם לאחר בדיקת היסטרוסקופיה. האם צילום הרחם מיותר ? אגב, עשו לי גם אולטראסאונד ברחם ולמעט הפוליפים אמרו שהכל תקין.
תודה רבה מראש על התשובה
אגב, יש לי ביוץ בדיוק כמו בספר גם גודל זקיק וגם רירית עבה מאוד ( 11 מ"מ).
ועדיין שנה עברה ואין הריון שהמשיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות וצילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010הצילום לא מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לוותר
גלינה13/10/2010גם לי היה נראה בתחילה מיות לאחר שערכתי צילום גילו שיש לי סתימת חצוצרות, ואז עברתי צינתור, אז מומלץ לשלול שמקור הבעיות אינן כאלוי חסוך לך מאמץ רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לחגית
אור13/10/2010גם אני מגיעה לארץ במיוחד בשביל לעשות הפרייה
שאלתי היא כמה זמן זה לוקח כיוון שאני מגיעה רק ל- 22 יום. האם זה יספיק להפרייה חוץ גופית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח פרופיל הורמונלישין12/10/2010
שלום רב.
אני בת 34 מנסה להרות 10 כחודשים. האם הפרופיל ההורמונלי תקין?
נעשה ביום השלישי למחזור אם כי הדימום כמעט בלתי מורגש.
276 pmol/L ESTRADIOL E-2
6.35 mIU/L TSH
13.7 pmol/L T4- FREE
3.50 IU/L LH
6.60 IU/L FSH
150.0 mIU/L PROLACTIN
14.4 nmol/L PROGESTERONE
<0.9 nmol/L TESTOSTERONE- TOTAL
1.89 µmol/L DHEA SULPHATE
251 nmol/L CORTISOL-BLOOD
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010הבדיקות לא ממש נעשו במה שנקרא וסת היות והפרוגסטרון גבוה.
הTSH מעט מוגבר.
יש לחזור שוב על הבדיקות בוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הפלהשלי12/10/2010
ד"ר שלום
לאחר הריון שהיה 3 שבועות והסתיים בהפלה טבעית 7 ימים דימומים האם זה בסדר שזה נמשך כבר שבוע? לדימום יש קצת ריח לא נעים האם זה מצביע על משהו?
האם צריך לעשות אולטראסאונד ? או שהדימום אומר שהכל התנקה?
האם הדימום אומר שהבטא התאפסה חזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר הפלה - תגובה
ד''ר דוד ישי13/10/20107 ימים של דימום זה סביר. ריח מעד לא נעים יכול להעיד על זיהום . תבדקי
אם הדימום ימשך מעל 10 ימים כדאי לעשות אולטרסאונד . הדימום אינו אומר שלא נשאר תוכן ברחם ולכן , בכל מקרה , רצוי לעשות אולטרסאונד אחרי הוסת הקרוב. הדימום גם לא אומר שהבטא התאפס וצריך לעקוב אחרי זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע לא נכנסים להריוןמיקי12/10/2010
אני בת 29 ובעלי בן 33. שנינו בריאים. מנסים מזה 8 חודשים להכנס להריון. בדיקת הזרע תקינה. בדיקה הורמונלית שלי תקינה. המחזור די סדיר. מספר שאלות:
1. עברתי בדיקת CT אגן לפני 3 שנים עקב מורסה בפי הטבעת - האם יכולה להיות השפעה של בדיקה שכזו על פריון?
2. לבעלי בעיה כרומוזומלית - טרנסלוקציה 46XX T 5/9 - האם לכך יכולה להיות השפעה על קליטת הריון? (יש לציין כי כל בני המשפחה בריאים ואין עבר של הפלות).
3. ערכות הביוץ מאתרות את הביוץ בזמן ואנו מקפידים לקיים יחסים בתקופה זו. אז מדוע לא מצליחים? בבקשה אל תענו שצריך סבלנות - את זה אני כבר יודעת..
4. מלבד זאת, הגניקולוג הציע איקקלומין אך אני לא מבינה מדוע יש צורך בכדורים אלה אם אין לי בעיה בביוץ ואכן הערכה מאתרת ביוץ?
אודה לכם על תשובתכם לארבע שאלותיי.
מיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא נכנסים להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010לCT אין השפעה.
לגבי הכרומוזומים יש לפנות ליעוץ גנטי.בדרך כלל טרנסלוקציה גורמת להפלה טבעית ולא היכולת להרות.
האיקכלומין לא מתאים לך וכמו כן ממליץ על צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקקלומיןאנה12/10/2010
שלום, רק רציתי לודא, באיזה יום למחזור אפשר להתחי לקחת איקקלומין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010בין יום 3 ל6 בדרך כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בבקשהקרן12/10/2010
1 עברו 13 ימים מההזרעה,האם עדיף לעשות בדיקה בייתית?או בדיקת דם?
2 בבדיקת דם,מה הערך שאמור לצאת אם אני בהריון?האם זה נקרא בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010גם בבדיקה הביתית וגם בדם זה אותו הורמון-הבטא.
את יכולה לעשות בדיקה ביתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיעוט מי שפירמיכל12/10/2010
שלום רופאים נכבדים
היום בביקורת שגרתית אמר לי הרופא שיש מיעוט מי שפיר יחסית לשבוע [אני שבוע 20] נשלחתי למיון שם נבדקתי בדיקת US נאמר לי שעל פניו כמות מי שפיר תקינה.
שאלותיי:
1. האם כמות מי שפיר יכולה להשתפר בתוך כמה שעות? במה זה תלוי?
2. האם שתייה מרובה רלוונטית לכמות מי שפיר?
3. האם לחץ בעבודה ובכלל יכול להשפיע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיעוט מי שפיר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010כמות מים משתנה לפעמים מבודק לבודק ויכול להשתנות תוך שעות ואין לזה קשר ללחץ או לשתיה מרובה.
מיעוט מים קורה עקב סיבות שונות ונראה לי שעקב שתי הבדיקות לא מדובר בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים-כמה שאלותשרה12/10/2010
שלום!
אני כרגע מטופלת בפרוטוקול ארוך, ביום ה21 קיבלתי דקא ארוך וביום השני למחזור התחלתי להזריק גונל 112 8 ימים ונאמר לי לעשות היום בבוקר( שלישי) בדיקות. בבדיקת האולטרסאונד יצא: ימין: 17 17 17 17 16 16 16 14 14 14 12 12 שמאל: 18 17 16 16 16 16 13 13 אסטרדיול- 9899 (!!!) ופרוגסטרון-3. נאמר לי שהאי 2 מאד גבוה ולא להזריק יותר כלום רק אוביטרל וביום חמישי שאיבה.
עכשיו לשאלות
1. מדוע לא מחכים שכל הזקיקים יגיעו למעל 18?
2. האם הזקיקים 17 ו16 יגדלו עוד עד לשאיבה?
3. כמה זקיקים פוטנציאלים יש להפריה?
4. מה ההשלכות של אי 2 כ"כ גבוה?למה זה יכול לגרום? אני ממש לחוצה מזה.
5. כשעשו לי היום אולטראסאונד קצת כאב לי, האם זה בגלל ריבוי הביציות?
תודה רבה רבה! אין כמוכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים יקרים-כמה שאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010זקיקים מ 16מ"מ ומעלה הן פוטנציל לביציות טובות.
עניין ההורמון הגבוה הוא החשש מגירוי יתר שחלתי.זה קורה ב1% מהמטופלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקריםשירה12/10/2010
היום אני ביום ה12 להחזרה , הוחזרו לי שני עוברים שהתחלקו ל4 תאים .
לפני יומיים היו לי כאבים ממש חזקים בבטן שנמשכו במהלך כל היום האם ייתכן שזה היה השרשה הכאבים היו ממש חזקים והפסיקו יום למחרת כאילו לא היו.
זה הטיפול ה4 שלי אני מאוד מפחדת מכישלונו למרות שהוקפאו לי עוד 15 עוברים.
שאלותיי הן:
1. האם כאבי בטן חדים למרות שנמשכו יום שלם יכולים להעיד על השרשה?
2. בשאיבה הוצאו לי 40 ביציות 23 בשלות ו17 הופרו איך זה שההחזרה היתה ביום השלישי ועדיין החזירו עוברים שהתחקו ל4 רק, זה בעצם אומר שאיכות שאר העוברים פחות טובה?
3. ומה הסיכויי שעוברים שהחלקו ל4 ישתרשו?
תודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירה13/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים - תגובה
ד''ר דוד ישי13/10/20101. השרשה של העובר אינה גורמת לכאבים. אם כי לא ניתן לשלול באופן חד משמעי שיש קשר
2. זה באמת לא סביר. תבדקי שוב עם הרופא או עם המעבדה . יתכן שלא הבנת נכון
3. הסיכוי של עוברים שב 72 שעות היו בעלי 4 תאים הוא פחות טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםהדס12/10/2010
בת:34
תאריך קבלת ווסת: 3.10
במעקב זקיקים – היום 12.10 קיבלתי את הממצאים הבאים:
רחם: עובי רירית 6.1 מ"מ (בקיר קידמי של הרחם שרירן 14.5 *15.3 מ"מ)
שחלות: הודגמו זקיקים קטנים(ימנית)
הודגמו זקיקים קטנים + 18 מ"מ
ללא נוזל
שאלותיי:
1.מתי יתרחש ביוץ?
2. האם עובי הרירית תקין?
3.האם השרירן יכול להפריע לכניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
ד''ר דוד ישי13/10/20101. קשה להגיד. בטווח של 2-3 הימים הבאים
2. בגבול התקין , אבל היא עוד יכולה להתעבות
3. שרירן קטן שאינו דוחק את חלל הרחם אינו פוגע בד"כ בסיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)