מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמת פרוגסטורוןדבורית12/10/2010
בת 31, מחזור לא סדיר. מנסה להכנס להריון ללא הצלחה.
רמות פרוגסטורון:
יום 4 למחזור: 0.64
יום 21 למחזור: 1.1
האם הרמות תקינות? האם התרחש ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת פרוגסטורון - תגובה
פרופ` דוד בידר12/10/2010לא התרחש ביוץ.מה אם הE2.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילש12/10/2010
שלום רב,
האם יש הבדל משמעותי בין גיל 39 לגיל 40 בפריון? (אני לפני טיפול ובת 39 ).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל - תגובה
פרופ' שחר קול12/10/2010לא, אך בגיל 40 יש הבדל גדול בין הנשים מבחינת יכולת הפריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורחסויה12/10/2010
המחזור האחרון שלי היה ב 27.8 אני אמורה להתחיל טיפול IVF שלישי ב 4.10 עשיתי בדיקת דם
להריון ויצא שלילי אציין שהמחזור שלי תמיד לא סדיר רציתי לדעת אם כדאי לחכות שהמחזור יבוא באופן טבעי ואז להתחיל בטיפול או שכדאי לקחת כדורים לקבלת המחזור?
והאם אני צריכה לעשות עוד בדיקת דם להריון או שהבדיקה הקודמת מספיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טל13/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון טבעי אחרי הפרייה חוץ גופית
עדי13/10/2010הנני במשך כשלוש שנים עברתי טיפולי הפרייה חוץ גופית. נכנסתי להריון תאומים והיתה הפלה בשבוע 22. לאחר מכן נקלטתי שוב במחזור החזררת מופרשים וילדתי לפני כשנה וחצי. לפני 3 חודשים אני ובעלי התחלנו שוב טיפולי הפרייה, טיפול הפרייה נכשל וטיפול הפרייה של החזרת מוקפא נכשל גם כן. החלטנו לקחת חופש מהטיפולים לתקופת החגים. ( ב- 11.9.10 נודע לי על כשלון הטיפול האחרון). בעקבות איחור במחזורי הטבעי עשיתי בדיקת הריון והתשובה חיובית, האם זה הגיוני ? (לי יש חצוצרות סתומות ולבעלי זרע חלש מאוד), והאם צריך במקרה של הריון טבעי לקבל תמיכה הרמונלית, או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/10/2010ההחלטה מה לעשות תלויה בפרוטןקול הטיפולי שקיבלת.
כיצד את אמורה להתחיל טיפול ב 4/10 וההודעה שלך היא מ 12/10 ואומרת שאינך יודעת כיצד לנהוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחת זרעמודאגת12/10/2010
מחר אני עוברת הזרעה ראשונה.
לפני כמובן הזרע יעבור השבחה במכון הזרע.
התנזרנו כבר כמעט 10 ימים.
מקריאה שלי באינטרנט הבנתי שלא טוב??
אם ככה הסיכוי שלנו קלוש??
אין בעיית זרע ידועה.
והרופא גם לייתר ביטחון אמר שנעשה שתי הזרעות החודש יום אחרי יום.
מה המשמעות של זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי בטעות
מודאגת מאוד12/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשבחת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010אין משמעות אם קימתם או לא יחסים. הסיכויים אותו דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע עדכני לגבי הג'סטוןלימונית12/10/2010
לידיעת הרופאים והמטופלות,
מכיוון שבחודשים האחרונים אף אחד מהרופאים ומהרוקחים לא ידע לענות מתי יהיה גסטון ומה הסיבה שאין יותר, החלטתי לערוך בירור בעצמי.
בבבירור החברה המייבאת והמשווקת (הרשומה בעלון התרופה) לגבי החוסר בג'סטון,
נאמר לי על ידי משווקת תחום הגניקולוגיה בחברה, מיטל רימון, שיש איזשהי בעיה במפעל בחו"ל, ושהם בעצמם מחכים לקבל את התרופה. היא לא רצתה להתחייב לי על התאריך, כי הם כבר ציפו לקבל לפני שבוע, והם מקווים שיהיה בשבועות הקרובים.
היא כמובן הפנתה אותי לכך שסופר פארם מוכרת תחליף כלשהו לתרופה, המוכן על ידי רוקחים במעבדת בית המרקחת, במנות של 50 מ"ג, בדומה לגסטון.
בבירור שערכתי עם סופר פארם ירקונים, שם רוקחים את התרופה עבור כל הסניפים בארץ, הרוקחת לא ידעה לענות לי האם מדובר באמפולות סגורות הרמטית או בצורה אחרת. את המעבדה אליה הופניתי לא הצלחתי להשיג.
בכל מקרה התברר לי שכל מנה עולה 60 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני חושבת שברור לכולנו שזה הופך ללא רלוונטי עבורינו, או לפחות עבור רובנו.
לצערי, נציגי הסופר פארם מודיעים לרופאים שיש להם את הג'סטון המקורי, כשבפועל מדובר על תחליף, ובאופן המוכן על ידי רוקחים!!
נקווה שיהיה בקרוב,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנציג הסופר פארם
לימונית12/10/2010נציג הסופר פארם שלום,
1) איך מופיע התכשיר - בזריקה מוכנה? אם בבקבוקון - איך הוא סגור? מה צורת האחסון שלו - במקרר, בטמפרטורת החדר?
2) מה השונה והדומה ביחס לג'סטון המקורי?
3) מהי רמת הדיוק של המרכיבים השונים לכל בקבוקון?
4) האם המחיר הוא אכן 60 ש"ח לכל בקבוקון?
בנוסף, חבל שאתם אומרים לרופאים שאתם משווקים את הג'סטון המקורי. ייתכן שהרופא יבחר שלא להשתמש בתחליף שאין אפשרות לדעת באופן מדוייק את כל כמויות המרכיבים.
תודה בכל מקרה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנציג הסופר פארם - תגובה
פרופ' שחר קול12/10/2010הרפו מגסטון.
יש חלופות טובות מאוד.
אין שום חיוניות דווקא בגסטון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
לימונית12/10/2010ד"ר קול שלום,
יכול להיות שמבחינה רפואית יש חלופות טובות, אבל מבחינת השימוש היומיומי אין חלופות.
הגסטון נלקח פעם אחת ביום, ואח"כ כל היום את משוחרר מזה. לא תלוי בשעות, לא צריך לשכב , ולא עושה הפרשות על התחתונית, ואתה לא רטוב כל היום.
זה דיי סיפור לצאת מהבית כשאתה צריך להחדיר את הג'סטון.
הקרינון, לעומת זאת, שחלק מהרופאים נותנים אותו פעם ביום, עושה כל מיני גושים והפרשות, וביחידה בה אני מטופלת האחות אמרה לי שהם נותנים אותו פעמיים ביום, כך שזה כמו לקחת אנדומטרין.
לבנות שלא מזריקות לבד, אני מאמינה שלהן מתאים יותר להשתמש בנרות.
למי שמזריקה לבד ואין עם זה בעיה - לדעתי, נוח יותר להשתמש בג'סטון, ולכן ביררתי לפני שאני קונה.
עד כמה קרינון אחד ליום יכול להיות מספק (בעיקר בגילאים המבוגרים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות
לימונית12/10/2010סיפור לצאת מהבית כשצריך להחדיר נר (לא ג'סטון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בבקשהדניאלה12/10/2010
אני אמורה לעבור גרידה והסטורסקופיה אבחנתית לאחר ממצא חריג ברירית הרחם שהתגלה לפני החזרת מוקפאים נכתב:
עקב רירית מעובה ולא סדירה נלקחה דגימה מרירית הרחם שהדגים:
simple and complex hyperplasia with foci suspicious of aypia
אני מבינה שמדובר בהיפרפלסיה(שגשוג יתר?)ואטיפיה,אבל הייתי רוצה להבין באופן ברור יותר מה יש לי
למה עושים לי גרידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה לציון
דניאלה12/10/2010יש לציין שלא היו לי דמומים לא סדירים,הממצא התגלה בבדיקה אקראית של הרירית לקראת ההחזרה כאשר יומיים לפני רופא מחליף הסתכל על הרירית(שהיתה אז 16)ואמר שהרירית יפה,האם דבר כזה מגיע מהיום להיום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה בבקשה - תגובה
ד''ר דוד ישי13/10/2010מדובר במצב שאם לא מטפלים בו כראוי עלול להפוך לממאיר. לכן הגרידה ולכן גם תקבלי כנראה טיפול עם פרוגסטרון לתקופה מסויימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה "בירוקרטית"לילך12/10/2010
שלום
רציתי לשאול אתכם הרופאים כמי שעובדים גם בבתי חולים ציבוריים.
האם נהוג שתוצאות בדיקות הדם ותוצאות א"ס שנעשות במסגרת אי וי אף, נשלחות למטופלות למחשב?
אני מעולם לא קיבלתי,ואילו חברה שמטופלת בציבורי אחר,כן מקבלת לאתר הקופה את התוצאות באופן שוטף? מדוע?
כ"כ אם לא שולחים-האם לגיטימי להתקשר ולבקש את התוצאות (לא אוהבת להיות כסומא באפלה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה "בירוקרטית" - תגובה
ד''ר דוד ישי13/10/2010אני מניח שההבדל קשור בתוכנות המעבדה שיש לכל בית חולים שחלקן מקושרות לאתר הקופה וחלקן לא.
זה נראה לי לגיטימי אבל אני לא יודע אם אפשרי מבחינה לוגיסטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלוקת תאי עבוריםמיכל12/10/2010
בוקר טוב
האם עוברים יכולים להיות בעלי 8 תאים ביום השני שלהם? או רק ביום השלישי שלהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוקת תאי עבורים - תגובה
ד''ר דוד ישי12/10/2010ביום ה 3. חלוקה מהירה מדי מעידה על איכות עובר פחות טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות - מועד הביעוץמוניקה12/10/2010
שלום רב,
1.בחודש שעבר בצעתי א.ס. ביום ה-11 למחזור והיה לי זקיק בגודל 14 מ"מ , רירית 9 מ"מ . לא הוזרק לי אורביטרל , בוצעה הזרעה ללא הצלחה .
2. היום ביום ה-9 למחזור בצעתי א.ס. יש לי זקיק אחד בגודל 21 מ"מ ועוד אחד של 11 מ"מ . קיבלתי הבוקר בשעה 9:00 זריקת אורביטרל וההזרעה תבוצע מחר בשעה 19:00 . בצעתי בדיקת ביעוץ ביתי וזה נראה חיבוי .
להלן השאלות:
יתכן שכבר היה ביעוץ עוד לפני הזריקה ?
יתכן שזקיק ממשיך לגדול גם לאחר הביעוץ ?
תשובה חיובית של בדיקת ביעוץ ביתי אומרת לי שהביעוץ כבר היה או שעתיד להיות בקרוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון...
מוניקה12/10/2010בחודש שעבר הזקיק היה בגודל 24, לא 14 - סליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעות - מועד הביעוץ - תגובה
ד''ר דוד ישי12/10/2010קשה לקבוע רק לפי גודל הזקיק אם היה ביוץ או לא.
אין זקיק לאחר הביוץ
בדיקה חיובית מעידה על ביוץ שיהיה כ 24 שעות אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!
מוניקה12/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מקור הדם?יעל12/10/2010
שלום לרופאים,
לצערי הרב אני אחרי גרידה (שבוע), כשהתגלה שעוברנו שהושג במחזור 4 של IVF איבד את הדופק.
נאמר לי שהדימום יכול להיות מ 0 - ... ימים.
חשבתי אתמול שסיימתי עם הדימום, והיום שוב התחילה זרימה.
האם זה תקין?
מה בכלל מקור הדם הזה? לפי מה שהבנתי, הרי ניקו את הרחם ולא מדובר בוסת, אז מאיפה מגיע הדם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מקור הדם? - תגובה
ד''ר דוד ישי12/10/2010אם לא מדובר בדימום חזק , זה סביר. הדימום קשור בשאריות של רירית הריונית שמתקלפת ויוצאת החוצה ובתהליך ההחלמה של מיטת השליה - המקום שבו היתה מחוברת השליה לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה והמידע!
יעל12/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדלל דםיעל12/10/2010
שלום
על פי מה מחליטים לתת מדלל דם בטיפולי הפריה? / איזו בדיקת דם מבצעים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדלל דם - תגובה
ד''ר דוד ישי12/10/2010הבדיקה נקראת תרומבופיליה. במידה שנמצא שיש קרישיות מוגברת צריך לשקול מתן של נוגדי קרישה במהלך הטיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
יעל13/10/2010במסגרת טיפולי הפוריות שלי לא נאמר לי לבדוק את העניין. איך אני יכולה לדעת שזה בסדר? האם בודקים זאת רק במקרים מסוימים? אם כן את מי מפנים לבירור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה בבקשה
יעל14/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ללא שק הריון - יעוץ דחוףדנה11/10/2010
שלום אני אחרי טיפול IVF , שבוע 5+ 3 , לאחר יומיים של דימום קל מאוד פניתי לבדוק את מקור הדימום, בבדיקת אולטרהסאונד לא נצפה שק הריון כלל (נשללה אפשרות של הריון חוץ רחמי) בדיקות הבטא עד היום הכפילו את עצמן כפי שצריך.
עד היום בבוקר הייתי עם תמיכה של כדור פרוגינובה ו3 נרות אנדומטרין .
מכיוון שתוצאות הבטא הגיעו כבר ל4900 ולא נצפה שק הריון הומלץ לי לבצע גרידה.
שאלתי היא:
1. האם ישנה אפשרות כי תתבצע הפלה טבעית (הפסקתי את התמיכה) מה הסיכויים והסיכונים?
2. מה עדיף גרידה או הפלה בעזרת תרופות?
אני חוששת מגרידה ופגיעה ברחם.
אשמח לקבל את התייחסותכם
בברכה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ללא שק הריון - יעוץ דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2010כאשר לא רואים שק ברחם אז הוא מחוץ לרחם.
למה לעשות גרידה אם לא רואים הריון ברחם?
הפלה טבעית יכולה להיות אבל לדעתי אם לא רואים באולטרסאונד אז זה מחוץ לרחם ויש לבדוק פעם נוספת ביום ה ואז לקבל החלטה ולהסביר לך מה המלצתנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
דנה11/10/2010דר תודה על התגובה
קראתי כי ישנם הריונות ללא שק הריון, ואני במצב זה.
השאלה מה עושים?
לפי ערכי הבטא 4900 קיים הריון (יתכן כימי?) אבל לא נמצא שק הריון (נבדק ע"י שני רופאים, שניהם שללו הריון חוץ רחצי מכיוון אשתי החצוצרות שלי נכרתו).
האם להמתין להפלה טבעית או לבצע גרידה (הורדת הרירית והשליה שהתפתחו עד כה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2010אם לא רואים ברחם אז יכול להיות שהוא בגדם של החצוצרה וזה הריון חוץ רחמי.
בשלב ראשון יש לחזור עוד פעם בטא ואחר כך להחליט מה לעשות.
לא ברור מדוע לעשות גרידה אם ממש לא רואים כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת קדם מחזוריערה11/10/2010
אני 6 ימים לאחר החזרת 3 עוברים ,וכבר יש לי תחושת קדם מחזור. האם הדבר מעיד על השרשה, או שייתכן מחזור כ"כ מוקדם (6-7 ימים לפני בדיקת הריון - בדיקת "בטה") ?..
האם ההרגשה שאני חווה יכולה להעיד על כשלון הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת קדם מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2010ההרגשות לא מעידות על דבר כלשהוא.
ש לחכות בסבלנות ולבצע הבדיקןת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ובדיקה לגילוי הריוןקרן11/10/2010
שלום רב
אני ביום 13 מההזרעה(ספרתי גם את יום ההזרעה)
ההזרעה בוצעה ב 29/9
יש טעם לעשות עכשיו בדיקה לגילוי הריון?או שמא צריך לחכות עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה ובדיקה לגילוי הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2010כן. תעשי בדיקת דם ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה ובדיקה לגילוי הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2010אפשר לעשות בדיקה להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות עובריםגל11/10/2010
יום שישי שאיבה בשעה 15.00, היום החזרה של 3 עוברים בשעה 8.00 בבוקר
עובר אחד התחלק ב- 8 תאים
שתי עוברים התחלקו ב- 4 תאים
היום העוברים שהתחלקו ב- 4 תאים הם פחות טובים?
הרי ביום השלישי עוברים אמורים להיות בעלי 6-8 תאים?
דעתכם המקצועית בבקשה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2010לא. גם 4 תאים יכולים לתת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)