מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי מזריקים צטרוטייד?יונית13/10/2010
שלום
אני לפני IVF ראשון ושבוע מזריקה פיוריגון. ממחר עלי להוסיף לפיוריגון זריקת צטרוטייד. הרופא לא אמר לי שעה מסויימת. האם חשוב שזה יהיה בצהריים או שאני יכולה להזריק בסמוך לפיוריגון ב 21 בערב???
תודה מראש
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי מזריקים צטרוטייד? - תגובה
פרופ` דוד בידר14/10/2010את יכולה סמוך לפיוריגון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך!
יונית14/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים-אנא חוות דעתכםקרן13/10/2010
שלום רב
הזרעה ללא הורמונים למעט אוביטרל:
יום 13 למחזור-זקיק 16 מ"מ,רירית 8 מ"מ הזרקתי אוביטרל
אסטרוגן-800
פרוגסטרון-1.1
יום 15 למחזור-בוצעה הזרעה.ב 29/9 בוצעה הזרעה
היום 13/10 קיבלתי מחזור
1 כיצד מחזור הגיע בדיוק 14 יום מהזרעה?הווה אומר משהו לא עבד בביוץ?
2 למה ההריון לא נקלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים יקרים-אנא חוות דעתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר14/10/2010הכל עבד היטב רק שלהרות זה עניין של סיכוי והסיכויים בגיל צעיר נעים סביב 30-40% לחודש.
תמיד אחרי ביוץ יגיע וסת באם אין הריון. הוסת מגיע בין 11- ל15 אחרי הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהקורל13/10/2010
שלום
אני אחרי הריון חוץ רחמי עקב כך ניפרדתי מחצוצרה אחת
לאחר צילום רחם התברר שהנותרת סתומה
עדיפות להכנס להריון באופן טבעי
האם ובמידה והחליט לעבור ניתוח בניסיון לפתוח אותה חסימה
יהיה סיכוי להכנס להריון
האם ניתן לבצע הזרעה במצב כזה
שמעת על מקרה שהוצלח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
קורל13/10/2010שלום
שכחתי לציין שאני נשואה+1 הריון רגיל
זרע שלהבעל תקין
ווסת סדיר 28 יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/10/2010את צריכה לבצע הפריה חוץ גופית.
כיום נדיר שמבצעים ניתוח -ברוב המיקרים זה לא עוזר. עקב זה שיש לך חצוצרה אחת אני חושב שניתוח לא יפתור את העיה ולעבור פעולה כזו זה לא פשוט.
לעומת זה טיפולי הפריה פשוטים מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםגילי13/10/2010
ערב טוב,
אוביטרל ביום ראשון והזרעה ביום שני 4.10, האם ניתן לבצע בדיקת דם ביום שישי 15.10? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר14/10/2010כן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טיבעיתI13/10/2010
בת 34. 2 הריונות ספונטניים ותקינים (אחרון לפני 6.5 שנים). הריון שלישי תחת זריקות פיוריגון בגלל בעיות ביוץ, ולצערי הפלה בשבוע 7,לאחר שבשבוע 6 כבר ניצפה עובר עם דופק. עברתי טיפול בציטוטק לפני שבוע ועכשיו הרחם נקי. עדיין יש לי מדי פעם דימומים-האם סביר?
מתי אוכל לנסות שוב להכנס להריון ומה אפשר לעשות כדי שהוא יחזיק ולא יפול?
אודה על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה טיבעית - תגובה
פרופ` דוד בידר14/10/2010ההפרשות עדיין קשורות למה שהיה.
למעשה את יכולה לנסות מיד וזאת לפי בדיקות ההורמונים ואין מה לעשות נגד הפלה טבעית היות ורוב הסיכוי זה נגרם עקב עובר לא תקין וכך הטבע מתנהג במיקרים אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןשלי13/10/2010
ד"ר שלום רב
מה ההבדל בין עם לוקחים איקקלומין ביום ה-3 או ה-5 למחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין - תגובה
ד''ר דוד ישי13/10/2010ההבדל הוא בעוצמת התגובה ובמס' הזקיקים שנוצרים. על פי הנסיון המצטבר , התחלה ביום 5 היא אופטימלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם וכאבי בטןמיכל13/10/2010
לאחר שסיימתי 6 ימים של שימוש באסטרופם, התחילו לי כאבי בטן תחתונה (דומים מאוד לכאבי גזים), סבלתי מהכאבים בכל בוקר במשך 5 ימים.
- האם קיים קשר בין הכדורים והכאב - לאחר שכבר סיימתי ליטול אותם?
- האם חשד להידרוסלפינס עלול להתברר בכלל כבעיה במעיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם וכאבי בטן - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/10/2010איני רואה קשר אם סיימת ליטול אותם. בעיקר אם הכאב הופיע רק בבוקר וחלף.
קשה להתבלבל בין הדרוסלפינקס לבעיה במעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגוןשרה13/10/2010
אני מזריקה פיוריגון 150 ואז כמה שניות לאחר ההזרקה אני נתקפת בכאב בטן חזק באיזור ההזרקה. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיוריגון - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/10/2010בצעי מסאג' באיזור לאחר ההזרקה לפיזור החומר
כאב באזור ההזרקה יכול להתרחש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוג'סטרוןגילי13/10/2010
שלום, מתי מתחילה רמת הפרוג'סטרון והאסטרדיול בגוף לרדת לאחר הביוץ? והאם כאשר יש היריון הרמות פשוט לא יורדות? או עולות בחזרה?? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוג'סטרון - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/10/2010שבוע לאחר הביות יש התחלת נסיגה של ההורמונים. אם יש הריון הם נותרים גבוהים ומתחילים לעלות שבועיים לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בטאאניה13/10/2010
ביום שישי בטא 250
היום יום רביעי 1136
האם עלייה תקינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בטא - תגובה
פרופ' שחר קול13/10/2010סביר, מציע מעקב הרופא המטפל, בעיקר כדי לוודא מיקום ההריון ותקינותו בא.ס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להריוןשול13/10/2010
שלום,
ביום השלישי למחזור-
(מחזורים של 24 יום)
אסטרדיול- 310 PMOL
FSH- 10.2
LH- 4
אני בת 29, עם ילד בן שנתיים, (הריון ספונטני מהיר)
מהם הסיכויים להריון ספונטני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים להריון - תגובה
פרופ' שחר קול13/10/2010סיכויים טובים בעיקר על רקע גילך הצעיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור עם דקפפטילמאיה13/10/2010
שלום
התחלתי לקחת דקפפטיל בפעם הראשונה לפני 11 יום ועדיין לא קיבלתי מחזור. כרגע אני כבר ביום ה-35 מהמחזור הקודם.
האם יכול להיות שהדקפפטיל מעכב את קבלת המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור עם דקפפטיל - תגובה
פרופ' שחר קול13/10/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולי פוריותאורית13/10/2010
אני מחכה להתחיל את טיפולי הפוריות, שפניתי בפעם הראשונה, אמרו לי שבעלי צריך לעבור את הניתוח, ולקחת כדורי ויטמל, את שניהם עשה בעלי, אמרו לנו לחכות 3 חודשים לאחר לקיחת הכדורים ו3 חודשים לאחר הניתוח, ולעשות שוב בדיקת זרע. בעלי עשה גם דיקור סיני 10 טיפולים לפני הניתוח.
השאלה, אם יש מבחינה רפואית, שיטה אחרת חוץ מפרייה חוץ גופית כדי להשיג הריון? שם ומקום, מי מבצע?
מה מומלץ לעשות כדי לזרז את העניין והתחיל בטיפולי פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' שחר קול13/10/2010יש לייעץ על סמך המידע הרפואי המדויק לגבי בדיקות הזרע, ושאר הברור שבוצע לבן הזוג. אם הזרע סביר אפשר לנסות הזרעה תוך רחמית.
אם אכן הפתרון הוא IVF - יש להשיג אישור של הקופה שלך. מציע לפנות לרופא הנשים המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוקני בטנזול - סטרואידיםליאת13/10/2010
בוקר טוב ,
מעוניינת לדעת בשל התקף קוליטיס אם חוקני בטנזול יכולים לשבש את המחזור ?
את הקליטה להריון ?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוקני בטנזול - סטרואידים - תגובה
פרופ' אלכס סימון13/10/2010החוקנים אינם משבשים את המחזור או את הקליטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתגילי13/10/2010
כמה חומצה פולית מומלץ לקחת במהלך טיפולי פוריות ולאחר מכן בהיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2010ממולץ כ 3 חודשים לפני הריון במינון של 5מ"ג ליום.יותר לא צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)