מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריוןמודאגת26/09/2010
שלום רב,
אני 4 חודשים מנסה להיכנס להריון. זהו ההריון שני שלי. החודש התחלתי מעקב זקיקים, ללא כל טיפול הורמנלי בנוסף.
ביום ה-10 נצפה זקיק בשחלה שמאל 24 מ"מ ורירית 6מ"מ.
כבר באותה הרגע הוזרק לי אוביטרל... פעם ראשונה בחיי.
זה היה ביום 16/9/2010 ב-20:00 בערב
האם הזריקה הגדליה לי את הסיכוי?
מתי אוכל לבדוק הכי מוקדם?. אני מתה מסקרנות כבר :-)
בבדיקה ביתית (מקלון זהב) כתוב 12 יום אחרי הביוץ ו-10ימים למי שלא לקחה תרופות...
האם זה אמין?.
הסקרנות פשוט אכלה את החתול :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
ד''ר דוד ישי26/09/2010הזריקה לאהגדילה את הסיכויים , אלא גרמה לביוץ במידה שהוא לא התרחש עדיין באופן טבעי. כדי לקחת טווח ביטחון , אני ממליץ שתעשי את הבדיקה 14 יום מ 36 שעות לאחר האוביטרל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
פרופ' שחר קול26/09/2010המקלון די אמין, אך לא ב - 100%
מציע 14 יום לאחר הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' אלכס סימון-שאלה על ביוץקרן26/09/2010
היום יום ה12 למחזור
במעקב זקיקים:
ימין-זקיק 17,10
שמאל-זקיק 11
אסטרדיול600
1 מתי ביוץ אמור להגיע?
2 האם שווה לקחת אוביטרל מחר?
3 בד"כ כשלוקחים אוביטרל,הבנתי שמפסיקים את הגונאל.אזיי יווצר מצב שיש יום אחד ללא הורמונים?
כי אם מחר אני אקח אוביטרל.יום שלישי-כלום
ורק ביום רבעי הזרעה.
זה הגיוני להשאר יום אחד ללא הורמונים?יום שלישי
אנא התייחסות לכל הסעיפים הנ"ל.
בתודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' אלכס סימון26/09/2010אינני נוהג להתערב בטיפול שרופא אחר נותן על מנת לא לבלבל את המטופלת.
הרופא המטפל צריך לקחת בחשבון את ערב החג ביום די והחג ביום ה. האם עובדים במעבדות להזרעה?
כשלוקחים אוביטרל אומנם מפסיקים גונאל. אין בזה בעיה כך צריך לעשות.
הביוץ יהיה אומנם ביום רביעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אלכס סימיון
קרן26/09/2010ראשית תודה רבה על התשובה.
כן,יש מעבדה ביום ד'-ערב חג.
שאלה נוספת:
1 יש סיכוי שהביוץ יתרחש לפני יום ד'?
דהיינו יום ב' או ג'?
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יתרחש לפני כן
פרופ' אלכס סימון26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בlH לפני האוביטרלקורן26/09/2010
שלום רב,
בסבב הטיפולים הנוכחי , הוא ללא דיכוי, רק סטימולציה (5 מנוגון ביום) נצפו 6 זקיקים, בבדיקות הדם ביום ה-10 למחזור ה-e2 היה 5057 הפרוגסטרון 2.6 וה- lH 7.6
גודל זקיקים : ,11,13,13,14,18,21
ביום ה-11 למחזור ה-e2 - 5986, הפרוגסטרון 3.8 וה- lh - ירד ל-5.2
גודל זקיקים: 11,13,16,13,19,21
האם יש משמעות לירידה בLH ביום ה-11 למחזור. נוכח תוצאות הבדיקות לקחתי אוביטרל ביום ה-11 למחזור - האם הערכים מתאימים לאוביטרל ?
אודה מאוד לתשובה
תודה,
קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH
פרופ' שחר קול26/09/2010אין משמעות לירידה ב - LH.
הערכים מתאימים לאוביטרל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלי26/09/2010
שלום,
אני מטופלת באסותא השלום בטיפולי פוריות,עשיתי 2 הזרעות,1 הפלה 2 כשלה
עכשיו אסותא בחופשה מרוכזת עד 03.10 ובדיוק היום אני ביום 5 למחזור,לכן לקראת החזרתם מהחופשה אני רוצה להגיע ולתאם הזרעה הבאה
אני פוליציסטית ,מחזור לא מגיע לבד הרבה פעמים,או אחרי כמה חודשים,לכן חשבתי לקחת פרוברה 5 מ"ג (אחרי שהיא נשארה לי מפעם הקודמת) על מנת להגיע לאסותא שאני כבר במחזור או לקראתו ולהתחיל את הסבב הבא,השאלה,האם כדאי לקחת 2 כדורים ביום או 1 למשך 5 ימים,האם צריך לחכות עד הסיום מוחלט של המחזור או שאפשר להתחיל כבר עכשיו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אלכס סימון26/09/2010אין טעם בפרוברה ביום 5 למחזור. פרוברה יעיל אם את ביום 25 למחזור והלאה.
לכן המתיני שיחזרו מחופשה וידריכו אותך איך להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרסקופיהגיל26/09/2010
שלום,
אני בת 30 וכבר מעל לשנה אני ובעלי מנסים להכנס להיריון.
בדיקת הזרע של בעלי יצאה תקינה לחלוטין.
בתחילה טופלתי באיקאקלומין, אח"כ בזריקות ולבסוף ניסיתי הזרעה אך לא הצלחה.
בשבוע שעבר עברתי צילום רחם ובו התברר כי יש חסימת חצוצרות.
הרופא יעץ לי לעבור ניתוח לפרסקופיה.
הוא אמר שבמידה והחצוצרו יהיו מודלקות מאוד יתכן ושהוא יכרות אותן.
את הניתוח יבצעו 2 רופאים.
האם מומלץ לעבור את הניתוח במצבי?
במה כרוך הניתוח? (סיכונים, כאבים, צלקות)
האם מומלץ להתאשפז אחריו?
האם לא עדיף לעבור ישר להפריה?
שמעתי על דבר שנקרא "צנתור חצוצרות" - האם זה עדיף?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דריה שלום
פרופ' שחר קול26/09/20101. מומלץ.
2. הסיכונים זעירים, כמו-גם הצלקות. כאב : יום - יומיים.
3. לרוב אשפוז של לילה אחד.
4. אם החשד הוא לחצוצרות מורחבות (הידרוסלפינקס) עדיף להרחיקן בעת הניתוח, לפני IVF.
5. צנתור מתאים לחסימה קריבנית של החצוצרות (במוצאן מהרחם). לכן, כדי לייעץ יש לראות את הצילום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרוסקופיה
גיל26/09/2010תודה על התשובה המהירה.
אני אמורה לעבור את הניתוח אצלכם באלישע, חיפה ע"י ד"ר ליסק.
האם אצלכם נהוג אשפוז של לילה?
אשמח אם תוכל לפרט לי על הסיכונים (אני עם חששות גדולים).
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול26/09/2010תלוי במועד ביצוע הניתוח. אם מוקדם בבוקר - אפשר לצאת הביתה באותו הערב, אם הניתוח בערב - נשארים ללילה באשפוז.
כל הנ"ל תלוי כמובן בממצאים בזמן הניתוח, במשך הניתוח, והפעולות הניתוחיות המבוצעות. דר' ליסק הוא רופא ותיק ומנוסה מאוד בניתוחים האלה. לכן, יש לסמוך על שיקול דעתו והמלצתו.
לגבי סיכונים: אם את צעירה, בריאה, משקל תקין, ללא מחלות רקע (מחלות לב, ריאה, כליה, כבד, סכרת יתר לחץ דם וכו' וכו') הסיכונים הם מאוד קטנים, וקשורים לסיבוכים נדירים היכולים להתרחש בכל ניתוח כגון בעיות הרדמה, דימום , פגיעה באיברים פנימים זיהום וכו'. אך שוב, מדובר באירועים מאוד נדירים וחריגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטןחסויה26/09/2010
אני אחרי טיפול הפריה ונימצאת בהריון צעיר
היום התחילו לי כאבים באיזור הבטן (קשה לי לתת נקודה מדוייקת)
האם זה מסמל בעיה בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ' שחר קול26/09/2010לא ניתן לדעת ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על השבחת זרעחסויה26/09/2010
ביום שישי עברתי הזרעה והשבחה..נתוני הזרע לאחר השבחה:
נפח: 0.5
ריכוז: 30 מ"ל
תנועה: 80%
תנועה טובה 60%
תנועה בינונית 20%
רציתי לדעת האם אלו נתונים טובים...והאם עברתי את ההזרעה ביום שישי והביוץ היום האם הזרעונים יכולים לשרוד עד היום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול26/09/2010הנתונים טובים, והזרעונים יכולים לשרוד עד היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר' קול
חסויה26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהנתי26/09/2010
אני לאחר החזרת עוברים , ומקבלת תמינה..
היש מצב שמידה ואין הריון, הדימום יגיע למרות שממשיכה לקחת את התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה לטיפולדורית26/09/2010
ראשית, תודה וחג שמח!
בת 34 (עוד 3 חודשים), ללא ילדים. 2 הריונות ספונטניים אחד אחרי השני לפני שנה שהסתיימו בהפלות טבעיות סביב שבוע 7, מאז לא מצליחה להשיג הריון.
מחזור סדיר 26 יום, ביוץ סדיר ורירית תקינה בכל מחזורי הטיפול (כולל ביוץ טבעי).
זרע תקין.
3 מחזורי IUI (עם טיפול הורמונלי):
2 מחזורי טיפול עם איקקלומין 100 החל מיום 5 ל 5 ימים הניבו 2-3 זקיקים ביום מתן האוביטרל.
מחזור טיפול שעבר - פיוריגון 100 החל מי"מ 5, 5 ימים. בי"מ 10 - רירית 9 ושני זקיקים מובילים של 20 מ"מ בשחלה שמאל (ניתן אוביטרל בי"מ 10).
טיפול נוכחי - פיוריגון 100 ל 6 ימים החל מי"מ 5 - היום, י"מ 11 - רירית 8 מ"מ וזקיק מוביל של 20 מ"מ בשחלה ימין (רק אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)....נצפו גם זקיקים קטנים בשתי השחלות אך לא גדולים מ 10 מ"מ. רוצה להדגיש כי גם במחזורי טיפול על בסיס ביוץ טבעי (ללא הורמונים) הגעתי תמיד לתוצאות דומות מבחינת עובי רירית וזקיק מוביל.
1. האם ניתן לומר כי לא הייתה תגובה לטיפול החודש?
תוצאות פרופיל הורמונלי י"מ 2:
FSH 7.3
LH 1.9
אסטרדיול 230
(השאר תקין)
2. לאור התגובה לטיפול החודש ולאור נתוני הפרופיל ההורמונלי, האם יש בסיס לחשוב כי תיתכן בעיה בתגובה שחלתית בהמשך הטיפולים (IVF)?
תודה על תשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט ששכחתי...
דורית26/09/2010נתון נוסף שאולי יש בו צורך וחסר בהודעה הקודמת:
בפרופיל הורמונילי י"מ 2 - פרוגסטרון 2.6.
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית שלום
פרופ' שחר קול26/09/20101. זו תגובה שכיחה למינון שניתן לך.
2. אם יהיה צורך ב - IVF יהיה מקום להגדיל המינון. לא ניתן לתת תחזית מדויקת של התגובה השחלתית ב - IVF על סמך הנתונים.
יש להדגיש כי התגובה השחלתית אינה קבועה, ועשויה להשתנות בצורה נכרת בין מחזור טיפול אחד למשנהו, למרות שימוש בפרוטוקול זהה.
מדד אמין יותר לתגובה שחלתית - AMH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת זקיקיםרוצה כבר...26/09/2010
חודש בלי גירוי, מעקב זקיקים:
יום ד - יום מחזור 9, גודל זקיק 11 מ"מ, רירת 6.
יום ו - יום מחזור 11, 14 מ"מ, רירית 6.
יום א - יום מחזור 13, גודל זקיק 19מ"מ, רירת 7.8.
האם הקפיצה בגודל תיתכן, או טעות מדידה?
מתי כדאי להזריק פרגניל?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילת זקיק
ד''ר דוד ישי26/09/2010הגדילה של הזקיק טובה . היא אכן מהירה בימים שלקראת הביוץ. הנתונים של יום 13 מתאימים להזרקת הפרגניל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה ניתוחיתרוית26/09/2010
הבנתי שנעשה בהרדמה מלאה.
כמה זמן הפרוצדורה לוקחת?
האם אני ארגיש משהו? יש סיכוי שארגיש? אני ממש מפחדת שלא אירדם טוב. איך מוודאים שנרדמתי ואם אני רדומה, אני לא ארגיש כלום, נכון?
כמה זמן לוקח להתאושש?
מתי מומלץ לחזור לעבודה?
האם יש דימומים אח"כ?
מתי אוכל להתחיל הזרעה, כשמדובר על היסטרסקופיה לשם הסרת מחיצה במימדים קטנים לפי הרופאים? (7/22 )
אם אני אמורה לקבל שבוע וחצי-שבועיים לאחר הניתוח, יש סיכוי להתחיל טיפול כבר אז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסטרוסקופיה ניתוחית
ד''ר דוד ישי26/09/2010הפעולה נעשית בהרדמה מלאה נמשכת עד שעה ( תלוי בסוג הפעולה ) . כמובן שלא תרגישי בשום כאב. ההתאוששות היא כשעתיים ובמידה שלא יהיו סיבוכים תשוחררי באותו יום הבייתה. כמובן שיהיו דימומים ברמה כזאת או אחרת לאחר הפעולה. את יכולה לחזור לעבודה תוך יום - יומיים. בד"כ מקובל לתת לרירית חודש של התאוששות לפני חזרה לטיפול . יש שנותנים טיפול באסטרוגן כדי לעודד צמיחת רירית באיזור הצלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם בלי אוכלשני26/09/2010
אני אחרי החזרת עוברים ואני לוקחת בן השאר אסטרופם הבעיה שלקחתי במשך שבוע בלי אוכל לפני וכעת הבטן מאוד מאוד כואבת כבר שבוע. עליתי על זה אתמול מה אפשר לעשות כדי להפסיק את הכאב בטן? כמובן שעכשיו אוכל לפני הכדור. אבל הבטן נפוחה מאוד וכואבת.
תודה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול26/09/2010בטן נפוחה מאוד וכואבת יכולה להיות סימן לגירוי יתר שחלתי.
לכן, רצוי לדווח לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2 ---->1346אור אל26/09/2010
האם בדיקה כזאת מעידה, שיש זקיק עם ביצית תקינה בתוכה ???
והאם ניתן ליצר הריון מכך ??
בתודה ובברכה,
אור אל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ' שחר קול26/09/2010לא. רמת האסטרדיול מעידה על קוטר הזקיק, ומידת בשלותו לקראת ביוץ.
הבדיקה אינה יכולה לחזות האם יש בכלל ביצית בזקיק, ואם כן, האם איכותה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץravit26/09/2010
שלום רב,
אני בת 27,בריאה,מקבלת מחזור כל חודש וחצי לערך. בעקבות דימום לא שגרתי פניתי לרופא נשים. נשלחתי לבירור אצל המטולוג. טרם נערך הבירור בגלל החג. הרופא הנשים אמר לי: "כנראה את לא מבייצת".
האם כך הדבר? אם כן, מה אפשרות הטיפול כשארנשא וארצה ילדים?
תודה להתייחסות !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול26/09/2010ביוץ לא סדיר - סיבה שכיחה מאוד לבעיות פריון בקרב נשים.
יש מגוון טיפולים יעילים מאוד לבעיה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרוספור סימון היקרחסויה25/09/2010
פרוספסור סימון- קודם כל תודה גדולה על הכל - סוף סוף היריון אחרי 7 שנים ולאחר טיפול שלך ושל פרופ' לאופר,עם תקווה גדולה לעתיד! אני בשבוע 10 להריון לאחר IVF ולאחר ניתוח עקב היפוך שחלה. האם ההריון שלי מוגדר כהריון בסיכון? האם אני יכולה לחזור לפעילות מלאה?אמרו לי לחזור בעוד שבועיים להמשך מעקב הריון. האם בכל הזמן הזה אין צורך ב- US?
סליחה על כל השאלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לאה
פרופ' אלכס סימון26/09/2010ההריון בשלב זה נחשב "הריון בסיכון" אולם אין זה אומר שצריך להפסיק פעילות.
את יכולה לחזור לעבודה שאינה פיזית, להתרוצץ פחות ולהגיע לביקורת כפי שנאמר לך. אין צורך בבדיקת על קול עד הביקורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)