מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה הסיכוי ששני העוברים יקלטו ?שואלת20/09/2010
החזירו לי 2 עוברים (8 תאים).
מאוד רוצה תאומים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים
פרופ' שחר קול20/09/2010סביב 20%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באנדומטריןויקי20/09/2010
שמתי לב שכל פעם שאני משתמשת בטבליות אנדומטרין מתחיל לי גירוד לא נורמלי בנרתיק?מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד
פרופ' שחר קול20/09/2010אפשר לנסות חלופה כגון אוטרוגסטן, קרינון או זריקות גסטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובת המהירה ועוד שאלה...
ויקי20/09/2010מה הכי מומלץ ?מה יכול להשפיע בצורה החיובית ביותר?מה ההבדלים בינהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד מרגיז...
גלגל21/09/2010תופעה מוכרת ןכאובה.
גם לי קרה עם אנדומטרין עשה לי נורא שורף, השתגעתי מזה ועברתי לקרינון
הקרינון יותר נוח ולא שורף, בהתחלה היה בסדר, אך בימים האחרונים עושה לי גירוד מטורף ומעצבן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישוןאורטל20/09/2010
אני לאחר טיפול הפשרת עוברים.
ב26/9 יש לי בדיקת דם לדעת אם נקלטתי, רציתי לדעת אם לסיגריות יש השפעה על הצלחת הטיפול?
תודההה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגריות ופיריון
פרופ' אלכס סימון20/09/2010הדיווחים הרפואיים קובעים כי לעישון באופן כללי יש השפעה מזיקה על הזרע והביציות ומשפיע על הפוריות. האם זה נכן תמיד. האם ההשפעה על כל אישה? האם אין קשר למספר הסיגריות שמעשנים? האמירה הכללית בהחלט נכונה. כשבודקים 1000 נשים מעשנות מול 1000 נשים שאינן מעשנות, הפוריות טובה יותר בלא מעשנות. חברות המייצרות תרופות פוריות דורשות שהמטופלות הנכנסות למחקר שהן מבצעות, שלא תהיינה מעשנות. הם כנראה חוששים מפני פגיעה בתוצאות שלהם. אז עשי את החשבון בעצמך.
בכל מקרה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטוןמוריה20/09/2010
שלום רב!
קיבלתי מהרופאה שלי דופסטון לשלושה שבועות, שני כדורים ביום ושכחתי לשאול אותה האם ניתן לקחת את הכדורים בו זמנית או שצריך לקחת אותם בוקר וערב. אשמח לשמוע את דעתכם...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר וערב עדיף
פרופ' אלכס סימון20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה ועידוד....קסם20/09/2010
שלום לכול הרופאים וחג שמח!!
אני מיועדת להחזרת עוברים מוקפאים, לאחר שאיבה 43 ביציות שמתוכם 17 הוקפאו!!!
מאחר והיה גירוי יתר לא אוחזרו וחיכיתי למחזור, ביום השלישי למחזור התחלתי אסטרופם תחילה 3 פעמים ביום לאחר שבועיים רירית 5.3 העלו ל4 פעמים ביום 2 בערב נרתיקית. לאחר 3 ימים רירית ללא תזוזה 5.3 הוחלט להפסיק את הטיפול.
היום לאחר מחזור נוסף ניתן לי מדבקות אוורל 100 מדבקה פעם ביומיים,לאחר שבועיים רירית 5.5 הוחלט להוסיף אסטרופם פעמיים ביום לאחר שלושה ימים רירית ללא תזוזה...הרופא לא היה מרוצה כלל, בהמשך היום האחות אמרה לי להמשיך עד יום שישי ולבוא שוב לבדיקות....
זה ממש מתסכל שוב להפסיק את הטיפול ולהתחיל מחדש ...
מה עושים במצב שהרירית כך לא מגיבה?
האם יש סיכוי כלשהו שההחזרה תבוצע?
אני מבינה שכבר היו הריונות בעבר עם רירית כזו אבל מפחדת לקחת את הסיכון ..(על הארטיקים הקטנטנים שלי) האם יש שחר לדאגה זו??
מה הייתם ממליצים במצבי?
תודה על תמיכתכם ותשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את דעתכם על בעיית רירית דקה
קסם20/09/2010אנא ענו לי על שאלותי...
לחוצה לגבי המשך טיפול
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלק
נורית20/09/2010היי
לאכול כול יום 2-3 סלק גודל בנוני תנסי זה עוזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית דקה
פרופ' אלכס סימון20/09/2010ומה היתה הרירית במחזור הטיפולי של 43 ביציות?
אפשר לנסות מחזור עצמי ללא תרופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אינפורמציה...
קסם20/09/2010תודה לתשובתך.
לצערי לא ניבדקה הרירית במחזור הראשון של השאיבה...
ולצערי יש לי בעיה עם הביוץ כך שמחזור טבעי לא בא בחשבון...
אשמך לתשובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון
פרופ' אלכס סימון21/09/20101. לא נשמע הגיוני שבכל המעקב אחרייך בטיפול לשאיבת ביציות לא ביצעו ולו פעם אחת עובי רירית.
2. יש לבצע היסטרוסקופיה לוודא שאין בעיה בחלל
3. אם ההיסטרוסקופיאה תקינה, אפשר לנסות לבצע החזרה על מחזור מושרה בטיפול הורמונאלי אך ללא הבאתך לגירוי יתר. שמתי לב מנסיוני שיש נשים המגיבות לאסטרוגן שלהם טוב יותר מאשר לזה הניתן מבחוץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימית ופרופ' אלכס
קסם21/09/2010תודה על תשובתכם
ניראה מה יהיו הבשורות ביום שישי, ואז כניראה הרופאים יחליטו את המשך הדרך...
וימית תודה לך על הרעיון אני אנסה גם את עינין הסלק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם- פרופיל הורמונליד20/09/2010
שלום רב,
להלן תוצאות בדיקת פרופיל הורמונלי שבוצעה ביום החמישי למחזור. אבקש לדעת האם מדובר בתוצאה תקינה..
TSH 1.74
Prolactine 299
LH 6.5
FSH 5.7
Estradiol (e2) <200
Dhea-s 4.59
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקינה
פרופ' אלכס סימון20/09/2010בדרך כלל ליד כל תוצאה יש רישום מה המינימום ומה המקסימום התקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוג'סטרוןגילי20/09/2010
האם פרוג'סטרון 12 ואסטרדיול 356 בחודש ללא טיפול הורמונלי , וביום ה- 12 לביוץ המשוער, מצביע על כך שאכן היה ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחידות מדידה
גילי20/09/2010- nmol/l לפרוג'סטרון ו- pmol לאסטרדיול - היה ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן היה ביוץ
פרופ' אלכס סימון20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אוטרוגסטאן גורם לעצירות?נתי20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהחלט יתכן
פרופ' אלכס סימון20/09/2010רמת פרוגסטרון גבוה בדם יכולה להאט את פעילות המיעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא נמוכים?שרון20/09/2010
שלום, רציתי לשאול לגבי ערכי הבטא שיצאו לי בבדיקות אני לחוצה ורוצה לדעת שההריון אכן תקין. אז כך מחזור אחרון היה ב-18/08 עשיתי בדיקת דם לבטא ביום רביעי 15/09 יצא 47 וחזרתי על הבדיקה הבוקר 5 ימים אחרי ויצא 185 האם התוצאה תקינה?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול20/09/2010קצב העליה אינו לגמרי תקין, לכן מומלץ להמשיך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשאית X שביראושרת20/09/2010
שלום רב,
אני בת 36 וחצי, נשאית X שביר, לפני כחודשיים עברתי הפלה,
מאחר והעובר היה נשא X שביר.
רציתי לדעת היכן אני צריכה לעבור IVF,
היכן יש בית חולים שמבצע גם IVF וגם מעבדה שבודקת נשאות איקס שביר?
כמו כן,
היכן אני יכולה לקבל את רשימת הבדיקות שעליי לבצע ולהגיע מוכנה,
וכך לחסוך זמן יקר?
חג שמח,
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר X שביר
פרופ' אלכס סימון20/09/2010תוכלי לקבל מידע מפורט ביעוץ גנטי בבית החולים הדסה
מבצעים את השלוב בין הפריה לבין אבחון טרום השרשה במספר בתי חולים בארץ ובכללן בהדסה עין כרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן לבצע את הטיפול?
אושרת20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיים קו ותיבה קולית למענה מידי
פרופ' אלכס סימון21/09/2010קו חם לטיפולי PGD בהדסה:
02-7736967
אחות מגנטיקה תחזור אלייך תוך זמן קצר לתיאום יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקות דםטניה20/09/2010
שלום רב!
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם, החודש אני עוד לפני הטיפולים, אבל עשיתי מעקב חלקי:
ביום ה11 למחזור ויצא : זקיק 12,5 אסטרדיאול 354, LH -8, פרוגסטרון 1.1, רירית - 5.4,
יום ה-16 למחזור והתוצאות הן: ב US נצפא ממצא שיכול להתאים לגופיף צהוב בגודל של 14, רירית -8, אסטרדיאול -180, LH- 16, פרוגסטרון 3.4.
אז לפי הטבלאות כן נכנסתי לערכים תקינים, אבל בגבול התחתון
וביום 23 למחזור בבדיקת דם יצא: אסטרדיאול -354, LH - 7.2, פרוגסטרון 20.6
אני מבינה שהיה ביוץ, לפחות לפי הערכים שקיבלתי, אבל השאלה האם ההורמונים מספיק טובים על מנת לתמוך בהריון ( לפחות בתיאוריה )?
תודה מראש וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *חשוב לציין שאני פוליציסטית
טניה20/09/2010עם עודף משקל, מקבלת גלוקומין כבר חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים
פרופ' שחר קול20/09/2010תמיד יש לציין יחידות המדידה של אסטרדיול ופרוגסטרון.
לגבי אסטרדיול - האם פיקוגרם למיליליטר, או פיקומול לליטר
לגבי פרוגסטרון - האם ננוגרם למיליליטר או ננומול לליטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לערכים
טניה21/09/2010הנה היחידות : E2- 354 pmol/L
פרוגסטרון : 20.6 nmol/L
LH : 7.2 IU/L
האם זה ערכים תקינים 8 ימים אחרי הביוץ? האם הרמות מאפשרות הריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול21/09/2010ערך הפרוגסטרון נמוך מעט לצפוי באמצע השלב הלוטאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- dheh לאחר הזרעה/החזרת עובריםקורן20/09/2010
שלום,
במסגרת טיפולי הפריה, אני נוטלת dhea, האם ניתן להמשיך ולקחת אותם לאחר החזרת עוברים/הזרעה, או שמא יש להפסיק לקחת אותם עד לבדיקת הבטא
תודה רבה.
קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפסיק רק בהריון
פרופ' אלכס סימון20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפשרת עובריםאורטל20/09/2010
שלום קוראים לי אורטל ואני אחרי 4 טיפולים כושלים.
לפני שבוע עברתי שוב טיפול הפשרת עוברים. ואני לא מרגישה שום דבר, רציתי לדעת אם זה מעיד על טיפול כושל או שיש סיכוי. ועוד דבר אחד האם הסיכוי הצלחה יותר גבוה מהפעמים הראשונות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפשרה
פרופ' שחר קול20/09/2010יש עוד סיכוי.
יש להתמיד בטיפול כפי שנקבע, ולבצע בדיקת דם במועד.
באופן ממוצע, הסיכוי במחזור הפשרה מעט נמוך בהשוואה למחזור טרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטאגלגל20/09/2010
רופאים יקרים
בטא היום 60
אני 14 יום לאחר שאיבה (6/9)
החזרה היתה לפני 12 יום ב- 9/9
בעיקרון אמורה לעשות מחר בדיקה אך הקדמתי (מהסקרנות...)
האם בטא טובה? מה זה אומר?
תודה מראש!
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול20/09/2010מצוין!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהעינת20/09/2010
אני אמורה היום להתחיל פרוטוקול IVF.
הרופא התקשר אלי אתמול בלילה ואמר להתחיל היום (יום קבלת הוסת) 10 ימים גלולות ולחכות לקבלת וסת מחדש.
בגלל הבהילות לא הצלחתי להשיג מרשם לגלולות.
אם אקח יומיים אסטרופם ואח"כ 8 ימים גלולות - האם יהיה לזה אותו אפקט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת שלום
פרופ' שחר קול20/09/2010בגדול - כן. יש סיכון לדימום תוך כדי הנטילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)