מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף...besmile03/10/2010
שלום אחרי IVF- ביום ה-13 להחזרה התוצאות היו :
ESTRADIOL(E2) 2392.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
HCG QUANT.(S) 49.12 MIU/ML
PROGESTERONE 144.30 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0
והיום :
ESTRADIOL(E2) 152.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
HCG QUANT.(S) 6.00 MIU/ML
PROGESTERONE 20.70 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0
האם אני בהריון או לא???????????????
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ` דוד בידר03/10/2010היה הריון כימי.
ההבדיקה היתה חיובית בערכים נמוכים וירדה מיד לזה אנחנו קוראיפ הריון כימי , כלומר יש הורמון בבדיקת מעבדה אך ההריון היה התחלתי ולא התקדם מעבר לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ביוץגילי03/10/2010
שלום, אנא עזרתכם:
יום 11 למחזור, זקיק 19.5 מ"מ, אסטרדיול 1306 פרוג'סטרון 1.2, הזרקתי אוביטרל עכשיו כאשר בבדיקת ביוץ ביתית כבר הופיע פס, אם כי לא חזק לגמרי. אז מתי הביוץ - 24 שעות לפי ביוץ טבעי או 40 שעות לפי אוביטרל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר03/10/201036 לאחר הזרקת האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרונית03/10/2010
שלום רופאים יקרים,
יש לי שאלה-
אני לפני טיפול ivf והתחלתי גלולות יסמין החודש(לאחר שחודש שעבר הגבתי מעל המצופה לפיוריגון 75 מ"ל והוחלט לא לבצע הזרעה מחשש לגירוי יתר/ריבוי עוברים, לכן הפסקתי להזריק ולא לקחתי אוביטרל)
הגיעה וסת לאחר מספר ימים וביום השישי לוסת( 26.9) ערכתי בדיקות דם שהתוצאות היו:
אסטרדיול-נמוך מ 200
פרוגסטרון: 3.7
בנוסף :אולטרסאונד נמצאה ציסטה בגודל 16*9
התחלתי כאמור לקחת גלולות באותו יום 26.9
ורציתי לשאול מה הסיכוי היה להקלט להריון אם קיימנו יחסים ב 30.9, לאור הנתונים הנ"ל?
יכול להיות שהיה ביוץ בזמן הזה לפי הערכים או שהחודש כבר אין סיכוי ומרגע נטיל הגלולה הראשונה אזלו הסיכויים?
עדיין מקווה להכנס להריון החודש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ש..
רונית03/10/2010מאותו יום שקיימנו יחסים יש לי מן מחושים קלים בבטן..משהו לא ברור
יכול להיות שזה קשור לגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי
פרופ` דוד בידר03/10/2010ב 30 לחודש לא היה שום סיכוי לבעוץ והריון ץ
אם עכשיו את תחת גלולות אז לא יהיה ביוץ ולא הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש עוד סיכוי?שיר03/10/2010
שלום רב ושבוע טוב,
לפי החישוב שלי (עשיתי בדיקות ע"י מקלוני ביוץ) אני ביוא"ב 11.
היום בבוקר (4 בבוקר) עשיתי בדיקת הריון ביתית, שאמורה להיות רגישה במיוחד (מזהה הריון החל מבטא 10) - ויצאה שלילית.
האם ניתן להסיק מכך שאין הריון? יתכן שבדקתי מוקדם מידי? תיתכן ביוא"ב 11 בטא פחותה מ10?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי
פרופ` דוד בידר03/10/2010לרוב הבדיקה צריכה להיות חיובית,אם את 11 יום אחרי החזרה או ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הבדל בזרעון הנקבי והזרעון הזמירי03/10/2010
אני מתכוונת האם יש הבדל בזרעון הנקבי והזרעון הזכרי מהצורה החיצונית תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא....
רותי03/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הבדל בצורה החיצונית של הזרעמירי03/10/2010
אני מתכוונת האם יש הבדל בזרעון הנקבי והזרעון הזכרי מהצורה החיצונית תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר murv
פרופ` דוד בידר03/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצורה
פרופ` דוד בידר03/10/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאסיוון03/10/2010
יום 11 להחזרה בטא 113
פרוגסטרון 88.1
ESTRADIOL 1789האם תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטה
פרופ` דוד בידר03/10/2010מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
סיוון03/10/2010שאיבה 20.09
החזרה 22.09
איזה שבוע אני זה נחשב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע
פרופ` דוד בידר03/10/2010יום ההחזרה -שבועיים הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בהכפלות
סיוון05/10/2010היום
PROGESTRON 81.4
ESTRADIOL 1872
BETA 213
האם תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
סיוון05/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/10/2010הבטא צריך להכפיל עצמו כל יומיים.
יש לחזור על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטאסיוון03/10/2010
יום 11 להחזרה 113
פרוגסטרון 88.1
ESTRADIOL 1789* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר03/10/2010תוצאה מצויינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ גופניטי03/10/2010
האם יש טעם בהפחתת מאמץ והרמת כבד בשבועיים שבין הביוץ לקבלת מחזור חדש באם מנסים להכנס להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמץ
פרופ` דוד בידר03/10/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץטי03/10/2010
שלום
החודש ראיתי דימום על נייר טואלט ממש מיזערי ורק 12 שעות אחר כך החל הדימום של מחזור . כעבור 10 ימים עשיתי בדיקת ביוץ מהיום בו ראיתי את ההפרשה הורודה ורק ביום ה12 בבוקר היא נעשתה חיובית ויכולתי לקיים יחסים רק יומיים אחר כך בערב . אציין שיום לפני קיום היחסים ובאותו יום וביום למחרת חשתי כמו כאבי מחזור בבטן תחתונה . וההפרשות היו לבנות קרמיות .
( ראיתי הפרשות נמתחות ביום ה12 ביום שזה החל להיות חיובי ) . האם פיספסתי את הביוץ ? וכמו כן מבחינה ביולוגית ממתי נחשב שקיבלתי מהיום שראיתי דימום ממש מיזערי כמו הפרשה ורדרדה על נייר טואלט או 12 שעות אחר כך כשהחל הדימום המסיבי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר03/10/2010הוסת נחשב מהדימום המסיבי.כאבי בטן יכולים לרמז על ביוץ וזה בדרך כלל חוזר בכל חודש בביוץ.
פיספוס ביוץ קשה לדעת בלי בדיקות דם ולפי דעתי לא פיספסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורורד03/10/2010
שלום ! בת 41 אחרי מספר טיפולים {IVF } הריון כימי אחרון 8.8. קיבלתי מחזור ב12.8.10 מאז לא הופיע מחזור נוסף. בדיקה ביתית שעשיתי הראתה תוצאה שלילית
האם זה מצב שכיח של מחזור שלא מופיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לקבל תשובה
ורד03/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עליי מהבוקר
ורד03/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור
פרופ` דוד בידר03/10/2010יש לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון על מנת להבין מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי ריריתסיגל03/10/2010
מהי עובי הרירית הטובה והמקסימלית להחזרת עוברים ולהצלחתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין 7 ל12
משה03/10/2010בכל מקרה מעל 6
יתכן הריון גם עם רירית דקה יותר אבל כמובן סיכוי נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופןגל03/10/2010
התחלתי לקחת אסטרופן כהכנת הרחם להחזרת עוברים, מרגישה שיש לי כאבי בטן מאז שאני לוקחת את הסטרופן.
תופעה מוכרת? ומה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופן
פרופ` דוד בידר03/10/2010אם הכאב נסבל אפשר להמשיך או לעבור לפרוגינובה.
אם בשניהם את סובלת אפשר להחזיר עוברים במחזור טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בגוףמיכל03/10/2010
בוקר טוב
לאחר 3 שנים של טיפולי IVF הורמונים ושאיבות, עשיתי הפסקה של 3 חודשים ועברתי לתרומת ביצית.
לפני כחודשיים, החל אצלי נשירה מאוד מאוד חמורה , ואיבדתי ממשקלי כ- 3 קילו .(יש לציין שמהלך 3 השנים שלקחתי הורמונים לא עליתי כלל במשקל)
האם יש קשר לטיפולים ולהפסקת ההורמונים ולכל מה שקורה לגופי ולשערי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר
פרופ` דוד בידר03/10/2010אין קשר. צריכה לפנות לרופט עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר
פרופ` דוד בידר03/10/2010רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטול טיפול - מה יקרה לזקיקים?אנונימית03/10/2010
שלום רב,
אחרי שבוע הזרקת גונאל לקראת הזרעה נצפו באולטרה סאונד 4 זקיקים גדולים: 17, 18, 20, 23
הרופא ביטל את ההזרעה והורה לי לא להזריק אוביטרל. אמר שננסה מינון נמוך יותר בחודש הבא.
שאלתי: מה יקרה עכשיו לזקיקים האלה? יבייצו טבעי?
אציין כי גם לפני הטיפול היה לי ביוץ טבעי כל חודש, אבל לא נכנסתי להריון (אני בת 40)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ` דוד בידר03/10/2010אני הייתי עושה הזרעה.
בכל אופן יהיה ביוץ ויבוא וסתי יש לעשות אולטרסאונד בוסת לראות אם נשארו ציסטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי שהחשש הוא מהריון רביעייה
מישהי03/10/2010למרות שגם לי זה נראה קצת מופרך, כלומר שכולם יופרו וייקלטו.
האם לזה התכוונת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרביעיה
פרופ` דוד בידר03/10/2010בגיל שלך אין דברים כאלה ונדיר גם תאומים .
בדרך כלל גם אצל צעירות עם 4 זקיקים אנחנו עושים הזרעה כך שהייתי על כמה וכמה עושה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מישהי03/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)