מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוביטרל - שאלהמיכל26/04/2010
לכל הרופאים הנפלאים שעונים בפורום הזה - יש לי שאלה:
כתבתם כאן בפורום שהביוץ יתרחש כ-36 שע' לאחר ביצוע הזריקה
ולכן שאלתי היא:
ביום שישי (23.4) קיימנו יחסים (בלילה)
ביום שבת (24.4) בשעה 9:00 קיבלתי זריקת אוביטרל
ביום ראשון (25.4) קימנו שוב יחסים, בשעה 22:00 - כלומר 37 שע' לאחר הזריקה
האם אנחנו מכוסים?
האם כדאי לנסות שוב היום או שכבר אין טעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד מכוסים
פרופ' אלכס סימון26/04/2010שישי כיסה ביות של יום חמישי, שישי ושבת
ראשון כיסה ביות של שבת, ראשון , ושני.
אתם מכוסים - מיום חמישי ועד יום שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לא תקינותשרון26/04/2010
שלום,
אני אחרי טיפולי פוריות שהניבו הריון (יחסי מין ספונטניים לאחר תיגבור של הורמונים בטרם IVF).
בת 40, אתמול התחלתי שבוע 21.
עד כה הריון תקין, בדיקות תקינות.
מאחר שעבדנו על הריון זה קשה (... ) העדפנו לא לעשות מי שפיר אלא הלכנו למעבדה פרטית (זר) כדי לעשות בדיקה כוללת ומשולבת לדסמונת דאון (כללה שתי בדיקות דם ושיכלול של שקיפות עורפית.
אתמול הגיעו התשובות:
מצד אחד הסיכוי לתסמונת דאון נמוך (1:1700 בשיכלול הבדיקות כאש הסטטיסטיקה ע"פ הגיל 1:90)
מאידך שתי בדיקות לא היו תקינות
UE3 נמוך0.06MOM כאר הנורמה היא מעל 0.16
AFP גבוה- 5.20 MOM כאשר הנורמה- נמוך מ- 2.50MOM
מה המשמעות של הבדיקות הלא תקינות?
אודה על תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול26/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?פאני26/04/2010
בוקר טוב
קיבלתי לפני חודשיים וחצי MTX בעקבות הריון מחוץ לרחם.
הבטא יורדת לאט:
-24/03-248
-12/04-72
ווסת אחרונה-01/04.
אני אמורה לקבל מחזור היום או מחר. כמה ימים כבר יש לי סמפטומים של הריון (בחילות, סחרחורות).
בדיקת בטא אתמול, 25/04 ,הייתה 28.
האם יתכן הריון חדש ?
אפשר להכנס להריון בזמן שהבטא מההריון הקודם עדיין לא התאפסה?
תודה רבה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הריון חדש
פרופ' אלכס סימון26/04/2010הבטא נסוג לאט. צריך לעקוב עד שהופך לשלילי. אני מקווה שאת במעקב של המחלקה שנתנה לך MTX
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 4 להחזרהלי26/04/2010
אני ביום ה4 לאחר החזרת 2 עוברים שהתחלקו ל 4 תאים יש לי כמה שאלות בבקשה:
1 אני סובלת מגזים בבטן מאז ההחזרה מזה אומר?
2. הלילה היו לי כאבי בטן חלשים בבטן התחתונה ונילחצתי האם זה קורה?
3. מתי בעצם צריך להיות ההשרשה שלי עם אני ביום ה4להחזרה והאם היא חייבת להיות מלווה בהפרשה דמית?
4. הבנתי שעם אני הריתי צריך להיות לי גודש קל בחזה ואין לי האם זה אומר שלא הריתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 4 ממש מוקדם לדבר על הריון
פרופ' אלכס סימון26/04/2010הטיפול ההורמונאלי יכול לגרום לגזים ועצירות
ההשרשה תתחיל רק 7 ימים לאחר ההחזרה ובדרך כלל אינה מווה בדימום
בשלב הזה אין כל תחושות של הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקרנית מאוד - ציסטה? ועוד...דורית26/04/2010
מאוד אשמח לקבל תשובה לשאלה למרות הפירוט והאורך. אין לי את מי לשאול כרגע ואני סקרנית מאוד (למרות שלא דחוף)
בת 33 ללא ילדים.
מחזור סדיר 23-25 יום.
פרופיל הורמונלי י"מ 2 - אסטרדיול 230, פרוג' 2.6, FSH 7.3 , LH 1.9
החודש לראשונה טיפול עם הורמונים -
איקקלומין (2 כדורים, 5 ימים) + מעקב זקיקים והורמונים + אוביטרל + הזרעה.
י"מ 11 - זקיקים - 23*26, 11*15, 10*14 ועוד כ 4 קטנים יותר (סביב 11 בערך)
הורמונים - אסטרדיול 4475, פרוג' 1.3
רירית 6
י"מ 12 - זקיקים - 27*32 (ציסטה? לדברי הטכנאית), 20*15, ועוד קטנים יותר (סביב 14)
הורמונים - אסטרדיול 3748, פרוג' 1.2
רירית 6.1
אוביטרל ב 24:00 (על פי הנחיית הרופא כמובן) + יחסים
י"מ 13 - יחסים
י"מ 14 - הזרעה (11:00)
שאלותי (והרבה, הרבה תודה מראש)
1. רמות האסטרדיול נראות לי גבוהות - האם אכן כך או שתקין לאור כמות הזקיקים?
2. מה פשר הזקיק הענק/ציסטה? האם יכול להיות שלמרות מתן האוביטרל הוא עדיין בשחלה ו"יעשה צרות" בהמשך? האם נוכחותו יכולה להפריע להשראת הביוץ בשאר הזקיקים?
3. מה פשר הירידה ברמת האסטרדיול בין י"מ 11 ל 12? (אותו זקיק מדובר הפסיק להפריש את ההורמון?).
4. לאחר קבלת התוצאות בי"מ 11, מדוע לדעתך החליט הרופא להמתין עם מתן האוביטרל ולא לתתו כבר ב"מ 11 (יש שם זקיק נחמד ... לא?)?
שוב תודה רבה על הסבלנות, אני יודעת שההודעה קצת ארוכה אבל אני ממש סקרנית!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית
פרופ' אלכס סימון26/04/2010עם איקקלומין הזקיקים יכולים להגיע לגודל גדול לפני ביוץ. יהיו כאלו שיתבלבלו ויקראו לזקיק ציסטה.
ירידת האסטראדיול מעידה על תחילת תהליך ביות ולכן הרופא הוסיך אוביטרל לסייע בכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוך בתחילת הריון...לולי26/04/2010
שלום רב,
מה נחשב לערכי פרוגסטרון תקינים בהריון IVF - החזרת מוקפאים סמוך למועד הבטא הראשונה?
איך יודעים שהתמיכה מספקת???
תודה מראש,
לולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל רמה מעל 20 ננומול לליטר תקינה
פרופ' אלכס סימון26/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך פרופ' סימון
לולי26/04/2010ושאלה נוספת ברשותך...
עשיתי שתי בדיקות דם בהפרש של יומיים ולהלן התוצאות:
תוצאות בדיקת דם מיום 10 להחזרה:
E2 - 947
P - 44.8
HCG - 35
תוצאות מיום 12 להחזרה:
E2 - 1333
P - 21.9 - ירידה של חצי....
HCG - 111
מה יכולה ללמד הירידה בפרוגסטרון?
קיבלתי הנחיה להעלות את המינון שאני מקבלת אבל יותר מדאיג אותי למה היתה ירידה של חצי???
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך פרופ' סימון
לולי26/04/2010ושאלה נוספת ברשותך...
עשיתי שתי בדיקות דם בהפרש של יומיים ולהלן התוצאות:
תוצאות בדיקת דם מיום 10 להחזרה:
E2 - 947
P - 44.8
HCG - 35
תוצאות מיום 12 להחזרה:
E2 - 1333
P - 21.9 - ירידה של חצי....
HCG - 111
מה יכולה ללמד הירידה בפרוגסטרון?
קיבלתי הנחיה להעלות את המינון שאני מקבלת אבל יותר מדאיג אותי למה היתה ירידה של חצי???
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רואה משמעות לירידה
פרופ' אלכס סימון26/04/2010אלו תנודות ברמות הקשורות למעבדה, לזמן נטילת בדיקת הדם בהתייחס לטיפול התומך. מה שחשוב זה שהבטא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המרגיעה (-:
לולי26/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהכלנית26/04/2010
בוקר טוב אני עוברת שאיבה ביציות ביום רבעי יש לי בעיה בפקטור 5 בהריון הקודם הישתמשתי בקלקסן 40 ברצוני לדעת האים לפני שאיבה כדאי כבר לבקש שאני יקבל קלקסן בכדי שאחרי ההחדרת עוברים יהיה התהליך תקין ולא יגרום לבעיות של קרישת יתר מצינת בזה שרק בהריון קיבלתי תודה אשמח לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסאן
פרופ' אלכס סימון26/04/2010אני נוהג בדרך כלל להוסיף קלקסאן אחרי החזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטארחל26/04/2010
אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים. נתבקשתי להזריק אוביטרל כתיכה ביום ההחזרה וגם שבוע אחרי ההחזרה.
מה המועד המוקדם ביותר בו אוכל לעשות בדיקת בטא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע לאחר הזרקת אוביטרל אחרון
פרופ' אלכס סימון26/04/2010עדיין הבדיקה יכולה להיות חיובית אולם רמתה תלמד אם מדובר בזנב של האוביטרל או הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ביום הראשוןשירה26/04/2010
שלום רב רופאים יקרים
הפעם התחילו לי את הטיפול ביום הראשון למחזור.קבלתי המחזור בשבת ובראשון התחלתי הטיפול) היה בהחלט דימום אך לא כמו ביום השני למשל.
עשו בדיקות דם הרגילות של פרוגסטרון וכו' ועל קול. רירית בעובי 4.8 והטכנאית ציינה שהיא כמעט מפורקת. האחות ביחידה אמרה מבחינת הורמונים- מושלם לתחילת טיפול.
האם מקובל ולא מוקדם מדי? והאם לא יפריע להצלחת הטיפול?
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
פרופ' אלכס סימון26/04/2010ניתן להתחיל את הטיפול כמתוכנן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים להריון שאלה לכול הרופאיםליאת25/04/2010
אני 3 ימים לפני בדיקת הריון . כאשר עשיתי פיפי בעת הניגוב היתה הפרשה חומה רציתי לדעת על מה זה מבשר האם על השרשה ותחילת הריון או שיכול להופיע דימום של מחזור ואי קליטה של ההריון .יש לציין שמדי פעם יש לי כאב בטן. מחכה לתשובה בהקדם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נוכל לדעת את הסיבה
פרופ' אלכס סימון26/04/2010שתי הסיבות שהזכרת נכונות ועל כן נותר להמתין לבדיקה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותטל25/04/2010
שלום רב,
אני בת 27 ובעלי בן 29. יש לנו שני ילדים ב"ה לאחר טיפולי איקאקלומין וכוריגון. כעת אנו מנסים להרות כבר שנה+. ניסינו שוב טיפולי איקאקלומין ואוביטרל 3 טיפולים שלא הועילו.
עברנו לטפל אצל מומחה פוריות. לאחר צילום רחם שיצא תקין, הרופא שלח את בעלי לבדיקת זרע, התוצאות:
נפח-4 מל , PH-8.2, ריכוז-17 מל , תנועה-33% , אגלוטינציה-אין , התנזלות-תקינה , סוג תנועה-פרוגרסיבית 23%, לויקוציטים-מיליון , טוטאל-24 מליון , תאים תקינים-8%
לאחר שהרופא ראה את התוצאות הוא שלח את בעלי לאולטאסאונד+דופלר, התוצאות:
"שני האשכים בגודל ומרקם תקין, ללא הגדלת האפידידימיס. ללא עדות להדרוצלה".
"הודגמה זרימת דם עורקית וורידית בתוך שני האשכים. יש לציין גודש ורידי קל מצד שמאל, ללא סימנים סונוגרפיים מובהקים לוריקוצלה".
אשמח לדעת מה התוצאות אומרות ומה הסיכוי שלנו להריון?
לפני שנשלחנו לאלטרסאונד+דופלר, הרופא שלנו היה בכיוון הזרעה+השבחה.... משהו אמור להשתנות לאחר תוצאות אלו?
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
פרופ' אלכס סימון26/04/2010הבדיקה מראה חריגה מנורמה במספר פרמטרים. רכוז כבולי של תאי זרע, תנועה גבולית וצורה גבולית. המילה גבולית אומרת קרוב לתקין אולם לא ממש תקין.
כדאי לבצע בדיקה נוספת בהפרש חודש מבדיקה קודמת היות וישנם שינויים באיכות הזרע.
בהחלט ניתן להרות עם הזרעללא טיפול אך קשה להעריך את מידת ההצלחה והסיכויים, מה שברור הוא שהזרעה תביא את ההריון מוקדם יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך!
טל26/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא25/04/2010
החצוצרה השמאלית שלי סתומה. בחצוצרה ימנית יש מעט נוזל אך אין הידרוספלינגס, זה כנראה הדבקויות קטנות אבל היא פתוחה ויש זרימה.
האם אפשר בעזרת צינתור לפתוח את החצוצרה השמאלית ולזרז כניסה להריון? מה הסיכונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה
פרופ' שחר קול25/04/2010תלוי במקום החסימה.
הסיכונים אפסיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בטא לאחר ivfאילנה25/04/2010
שלום
בתאריך ה_10\4\9 הוחזר לי עובר אחד 6 תאים
בתאריך 10\4\21 בדיקת בטא ראשונה יצאה 98
בתאריך ה 10\4\23 בדיקת בטא 270
והיום 10\4\25 הבדיקה יצאה 653
האם זה תקיו???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג דם O שלילי והריוןmimi125/04/2010
היום גיליתי שאני בהריון
אני שנה אחרי הפלה שהתרחשה בשבוע 8 מייד לאחר ההפלה קיבלתי זריקת אנטי די
האם עליי לדווח לרופא על כך האם שוב אני צריכה את הזריקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול25/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מומחה פריון בכלליתאני25/04/2010
הי.אני אחרי שלושה מחזורים של איקלומין, מהם 2 מחזורים עם הזרעות,ממתינה בסבלנות ותקווה גדולה לתוצאות המחזור השני-שכלל שתי הזרעות.יש לי ככל הנראה ציסטת אנדומטריומה בשחלה שמאל ולדברי הרופא שלי,יכול להיות שהיא הסיבה בגללה אני לא נקלטת ויכול להיות שאזדקק לניתוח להסרתה לפני המשך טיפול.הרופא אצלו אני מטופלת אינו מומחה פריון ואני רוצה לפנות למומחה פריון במידה וההזרעה הזו לא תצליח-על מנת לקבל המלצות להמשך.
אשמח להמלצתכן, גולשות היקרות על רופא כזה, מאיזור המרכז (אני גרה ברמת גן).
גם המלצות על רופא פרטי אשמח לשמוע ואיך מתבצע ההחזר מול כללית..
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור..
הללויה26/04/2010תבדקי אם ד"ר ווליוביץ נמצא בכללית. אני כמעט משוכנעת שכן. שמעתי שהוא מקסים ומקצועי מאוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על ד"ר גונן עופר
אמא27/04/2010הוא מנהל את מרכז בריאות האישה בהרצליה ומומחה בתחום הפריון. מקצועי מאוד ומקסים. רופאים פרטיים לא חסר-פרופסור זיידמן נפלא ושולמן מצויין. שניהם בתל אביב. זיידמן מעט פחות יקר משולמן (לא ברור למה). מבחינת החזרים של הכללית - הם מעניקים לך החזר כמעט מלא לשלושה ייעוצים בשנה, שזה לא ממש מספיק. אם את בהירון-את מקבל ייעוץ נוסף. אם את בשלב ההזרעות, אני מאוד ממליצה על גונן, כאמור. אם תאלצי לעבור ל-IVF, תוכלי לעשות זאת באסותא. הכללית מחזירה, תהיה לך השתתפות עצמית של 600 ש"ח לכל מחזור טיפול. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)