מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקת דםמיקי24/04/2010
שלום,
אני בת 31 , בצעתי בדיקה הורמונלית ביום רביעי למחזור וזה תוצאות הבדיקה:
TSH - 1.35 mlu/l
Prolactine - 173 mlU/l
LH - Luteinizing Hormone - 4 IU/I
FSH - 6 IU/I
Estradiol (E2) Urgent קטן מ 200 pmol/L
Progesterone Urgent- 3.2 nmol/l
Testosterone Total - 1.5 nmol/L -קטן מ
DHEA-S-6.16 micmol/
האם התוצאות תקינות?האם יש משהו שמצביע על בעיה להיכנס להריון?
תודה,
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התוצאות תקינות
פרופ' אלכס סימון25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןרחל24/04/2010
אחרי החזרת מוקפאים, נאמר לי לקחת 3* 100 אנדומטרין ביום.
האם זה בסדר לקחת 1 בבוקר -( 7:00 ) ואז רק ב- 21:00 את השניים הנוספים או שעדיף לחלק את שלושת הכדורים לבוקר, צהריים וערב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר 1 בוקר + 2 בלילה
פרופ' אלכס סימון24/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DHEA - חייבת את עזרתכםג'סמין24/04/2010
שלום לכן רופאים ובנות אחרות שהתנסו בתוסף DHAE
לקחתי ב 24 היום האחרונים את התרופה DHEA, בגלל תגובה שחלתית נמוכה ,לפי המלצת הרופא שלי - קפסולה של 100 מג ליום - לא היו לי כל תופעות לוואי , אבל יש לי איחור רציני במחזור כבר יום ה 37 למחזור , כאשר קיבלתי בחצי השנה האחרונה כל 30- 31 יום כל חודש .
יש לציין שבמשך כל חיי לא היה חודש שלא קיבלתי .
במשך השבועיים האחרונים היו לי כל התופעות של לפני מחזור, אבל ללא וסת כלל.
אני לא יודעת מה לעשות ??האם מישהו מהרופאים יוכל להסביר האם זה משפיע ? אולי המינון גבוה מידי ? אולי מישהי התנסתה והיו לה אותן תופעות ???
אהה ולא . אני לא בהריון ניבדקתי כבר שלוש פעמים -אז זו לא אופציה לאיחור במחזור במקרה הזה!
תודה על המענה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר ל DHEA
פרופ' אלכס סימון24/04/2010יותר נכון לחשוב שהביוץ איחר או לא היה ביוץ. בדקי אסטראדיול ופרוגסטרון לדעת היכן את נמצאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרשת דרכיםרז24/04/2010
אתמול קיבלתי שלילי מספר 20.
עברתי 20 טיפולים, כולם כשלו.
הגענו לטיפול בגלל בעיית זרע.
בכל טיפול העוברים ביום 3 מקבלים פרגמנטציה, מעולם לא הגעתי למוקפאים ולכן יש חשד לבעיית ביצית למרות שכל כל כל כל כל הבדיקות שלי תקינות.
ניסינו הכל, פרוטוקולים ארוכים, קצרים, טבעיים, ZIFT, IVM וכלום לא עובד.
כרגע אנחנו חושבים על תרומת ביצית, אך בהתלבטות האם באמת מיצינו הכל? האם זה נכון בשלב זה לעבור תרומת ביצית?
אני בת 33, בריאה, לא אותרה בעייה כלשהי ואני בדכאון עמוק.
האם אפשר לעבור תרומת ביצית בידיעה שיש בעיית זרע? האם זרע מפרה מספיק לצורך תרומה?
ודבר נוסף שמעתי על טיפול בו לאחר כשלונות חוזרים, ניסו לשאוב זקיקים של 16-17 מ"מ הפרו והחזירו ביום 2 והטיפול הצליח במקרה זה. האם עליי לשקול סוג כזה של טיפול?
אני מחפשת בייאוש כל אופציה לפני שאני מחליטה על תרומת ביצית.
אשמח לחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רז
פרופ' אלכס סימון24/04/2010לעיתים שינוי מעבדה, שינוי רופא יכול אולי לסייע כי כל רופא חושב מעט אחרת.האם כל הטיפולים חייבים להיות במרכז? מה עם צפון הארץ? דרומה? ירושלים?
נכון - אם מדובר בבעיית ביציות הפתרון הוא תרומת ביצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהטל24/04/2010
יום חמישי עברתי החזרה של שני עוברים וביום שני אני חוזרת לעבודה ,אני מטפלת בתינוקת
ששוקלת בערך 9 קילו ,רציתי לדעת אם מותר לי להרים אותה?
והאם מותר לחזור לחיי מין רגילים ואף להגיע לאורגזמה?(הרופא לא הגביל אותי בכלום אז דעתכם חשובה לי מאוד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא צודק
פרופ' אלכס סימון24/04/2010כל ההגבלות שהרופאים מטילים הם כדי להרגיע את עצמם ואת המטופלות. לצערי גם אני חוטא בזה. הרי אם תהיה השרשה והריון תקין, שום דבר לא יקלקל אותו. את מכירה כאלו באוכלוסיה הכללית, נאמר חברות, שמקיימים יחסים בביוץ ומתחילים להגביל את חייהם שמא לא תהיה השרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לאחר 18 שעות עם אוביטרל?דנה24/04/2010
שלום רב
הזרקתי אוביטרל אתמול (יום שישי) בחצות.
כרגע אני מרגישה כאבי ביוץ (דקירות שאני כבר מזהה) בשחלה הימינית (בה נמצאים הזקיקים המובילים החודש)
האם יכול להיות שאני מבייצת עכשיו - 18 שעות לאחר ההזרקה?
פרט נוסף- ביום חמישי בבוקר הזקיקים היום 16, 18 בחמישי בלילה הזרקתי גונל פעם אחרונה מינון 112
ההזרעה רק מחר ב 11:30- האם אני יכולה לפספס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול24/04/2010בהנחה שלא קיבלת תכשירים לבלימת ביוץ טבעי, בהחלט יתכן שתהליך הביוץ הטבעי החל עוד לפני מתן האוביטרל. ניתן לוודא זאת רק ע"י בדיקת דם ביום מתן האוביטרל.
לכן, מציע להמשיך בתכנית, ולא לבטל את ההזרעה.
לרוב תחושת הביוץ מקדימה את הביוץ בפועל, ונובעת מגדילה מואצת של הזקיק ולא מהביוץ עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון אחרי החזרת מוקפאיםי24/04/2010
שלום,
אשמח לתשובה בנושא למרות שאני מבינה שעד בדיקת הריון אין לדעת.
אשמח לשמוע מניסיונכם הרב.
אני אחרי החזרת 2 מוקפאים "יפים" להגדרת הרופא המטפל. בעוד יומיים עלי לערוך בדיקת הריון. בדיקת שתן ביתית שערכת (ביום השמיני בבוקר) היתה שלילית.
מהיום הקרינון אינו נספג בגוף ומתחיל לצאת.
בפעם הקודמת כשזה קרה, התוצאה היתה שלילית.
שאלתי- האם ניתן לסבור במקרה שהגוף דוחה את הקרינון, י הרירית מתחילה לנשור ואין הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ' שחר קול24/04/2010הגוף אינו דוחה את הקרינון.
ההפרשה שאת מתארת היא רגילה.
יש להתמיד בטיפול עד קבלת תוצאות בדיקת הדם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא באתר הכללית ל- ivfא24/04/2010
שלום לרופאים ולמטופלות! השאלה לרופאים. בהמשך מידע למטופלות
אני מטופלת ivf פעם 2- בהחזרה האחרונה ההריון לא נקלט שוב אך באתר של הכללית יש הסבר קצר על הבטא שמעל 15 יח' יש הריון ולי יצא בבדיקת דם 20 והרופא אמר שאין הריון אז אני מניחה שהבטא יצא ככה בגלל התמיכה באוביטרל???? מה הערכים בערך בבטא בטיפול ivf
חייבת להגיד גם שאם זה ככה אז אני אתקשר לכללית ויעדכן אותם שהערכים לא נכונים בivf
מה שגם אני חייבת לציין שהבדיקות הביתיות גם לא מתאימות ל ivf כי ב-5 ימים לפניי הבדיקת דם יצא לי כל יום חיובי (טוב בטח שהם לא ירשמו על האריזה של- ivf התוצאות לא מתאימות) עניין כלכלי כזה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האוביטרל/ תמיכה בכלל מטים את התוצאה
מאיה24/04/2010..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ' שחר קול24/04/2010בדיקות היריון ביתיות מתוכנות לנשים שאינן בטיפולי פוריות.
השימוש באוביטרל בהכרח מעוות את התוצאות.
למרות זאת, השימוש בערכות הביתיות מאוד נפוץ, וגורם למבוכה ובלבול בקרב המטופלות.
המטופלות מעדיפות להתעלם מהמידע (ראי גם בשאלות נפוצות) , ובשל המתח הרב עורכות שוב ושוב בדיקות ביתיות עם תוצאות לא ברורות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןא24/04/2010
1. שאיבת ציסטה חשודה אנדו' בגודל 5 ס"מ לפני IVF לכמה זמן תעלים את הציסטה? לאורך כל זמן נטילת ההורמונים באותו מחזור? ואם יושג הריון, הציסטה תעלם לגמרי?
2. ואם אין הריון, האם הציסטה תחזור שוב אחרי שהשפעת זריקת הדקפטייל תפוג והמחזור יופיע שוב? ומה אז, היא תמשיך לגדול שוב עקב השפעת ההורמנים שנשארו בגוף?
3. האם ציטסה מסוג זה עלול לגרום לנמק שחלתיאו תסביב שחלתי? להפלה או לידה מוקדמת?
4. האם הציסטה עלולה לפגוע בסיכויי הצלחת ה - IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול24/04/20101. למספר חודשים, לרוב. אם יושג הריון הציסטה תיעלם עד לאחר הלידה. עם חידוש הביוצים הציסטה עלולה לחזור.
2. הציסטה תחזור אם יהיה ביוץ, ובעקבותיו וסת, בלי קשר להורמונים שקיבלת בעבר (הם לא נשארים בגוף).
3. הציסטה עלולה לגדול אם יהיה ביוץ, ובעקבותיו וסת, בלי קשר להורמונים שקיבלת בעבר (הם לא נשארים בגוף).
4. כנראה שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץגילה24/04/2010
שלום, אני בת 27 מחזור לא סדיר כעשרה חודשים. מחזור אחרון ארך כ 45 ימים. עשיתי בדיקה לזיהוי
ביוץ ביום ה-30 למחזור.
ESTRADIOOL E2 URGENT- 525
PROGESTERONE URGENT- 4.0
אני מבינה שלא התרחש ביוץ. ע"פ תוצאות הבדיקה האם ניתן לדעת אם יהיה בכלל ביוץ ומתי? האם חובה שהווסת תגיע כ-14 יום לאחר הביוץ?
תודה גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול24/04/2010לא ניתן לחזות אם ומתי יהיה ביוץ. יש צורך במעקב.
אם מתועד ביוץ, ו- 14 יום לאחר הביוץ לא מגיע וסת, יש לבדוק אם הושג הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחהאיה24/04/2010
כמה ימי מנוחה צריך אחרי החזר עוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול24/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהאיה24/04/2010
כמה ימים אחרי החדרת עוברים יש השרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 - 6 ימים לאחר השאיבה.
פרופ' שחר קול24/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVMלי24/04/2010
אתמול עברתי החזרה של שני עוברים והיה לי פיפי שומני מה זה בעצם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה
לי24/04/2010היה לי אתמטול פיפי שומני אחרי החזרה מאתמול מזה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע
פרופ' שחר קול24/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאיריס24/04/2010
ב 12/04 היתה שאיבת 7 ביציות.
ב14/04 החזרה 3.
היום אני ביום 11 אחרי החזרה. אתמול בלילה והיום בבוקר יש לי הפרשות דם, ו פחת לי קצת כאב בשדיים. מה זה אומר ? ולמה זה קורה? האם יש תקווה להריון או שלא?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך:
איריס24/04/2010לקראת הערב הדימום התחזק כמו מחזור רגיל רק לא מלווה בכאבים חזקים אלא רק מן אי נוחות. האם כדי לפנות לרופא בדחיפות? זה נורמלי? אני ממש מודאגת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך:
איריס24/04/2010לקראת הערב הדימום התחזק כמו מחזור רגיל רק לא מלווה בכאבים חזקים אלא רק מן אי נוחות. האם כדי לפנות לרופא בדחיפות? זה נורמלי? אני ממש מודאגת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה12 יום לאחר החזרה ניתן לבצע בטא
פרופ' אלכס סימון24/04/2010אז גם נדע מה משמעות הדימום, האם זו השרשה או דמום המעיד על כישלון טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך:
איריס24/04/2010השרשה מתבצעת ביום 5-6 אחרי ההחזרה, נכון?ואני ביום 11 לאחר החזרה :-( אז יכולה להיות זה השרשה? (האם התופעה זו נדירה?) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרשה כשבוע אחר החזרה
פרופ' אלכס סימון25/04/2010לעיתים מוקדם יותר ולעיתים מאוחר יותר. ממוצע שבוע.
תהליך ההשרשה אינו יום אחד אלא מתמשך עד ליצירת שליה ראשונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם דימום מתחזק ומתחזק? זה נורמלי?
איריס25/04/2010תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה להתיחס אני ממש מודאגת.
איריס25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמום מתחזק אינו רצוי
פרופ' אלכס סימון26/04/2010אם עבר די זמן מההחזרה, 12 יום, ניתן לבצע בדיקה להריון ולדעת במדוייק מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלום24/04/2010
שלום יש לי שאלה בבקשה,
אני בת 26 בטיפול האחרון שעברתי בהפריה נקלטתי להיריון לתאומים בעלי 2 שקים הרופא אמר שאני צריכה לעבור בדיקה לצוואר הרחם אם אפשר לדעת בבקשה למה צריך לעשות את הבדיקה הזאתי? האם היא נחוצה? תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול24/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)