מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משגל נסוג לפני שאיבהטל19/04/2010
מחר יש לי תור לשאיבה והיום קיימנו יחסי מין אל את הזרע בעלי הוציא מחוץ לגופי האם זה יכול להרוס את הטיפול???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגנילשירה19/04/2010
אני מיועדת לעשות שאיבה בטיפול IVM היום אני צריכה להזריק פרגניל וחשוב לי לדעת עם ההיתי צריכה לשמור על התרופה במקרר חברה שלי אמרה לי שלא ושהיא היתה משתמשת בפרגניל ולא שמה את התרופה במקרר אף פעם האם התרופה נחשבת ללא תקינה עם היא לא היתה עד עכשיו בקירור והאם אני צריכה להשים אותה עכשיו בקירור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרגניל
מאיה19/04/2010אמנם לא תשובת רופא אבל אני הזרקתי פרגניל והרוקח כמו גם הרופאה שלי הדגישו כמה פעמים שפרגניל חייבים לשמור במקרר. זה גם מודגש על האריזה.
אולי את יכולה להגיע לבית מרקחת ולקנות אחד חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאיה
שירה19/04/2010תודה מאיה על התשובה עם הדגישו בפנייך אז כניראה באמת זה חשוב מאוד אני די בלחץ מכל העניין ולמזלי יש לי חברה נוספת שיש לה פרגניל במקרר כי כבר הבתי מרקחת סגורים עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מקצועית
שירה19/04/2010האם פרגניל חייב להיות במקרר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרר
פרופ' שחר קול19/04/2010לא חייב, רצוי שכן אנו חיים בארץ חמה.
היצרן ממליץ לשמור בטמפרטורה של עד 25 מעלות, ולא בתנאי אור חזק. כיוון שחודשים רבים בשנה הטמפרטורה בישראל גבוהה מ - 25 מעלות, ובעיקר במכוניות החונות בשמש, ההמלצה היא לשמור במקרר.
אם התרופה הייתה בטמפרטורת החדר בבית, יש לשער כי לא נגרם לה נזק, והפעילות הביולוגית שמורה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגבלות אחרי שאיבהשרה19/04/2010
האם יש מגבלות בנשיאת דברים כבדים לאחר השאיבה? יש לי תינוק ששוקל כ 8 קילו. האם אוכל לטפל בו כרגיל לאחר השאיבה או שעלי לארגן בייביסיטר צמודה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי את התשובות לשאלות הנפוצות
שרה20/04/2010לצערי זה לא עונה על שאלתי באופן ספציפי. אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה שלום
פרופ' שחר קול20/04/2010פעילות רגילה ושיגרתית אינה מפריעה לתהליך השרשת העוברים ברחם. לכן במחזורי הפשרה אין כל צורך במנוחה, וניתן לחזור לעבודה באופן מיידי.
לאחר מחזור "טרי" במהלכו בוצעה שאיבת ביציות יש לנהוג משנה זהירות, שכן השחלות עוברות טראומה די משמעותית במהלך השאיבה. ככל איבר שעבר טראומה, גם השחלות זקוקות למנוחה כדי להחלים ולהתאושש. לדבר משמעות רבה יותר, ככל מספר הזקיקים שנשאבו היה רב יותר. לכן רצוי להמנע מכל פעילות העלולה לטלטל את השחלות (ריצה, קפיצה וכד') או להילות הלחץ התוך בטני (הרמת משאות כבדים). אין מיגבלה לגבי עבודה הנעשית בישיבה.
כיוון שהשאיבה מתבצעת בהרדמה כללית עדיף ביום זה להימנע מעבודה או נהיגה, שכן השפעת תרופות ההרדמה עלולה להימשך כמה שעות.
אין מידע כמותי על קורלציה מדעית מדויקת בין כמות הזקיקים, כמות הביציות, נפח השחלות, מספר הדיקורים, גיל האישה, רמות ה - E2, ומשתנים רבים נוספים לבין המשקל שניתן לשאת. כך שאין דרך להמליץ ספציפית לגבי תינוק השוקל 4 ק"ג או 5 ק"ג או 8 ק"ג וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרה20/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמיטל19/04/2010
שלום רב זוהי בדיקה שביצעתי ביום ה 21 לווסת לבדוק האם היה ביוץ רציתי לשאול בחודש שעבר 04-03-2010 לקחתי 5 ימים פעם ביום איקקלומין ולאחר מכן קיבלתי ווסת ב 28-03-10 ולא לקחתי שוב איקקלומין בחודש הזה האם יתכן שאפילו שלא לקחתי ב 28-032010 שוב איקקלומין מהיום החמישי לווסת שזה מה שהשפיע על התשובה ?????? תודה רבה ן
פרןגסטרון 20.91- ng/ml* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
פרופ' שחר קול19/04/2010היה לך ביוץ טבעי, ללא קשר לאיקקלומין שנטלת לפני חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמוניםבית מרקחת19/04/2010
שלום לכולם
בתאריך: 7.4 עברתי iui . שלשום התחילה הפרשה דמית כשאתמול כבר קיבלתי מחזור מה שאומר שהטיפול נכשל ואין היריון.
בכל זאת עשיתי היום בטא שהראתה: 0 ועשיתי גם בדיקות הורמונים שהייתי רוצה את חוות דעתכם ולומר אם הבדיקות מעידות על משהו.
E 2 - 260
proges - 5.9
LH - 3
FSH - 2.4
PROLAC - 293
ב ת ו ד ה ו ח ג ש מ ח ל כ ו ל ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלונת
בית מרקחת19/04/2010האם הבטא מראה 0 בגלל שאני הקדמתי ביומיים את הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים
פרופ' שחר קול19/04/2010ההורמונים מתאימים לתחילת מחזור.
נראה שאין היריון, בלי קשר להקדמת הבדיקה.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג עצמאות שמח לכל משתתפי הפורוםפרופ' שחר קול19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חג עצמאות לך דוקטור קול ולרופאים
בתאל19/04/2010תודה על תשובותיך המקצועיות והאנושיות ולכל הרופאים והבנות כאן חג שמח במיוחד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשדייםדניאלה19/04/2010
שלום רב,
אני בת 34.9 הפרייה חוץ גופית ראשונה . בשלב של המתנה לבדיקת הדם שלאחר הפרייה, כולי חששות ותהיות....
ביום שלישי 6.4 עברתי שאיבת 10 ביציות (8 מתוכן הופרו)
ביום שישי 9.4 הוחזרו 2 עוברים, שאר העוברים (6) לא שרדו להקפאה.
אני אמורה לעשות בדיקת דם לדעת האם אני בהריון או לא, ביום חמישי הקרוב 22.4.
שאלתי היא כזאת:
יש לי כאבי בטן של מחזור שבאים וחולפים, לפעמים דקירות וכאבים בצד ימין או שמאל לחילופין. כמו כן, הקרנת הכאב לרגליים. כאבים בשדיים היו מאוד דומיננטיים בעיקר בשלב הטיפול שלפני השאיבה, כמו כן הם התנפחו והתקשו. מאז ההחזרה פחות או יותר, הופחתו בהדרגה הכאבים בשדיים ויש לציין כי בימים האחרונים נפוחים פחות, כואבים פחות ואף התרככו בצורה משמעותית.
הבנתי מהרופא שאמורים להיות כאבים בשדיים ואני בלחץ כי הכל פוחת מיום ליום.
האם סימנים אלו מראים על כך שהטיפול לא הצליח ?
תודה מראש על תשובתכם,
ערב עצמאות שמח ובהצלחה לכל המטופלות.
אגב, אשמח לקבל תגובות גם ממטופלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה שלום
פרופ' שחר קול19/04/2010על סמך תיאורך לא ניתן להגיע למסקנה לגבי הצלחת הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. שאלה קטנה נוספת....
דניאלה19/04/2010לפי הנתונים שכתבתי בשאלתי הקודמת, האם אני יכולה לבצע בדיקת דם כבר ביום רביעי? האם האפקט יהיה זהה ?
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול19/04/2010כן, בדיקת דם - 14 יום לאחר השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, חג עצמאות שמח :-)
דניאלה19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל חשש!!
לילך19/04/2010היי דניאלה..
לפי תיאורך זה בדיוק מה שקרה לי..
כאבי מחזור שכאילו בעוד רגע אני עומד לקבל מחזור, וכאבי בחזה כאילו שהם התנפחו.
הייתי בטוחה שאני כן יקבל כי אני כל כל מכירה את הגוף שלי ומכירה את הכאבים שאני חשה.
ולבסוף הסתבר שאני בהריון!!!
אז אל חשש סבלות תהיי חזקה, אני יודעת שזה קשה.
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון.... המון מזל טוב ! ......
דניאלה19/04/2010תודה על העידוד. השאלה היא האם פחתו הכאבים בחזה? כי אני ביום העשירי לאחר ההחזרה וכמעט לא כואבים לי השדיים והקושי והנפיחות ירדו . וזה מה שמדאיג אותי.... הכאב חלף וממה שאני יודעת הוא אמור להיות קיים.
שוב תודה !!!
אגב, אני מאחלת לך המון מזל טוב ובהצלחה בהמשך. אמן שנשמע רק בשורות טובות תמיד .... !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה???חסויה19/04/2010
מחר יש לי תור לשאיבה האם זה מספיק 32 שעות לפני השאיבה זריקה אחת של אוביטרל במינון של 250 מיקרוגרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכם בבקשה בוקר טובמאיה19/04/2010
לחוצה....אני לוקחת קרינון ואסטרופם
שכחתי בבוקר לקחת תמיכה כמה זה נורא אני 7 ימים אחרי החזרה מזל שהיום אני יגיע ב 12:30 הביתה
עזרתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול19/04/2010אין מקום ללחץ.
לא ייגרם כל נזק על רקע איחור של מספר שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר קול שוב אני המבולבלת
מאיה19/04/2010בסוף דאגתי שיביאו לי את התמיכה לעבודה ולקחתי כדור אסטרופם וקרינון
הבעיה היא ששכחתי את האסטרופם עכשיו בעבודה כמה נורא הוא עם מחר אני אקח רק קרינון ויום רביעי אני יהיה בעבודה ואקח אסטרופם
כמה שהראש לא עובד כל הגוף סובל
חג עצמאות שצח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא
פרופ' שחר קול19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד שלישיבלה18/04/2010
שלום
היתי רוצה לדעת על טיפול כאשר הזרע המוקפא זה שאמורים להכניס לביצית
האם זה יצליח או שזרע קפוא פחות טוב ופחות מוצלח להפרייה?
אני רוצה להיכנס להריון עם ילד שלישי, הטיפול והתרופות מאוד יקרים ואני לא רוצה לעשות טיפול מהתחלה לא מוצלח האם יש סיכוי טוב או מאוד נמוך להיכנס להריון?
תודה בלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שלישי
פרופ' שחר קול19/04/2010אם הזרע באיכות טובה יחסית יש סיכוי טוב לקבלת הפריות והיריון.
לרוב, הסיכוי להיריון הוא לפי גיל האישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילש שלישי
בלה19/04/2010לא כל כך הבנתי, הזרע באכות לא טובה רוצים לקחת זרע קפוא מפעמים קודמות
אני בת 27 האם יש סיכוי טוב להיכנס להריון או שזרע באיכות לא טובה לא מאפשר הריון מוצלח?
הגיל שלי מעיד על כניסת הריון או שיש גורמים אחרים שמשפעים?
תודה מראש
בלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי טוב מאוד להיריון
פרופ' שחר קול19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורביטרל..18/04/2010
שלום \
בטיפולים קודמים קיבלתי זריקה אחת של ארבטרל,, בטיפול הזה רשם לי הרופא 2 זריקות
מדוע הוא החליט לתת לי 2 זריקות במקום אחת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' שחר קול19/04/2010אולי על רקע מיעוט הפריות בטיפול קודם? או ביציות בלתי בשלות?
מציע לברר עם הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות לא בשלות
..20/04/2010מה הכוונה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול20/04/2010אחוז גבוה יחסית של ביציות שאינן ברות הפרייה משום שלא עברו הבשלה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות לא בשלות
..20/04/2010ביציות שלא עברו הבשלה , זה אומר שנשאבו מוקדם מידיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח
פרופ' שחר קול20/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה..18/04/2010
שלום
התחלתי פרוטוקול לפני IVF , ביום ה 21 למחזור התבקשתי לקחת 2 כדורי פרוגינובה, יש לי רירית רחם טובה בשני הטפולים הקודמים היא הגיע ל- 8 ממ. ואני לא מיועדת לתרומת ביצית.
מדוע הם ניתנים לי ביום 21 למחזור?
תודה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה
פרופ' שחר קול19/04/2010הפרוטוקול לא ברור, יתכן וקיבלת תרופות נוספות.
8 ממ זה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהטל18/04/2010
האם בזמן נטילת הורמונים(דקפפטיל וגונל)עלולה להיות רגישות בחזה(כאבים)?
האם ביום מתן האוביטרל מותר לקחת כדור לכאב ראש(אקמול)?
כמה ימים לפני השאיבה צריך להימנע מיחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ' שחר קול19/04/20101. כן
2. כן
3. 3 - 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים - דילגתם עליי.....עינב18/04/2010
שלום.
מאחר ואיני מבייצת מאז שעברתי הפלה בעזרת ציטוטק [מאוגוסט], טופלתי 5 ימים עם איקאקלומין,
2 כדורים ליום. סיימתי את הכדורים וביצעתי מעקב זקיקים על מנת לדעת מתי להזריק אוביטרל. ביום ה12 למחזור נצפו 4 זקיקים בשחלה שמאלית בגודל 10 מ''מ ומעט נוזל בדוגלס. הפרופ ביקש לחכות עם ההזרקה ולבצע בדיקה נוספת. היום, היום ה15 למחזור ביצעתי שוב בדיקה. אין נוזל בדוגלס והזקיקים בשחלה השמאלית כעת 9 מ''מ ובשחלה ימנית אחד 10 מ''מ.
מזה אומר??? האם יכול להיות שהיה ביוץ אתמול??
תודה עינב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ' שחר קול19/04/2010קשה לנחש בהיעדר בדיקת דם , בעיקר רמת פרוגסטרון.
יתכן שהיה ביוץ, וכן יתכן והשחלות כלל לא הגיבו לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםכרמית18/04/2010
קיבלתי הפניה לצילום רחם מאחר ואנו מנסים להרות למעלה משנה. שאלתי היא מדוע אסור לקיים יחסי מין מהמחזור ועד הבדיקה? האם זה בגלל הסכנה להפלה במידה והתרחש הריון בחודש זה או שיש סיבה שונה?
אשמח לתשובה בהקדם כיוון שהבדיקה נערכת בעוד שלושה ימים.
בתודה מראש
כרמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' שחר קול19/04/2010כדי שלא יהיה ספק קל שבקלים שהיריון החל לפני שהצילום בוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)