מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סקרניתטל21/04/2010
אתמול עברתי שאיבה ,שאבנו 8 ביציות ולכולם הוזרק זרע במיקרומניפולציה ומתוכם הופרו 5 האם זה נחשב בסדר?
אני לוקחת תמיכה של אוטרוגסטן ורציתי לדעת עם מותר לקיים יחסי מין בזמן נטילת הנרות וכמה זמן לאחר החדרת הנר מותר לקיים יחסים?
מחר בעזרת השם ההחזרה ,כמה זמן אחרי ההחזרה אפשר לחזור לעבודות הבית וכמה זמן מומלץ לנוח וממה כדאי להימנע?
תודה רבה על התייחסותכם!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 מ-8
פרופ' אלכס סימון21/04/2010נחשב לשעור הפריה מקובל.
מותר לקיים יחסים. עדיף להחדיר את הנרות לאחר היחסים.
מה מותר ומה אסור הוא בהנחיית היחידה. שאלי את הרופא המחזיר את העוברים. איש באמונתו יחיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקום הביוץ ומנח גוףדנה21/04/2010
שלום
כאשר ידוע כי שני הזקיקים המובילים נמצאים בשחלה הימנית
1) יש לכך השלכות לגבי ההזרעה? מיקום החדרת הזרע לדוגמא? או מנח הגוף לאחר ההזרעה
2) ומה לגבי מנח הגוף בקיום יחסי מין או לאחר קיום יחסי מין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר למנח
פרופ' אלכס סימון21/04/2010תנוחת גוף או תנוחת היחסים אינה משנה לגבי הביוץ או ההזרעה.
הדבר היחיד שיכול להיות בעל משמעות אם בכלל הוא במקרה של רחם אחורי מאוד, לאחר יחסים כדאי לשכב על הבטן למשך 15 דקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהרונה21/04/2010
שלום רב,
האם החזרה ביום השלישי של עובר שהתחלק ל11 נחשבת טובה?
האם החלוקה לא אמורה להיות זוגית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר מתקדם
פרופ' אלכס סימון21/04/2010עובר ביום 3 מספר תאיו נע בין 8-12
בשלב מסויים החלוקה של התאים אינה סנכרונית ויתכן מספר אי זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם אחרי ביוץנלי21/04/2010
שלום רב,
האם זה נכון שאחרי ביוץ ה- E2 אמור לרדת והפרוגרסטרון אמור לעלות?
מה קורה להורמון LH, האם גם הוא אמור לרדת ישר אחרי ביוץ?
אם ביצתי והכל בסדר, מתי כדאי לעשות שוב בדיקת דם כדאי לראות האם יש צורך בתמיכה או לא?
תודה
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' אלכס סימון21/04/2010נכון - לאחר ביוץ E2 יורד ו-P עולה. LH עולה 24 שעות לפני ביוץ (ערכת ביוץ מבוססת על זה) ולאחר מכן יורד לרמות שלפני ביוץ. אין צורך בתמיכה באופן עקרוני אלא אם הרופא חושב שיש בזה צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתאנונימי21/04/2010
שלום
ביצעתי הזרעה ב13.4 ואני לא מרגישה כלום אין שום סימן בדר"כ יש לי כאב בחזה
והפעם כלום ב26.4 אמורה לבצע בדיקת דם האם ניתן לומר שהזרעה כשלה ואין סיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על שום מה כשלה???
פרופ' אלכס סימון21/04/2010לא חייבים להרגיש דבר מה גם אם יש הריון. לא מסיקים מסקנות על סמך תחושות, לא לחיוב ולא לשלילה. המתיני ל-26 ונדע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותרונית20/04/2010
לאחר כ- 5 ימי וסת מופיעות הפרשות חומות ארבעה ימים - האם תופעה זו מהווה בעיה בכניסה להריון ?(יש לצין כי גם בתחילת וסת ביום הראשון בלבד מופיעות הפרשות חומות )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
פרופ' אלכס סימון21/04/2010אם למרות ההפרשות, בהמשך הרירית מתפתחת יפה והביוץ מתרחש - אין בעיה בלהרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםרעות20/04/2010
האם זה נכון שלאחר צילום רחם עולים הסיכויים להרות ? אם כן מדוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון
פרופ' אלכס סימון21/04/20101. החומר שמוזרק פותח חצוצרות חסומות מריר שהן מפרישות
2. החומר המוזרק להדמיה מכיל יוד עם יכולות אנטי דלקתיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות לא בשלות - IVF..20/04/2010
שלום לרופאים.
מה הסיבות לאי הבשלה?
תודה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבות
פרופ' אלכס סימון20/04/2010מתן אוביטרל מוקדם מידי
מתן אוביטרל במינון נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדת זרע לבן.אמאל'ה 520/04/2010
אני אמא ל 5 בנות. אני מאוד רוצה בן. אחרי התייעצות עם רופא מומחה, הבנתי שיש כמה אפוציות. הראשונה, הפריית מבחנה, שכן, בארץ כרוחה בבדיקות פסיכולוגיות, עבירת ועדה מסויימת, אישור של מישרד הבריאות ורק אחרי כל הבירוקרטיה המעיקה, במידה ויש אישור, אפשר להתחיל בתהליך, שכמובן משולם מכיסי הפרטי (באפשרות להשתתפות המושלם),
השניה, לעבור את התהליך בחו"ל ללא כל הבירוקרטיה, בבערך אותו הסכום הכספי.
שתי האופציות הנ"ל בעלות 100% הצלחה אך גם פולשניות יותר יחסית לאופציה שלישית... שהיא:
הפרדת זרע במעבדה והכנסתו לרחם ביום הביוץ. לאופציה הזאת יש סיכוי של כ 80% הצלחה.
האם יש בכלל סיכוי שיש בעיה כל שהיא אצל בעלי?? יש בכלל חיה כזאת? שאין לו זרע זיכרי? או אחוזים נמוכים של זרע זיכרי??
אחרי הרבה מאוד חששות, ושיקולים ,נראת האופציה השלישית הכי בטוחה מבחינה מוסרית,אך לא מבחינת אחוזים, אני מאוד מאוד חוששת, אני יודעת, שזה דבר כל כך נורא שהרי בורכתי ב חמישית בנות נפלאה בעוד שהמוני נשים בעולם משוות להריון ולילד, עוברות בדיקות, טיפולים כואב פיזית ונשפית כאחד, והינה אני ממורמרת על הבן שאני כל כך רוצה.
בכל אופן, ד"ר קול, או מי שפנוי לקחת את השיחה :-) אשמח מאוד לקצת מילות עידוד, להפגת חששות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן או בת
פרופ' אלכס סימון20/04/2010אין דרך בדוקה מעבר להפריה חוץ גופית. כל השאר לא עובד. מי שניכשל תמיד ניתן לאמר לו שהוא באותם 20% כשלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדיוק התגובה שחיפשתי :-(...
אמאל'ה 520/04/2010אבל בכל אופן, תודה רבה על התגובה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא'לה 5
לימונית20/04/2010היי,
נראה לי שלא הבנת את תשובתו, שהיא הכי מפורטת שהוא יכל לתת לך.
התשובה הראשונה, היא שרק בהפריה חוץ גופית, שנעשית בשילוב עם תהליך שקוראים לו PGD בו בודקים את תאי העובר וניתן לבדוק מי מהעוברים שנוצרים הוא זכר ומי נקבה - ניתן להבטיח שיוחזרו לרחמך רק זכרים.
התשובה השנייה, כמו שנראה לי שהבנתי (ואני מקווה שאני לא טועה) היא שבכל מחזור טיפול יש עד כ-20% הצלחה להשגת היריון, כי לא כל טיפול מניב היריון, והאחוזים יורדים ככל שגיל האישה עולה.
לא נראה לי שהוא התכוון ל20% כישלון בבירור מין העובר. אם כן, אז הוא וודאי יתקן אותי.
מקווה שהצלחתי לעזור לך להבין קצת יותר.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוייי איזה חמוצה :-)
אמאל'ה 520/04/2010תודה לך.
אבל נראה לי שהבנתי מעולה..
בעיקרון רק הפריה חוץ גןפית קרי הפריית מבחנה יכולה להניב במאת האחוזים את המין הרצוי.
כל שאר הדרכים הן בגדר ספקולציות בלבד, ורק כ 80% מצליחים (אפילו שהרופא שלי הבטיח 90 %)
וכשזה לא מצליח, את פשוט נחשבת בצד השני של הסטטיסטיקה, בצד של ה20% אי הצלחה.
:-(
לא היה כאן שום שאלה או בירור בקשר לאחוזי כניסה להריון, אלא רק האחוז לקביעת המין.
בכל אופן שוב תודה גם לך, משום מה העלת חיוך על שפתי.
רק רציתי להודות לך. בואי לא נפריע לפורום, שהרי הוא פורום מקצועי של רופאים, ויש כאן אנשים עם בעיות יותר גדולות משלי.
ליל מנוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימל"ה 5 הבנת נכון!
פרופ' אלכס סימון21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיסגלי20/04/2010
שלום,
מזה כשנה אני מנסה להכנס להריון. המחזורים שלי סדירים אך מלווים בכאבים עצומים, בעיקר באיזור האגן והירכיים. רופא הנשים שלי אמר שאין לי מה לעשות עם הכאבים, המליץ לי להשתמש באיקקלמין ואמר שאם תוך שלושה חודשים לא יושג הריון עליי לבצע צילום רחם.
בעקבות הכאבים, הלכתי להתייעץ עם רופא אחר, אשר אמר שיש חשד סביר לאנדמוטריוזיס ושהאיקקלומין יכול רק להזיק. לפיכך המליץ להפסיק את השימוש בכדורים, לעשות באופן מיידי צילום רחם ולהתחיל בהזרעות או הפריות (בהתאם לתוצאות הצילום).
אני ממש מבולבלת ומודאגת מההמלצות הסותרות של שני הרופאים.
האם מוקדם להתחיל בטיפולים? האם עליי להפסיק את השימוש בכדורים? אשמח לשמוע חוות דעת נוספת.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיז?
פרופ' אלכס סימון21/04/20101. אני נוטה להסכים עם רופא שני
2. לפני צילומים וכדורים - בצעי על קול לראות מה רואים באגן
3. בצעי בדיקת CA125
לאחר בדיקות אלו הצייעצי שוב עם רופא ואם עדין לדעתו צילום רחם -
4. בצעי צילום. אם תקין התחילי מעקב לטיפול להרות. זה יכול להיות הכוונה ליחסים בלבד או הזרעות לפי החלטה שלך עם בן הזוג והרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה בחצוצרה ו- IVFא20/04/2010
שלום וחג עצמאות שמח! השאלה מופנת למומחים-------
אני בת 33, לפניי שנתיים עשיתי צילום רחם ובו נמצאה חסימה דיסטלית בחצוצרה שמאלית בצורה ציסטית. הומלץ לי בשנה שעברה לעבור לפרוסקופיה אני חששתי ממצב של כריתת חצוצרה אבל היום אני אחריי 2 ivf ואני ובעלי החלטנו לא לעבור עוד טיפול אלא לפעול אחרת בשיחה עם הפרופ' ביחידה הוא המליץ לעשות לפרוסקופיה ואני חושבת שאני הולכת על זה. (בהנחה והחצוצרה לא תהייה תקינה ויכרתו אותה) יש לי כמה שאלות??? 1. האם יש אופציה אחרת? 2. האם אוכל להרות באופן טבעי? ומה הסיכויים? 3. מה הסיכויים שה- ivf יצליח לעומת המצב הקודם?
***אשמח לקבל קישורים למאמרים בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתה או ניתוק החצוצרה עשוי לעזור
פרופ' אלכס סימון20/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שלא ציינתי
א20/04/2010אשמח למאמרים בשפה העיברית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפשי בגוגל
פרופ' אלכס סימון20/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שלא ציינתי
א20/04/2010אשמח למאמרים בשפה העיברית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור מתבושששירה20/04/2010
שלום רב רופאים יקרים
ב-16/3/10 קבלתי המחזור שבישר את כשלון הטיפול.
טרם קבלתי מחזור ואני כמובן משוועת שיגיע על מנת שאתחיל טיפול חדש.
מה מציין האיחור הנ"ל?? אני מודאגת.
איחור של ארבעה ימים בלי סימן שעתיד להגיע בקרוב.
מה לעשות בינתיים? ומה עושים בכלל במקרה שהמחזור מתבושש?
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מתבושש
פרופ' אלכס סימון20/04/2010ככל הנראה ביוץ שהתאחר או אם קיבלת דקפפטיל 3.75 יתכן ועדיין משפיע.
בדיקות דם ועל קול יספרו לך מה קורה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי עושה בדיקת דם להיריון
בית מרקחת21/04/2010אחרי שהייתה לי הפלה חיכיתי למחזור שיגיע ובמקום זה גיליתי היריון ספונטני.
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםגילי20/04/2010
פרופ סימון, תודה על תשובתך המהירה, מה לגבי זה שלא קיבלתי תמיכה האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין משמעות
פרופ' אלכס סימון20/04/2010תשובה מפורטת אצל שירן - שם שאלת שם התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בצד שמאלשרון20/04/2010
שלום רב וחג שמח,
לפני 3 חודשים - הריון חוץ רחמי ובעקבותיו כריתת חצוצרה.
בתאריך 4.4 - זריקת אוביטרל בשעה 03:00 בלילה.
בתאריך 6.6 - שאיבה, נשאבו 22 ביציות.
בתאריך 9.4 - החזרת 3 עוברים.
ביום ראשון (18.4) בטא 67 - אני יודעת שמוקדם מדי אבל לא התאפקנו....
מחר בטא נוספת.
היום בצהריים החלו לי מעין דקירות בשחלה שמאל. עליי לציין שיש גם מעט כאבים בגב התחתון (אולי מגירוי יתר? שאבו המון...)
אני נורא מפחדת מחוץ רחמי פעם נוספת.
האם יכולות להופיע דקירות בשחלות וכאבי הגב כחלק מתופעות של תחילת הריון?
הדקירות באות והולכות.
מהו הסיכוי מבחינה סטטיסטית שיקרה הריון ח"ר שוב??
תודה רבה וסליחה על הניג'וס...
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקדם להסיק מסקנות
פרופ' אלכס סימון20/04/2010הכאבים יכולים לנבוע מהשחלות. הריון חוץ רחמי בשלב כזה אינו נותן כל סימנים. אם בטא תהיה 1500 ואין שקית ברחם - אז זה מטריד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםגילי20/04/2010
שלום וחג שמח.
אתמול הוחזרו לי 2 עוברים מוקפאים באיכות טובה, הם הוחזרו ביום הרביעי להפשרה וזאת עקב חילוקי דעות בין הרופאים וזה נודע לי רק ביום ההחזרה מכיוון שהרופא שלי העדיף לבצע את ההחזרה ביום השלישי להפשרה (הרופא שלי לא היה באותה משמרת ולא ידע על ההחלטה ששחררו אותי ומסרו לי לבוא יום למחרת יש לציין שהרופא שלי היה ממש לא שבע רצון מכך)
אני מאוד מבולבלת וברצוני לדעת האם ההחזרה שנעשת ביום הרביעי להפשרה פוגעת בסיכויים שלי להיקלט ולהריון או בעוברים ?
יש לציין שההחזרה הייתה על מחזור טבעי ולא קיבלתי כל תמיכה, האם זה בסדר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים
פרופ' אלכס סימון20/04/2010הנסיון מלמד כי החזרה ביום 4 אינה משנה לגבי סיכויי ההריון. יש הנוהגים להחזיר תמיד גוברים בני 3 ימים ביום 4 לאחר הביוץ. כך שלא נגרם נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)