מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימוםמעיין18/04/2010
שלום ד"ר
אני מזריקה גונל כבר 3 ימים, אחרי כל הזרקה מתחיל דימום במקום ההזרקה, גם הקפאת האזור לפני ההזרקה לא עוזרת.
האם החומר נכנס למרות הדימום?
התופעה הזאת מעולם לא קרתה לי בסבבים קודמים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החומר נספג
פרופ' אלכס סימון18/04/2010הזריקי את התרופה בזוית 30 מעלות רק מתחת לעור ולא לעומק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגסטרון אחרי החזרהרז18/04/2010
שלום
אני ששה ימים לאחר החזרת חמישה עוברים בZIFT
עשיתי היום בדיקת פרוגסטרון שיצאה 127, מה משמעות התוצאה? זה מספיק לשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה הולמת ליום 6 לאחר החזרה
פרופ' אלכס סימון18/04/2010אין בה ללמד אם יש הריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
רז19/04/2010האם הפרשה מוגברת מהנרתיק קשורה לפרוגסטרון הגבוה? מאתמול ההפרשה מתגברת מאד. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להתייחסות לשאלתי השנייה (-:
רז19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט קשורה לרמות ההורמונים הגבוה
פרופ' אלכס סימון19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי לתאומים?חסוי18/04/2010
לרופאים הנכבדים שלום רב!
בטא ראשונה ב9/4: 181
בטא שניה ב11/4: 460
בטא שלישית ב18/4: 6170
1. האם העלייה תקינה?
2. מה הסיכוי לתאומים עם בטא כזאת?
3. הוזמנתי ביום רביעי הבא ב28/4 לבדיקת אל קול: האם יהיה ניתן יהיה לראות את כמות העוברים?
תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
א.א18/04/20101.העלייה בסדר
2.יש סיכוי לתאומים.
3.אפשר לראות שק ההריון , שני שקים מעיד על תאומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמות בטא
פרופ' אלכס סימון18/04/2010עליה תקינה ולא ניתן להסיק ממנה לגבי תאומים. המתיני לעל קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי החזרהעידו18/04/2010
אני נמצאת שבוע אחרי החזרה. בימים האחרונים יש לי פיפי כל רבע שעה - עד חצי שעה. האם זה נורמלי? מהם אחרי הבטא המציינים הריון בבדיקה שלאחר 12 יום להחזרת העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכיפות מתן שתן
פרופ' אלכס סימון18/04/2010כדאי לבצע תרבית שתן לוודא שאין זיהום סמוי. לעיתים נובע מהגדלת שחלות לאחר שאיבה.
ביום 12 - כל רמה מעל 70 היא טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול - צילום רחםgalitit118/04/2010
מאוד חששתי מפני הבדיקה הזאת. עכשיו כשאני אחרי אני יכולה לומר שהשד אינו נורא כלל, לא מעט בזכות הגישה האנושית והסבלנית שלך.
תודה,
גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לאל התוצאה תקינה
galitit118/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך.
פרופ' שחר קול19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדות לשק הריוןליהי18/04/2010
שלום רב
בצעתי מעקב זקיקים ביום חמישי ונמצא זקיק מוביל בגודל 22 מ"מ.
לאחר מכן בצעתי שוב בדיקה ביום ראשון והזקיק נעלם .בנוסף הרופא ראה מן צורה קטנה ברחם שלדעתו יכולה להיות התחלה של שק הריון אבל הוא לא יכול להיות בטוח בכך.
שאלתי היא האם שק הריון יכול להתפתח בשלב כל כך מוקדם אחרי ההפרייה (לדעתי הביוץ היה ביום שישי)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכול להיות
פרופ' אלכס סימון18/04/2010הדרך הבדוקה ביותר היא לבדוק בטא. לעיתים צל הרים נראה כהרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 67עופר18/04/2010
שלום רב,
בתאריך 4.4 - זריקת אוביטרל בשעה 03:00 בלילה.
בתאריך 6.6 - שאיבה, נשאבו 22 ביציות.
בתאריך 9.4 - החזרת 3 עוברים.
היום בבוקר לא התאפקנו ועשינו בטא - יצא 67.....
עברו כבר 13 ימים (ו 7 שעות....) מהזרקת האוביטרל
וכן 10 ימים מההחזרה.
האם זה תקין?
יכול להיות הריון שמתחיל עם ערכים כאלו נמוכים או אולי זה בכלל לא נמוך לאור הזמן המעט שעבר?
תודה ,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת בלחץ...
עופר18/04/2010יש מצב לקבל גם תגובה???
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיובי
א.א18/04/2010התוצאה טובה מאד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה שיש הריון
פרופ' אלכס סימון18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות והשבחות , האם מייד מתחילים?טל18/04/2010
שלום רב,
שמי טל ואני בת 29. אנחנו כבר שנה וחודשיים מנסים להרות אך ללא הצלחה. היינו בשבוע שעבר אצל רופא הנשים שלי שהפנה אותנו לרופא פיריון לאחר שראה את תוצאות הבדיקות. הפורופיל ההורמונלי שלי תקין. הבעיה היצורא בצורת הזרע של בעלי היא 2% צורות תקינות.
הרופא אומר שכדאי להתחיל השבחות והזרעות. אני שבוע הבא אמורה לקבל מחזור היום\ מחר האם ובשבוע הבא יש לי תור לרופא ביום חמישי ... האם זה לא מאוחר מידי מבחינת הזרעה והשבחה ?
האם יש סיכוי שהוא יתחיל איתי טיפולים כבר בביוץ הקרוב ? שזה בעוד שבועיים ? זאת הפעם הראשונה שאני הולכת ולא יודעת ממש את התהליך ...האם מתחילים מיד מהרגע שמחליטים או שנצטרך לחכות למחזור הבא ? שוב מציינת שהמחזור צריך להגיע מחר , והתור אצל הרופא בשבוע הבא ...3 ימים אחרי סיום המחזור
אשמח לתשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
מאיה18/04/2010תשובה ממטופלת פוריות-
ראשית אני מבינה את הלחץ, ניסיתם וניסתם ועכשיו כשעשו בדיקות זיהו בעיה והמליצו על התערבות את לא רוצה לפספס אף חודש. אני כל כך מבינה את זה... עקרונית הרופא שלך יוכללעשות אחד מהשתיים בחודש הנוכחי: הזרעה על בסיס טבעי (כלומר מעקב אחר ההורמונים הטבעיים, השבחת זרע והזרעה במועד הביוץ הטבעי או עם תזמון הביוץ בזריקה חד פעמית) או שהרופא שלך ירצה לבצע השראת ביוץ באמצעות זריקות הורמונאליות, ואז לרוב מתחילים את הזריקות ביום השלישי עד החמישי למחזור (לווסת).
אולי הרופא שלך ירצה לבצע עוד בדיקות לפני תחילת הטיפולים, אולי הוא יחליט שלא מתאים לבצע הזרעה ללא התערבות הורמונלית ואולי כן (זה תלוי בנתונים הרפואיים שלכם וגם בגישת הרופא)- אני רק יכולה להמליץ לך לשאול אותו את כל השאלות ולסמוך עליו, כי בתוך התהליך שמה לעשות בדרך כלל נמשך יותר מחודש (הלוואי בשבילך ולא) מה שהכי נותן ביטחון זו תחושה של אמון ברופא ובהחלטותיו המקצועיות...
המון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
טל18/04/2010היי מאיה,
ראשית כל תודה רבה על התשובה עזרת לי מאוד.
שנית , אני אמורה לקבל מחזור מחר האם לא כדאי לבדוק אלי רופא אחר יוכל לקבל אותי ? קיבלתי המצלות חמות על הדוקטור שלי(זו פעם ראשונה שאני אצלו, הפנה אותי הגניקולוג שלי שאני ממש סומכת עליו)
דיייי לא רוצה לחכות יותר...כל כך קשה המחשבה הזאת כל פעם לקבל את המחזור ולהתבאס , פשוט נמאס מהתחושה...
השאלה היא לפי מה הרופא מחליט האם לעשות הזרעה בביוץ הטבעי ? לפי הפרופיל ההורמנלי של האשה ? או שזה תלוי גם בגבר ?
אוף מתבסאת לחכות, מתה כבר שיגיע היום המיוחל שבו לפחות נתחיל ונפסיק להתמהמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםגילי18/04/2010
אני נמצאת לפני החזרת מוקפאים על בסיס טבעי (למעט 2 זריקות אוביטרל , האחרונה ביום שישי בערב) ההחזרה נקבעה למחר, האם יש להימנע מקיום יחסים לפני ההחזרה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה בקיום יחסים
פרופ' אלכס סימון18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל- זקיקים קטנים,E2 ירדדנה18/04/2010
שלום רב
בעלת שחלות פוליציסטיות. .
היום נמצאת ביום ה 12 למחזור, מזריקה החל מהיום ה 5 גונלF מינון 0.75 (כבר 7 ימים)
הבוקר במעקב זקיקים :
עובי הרירית 8 מ"מ
6 זקיקים בגדלים של 8-9
E2 420
פרוגסטרון 2.4
לפני 3 ימים ה E2 היה 446 ופרוג' היה 1.8
1) מדוע האסטרדיול ירד? הוא אמור לעלות לא? מה זה אומר?
2) מדוע הפרוגסטון עלה? מה המשמעות?
3) התקדמות הזקיקים איטית מידי נכון? זה מעיד משהו על הצלחת/כשלון הטיפול?
4)האם הפתרון היחידי הוא העלאת המינון?
מאוד מודאגת, אשמל לתשובה מפורטת
תודה, מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
פרופ' אלכס סימון18/04/2010במקרים של PCO צריך סבלנות עד לקבלת תגובה. העלאת מינון יכולה להביא לתגובה חזקה מידי. העלאת המינון נעשית בהדרגה. שם המשחק סבלנות. אין משמעות גדולה לשינויים המזעריים שהתרחשו בהורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מעריכה את התשובה המרגיעה
דנה19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםליאת18/04/2010
שלום רב
אני יומיים אחרי החזרת 3 עוברים טריים מרגישה כאבים בבטן תחתןנה שהולכים וחוזרים
הרופא שלי אמר שזה יכול להיות בגלל שהשחלות שלי נפוחות(עקב שאיבת 23 ביציות)
מתי הכאבים יחלפו ועל מה זה מסמן?(יש לציין שאני שותה 2 ליטר מים ביום).
2.שאלה נוספת לגבי תהליך ההפריה ,הופרו 12 ביציות בשילוב:"AHA+ICSI
מה הכוונה?
3. מתי מתחיל תהליך השרשת עוברים והאם אני אמורה להרגיש משהו שזה קורה?
4.מתי אפשר לחזור לעשות מטלות בבית לאחר שלושה ימים או שעדיין עלי להיות במנוחה עקב
הכאבים בבטן?
תודה מראש
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתמת על הסכמה מידעת?
פרופ' אלכס סימון18/04/2010כל פעם אני נדהם מחדש עד כמה מבוצעים טיפולים ללא מתן מידע למטופלות. בהסכמה מידעת מפורט מה זה מיקרומניפולציה, ICSI, מה זה AHA , מה זה גירוי שחלתי בעודף - OHSS. האם חתמת ללא שקראת? חתמת ללא הסבר מצד הרופא?
1. הוצאת 23 ביציות מלמד על תגובה ביתר של השחלות. השחלות אומנם נפוחותמה שמביא לתפיחות בטן, מלאות, וכאבים. הכאב ילווה אותך עוד מספר ימים. אם יהיה הריון הוא עלול להחמיר. במקרה החמרה פני לרופא היחידה
2. ICSI - החדירו תא זרע לביצית ואילצו את הביצית לעבור הפריה. AHA- יצרו פתח בקליפה העוטפת את העובר על מנת להקל עליו להנץ ממנה (לבקוע) לפני ההשרשה (החשת הנצה - קראי בגוגל)
3. ההשרשה שבוע לאחר ההחזרה. לא אמורים לחוש דבר
4. חזרי לפעילות בהדרגה ולפי יכולות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון
לימונית18/04/2010פרופ' סימון היקר,
בקשר לכך שאתה נדהם כל פעם מחדש שיש נשים שלא יודעות על מה הן חותמות, אני רוצה להפנות את תשומת לבך, שכשיושבים עם הרופא, האחות וצוות המעבדה, ויודעים שכולם לחוצים לסיים איתך, לא תמיד אנחנו מרגישות שאנחנו יכולות להרשות לעצמנו לקרוא את כל הפרטים. ובנוסף, יש בינינו כאלה לחוצות ואפילו עם בעיות ריכוז, כמוני למשל, שכשהן יודעות ש"מחכים להן" אז בכלל לא ניתן להתרכז. אני כמובן לא מתכוונת שאני לא מקבלת הסבר, כי אני תמיד מבקשת לדעת כמה שיותר, אבל גם אני לא טורחת במעמד הזה לקרוא את כל ההסכם שאני חותמת עליו.
* אני מציעה לכם, הרופאים, לקחת את זה לתשומת לבכם, ולספק לכל המטופלות את הטפסים
בטרם מעמד החתימה וההחזרה, כדי שנוכל לעבור ולקרוא בדיוק על מה נחתום אחר כך.
* אפשר לתת לנשים לקרוא את זה בעודן ממתינות לתורן.
* אפשר גם, למי שיודעים כבר מראש איזה תהליכים יעברו ההפריות שלה, לתת לה את הנתונים הביתה, שתקרא מראש, ותחתום כשהיא יודעת על מה היא חותמת.
* אפשר גם שכל יחידה תעלה את הטפסים באינטרנט, לטובת קריאת החומר והבנתו או שאלות עליו מראש.
מקווה שהודעתי זאת תעזור לכם, הרופאים, להבין גם מהצד שלנו, למה אנחנו לא תמיד יודעות ומבינות את כל המושגים.
בתודה, ואשמח לתגובת הרופאים על דבריי,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי זו מיועדת גם לשאר הרופאים
לימונית18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטופס הסכמה
פרופ' שחר קול19/04/2010נא ראו ב:
http://www.ivf.co.il/hcomplic.htm
דרך אגב - הטופס די מיושן, ויעבור בקרוב עדכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימונית שלום
פרופ' אלכס סימון19/04/2010אני מכיר כמה יחידות להפריה שמבצעות בדיוק מה שאת מציעה. חוברת למטופלת עם טופס ההסכמה מודפסלקריאה בבית, והנה ד"ר קול מפנה אותך לטופס המודפס באתר באינטרנט.
צריך רק לחפש ולא להתעצל - לקרוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בנרתיק לאחר iuiמצפה...18/04/2010
שלום רב,
לפני שבוע עברתי שתי הזרעות.
מאז אני עם אנדומטרין 3 פעמים ביום.
בימים האחרונים יש לי תחושת צריבה בנרתיק, וכאב בשעת קיום יחסים.
האם זה נורמאלי? האם מצביע על בעייה?
האם ניתן לעשות משהו כדי להקל על הכאב?
תודה ושבוע טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בנרתיק
פרופ' אלכס סימון18/04/2010הצריבה נובעת מהטיפול באנדומטרין וההפרשה שהוא גורם.. ניתן להקל עם משחה מקומית חיצונית של אגיסטן (נרכשת ללא מרשם בכל בית מרקחת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על הזרעות והשבחותטל18/04/2010
שלום,
שמי דניאל ואני בת 29 , מנסה כבר שנה להיקלט להריון אך ללא הצלחה(הזרע חלש) ...
הרופא הציע לנו הלתחיל בהשבחת הזרע ובהזרעות ורציתי לדעת מתי בדיוק מבצעים את ההזרעה ?
כמה זמן אחרי הווסת? קבענו לנו תור ליעוץ השבוע בדיוק כמה ימים לפני הביוץ שלי ... במידה ונחליט בצע הזרעה, האם יש סיכוי שההזרעה תתבצע בדיוק בביץ שלי? א שזה מורכב יותר וצריך להכין את הגוף לפני כן ? זריקות וכאלה...
בכלל אשמח לקבל מידע עם זמנים (מתי- אחרי או לפני מחזור ) , כמה זמ לוקחים את הזריקות , והאם כל אחת צריכה להזריק או שזה משתנה ?
אופטימית לנצח,
דניאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעות
פרופ' אלכס סימון18/04/2010אלא מתבצעות סביב יום הביוץ. את יום הביוץ מזהים לפי מעקב על קול ולעיתים בתוספת בדיקה הורמונאלית. הרופא המטפל מכוון ויאמר לכם בדיוק מתי יש לבצע את ההזרעה.
אם תזדקקי להכנה כל שהיא, הרופא המטל יתן הכנה זו וידריך אותך. על כן תריך להמתין לפגישה עם הרופא ולשוחח עימו על התהליך כולו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהגל17/04/2010
הי שלום רב,
אני ובעלי בתהליך של הזרעה ורציתי לדעת אם יש הבדלים בין מרכזי ההשבחה של הזרע .
בעלי שייך לקופת חולים כללית ועד היום היינו במרכז האישה אבל שמעתי שיש מקומות טובים יותר כמו אסותא השלום ..
האם הטכניקות של ההשבחה שונות ממרכז למרכז??
תודה,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך ההכנה
פרופ' אלכס סימון18/04/2010אינו שונה בין יחידות. כולם אמורים לבצע אותו תהליך. חשוב לדעת מה התוצאה לאחר ההכנה. לעיתים היא שונה בין יחידות למרות שביצעו אותו תהליך. איך יתכן? נאמר שאת ואני קיבלנו מרשם להכנת עוגת שוקולד בתנור, ניראה לך שתצא לנו בדיוק אותה עוגה?
נסי במקום אחר וראי אם התוצאות דומות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי iuiבית מרקחת17/04/2010
שבוע טוב,
בתאריך: 7.4 עברתי iui . מאתמול יש כאבי בטן תחתונה בצד שמאל לסירוגין.
היום אחר הצהריים יש הפרשה דמית אבל חומה, רציתי לדעת האם זה מחזור או שבכל זאת יכול להיות כאן היריון? אם כן מה זו ההפרשה הזאת?
בתודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IUI
פרופ' אלכס סימון17/04/2010בדיקה להריון צריך לבצע ב 21/4 . הפרשה דמית יכולה להעיד על הקדמת מחזור או השרשה. נותר להמתין ל 21/4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בית מרקחת18/04/2010בוקר אור,
אם זה באמת דמם מהשרשה (כמו שאני הכי רוצה להאמין ומקווה) תוך כמה זמן זה אמור להיפסק שוב בתקווה שזה לא מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לנו יכולת לנבא מתי יפסק
פרופ' אלכס סימון18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)