מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת איכות עוברים בעת החזרהשירי02/11/2021
שלום,
יש לי עוברים מוקפאים באיכות שונה, מסבבים שונים של שאיבה, באותו מרכז רפואי (אסותא). אני מחזירה עד כה 2 עוברים בכל נסיון.
האם מקובל לבחור, בעת החזרת העוברים, עוברים באיכות שונה, והאם יש המלצה בנושא כאשר יש עוברים באיכות שונה?
למשל להחליט להחזיר עובר אחד הכי איכותי (10A) או בלסטוציסט ויחד איתו עובר באיכות בינונית (B)...
תודה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נתון לשיקול רופא המטפל
פרופ` דוד בידר03/11/2021זה נתון לשיקול רופא המטפל ואני לא חושב שזה מה שחשוב.
ברגע שהוקפאו עוברים יש להפשיר מספר העוברים שאת רוצה בלי להתחשב האם זה A או B.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם ניתן להכניס קרניון בעמידה במקום לשכבטל02/11/2021
שלום
אם ניתן להכניס קרניון בעמידה במקום לשכב?
אם זה תקין שהחומר לא נפלט בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי להכניס בעת עמידה ותקין שלא נפלט כלל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדר מחזור לאחר טיפול שלא הצליחקרינה02/11/2021
שלום רב,
בחודש שעבר עשיתי טיפול להחזרת מוקפאים.
מכיון שאין לי מחזור קיבלתי אסטרופן לעיבוי הרירית.
ביום 18.10.21 בטא שלילית.
למרות בטא שלילית לא קיבלתי מחזור.
בדיקת דם היום הראתה פרוגרסטרון 0.8 אסטרדיול 1000 ו LH 5.6.
בבדיקת א.ס רירית 5.5 וזקיק או ציסטה 20 מ"מ.
שאלותיי:
1. האם בכל מקרה שטיפול לא מצליח, מגיע מחזור? גם למי שאין מחזור?
2. מה זה אומר שלא קיבלתי מחזור, ולמעשה הרירית לא התפרקה, ? האם עשויה להיות בעיה כלשהי שדורשת בירור?
3. האם העובדה שלא היה מחזור לחאר טיפול עשויה להשפיע על סיכויי הצלחת הטיפולים הבאים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המחזור אמור היה להופיע,עדיין כנראה קיימת פעילות של ציסטה שחלתית המפרישה אסטרוגן ותומכת ברירית,למרות הכול נסיגת הפרוגסטרון אמורה הייתה לגרום לדמם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי היום בדיקת דםם אשמחח לתשובה -בדיקת בטא ופרוגסטרוןמיכל02/11/2021
היי רציתי לדעת : אשמחח לתשובה בבקשה עשיתי בדיקת דם
הבטא שלי יצא 1894.60
והפרוגסטרון שלי יצא 77.38
האם זה תקין???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקות בסדר ותעשי אולטרסאונד
פרופ` דוד בידר02/11/2021הבדיקות בסדר
תעשי אולטרה סאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר שאיבת ביציות ראשונהמישהי01/11/2021
שלום
ביום שישי האחרון עברתי שאיבת ביציות פעם ראשונה.
יום שבת עוד דיממתי מעט ולקראת הצהריים הדימום נחלש והפך לחום עד שנראה שפסק לגמרי. יום א שוב הופיעו כתמים בעיקר בניגוב ואילו היום, יום שני קמתי עם כאבים יחסית חזקים לעומת הימים הקודמים עם דימום נוסף. מציינת שהדימום הוא לא חזק ( בעיקר בניגוב ומעט כתמים) והכאבים לא מצריכים כרגע משככי כאבים.
דבר נוסף - אני בתולה וזו שאיבה ראשונה.
האם סביר שעדיין כואב לי ואני מדממת? האם קשור לקריעת הקרום? כדאי להמתין עוד כמה ימים או כבר עתה לפנות לרופא?
הרופא לא אמר לי כלום לאחר השאיבה לעניין הקרום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נראה בעייתי,בכל מקרה נסיבות המקרה מוכרות חרופא המטפל כדאי לעדכן אותו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי וכאב בהחדרת הקרינון ומה יכולה להיות הסיבהלאחר החזרת קפוא01/11/2021
שלום רציתי לדעת האם זה תקין שביומיים האחרונים כואב לי להחדיר את הקרינון?
אף פעם בעבר לא כאב לי...
זה קשור אולי לכך שהגוף לכאורה עבר "ביוץ מדומה" ואולי הצוואר סגור יותר?
מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם ?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש רגישות כלשהי בנרתיק וכדאי להיבדק
פרופ` דוד בידר01/11/2021זה לא קשור למה שציינת.
עש רגישות כלשהיא בנרתיק וכדאי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ובדיקת שד לשד פיברוציסטישאלה31/10/2021
שלום, יכול להיות שאסטרופם שבוע משנה מעט את צבע הפטמות? יש לציין שעשיתי us שד באוגוסט -שד פיברוציסטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההורמון משפיע על השד ויתכן ואצלך זה מתבטא
פרופ` דוד בידר01/11/2021ההורמון משפיע על השד ויתכן ואצלך זה מתבטא במה שאת מציינת.
זו לא תופעה ידועה אחרי לקיחת התרופה ,אך יש דברים מסוימים שמשפיעים על צבע הפטמות וזה עניין אישי לכל אחת ואחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל לאחר החזרה IVFחווה31/10/2021
היי, היום ביצעתי החזרת עובר בן 4 ימים
הרופא שלי הנחה אותי להזריק אוביטרל (מלבד התמיכה שאני לא לוקחת עוד מיום ההחזרה - 3 פעמים ביום ואגינלי ועוד 3 פעמים ביום אסטרופם. ) מה נותנת הזריקת אוביטרל ?
ומה דעתכם על החזרת עובר בן 4 ימים, משפר את הסיכויים להשתרשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עובר יום רביעי היא אפשרות בהחלט טובה
פרופ` דוד בידר31/10/2021החזרת עובר יום 4 היא אפשרות בהחלט טובה ונכונה ואינה נופלת מיום 3 או 5.
לעניין האוביטרל, כאן יש מגמות שונות.
אני חושב שזה לא עוזר בכלום והרופא שלך חושב שכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבה עם גירוי יתר שחלתיורד31/10/2021
שלום,
אני שישה ימים לאחר שאיבת ביציות בטריגר של דקפפטיל, עם גירוי יתר שחלתי, כך שלא בוצעה החזרת עוברים.
טרם קיבלתי מחזור (כעת אני ארבעה ימים לאחר הפסקת התמיכה)
מצב השחלות בבדיקת אולטרסאונד מהיום:
שחלה ימין 38/47 מ"מ עם שני החזרים עכורים 16 מ"מ ו 33 מ"מ
שחלה שמאל 47/67 מ"מ שני החזרים עכורים מובילים 30 מ"מ ו 34 מ"מ
בדיקות דם: אסטרוגן 535, LH 0.8, פרוגסטרון 8
שאלותי הן:
1. עד מתי אני צריכה להיות במנוחה? אני רוצה לטוס לחו"ל בעוד כמה ימים. האם יש בכך סיכון?
2. האם יש טעם בביצוע בדיקות אולטרסאונד פעמיים בשבוע כרגע? או שפשוט צריך לחכות איזה שבועיים עד לאולטרסאונד הבא בתקווה שהכל יסתדר?
תודה,
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את מרגישה טוב אין מניעה מטיסות
פרופ` דוד בידר31/10/2021לא ציינת את מימדי הגירוי השחלתי, מספר ביציות, רמות אסטרוגן וכו.
אין טעם בשום בדיקות אלא לחכות ,ואם קיבלת רק דקפפטיל אז לא יהיה גירוי.
כל העניין זה ההרגשה שלך.
אם את מרגישה טוב ואין כאבי בטן משמעותיים את גם לא צריכה שום בדיקות ומעקב ותוך חודש הכל יחלוף.
לעניין הטיסה, שוב זה תלוי ב הרגשתך הכללית.
אם מרגישה טוב אין מניעה מטיסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - גירוי יתר שחלתי וטיסה
ורד01/11/2021תודה רבה פרופ' בידר!
להשלמת התמונה נשאבו 14 ביציות, אסטרוגן 14000, חמישה ימים היה כאב קל/כובד בהליכה/חוסר נוחות באזור הבטן התחתונה מאז השאיבה. אתמול עבר הכאב וגם סימנים ראשונים של מחזור. הטיסה בעוד שלושה ימים שזה יהיה 10 ימים מהשאיבה... פשוט נאמר לי שיש צורך במנוחה עד חזרת השחלות לתקינותן ולכן גם ההתלבטות לגבי הטיסה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מרגישה טוב אז יכולה לטוס
פרופ` דוד בידר01/11/2021אם מרגישה טוב יכולה לטוס
וסת יגיע בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוסת הגיע ומתי הגירוי יסתדר
ורד03/11/2021תודה רבה פרופ' בידר. כמה זמן בדרך כלל לוקח למצב כזה להסתדר (רשמתי בהודעה המקורית את ממצאי האולטסאונד שישה ימים אחרי השאיבה)? יתכן שאפסספס את החודש הבא?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגע שהגיע וסת כל יום יהיה יותר טוב
פרופ` דוד בידר03/11/2021ברגע שהגיע וסת כל יום יהיה יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ניתן לבצע us ומה הכי רצוישאלות31/10/2021
שלום רב, לקחתי אסטרופם וגינלי מיום שני בלילה- 6 ימים, מתי אמורה לעשות us לבדיקת עובי רירית בלבד להחזרה?
האם אחרי 10 ימים זה לא יותר מדי?
כי הבנתי שהמקסימום לנטילת אסטרופם ללא פרוגסטרון הוא שבועיים? אז אין מספיק זמן לשנות תוכנית טיפול במידה ועובי הרירית נמוך? אז מה עושים? האם עדיף לבדוק ביום ה8 ,9, או 10? מה הכי רצוי? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לפחות עשרה ימים של לקיחת אסטרופם
פרופ` דוד בידר31/10/2021רצוי לפחות 10 ימים של לקיחת אסטרופם ואז לבדוק רירית ורמות הורמונים בדם.
את האסטרוגן ניתן לקחת עוד זמן של שבוע להגדלת הרירית, ולתת פרוגסטרון כשהרירית מספקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום הבתולין נשאר שלם ללא הצטלקויותרינה31/10/2021
"יחסים" בפעם ראשונה, ירד דם רב. לאחר מיכן בדיקת גניקולוג קרום הבתולין נשאר שלם ללא הצטלקויות. מאיפה ירד דם רב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקה הגניקולוגית היא חשובה והרופא היה צריך
פרופ` דוד בידר31/10/2021הבדיקה הגינקולוגית היא חשובה והרופא הבודק היה צריך להגיד לך מה הוא חושב.
אני בכל זאת חושב שזה מהקרום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה יכול להעיד על תקיפה או אי הסכמה
רינה31/10/2021האם יכול להעיד על תקיפה, אי הסכמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי התיאור שלך אין לראות סימני תקיפה
פרופ` דוד בידר31/10/2021לפי התיאור שלך אין לראות סימני תקיפה .
כמו כן הרופא הבודק גם לא התרשם ממצאים של תקיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקחת את הקרינון לפני או אחרי ההחזרהלפני החזרה30/10/2021
החזרה ב 10:00 , בדק לוקחת את הקרינון ב9...
לקחת את הקרינון לפני / אחרי ההחזרה?
מה עדיף לעובדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעוברים זה לא משנה ותקחי אחרי ההחזרה
פרופ` דוד בידר31/10/2021לעוברים זה לא משנה.
תקחי אחרי ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי המשך טיפול ולגבי קרטיהשאלה30/10/2021
שלום, התחלתי רק 5 ימים אסטרופם וגינלי וקרטיה, אין קרישיות יתר ברוך השם אבל בגלל pfo מולד. האם ניתן להפסיק קרטיה מתי שרוצים או לחלופין לקחת יום כן יום לא ? האם זה יהיה אפקטיבי באותה מידה? אם ארצה להפסיק את הקרטיה האם צריך להפסיק הדרגתית כדי שלא יהיו קרישי דם חס ושלום.
האם קרטיה בטוחה במאה אחוז בהיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להפסיק קרטיה מתי שרוצים
פרופ` דוד בידר30/10/2021אפשר להפסיק קרטיה מתי שרוצים ואפשר בבת אחת.
קרטיה בטוחה בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון מדויק של החזרת עובר קפוא יום 3 על בסיס הורמונליחלון השתרשות29/10/2021
היי, אני עושה סבב החזרת עובר קפוא על בסיס הורמונלי (אסטרופם)
אתמול ב23:00 בלילה התחלתי לקחת פרוגסטרון.
האם יום ראשון בבוקר זה בסדר להחזיר עובר קפוא יום 3?
זה נחשב שיש 3 ימים מלאים של פרוגסטרון?
זה נחשב בתוך חלון השתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התזמון בסדר וזה נמצא בחלון ההשתרשות
פרופ` דוד בידר29/10/2021התזמון בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת איך התזמון בסדר
חלון השתרשות29/10/2021אם מחזירים עוברים יום 3 קפואים והרחם נחשפה לפרוגסטרון רק 60 שעות ולא 72 (שלושה ימים מלאים), אני מפספסת משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת עובר יום 3 מצריכה חשיפה של כ-96 שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי הזמן הכי נכון להחזרת העוברים אם אתמול התחלתי פרוגסטרון ב23:30 בלילה???
תודה. שאלת המשך29/10/2021עובר קפוא יום 3.
מתי צריכה להיות ההחזרה?
ראשון בבוקר פחות טוב ? (60 שעות מהתחלת החשיפה לפרוגסטרון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חשיפה לפרוגסטרון של 4 ימים,אם התחלת ב-28,ההחזרה אמורה להיות ב-31 לחודש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/10/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת עוברים או ביציות בהקפאה ומה עדיףרוני28/10/2021
שלום,
מה עדיף לשימור הפוריות בגיל 36
הקפאת עוברים עם זרע מבנק הזרע או ביציות בהקפאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עדיף והייתי מקצה בערך כ10 ביציות לזרע
פרופ` דוד בידר29/10/2021גם זה וגם זה.
תלוי במספר הביציות שתשאבנה.
הייתי מקצה בערך כ 10 ביציות לזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא לשמור את כל הביציות בהקפאה
רוני30/10/2021תודה,
מדוע לא לשמור את כל הביציות בהקפאה? הבנתי שהיום הטכניקה מתקדמת מאד ועוד שאלה אם אחליט להקפיא את כל הביציות ואחכ להפשיר ולהפרות עם בנק הזרע זה יהיה פחות יעיל והעוברים פחות ישרדו אם אעשה כבר עכשיו את התהליך עם עוברים? (עשיתי שאיבה אחת ויש לי עוד אחת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכויים להרות עם עוברים קפואים גבוה יותר
פרופ` דוד בידר30/10/2021הסיכויים להרות עם עוברים קפואים גבוה יותר מהפריית ביציות ואחר כל החזרת העוברים לכן כדאי שיהיו כמה עוברים גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, לא הבנתי את תשובתך והאם תוכל להסביר שוב
רוני01/11/2021סליחה לא ממש הבנתי את תשובתך, תוכל להסביר שוב? זה ממש חשוב לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויים שיהיה היריון גבוה מביצית קפואה שהופרתה
פרופ` דוד בידר01/11/2021עובר קפוא- סיכויים שיהיה הריון גבוה מביצית קפואה שהופרתה והוחזר עובר מביצית זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)