מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרון 24 בשבוע 6.הריון יקר מאדדסיגל06/02/2022
היי דר
הוחזר לי בלסטוציסט בן 5 ימים.הבטא מכפילה עצמה והיום יום 18 להחזרה לאור הפרשה חומה וכאב מחזור,עשיתי בטא 12500,ופרוגסטרון 24.הרופא אמר שדחוף פרוננטוגסט 100 כל יומיים.
האם יש סיכוי להפלה בגלל הרמה הנמוכה של הפרוגסטרון?א6 כאבי המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון הרמה בסדר
פרופ` דוד בידר07/02/2022הרמה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון ג׳ל- שמור אצלי במקרר האם ניתן להוציא?שרון06/02/2022
היי שאלה. יש לי קרינון ג׳ל במקרר, בבוקר מוציאה נותנת לזה קצת להפשיר ומשתמשת. אני יכולה פשוט להפסיק לשמור במקרר ולשמור בחוץ? זה פוגע בתרופה?
הבנתי שהוא לא אמור להיות במקרר אבל הוא כבר שם תקופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון התרופה אינה מיועדת לאחסון במקרר
פרופ` דוד בידר07/02/2022התרופה אינה מיועדת לאיחסון במקרר.
תשתמשי בחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עובר לא מתאים לשבועהילה אזולאי06/02/2022
ערב טוב,
שבוע 7+1 העובר מתאים לשבוע 6+4.
ביצעתי החזרת מוקפאים ב-4/1/22 תאריך וסת אחרון 18/12.
בגלל שזה הריון ivf הכל צריך להיות מדוייק יותר למרות שזה החזרה על בסיס עובר מוקפא שבפועל הוחזר ביום ה-16 לווסת זה נחשב כמו ביוץ מאוחר ואולי בכלל זה ההפרש? או שאין קשר?
האם זה קריטי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש טווח של פלוס מינוס שלושה ימים לבדיקה
פרופ` דוד בידר07/02/2022יש טווח של פלוס מינוס שלושה ימים לבדיקה.
עליך לברר אצל המבצע שיעשה יישוב בפעם הבאה ושיראה שהעליה תקינה ויסביר לך את טווח הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא לאחר החזרהשושי06/02/2022
שלום וברכה.
ביום חמישי האחרון 14 יום אחרי החזרת עובר בן 5 ימים הבטא הייתה: 2048.
היום בטא נוספת: 7388.
האם העליה תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן הבטא תקינה
פרופ` דוד בידר07/02/2022כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ביוץ ומעקב זקיקיםדיגי06/02/2022
שלום,
ההיתי ביום ראשון אצל הרופאת נשים והיא ראתה שיש לי זקיק אחד של 14. והיא אמרה לי ביוץ בעוד יומיים-שלושה..
יום שלישי לאחר מיכן הייתי במעקב זקיקים בבית חולים אמרו לי שיש לי 2 זקיקים אחד 15 ואחד 17.
ואמרו לי שעדין אין ביוץ! ושאחזור עוד יומיים בערך...
וגם היא הסבירה לי שביוץ יכול להיות גם בגודל 20-21-25 ואי אפשר לדעת מתי אני יבייץ ולכן צריך לבוא לעקוב...
עכשיו המשכתי בנתיים לעקוב בבית עם מקלונים וזה ארה לי שאין ביוץ..
וביום שבת (אתמול) ארה לי 2 קוים חזקים וגם הייה לי כאבים ממש בבטן התחתונה.
היום הלכתי לרופאת נשים בקופה והיא אומרת לי שכבר נעלמו הזקיקים ורק יש נוזל באגן ושאי אפשר לדעת מתי היה ביוץ..
והיא התעקשה שהביוץ היה בכלל ליפני שבוע!! ואמרה לי ש 15 זה כבר זקיקי שמביץ..
אוףףף ממש מקווה שלא פיספסתי שוב חודש!!
היא גם אמרה לי שמקלוני ביוץ כשזה פס בהיר זה ביוץ ושזה 2 ככהים זה כבר אחרי ביוץ...
*היום עשיתי שוב בדיקת ביוץ מהקוים יצאו דיי דומים..
באולטראסוונד ראו נוזל באגן
אשמח קצת לסדר בדברים.. טרם קיבלתי תוצאות דם של הפרוגסטרון. אבל איך אדע האם הביוץ אכן היה בשבת או כמו שהרופאה אומרת ליפני שבוע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי הבטן שהרגשת הוא יום הביוץ
פרופ` דוד בידר07/02/2022כאבי הבטן שהרגשת הוא יום הביוץ.
הביוץ מתרחש על זקיק סביב הה20 מ״מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הערכים תואמים לשאיבהנילי06/02/2022
שלום דר, מחר בבוקר יש לי שאיבה. היום עשיתי בדירות דם והתוצאות:
Lh- 134
Prog-9.36
Est-13,810
אתמול בלילה הזרקתי שני מזרקים של דקפפטיל
האם יכול להיות שיש כבר ביוץ לפי הערכים? האם התפספסה לי שאיבה?
לפי הערכים שאתה רואה זה בסדר לעשות מחר את השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עושים בדיקות דם למחרת זריקת הדקפפטיל
פרופ` דוד בידר06/02/2022לא עושים בדיקות דם למחרת זריקת הדקפפטיל.
אין להן שום מדמעות
הבדיקות הקובעות הן אילו שנעשו ביום מתן הדקפפטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקת דם נעשתה לפי בקשת הבית חולים
נילי06/02/2022הבדיקת דם נעשתה לפי בקשת הבית חולים בו אני מבצעת את כל התהליך…מוזר..
בכל אופן האם זה נחשב גירוי יתר?
לפי דעתך כדאי להחזיר החודש או לחכות לחודש הבא? )בגלל ה דקפפטיל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי להחזיר חודש הבא
פרופ` דוד בידר07/02/2022כדאי להיזיר חודש הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת איקקלומין וקבלת מחזור לאחר מכןאירה05/02/2022
שלום,
מנסים להכנס להריון זמן ממושך. הריון 1 ספונטני, לידה קיסרי חירום במועד. הפסקתי להניק לפני כחודש ולאחר מכן קיבלתי איקקלומין 50מג*5 ימים. קיימנו יחסי מין כפי שהמליץ הרופא. בבדיקת זקיקים ביום ה15 למחזור נצפו 2 בגודל של 21,26 ס"מ.
בסופו של דבר קיבלתי מחזור.
פרופיל הורמונלי תקין. מה יכולה להיות הבעיה? האם להמשיך עם האיקקלומין?מיואשת...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול בכדורים ניתן למי שהוסת לא סדירה
פרופ` דוד בידר05/02/2022לא ברור מדוע את מטופלת בצורה זו ומה האבחנה.
הטיפול בכדורים ניתן למי שהוסת לא סדירה ויש בעיות ביוץ ואני לא יודע מה הבעיה שלכם.
כמו כן בטיפולים צריכים לבדוק דם במקביל לזקיקים.
זקיק 26 זה ממב אחרי ביוץ שדורש אבחנה על ידי בדיקת דם.-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה-איקקלומין ומחזור
אירה05/02/2022בעלי לא נבדק עוד.
הוסת שלי סדירה.
לדברי הרופא נשים כנראה שיש בעיות ביוץ עקב ההנקה. הנקתי 3 שנים. במהלך השנה האחרונה להנקה ניסינו להכנס להריון ולא צלח. רופא הנשים שבדק לדבריו לא ראה זקיקים בבדיקות קודמות. הפעם כן היו זקיקים אבל לא נתפס...
כיצד להמשיך הלאה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מטפלים בתרופה בזמן הנקה
פרופ` דוד בידר07/02/2022הנקה מונעת הריון.לא מטפלים בתרופה בזמן הנקה.
יש להפסיק להניק ולנסות להרות ללא טיפול.
אם ניסת מספר חודשים אחרי הפסקת ההנקה, יש לברר את אופי המחזור שלך ואז להחליט מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שבאים והולכים במהלך שבוע מהחזרהאלי04/02/2022
שלום. אני בת 43 מחזור שלישי של טיפולי פוריות
ראשון הצליח (2011) עכשיו עשיתי עוד וטיפול החזרה של עובר מוקפא בן 5 ימים דרגה A הצליח , אבל נספג .
טיפול נוסף נעשה כ4 חודשים ,ב27.1 הוזרו שני עוברים יום 5 דרגה C-D . במהלך כל השבוע עד היום כאבים דמויי מחזור וכאבים קוראים של כמה שעות.
סיכוי להתפתחות האיון כנראה אפס , זה לא אמור להיות כך .
אמורה לעשות בטא ביום שני 7.2 , האם יש טעם בכלל ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הוחזר עובר וטרם קיבלת מחזור תמיד כדאי חבצע את הבדיקה,קיים בהחלט סיכוי גם אם הוא נמוך יחסית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי החזרת עוברשושי03/02/2022
שלום ותודה מראש על המענה.
אני חודשיים וחצי הריון כימי מהחזרת עובר טרי.
לפני 14 יום החזירו עובר אחד קפוא בן 5 ימים.
כלומר אמורה להיות שבוע 4+4 עשיתי בדיקת דם והבטא 2048.
האם יש סיכוי לתאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ` דוד בידר05/02/2022לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני הריון שפחתוהילה אזולאי31/01/2022
ערב טוב,
שבוע 6+2 בשבוע 6+0 .לפני יומים נצפה שק חלמון+ הד עוברי.
מרגישה שסמני ההריון פחתו או שבאים ונעלמים.
זה דבר שקורה או שזה סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוהי בדיקת האולטרסאונד להמחשת דופק
פרופ` דוד בידר01/02/2022בשלב זה. מה שישוב זוהי בדיקת האולטרה סאונד להמחשת דופק.
סימני הריון שפחתו הם חא פקטור שאנחנו בשלב זה מיחסים לו
סיבה לדאגה , למרות שבהריון זה יכול להעיד על משהוא שלילי . אבל ברוב המקרים זה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנטאל - לקיחת ויטמין לפני טיפולי פוריותחני31/01/2022
שלום רב -ביום שישי התחלתי לקחת ויטמין פרנטאל- מאז אני מרגישה כאבי בטן - ואי נעימות בקיבה. מלבד זאת מאד מגרד לי הראש... האם זה קשור. האם להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קשור ואפשר לנסות תכשירים אחרים
פרופ` דוד בידר01/02/2022זה קשור ואפשר לנסות תכשירים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לפני סבב ivfגאיה31/01/2022
האם הערכים מתאימים לתחילת ווסת, רוצה להתחיל סבב ivf ?
Estradiol 105 pmol/l
Lh 5.1 iu/l
Progesterone 2.4 nmol/l* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן הערכים מתאימים לתחילת וסת
פרופ` דוד בידר31/01/2022כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא + אוביטרל האם הריון ?שירלי כהן31/01/2022
שלום
ביצעתי החזרת שני עוברים ב18.1 ובשבוע של ההחזרה עשתי 8-10 קליקים של אוביטרל ב3 פעמים . למעשה עד יום שני ששם הוי הקליקים האחרונים -אוביטרל,
הרופא ביקש שאעשה בטא ביום א' שלאחר מכן כלומר >לאחר 6 ימים. והבטא יצאה 101 / פרוגסטרון 95 /E2- 1405
האם סבירות גבוהה שזה הריון ? או השפעות שאריות אובטרל .. ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנה סבירות להיריון כן
פרופ` דוד בידר01/02/2022הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן עליונה לאחר החזרה.שירן30/01/2022
מחר אני אמורה לבצע בדיקות בטא.
כמה ימים להחזר ההחזרה אני סובלת מכאבים באזור הקיבה.
כאב עמום שבא והולך.
האם זה נורמטיבי כחלק מהתגובה להחזרה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים זה לא קשור לעצם ההחזרה
פרופ` דוד בידר31/01/2022זה לא קשור לעצם ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הריון על פי הערכים?גלי30/01/2022
היי רציתי לדעת האם יש הריון בבקשה )הבדיקה התבצעה הרבה לפני תאריך קבלת הווסת ואין לי איחור. אני 8 ימים מיום קבלת המחזור והוא בן 28 ימים(
Fsh 2.4
Estradiol 575
פרוגסטרון 69
Lh 3.7
Hcg קטן מ2
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ערכים להריון
גלי30/01/2022סליחה. הבדיקה בוצעה היום, 20 יום לאחר קבלת המחזור ולא כפי שכתבתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
פרופ` דוד בידר31/01/2022אין הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)