מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתאם e2 וזקיקים קטניםללי07/11/2021
היי
עשיתי היום בדיקות. פרוג נמוך מ2. E2 4600. שני זקיקים בגודל 11. אחד בגודל 13 ואחד בגודל 14.
האם הe2 מרמז על כך שיש עוד זקיקים קטנים שיתפתחו בימים הקרובים? האם ניתן לשער כמה בערך יתווספו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת האסטרוגן די גבוהה ואינה מתאימה למספר הזקיקים
פרופ` דוד בידר08/11/2021רמת האסטרוגן די גבוהה אינה מתאימה למספר הזקיקים שאת מציינת.
אי אפשר לשער כמה זקיקים טובים , מעל 16 מ״מ ,יתווספו ,וצריך אחרי יומיים ,לראות שוב מה המצב בבדיקות דם ואולטרה סאונד כדי לשער מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם רק זקיקים שיומיים לפני השאיבה הגיעו לגודל
ללי08/11/2021תודה על התשובה. יש לי עוד 2 שאלות:
1. האם רק זקיקים שיומיים לפני השאיבה הגיעו לגודל 16 הביציות יכולות להיות מופרות?
2. האם זה נורמלי שהרופא נתן לי הוראה לרדת בבת אחת מ450 ל250? ומה זה עלול לגרום לביציות או לזקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים מעל 16 מ"מ נחשבות כטובות לשאיבה
פרופ` דוד בידר09/11/2021זקיקים מעל 16 מ״מ נחשבות כטובות לשאיבה.
הרופא הוריד מינון עקב עליה גבוהה של האסטרוגן בנוכחות זקיקים קטנים, אפשר לעשות כך ולראות איך בגירויי מתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוחה שהמדידה נכונה כי לפני יומיים הם היו
ללי09/11/2021יומיים אחרי הבדיקה הקודמת
זקיקים בגדלים 9,10,10,11,13
וכן 18 18שאני לא בטוחה שהמדידה נכונה כי לםני יומיים הם היו 10 ו13.
E2 -8600. האם זה כבר כן תואם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאסטרוגן גבוה ורק שני זקיקים גדולים
פרופ` דוד בידר09/11/2021האסטרוגן גבוה ורק שני זקיקים גדולים ,לכן יש להמשיך גירוי עד שיהיו זקיקים נוספים ולגרום לביוץ רק על ידי דקפפטיל.
הרמה נובעת מזקיקים קטנים, וברמת דם כזו היו כבר צריך להיות הרבה זקיקים גדולים ,אלא שזו התגובה שלך ויש ללכת לפי מה שכתבתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בפרוטוקול ארוך ויתכן בגלל זה הכול גדל לאט
ללי09/11/2021תודה על התשובות.
אני בפרוטוקול ארוך. יתכן שבגלל זה הכל גודל לאט?
יש סכוי שאם נחכה ונחכה רק נפספס את הגדולים וקטנים לא יגדלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם קיבלת דקפפטיל ארוך טווח
פרופ` דוד בידר09/11/2021אם קיבלת דקפפטיל ארוך טווח בזריקה אחת אז יש בעיה….
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בזריקה אחת אלא כל יום זריקה של דקפפטיל אחד
ללי09/11/2021יש סכוי לסבב או שזה נישב שהוא תקוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבב
פרופ` דוד בידר11/11/2021יש סיכויי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם וגינלי גרם לשינוי בכל אזור הנרתיקשאלה07/11/2021
שלום רב, אסטרופם וגינלי גרם לשינוי בכל אזור הנרתיק לכהה יותר, האם ידוע על תופעה זאת, האם זה מסוכן והאם זה הפיך? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ` דוד בידר07/11/2021זה לא מסוכן אבל לא מכיר שזה עושה יותר כהה.
צריך להיבדק כדי להבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מדללי דם טבעייםתמי06/11/2021
שלום, למי שצריכה קרטיה- בגלל pfo , אין קרישיות יתר-
אבל הקרטיה גורם לה לטנטון האם יש מדללי דם טבעיים ואפקטיביים שאתם מכירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר07/11/2021לא מכיר מדללי דם טבעיים אפקטיביים ממש.
טוענים, למשל, שביין אדום יש אנזים שעוזר לקרישיות
אך בגדול , פרט לתרופות, אני לא חושב.
קרטיה הוא לא מדלל דם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור בכמעט 10 ימיםנירית06/11/2021
שלום, אני בת 42. מנובמבר שנה שעברה התחלתח טיפולי ivf בהם נכנסתי פעמיים להריון ופעמיים הפלה נדחית שבנקבותיה גרידה ב22 לאוגוסט עברתי את הגרידה האחרונה ולאחר 6 שבועות, כלומר ב 30.9 קיבלתי מחזור. מאז לא קיבלתי מחזור, היום ה 5.11 אני כבר בערך ב 8 ימי איחור. המחזור שלי תמיד היה סדיר בין 28-30 ימים. עשיתי שתי בדיקות ביתיות שליליות ובדיקת דם לפני יומיים עם תשובה שלילית אני בלחץ מטורף ואפילו חוששת שאני לא אבייץ יותר. הרופא שלי אמר לחכות עד יום ראשוו ואם לא אקבל להגיע אליו. יש לי סיבה להיות רגועה? חשוב לי לציין שבשבוע האחרון עברנו דירה אבל לא מרגישה לחץ שונב, דווקא הלחץ הוא מכך שאני לא מקבלת. אשמח לחוות דעתך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ` דוד בידר06/11/2021יש לבצע בדיקת דם לאסטרוגן, פרוגסטרון, FSH ו LH
ואז נגיד לך בדיוק מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי tsh גבוהים משפיע על כניסה להריוןיארה06/11/2021
האם לדעתך ערכי tsh גבוהים יכולים לעקב היריון כי אני מאז שנה אני מנסה להכנס להריון ולא מצליחים והכל אצלי בבדיקות דם והרמונים תקינים ולבעלי גם ובדיקת זרע תקינה ..מדובר במחזור סדיר ולקחתי כדורי אלטרוקסין 50 וחזר לערך תקין המלצת רופא משפחה לקחת כדור יום כן ויום לא לשמור על הערך שיהיה בנורמל ועד עכשיו אני לא נכנסת להריון מה אפשר לעשות במצב שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי
פרופ` דוד בידר06/11/2021הסיבה היא לא בגללה TSH הגבוה.
האם היית פעם בהריון?
במידה ולא יש לטפל לפי פרוטוקול של עקרות לא בורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ביוץ לאחר בדיקת pap
יארה06/11/2021עשיתי בדיקת pap והיה תקין עשיתי גם אולטרסאונד הרבה פעמים והיה לי ביוץ חזק והכל היה תקין.. אף פעם לא נכנסתי להריון ולא הייתי יודעת מתי יש לי ביוץ אז נתנו לי מכשיר בודק את החום והוא מעדכן אותי מתי הביוץ
Tvus רחם במראה תקין רירית פוליקולרית סדירה שחלות במראה תקין עם afc תקין זקיק ל 13 מ״מ זה הייתה התוצאה מבדיקת אולטרסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבדיקה הייעודית המומלצת לקביעת האיכות ההורמונלית של הביוץ הנה בדיקה לפרוגסטרון כ-7 ימים לאחר הביוץ המשוער
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות גבוהותליאת05/11/2021
היי פרופסורים
עשיתי שקיפות עורפית us בשבוע 11 יצא תקין בבדיקות דם יצא שלייתי (HCG) גבוה 3.32 mom.
הרופא אמר לי ושזה אומר שאני צריכה להיות במעכב גבוה יותר. עדין לא עשיתי סקירה.
האם יש חשש לדאגה? אני ממש ממש לחוצה מזה מדובר בהריון מאוד יקר.
האם זה מצריך שמירת הריון ? האם יצאו לידות תקינות במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות
פרופ` דוד בידר05/11/2021הערך הגבוה של הורמון השיליתי לא ברור ולרוב זה לא מרמז על משהוא מסויים ולכן , באמת, יש רק לשים לב לעבור את כל הבדיקות הקיימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותמדלין05/11/2021
מדובר במחזור לא סדיר כ 30-35 ימים,
אני מנסה להכנס להריון כ 5 חודשים , השאלה האם יכול להיות שבמחזורים שאני מקבלת אין ביוץ ?
צורף להודעה פרופיל הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות
פרופ` דוד בידר05/11/2021הביוצים במצבך הם פחות טובים אך קיימים .
הפרופיל תקין ולגרום לביוץ טוב יעזור לך להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור ביוץ עם שחלות פוליציסטיות
מדלין06/11/2021איך אני יכולה לשפר את הביוץ אצלי במצב שחלות פוליציסטיות ? אני בת 24 שוקלת 53 ק״ג עם גובהה 162 .
האם לדעתך אני מבייצת כל חודש? או לפעמים אני מקבלת מחזור בלי ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר06/11/2021לפעמים הביוץ יכול להיות תקין ויותר יש ביוצים לא תקינים ואפשר על ידי כדורים לסדר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתלילך כהן04/11/2021
בת42 תעניינת בתרומת ביצית מחול
האם מלבד התשלום שמועבר יש מיסים גבוהים שצריכים לשלם ואם כן מה מה גובה המס עבור תרומת ביציות במסלול רגיל ? וכמה עוברים מקבלים במסלול זה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
פרופ` דוד בידר04/11/2021אין שום מיסים.
לעניין העוברים תלוי להיכן פונה.
אנחנו מבטיחים 5 יום 5, בלסטו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
לילך כהן05/11/2021מה הסיכויים להרות עם בלסטו יום 5 באחוזים לגילי ?האים הנשים שתורמות אצלכם בריאות ונבדקות למחלות גנטיות? ואיך המראה האם יפות או שכל אחת יכולה לבוא לתרום גם אם המראה שלה לא משהו???? ומה ההבדלים בין החזרת עובר ביום 3/4/5 ? הורים זה עובר קפוא או טרי? מה עדיף ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר05/11/2021אם מצב הרחם תקין הסיכויים בהחזרת עובר יום 3 , 4 או חמש הם טובים ונעים סביב ה45-50%
התורמות שנבחרות הן טובות מאוד ואפשר לראות תמונה.
יש פיקוח משרד הבריאות שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מדללי דםשואלת04/11/2021
שלום, רציתי לדעת אם יש משהו אחר במקום קרטיה וקלקסן שמדלל דם ושמותר בהריון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלו התכשירים המותרים ושנמצאים בשימוש לפי הצורך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמי??חוששת מאוד04/11/2021
שלום רב,
בטא לאחר 5 ימי איחור במחזור -154
לאחר שבוע נוסף - 199 (שבוע 5)
לאחר עוד יומיים - 271 (שבוע 5+4)
לאחר עוד יומיים- 493 (שבוע 5+6)
בנוסף, כבר 6 ימים ישנם כתמים חומים אך אין דימום.
בבדיקת אולטרסאונד (שנערכה בשבוע 5) לא נימצא הריון ברחם וגם לא מחוץ לרחם.
האם העליה האיטית והלא תקינה בבטא בהכרח מעידה על הריון חוץ רחמי?
האם עדיין יש אפשרות שתתרחש הפלה טבעית ללא התערבות?
האם יש סיכוי להריון תקין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי יש לשלול בראש ובראשונה היריון חוץ רחמי,למרבה הצער לא נראה שיש סיכוי חהיריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' תודה רבה על המענה! רק עוד שאלה אחת...
חוששת מאוד06/11/2021כרגע הרופא אמר להמשיך במעקב של בדיקת בטא וכמו כן לבצע אולטרסאונד חוזר בשבוע הבא (בתקווה שהבטא תתאפס לבד).
האם טיפול שמרני מסוג זה הוא נכון לדעתך?
או שישנה סכנה ממשית לחיי וכדאי לפנות למיון?
(ברקע- הריון ספונטני, ללא שום ניתוחים, כרגע ללא כאבים וכמו כן נצפתה רירית עבה כך שהרופא אמר שיש סיכוי גבוהה להריון תוך רחמי לא תקין ולא בהכרח הריון חוץ רחמי).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל עוד שאין ממצאים ברורים או קליניקה המצביעה על סבירות גדולה חהיריון חוץ אחמי ניהול המקרה הנו שמרני ככל האפשר,מרבית המקרים נפתרים מעצמם עם ספיגת ההיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ההריון התגלה כתקין? (מחזיקה אצבעות)
אנונימית14/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נרווה לטוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח זמן בין אוביטרל לשאיבה חייב להיות 36 שעות?רוית04/11/2021
שלום. לפי השעות שהרופא נתן לי בין הזרקת האוביטרל לשאיבה יעברו 35 שעות ולא 36. האם זה קריטי? זה יגרום לביציות להיות פחות איכותיות? וכמו כן, אם אני רוצה להקדים את השאיבה אפשר לעשות שאיבה אחרי 34 שעות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טווח
פרופ` דוד בידר04/11/2021אפשר גם 34 וגם 35 אחרי אוביטרל לעשות שאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוית04/11/2021אז למה יש המלצה לעשות אחרי עובר 36 שעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד בידר04/11/2021במחקרים רבים הראו שהזמנים שציינתי נכונים אך השתרש זמן 36 שעות
כמקובל יותר ורצוי יותר לטיפולי הפריה וכי הזמן הזה מתאים ביותר לבשלות הביצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי התוצאותשאלות03/11/2021
שלום רב, התחלתי אסטרופם אחד בלילה וגינלי .
לפני הטיפול (החזרת מוקפא גיל המעבר).
e2-14.7
P- 0.30
Lh- 50.4
רירית 2-3
שרירן פונדלי 24 ממ
כיום אחרי 10 ימים-
E2-1131.5
P- 0.36
Lh- 34.3
רירית סדירה 6.2-6.3
שרירן פונדלי 27*27
מה דעתך על התוצאות? כמה לדעתך אצטרך להמשיך עד להחזרה?
האם בגיל המעבר הסיכוי טוב?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עד לשלב זה הכול תקין,אולם הרירית אינה עבה מספיק יש להגדיל את מינון האסטרוגן ולצפות להתעבות נוספת של הרירית שתתאים למתן פרוגסטרון ולהחזרת עובר בהתאם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתך על הסיכוי באחוזים בגיל המעבר
שאלה03/11/2021תודה על המענה המהיר, מה דעתך על הסיכוי באחוזים בגיל המעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסיכו בעובר איכותי מתרומת ביציות עשוי להיות בגבולות ה-30%
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה וזריקת אביטרלמלאך03/11/2021
אני בריאה ללא בעיות פוריות ויש לי 3 בנות. עשיתי השבחת זרע והפרדה למין זכר ולאחר מכן הזרעה
ביום שישי לקחת זריקת אביטרל לאחר טיפול בכדורי אקקלומין . יום למחרת אחר 20 שעות היה 2 קווים בבדיקת ביוץ. ההזרעה בוצעה יום למחרת ביום ראשון בבוקר( לאחר הפרדת הזרע) .
אני 4 ימים אחרי ההזרעה ומאז ההזרעה אני מרגישה גלי חום, עייפות, בחילות, חום השחר שהתחיל בביוץ ומלווה אותי עד היום. דקירות באזור הנרתיק.
האם זה נורמלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול נראה בטווח הסבירות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות מוגדלות לאחר שאיבההריונית03/11/2021
היי
אני כעת שבוע 10+3 להריון ivf שהתחיל בהחזרת עובר טרי.
כבר 3 פעמים שאני עוברת אולטרסאונדים ורואים אצלי שהשחלות מוגדלות, כנראה בשל השאיבה המאד מאסיבית שעברתי.
שאלתי היא מתי זה אמור להסתדר? עברו חודשיים פחות יומיים מהשאיבה...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדבר עשוי להתאפס עם הזמן,לטעמי בשלב זה אינך צריכה להיות מוטרדת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה!
הריונית03/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי הרירית.Michal03/11/2021
האם אפשר לבדוק עובי הרירית לפני החזרת העובר בבדיקה אולטרסאונד בטני בשל קושי? תודה
אין מניעה לבדוק עובי רירית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובי הרירית בבדיקה חיצונית
Michal03/11/2021לא הבנתי את התשובה
האם אפשרי? לבדוק עובי הרירית בבדיקה חיצונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשרי?
Michal05/11/2021האם אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובי
פרופ` דוד בידר05/11/2021אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)