מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות דםהילה08/03/2010
שלום,
השבוע הייתי בפעם הראשונה אצל רופא פוריות בעקבות חוסר ביוץ , הרופא שלח אותי לעשות בדיקות דם ראשוניות ומקיפות , עשיתי את כל הבדיקות מה שקרה זה שבמהלך הבדיקות הייתי חולה (דלקת אזניים ודלקת גרון )ונטלתי אנטביוטיקה יש כבר תוצאות והן נראות תקינות למעט כולסטרול מעט גבוה והc-reactive protein שגם יצא טיפה גבוה
האם המחלה והאנטביוטיקה יכולות להשפיע על הבדיקות ? האם יש צורך לחזור על הבדיקות?
אודה לעזרכתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך לחזור על בדיקות
פרופ' אלכס סימון08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בנרתיקיעל08/03/2010
שלום!
טופלתי בגונאל F, צטרוצייד ואוביטרל.
ביומיים האחרונים הרגשתי כאבים בנרתיק (כאבים משמעותיים בזמן החדירה).
לאורך היום, (היום לאחר הזרעה)
מיחוש וכאב מידי פעם.
האם זו תופעה מוכרת כתוצאה מהטיפול?
מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מניח שהכאב יחלוף מאליו
פרופ' אלכס סימון08/03/2010נובע משינויים הורמונאליים לאחר ביוץ. ניתן להשתמש בפמינה או ג'ל KY להקל בקיום יחסים. אולם לא בזמן הביוץ אז לא מומלץ להשתמש בחומרי סיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותלילך08/03/2010
1. האם יש עניין להימנע מיחסי מין לפני שאיבה?
2. מה המשמעות של E-2 - בתוצאה של 4328.0 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות
פרופ' שחר קול08/03/20101. כן, השחלות גדולות ופגיעות.
2. יש לדעת היחידות: פיקומול לליטר או פיקוגרם למיליליטר. יש לדעת הממצא בבדיקת א.ס.
למספר עצמו, ללא ההקשרים הרפואיים, אין משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אחדד את השאלות
לילך08/03/2010תודה.
1. אני טובלת במקוה אחרי 12 ימים של טהרה ובעוד כשבוע בערך אני צריכה לעבור בעז"ה את השאיבה. כמה זמן לפני רצוי להימנע מיחסים?
2. 4328.08 pmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - הסתדרתי - אין צורך בתשובה
לילך09/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ואסטרוגןדנה08/03/2010
אני קצת מבואסת..היום שבוע מהחזרת עוברים,שאיבה לפני 10ימים והתחילו לי הפרשות לבנות מימיות.שמתי לב כשזה קורה בסוף התוצאה שלילית,האם ההפרשות האלו נובעות מהירידה באסטרוגן?,אני גם נתמכת בקרינון אבל עד היום לא הייתה שום הפרשה מימית אז אני יודעת שזה לא מזה.
אם אפשר לשאול האסטרוגן עולה לקראת הביוץ אחר כך יורד,מתי הוא מתחיל לעלות שוב?מרגע ההפריה או ההשתרשות?
אוץ אני אשדתגע עד יום שישי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם...
דנה08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרוגן עולה לאחר ההשרשה
פרופ' אלכס סימון08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להיריוןענת08/03/2010
שלום,
אני עוברת טיפולי הזרעות עם ביוץ טבעי (למעט זריקת אוביטרל לתזמון הביוץ).
בתאריך 19/02/2010 הזרקתי אוביטרל, בתאריך 20/02/2010 קיימנו יחסים רגילים וביום 21/02/2010 ביצעתי השבחת זרע והזרעה תוך רחמית.
היום 08/03/2010 (כ-16 יום לאחר ההזרעה וביום ה-35 למחזור) ביצעתי בדיקת דם להריון והתוצאה יצאה ערך בטא: 24.63 כאשר יש לי כבר איחור של 4 ימים(ממוצע מחזור 29-31 ימים) משום מה על פי הטבלה של קופ"ח מאוחדת תוצאה חיובית זה רק מעל 25.
האם ייתכן ואני בהריון.??
אודה לתשובה בדחיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
פרופ' שחר קול08/03/2010כן, מתחיל הריון, רצוי מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ענת08/03/2010ראשית, תודה על המענה המהיר.
לא ציינתי שביום שישי האחרון בתאריך 05/03/2010 בבדיקת הריון ביתית נצפה פס חלש חלש ויום למחרת הוא נעלם.
לאור הבטא הנמוכה מאוד והיעלמות הפס מבדיקת ההריון הביתית, הייתכן ומדובר בהריון כימי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלה לא נענתה, זריקת אוביטרל ווסתטלי08/03/2010
שלום.
קיבלתי זריקת אוביטרל ביום 16 למחזור ( ב- 18.02 )כשזקיק מוביל היה 22 מ"מ. תוצאת פרוגסטרון ביום 21 למחזור היתה 45.
כעבור כ-18יום מהזריקה התחילו מעט הפרשות חומות ואי נוחות קלה בבטן (כמה שאני מבינה, זה ירידה בפרוגסטרון והגעה של וסת היום-מחר). בטא אתמול- 17 ימים מהזריקה- שלילית.
השאלה היא כזאת- אם לעשות חישוב על מנת לאתר את יום הביוץ שהיה, יוצא לי שביוץ היה כ- 4ימים ואולי אפילו יותר מזריקת אוביטרל- האים זה אכן נכון?
האים יכול להיות מצב שביוץ התרחש כ-36-40 שעות מזריקת אוביטרל אבל וסת מגיעה עם איחור של כמה ימים? מהן הסיבות לכך?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' שחר קול08/03/2010יש לדעת בדיוק איזה טיפול תרופתי קיבלת לפני הביוץ או האם מחזור טבעי?
ביוץ מתרחש כ - 40 שעות לאחר מתן האוביטרל.
אם יש איחור בוסת יש לברר אולי נוצר הריון כימי שהחזיק מעמד ימים ספורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני הריוןנסיה08/03/2010
שלום,
האם בהכרח האישה תחוש "סימני הריון" למיניהם בשלבים המאוד ראשונים של ההריון?
חזה כואב, עייפות, בחילות וכו'?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם....
דנה08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהרווית08/03/2010
היי ד"ר
אני לאחר IVF ראשון שנכשל(בדיקת דם שלילית), ביום 10 להחזרת עובר (נשאבו 3 ביציות אחת הופרתה)קיבלתי ווסת שנמשכה 3 ימים והקדימה בחמישה ימים מהמחזור הרגיל.
מהיום השמיני למחזור החלו להופיע לי כתמים והפרשות חומות מלווים בכאבים בצד הימני של הבטן התחתונה. מה זה יכול להיות? קבעתי תור לרופא המטפל אבל אני ממש לחוצה...
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל הפרעה הורמונאלית
פרופ' אלכס סימון08/03/2010שיכולה להופיע חודש לאחר טיפול הפריה. או שבחודש הנוכחי הביוץ אינו מתקיים בצורה רגילה. ממליץ על קול ובדיקת הורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון לפני בטאחוה08/03/2010
אני לא מעשנת כשנתיים. יומיים לפני שקיבלתי בטא חיובית (86), היו לי הכתמות, וברוב ייאושי עישנתי כעשר סיגריות. אני מטופלת בקלקסן בגלל קרישיות. חוץ מההכאה על חטא שאני עושה לעצמי, שאלתי היא האם החצי חפיסה שעישנתי עכשו מסכנת את המשך ההריון?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ב24/2עדי08/03/2010
עשיתי החזרה של 2 עוברים ב24/2 אני כבר ממש לחוצה בדאי לעשות מחר בדיקה ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כדאי לך...
יסמין08/03/2010עדי, מניסיון אל תעשי, גם אני עשיתי בדיקה ביתית אחרי 9 ימים והתשובה היתה שלילית ועד לבדיקת דם היתי פשוט חסרת מצב רוח כי היתי בטוחה שאני לא והכנסתי לעצמי לראש שלא ובסוף יצא חיובי ביותר ......
בהצלחה הסבלנות משתלמת:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כדאי לך...
יסמין08/03/2010עדי, מניסיון אל תעשי, גם אני עשיתי בדיקה ביתית אחרי 9 ימים והתשובה היתה שלילית ועד לבדיקת דם היתי פשוט חסרת מצב רוח כי היתי בטוחה שאני לא והכנסתי לעצמי לראש שלא ובסוף יצא חיובי ביותר ......
בהצלחה הסבלנות משתלמת:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כדאי לך...
בהצלחה הסבלנות משתלמת:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי "שאלות נפוצות"
פרופ' שחר קול08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עדי08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגבי בדיקה ביתית
שיר08/03/2010הי,
שמי שיר.
לפני שבוע שאלתי בדיוק את השאלה שלך, לא המליצו לי על בדיקה ביתית בגלל האוביטרל.
גיליתי למחרת שאני בהריון. בטא יפה מאד ומאז הכול בסדר.
תתאפקי עוד קצת והמון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לחכות?
דנה08/03/2010את כבר 12 יום מההחזרה,למה את לא עושה בדיקת דם?
אני הייתי משתגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהאנונימי08/03/2010
שלום
ברצוני לשאול מתי מבצעים את הבדיקה יש לי חשד לפוליפ ורופא הפנה אותי להיסטרוסקופיה אבחנתית האם בבדיקה זו יוציאו לי את הפוליפ אם יראו שאכן הוא קיים
אני קצת מבולבלת הקשרתי לשני מקומות לקבוע תור כמה שיותר קרוב אז במקום אחד אמרו לי שצריך לבצע מיד אחרי הוסת וזו בדיקה ללא הרדמה
ובמקום השני קבעו לי בעוד שבועיים עם הרדמה מקומית
האם הבדיקה לא אמורה להתבצע אותו דבר בשני מכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרו
פרופ' אלכס סימון08/03/2010בדרך כלל אין צורך בהרדמה או לעיתים הרדמה מקומית פשוטה.
הבדיקה לאימות הממצא שנמצא כעל קול. אם אומנם מתאמת כי יש פוליפ יפנו אותך לכריתה שלו בהרדמה.
את הבדיקה האבחנתית מבצעים מספר ימים לאחר תום הוסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות פריוןטליה08/03/2010
שלום,
אני בת 37 שני ילדים. הריון אחד ספונטני והשני (בגיל 31) דרך טיפול אחד עם כדורי איקקלומין וזריקת כוריגון.
כבר שנה מנסה להרות. בשלושה חודשים הראשונים טופלתי עם איקקלומין ומאחר והטיפול לא הצליח הועברתי לזריקות מנופור (סבב ראשון 23 ימים עם אמפולה אחת) וזריקת ביוץ אוביטרל. הזריקה ניתנה לי כשהזקיק היה בגודל 18 מ"מ. גם טיפול זה לא הצליח וקיבלתי מחזור.
עכשיו התחלתי סבב שני חדש של זריקות מונופור בכמות של 112.5 (כמעט שתי אמפולות) ביום. ומעקב זקיקים ובהמשך זריקת אוביטרל.
שאלתי:
1. האם ניתן לי אוביטרל מוקדם מדי? האם הביצית לא היתה מספיק מוכנה? בהריון השני ניתן לי כוריגון שהזקיק הגיע לגודל 20 מ"מ ועכשיו ניתן לי בגודל 18 מ"מ. האם הרופאה עשתה טעות בחישוב?
2. איך קורה אחרי שתי לידות שיש קושי להיכנס להריון גם עם טיפולים ככדורים וזריקות?
3. הזרע של בעלי תקין, איך ניתן לדעת אם הביצית שלי תקינה? הרופאה אמרה לפי בדיקות הדם שאין לי בעיה לייצר ביציות? למה הכוונה?
4. כמה זמן לחכות, במיוחד בגילי, עד לטיפול ב IVF ?
5. איזה בדיקות נוספות עלי לבצע?
אשמח לעזרתכם. אני מאוד מיואשת מהכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות להרות
פרופ' אלכס סימון08/03/20101. ככל שהגיל עולה שיעורי ההריון למחזור טבעי או עם טיפול יורדים
2. איני מבקר טיפולים של רופאים אחרים. אני סומך על הרופא שהחליט נכון
3. הביציות שלך תקינותלגילך. הן בוודאי פחות איכותיות מזמן היותך בת 31. הן בוודאי טובות יותר מאלו כשתגיעי לגיל 40. לא ניתן לבדוק את איכות הביציות.
נשים רבות נכנסות להריון בגיל 37. רק זה אורך יותר זמן לעיתים
4. IVF אינו פיתרון לכל בעיות הפוריות ואינו מצליח ב 100% . יש לו גם חסרונות. הטיפול אותו את מקבלת מקובל בהחלט להתבצע לפני שפונים להפריה. ויש בו הצלחה יותר מאשר IVF בגילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ???נסיה08/03/2010
שלום רב,
בעלת שחלות פוליציסטיות וביוצים לא סדירים...
ב- 24.2.10 בדיקת דם - פרוגסטרון 13.9
ב- 3.3.10 בדיקת דם - פרוגסטרון 124.2
האם ניתן להניח כי הביוץ היה לפני ה- 24.2 ? או שמא הביוץ היה בין 2 התאריכים המצוינים מעלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אשמח לתשובה - תודה מראש!!!!
נסיה08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה ביוץ לפני 24
פרופ' אלכס סימון08/03/2010אם אין וסת כדאי לך לבצע בדיקה להריון. וספרי לנו מה גילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אשמח לתשובה - תודה מראש!!!!
נסיה08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש נואשתביבי08/03/2010
אז שוב להזכיר:בת 44 פרוטוקולים די ארוכים,ועשיו 7 אמפולות מנוגון אתמול ב us יום 7 למחזור רק זקיק אחד האם עדיין יכולים להתווסף עוד?בדיקות הדם היו נמוכות,האחות אמרה שזה מוקדם עדיין.בחודשים קודמים ביום העשירי היו 2 ביציות בגודל יפה.יתכן שהמנוגון בלבד לא טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ביבי
פרופ' אלכס סימון08/03/2010מדובר בתגובה ירודה של השחלות. לעיתים הן תגבנה לזקיק אחד או שניים ועיתים לא תגבנה כלל. צריך לראות מה החודש יקרה. מנוגון הוא לגעתי טיפול הבחירה אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשני08/03/2010
ד"ר
אני שבועיים וחצי אחרי החזרה עם תשובה חיובית
היום התקלחתי בדיוק לכמה שניות בטעות עם מים רותחים ומיד סגרתי.
האם יכול להגרם נזק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)