מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דופק עוברחיובית04/03/2010
שלום דר'
ביצעתי הזרעה + השבחה ב - 2/2/10 לאחר סבב טבעי ( ללא הורמונים) .
היום שבוע 6 + 2 ביצעתי אולטרסאונד ראשון אך עדיין לא נצפה דופק , למרות שהטכנאית אמרה כי אם מתקרבים יש תחילת דופק אך איטי מאוד אך לא רצתה לציין זאת . ואמרה לי לבוא בעוד שבוע .
להלן התוצאות :
מס' שק :1 מס' עובר :1 קוטר :18 שבוע: 6+1
לגבי עובר : 1. שק חלמון : כן . קוטר :2.2 , סי.אר,אל - 2.2 . שבוע :5+5
שחלה ימנית:נצפתה מירקם תקין
שחלה שמאלית נצפתה , בתוכה גופיף צהוב הריוני .26 מ"מ , 22 מ"מ
אין נוזל בדוגלאס
באופן כללי : הטכנאית אמרה כי זה הריון צעיר .
מה דעתך דר'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטכנאית צודקת
פרופ' שחר קול04/03/2010יש לבוא לביקורת עוד שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רמירב04/03/2010
שבועיים אחרי שאיבה בטא 151
יומיים אחרי בטא 393
1.תקין?
2.בבי"ח לא ביקשו יותר בדיקות בטא אלא US עוד שבועיים?הגיוני?
3.מה רואים כבר בעוד שבועיים?
4.הגיוני להמשיך עם הקרינון עד ה -US?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול04/03/20101. כן
2. כן
3. שק הריון, אולי גם עובר.
4. תלוי ברמת הפרוגסטרון והאסטרדיול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלא מוכפלת ממשקרן04/03/2010
שלום. אחרי הפרית מבחנהמ ביום ה13 לאחר החזרה בטא 52. ביום ה15 בטא 83. ביום ה19 בטא 247. האם תקין ואם לא מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות. קיימת עליה אך לא הכפלה. הריון או לא?א? מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול04/03/2010הריון, אך יש מקום למעקב צמוד לגבי תקינות ומיקום ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
קרן04/03/2010יתכן שהריון כימי או הריון חוץ רחמי?י? מה ניתנ לעשות במידה וכן. מתי לבדוק תקינות ובאיזה בדיקה. ההחזרה בוצעה ב12 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי עזרה מבקשת עזרהעדי04/03/2010
אני 9 ימים אחרי החזרה וכבר יומיים יש לי כאבי בטן כמו לפני מחזור
מה זה אומר? אני צריכה להתחיל לדאוג או שזה לא אומר כלום בבקשה תעזרו לי!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול04/03/2010לא ניתן לקבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שיר04/03/2010הי, אתמול הודיעו לי על תוצאה חיובית, למעלהמ- 5 ימים היו לי כאבים בבטן תחתונה שממשיכים, סימן טוב...בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
פרופ' אלכס סימון05/03/2010אין להם משמעות. יתכן ונובעים מהגדלה של השחלות ואין הן מעידות מאומה על בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך סופרים את השבועות?לילך04/03/2010
היי
ההחזרת עוברים התבצעה בתאריך 16/1 , שאלתי איך אני סופרת את מס' השבוע שאני נימצאת כרגע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול04/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה שחלתיתטליה04/03/2010
אני בטיפולי IVF ולפי בדיקות הדם והאולטראסאונד נאמר לי שלרוב הנשים יש 400.000 ביציות ברזרבה השחלתית ולי יש כפול. האם זה בסדר? והאם זה לא יפריע לטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזרבה שחלתית
טליה04/03/2010מהי רזרבה שחלתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה שלום
פרופ' שחר קול04/03/2010אם יש לך רזרבה כפולה זה רק עשוי לשפר את מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש - מיגרנהקרן04/03/2010
שלום רב,
רציתי לדעת באיזה כדור אוכל להשתמש כשיש לי כאבי ראש מאד חזקים(מיגרנות)
אני בשבוע 6.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל תשובה??
קרן05/03/2010בעניין כאבי הראש..באיזה כדור אוכל להשתמש..?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקמול
פרופ' אלכס סימון05/03/20102 כדורים ביחד עד שלש פעמים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור לאחר הפסקה שימוש במדבקרחל04/03/2010
שלום,
בת 25 בריאה, במשך כמעט שלוש שנים השתמשתי במדבקות מסוג אוורה למניעת הריון,
ב30 בדצמבר קיבלתי מחזור אחרון ולא שמתי מדבקה מאז, וגם לא קבלתי מחזור מאז, בדקתי עם מקל לבדיקת הריון היום בבוקר(לא פעם ראשונה מאז) ונאדה....
מזה יכול להיות???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית ביוץ??
פרופ' שחר קול04/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשזה אומר?
רחל07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שאין לך ביוץ לכן אין
טלי07/03/2010מחזור. זה קורה, במיוחד אצל בנות עם שחלות פוליציסטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בודקים את זה?
רחל08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושים בדיקות דם לפרופיל הורמונלי
טלי08/03/2010ביום השלישי למחזור ורמת פרוגסטרון ביום 21 למחזור ונבדקים ע"י גניקולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מוזרות בבדיקותרונית1234504/03/2010
אני בת 40, רווקה, ללא ילדים, ללא הריונות בעבר. ב-2003 השחלה השמאלית נכרתה בחלקה בעקבות ציסטה ומאז מופיע זקיק מוביל בשחלה הימנית. ברחם יש 3 מיומות קטנות שפונות כלפי חוץ. לפי צילום הרחם, הוא תקין. עובי הרירית תמיד תקין.המחזור סדיר בדרך כלל, ונמשך 3 ימים, מדי 26-30 יום. רמות ה-FSH היו 25, ובהמשך 16. בעקבות טיפול בדיקור סיני, הרמה ירדה ל-12. בפברואר, ה-FSH של המחזור שהחל ב-30.1 והסתיים ב-1.2, היה 4.1 וה-LH 3.3. האסטרוגן לא נבדק (בשל חוסר מודעות שלי), אך ב-2.2 הגיע ל-611 וה-P היה 2.2.
טיפול במנוגון וסטרוטייד,במחזור שהיה ב- 30.1-1.2, הניב זקיק אחד של 17 מ"מ עובי הרירית 10, ורמות ה-E וה-P היו בקירוב כ-450 וכ-3 בהתאמה, ועברתי הזרעות בבנק הזרע ב-8.2.10 וב-9.2.10. בהמשך, ב-17.2-20.2, דיממתי, והרופא קבע שמדובר במחזור ולא בדימום השרשה. הרופא החליט להפסיק את התרופות והמשכתי בבדיקות באופן טבעי.
בבדיקה ב-22.2, היו הנתונים הבאים: E -981, P -1 , עובי הרירית:8, גודל הזקיק : 18. לדברי הטכנאית: זקיק צהוב, מספר זקיקים קטנים בשמאל.
ב-25.2 -יום 6 למחזור E: -1529, P -3 , עובי הרירית:11, גודל הזקיק: 25.
ב-26.2 -יום 7 למחזור:: E -1142, P -3.8 , עובי הרירית:10, גודל הזקיק ה:23. ללא נוזל חופשי באגן.
ב-28.2 -יום 9 למחזור:: E -425, P -6.1 , עובי הרירית:10.2. בשחלה השמאלית ובימנית נצפו מספר זקיקים קטנים-בכל אחת. נצפו שאריות גופיף צהוב.
ב-3.3. – יום 14 למחזור: E -484, P -14.5 , עובי הרירית:10, סדירה ללא נוזל דוגלס. בשחלה הימנית נצפו מספר החזרים מעט עכורים עד קוטר 14 מ"מ. בשמאלית נצפו מספר זקיקים קטנים. לדברי הטכנאית: שאריות גופיף צהוב או ציסטה.
המצב הזה נראה לי מוזר.
שאלות:
1. הגופיף הצהוב הופיע, אך אין נוזל דוגלס. האם הופעת הגופיף הצהוב מעידה על ביוץ? מהי המשמעות שאין נוזל דוגלס?
2. ה-FSH תקין, אך מנגד, מיד לאחר סיום המחזור רמת האסטרוגן הייתה 611. כיצד יש להתייחס לכך?
3. מה ההסבר לכך שכיום רמת הפרוגסטרון היא 14.5 ומשמעותה שהיה ביוץ, בהמשך לעלייה מתמשכת? האם מדובר ב"רמאות עצמית" של הגוף?
4. באם הממצאים תקינים, האם המשמעות היא שהביוץ התרחש בין ה-25-26?
5. מהי משמעות ההחזרים העכורים? האם אני סובלת בעצם מאנדומטריוזיס, למרות היעדר התסמינים ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על תשובה. זה דחוף לי.
רונית1234504/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה כתוב אך כלום לא מוזר
פרופ' אלכס סימון04/03/2010היה לך ביוץ ב- 27/2/2010 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחר IVF ושימוש באנדומטריןמיכל03/03/2010
שלום
1. אני לאחר IVF שלישי. הוחזרו 2 עוברים ב - 23/2
מחדירה 3 פעמים ביום אנדומטרין
במשך השבוע הראשון מאז ההחזרה היתה לי הפרשה לבנה קבועה שנראית כמו משחה (נראה כמו שאריות של האנדומטרין )
מלפני יומיים ההפרשה שינתה צבע לקרם בז' (סליחה על התיאור הציורי).
אין כתמי דם, רק צבע אחיד שונה - אין דם בניגוב, רק שינוי בצבע ההפרשה
האם זה טבעי? או מעיד על מחזור שמתקרב
מקבלת גם אסטרופם*2 ביום לתמיכה, וכדור אחד ביום של סטרואידים
2. ראיתי שאתם עונים בתשובות על "דמם הריון" - מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
פרופ' שחר קול04/03/20101. שכיח מאוד. לא ניתן לדעת האם מעיד על הצלחה או לחלילה כישלון.
2. דימום בהיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשני03/03/2010
האם כאבי מחזור בשבוע 3+3 הם סבירים או שיש צורך לבדוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
פרופ' שחר קול04/03/2010לא ברור למה הכוונה שב' 3+3
כאבי מחזור הם שכיחים מאוד ולרוב אינם מצביעים על בעייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תרומת ביציתאורית03/03/2010
שלום רב,
אני בחורה בת 35, נשואה ללא ילדים.
די מוקדם (לפני ניסיונות כניסה להיריון) התגלתה אצלי בבדיקות הורמולניות ערכי FSH גבוהים משמע רזרבה שחלתית נמוכה.
רופא בכיר מאד השלכנו להתייעץ עימו לא שלל אפשרות של היריון ספונטני (=טען שכיוון שאני בת 35 ולא מבוגרת יותר, אזייש סיכויים גדולים יותר לביציות איכותיות ממה שנשאר...)
אך ככל, הנראה, הכיוון הבטוח ביותר להבטחת היריון הינה תרומת ביצית.
כתבתי הקדמה ארוכה לשאלה פשוטה - האם זמן ההמתנה לביצית הינה ארוכה? חודשים/שנים/שבועות/מיידי? ידוע לי שהתורמות הינן נשים שעוברות IVF.
ידוע שעומד לצאת ככל הנראה חוק שמתיר תרומת ביציות ללא קשר ל IVF או לתורמה מחו"ל.
האם יתכן שאני "סוחבת" בעיה של רזרבה שחלתית נמוכה משנות ה- 20? לציין שמחזורי חזרו להיות סדירים (לאחר שימוש במדבקות והפסקה..) ומקלון ביוץ מראה על עליה ברמת LH
פרוגרסיביות המצב ידועה לי.
בברכה ובתודה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית שלום
פרופ' שחר קול04/03/2010הרופא צודק. לא ניתן לשלול שיהיה הריון ספונטני.
תרומת ביציות אפשרית כיום רק מנשים שעוברות IVF בעצמן, לכן זה לא מעשי בארץ, ובדרך כלל התרומות מתבססות על נשים בחו"ל.
חוק הביציות החדש צפוי לעבור בכנסת, ולאחר גיבוש התקנות ע"י משרד הבריאות יאפשר תרומה יזומה מנשים בארץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- USמישהי2 -03/03/2010
שלום לכולם.
בתאריך 7.2 הוחזרו 2 עוברים. מאז ברוך השם הבטא גם עלתה יפה. אתמול , הלכנו לרופא והוא עשה בדיקת US וראה שק חלבון. הוא לא אמר אם יש דופק או האם בכלל הוא ניסה לבדוק דופק. מה שכן הוא אמר זה שיש לקבוע תור לעוד שבוע לבדיקת דופק עוברי. שאלתי היא:
1. איך אני יכולה לדעת האם באותה הבדיקה אכן נבדק דופק? האם זה מכשיר מיוחד שאפשר לתאר לי אותו בכדי שאוכל לדעת האם הוא בדק לי?
2. אני לפי יום ההחזרה בשבוע חמישי (תחילת החמישי). האם אפשר כבר כעת למצוא דופק עוברי?
3. האם יש סימנים שיכולים להרגיע אותי עד לבדיקה - סימנים שיכולים לסמן אם יש דופק לפני ה US? אני לחוצה ומרוטת עצבים ולכן מחפשת סממנים שיכולים להעיד על תקינות העובר או ההריון.........
תודה מראש לכל המתייחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.ס.
פרופ' שחר קול04/03/2010הרופא צודק.
דופק יופיע בעוד שבוע.
אין מקום לחששות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ואוביטרלמאיה03/03/2010
מהו ערך בטא שמעיד על היריון ביום שהוא 14 יום מההזרעה ו 7 ימים מאוביטרל שניתן לתמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך
פרופ' שחר קול04/03/2010כל ערך חיובי מחייב המשך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא03/03/2010
אני אחרי 2 מחזורים של איקקלומין ומחזור אחד של גונאל אפ עם הזרעות. שלושם (לפני המחזור) עשיתי בדיקת U.S לראות אם הכל בסדר. אמרו לי שהשחלות קצת מוגדלות ויש הרבה זקיקים (ציסטות) קטנים בשתי השחלות. היום קבלתי מחזור. השאלה-
1. האם במצב זה צריך לתת החודש לשחלות להרגע ולנוח או שאפשר להתחיל סיבוב נוסף של גונאל לצורך הזרעה?
2. האם U.S נוסף לאחר המחזור (סך הכל שלושה הימים) תבהיר את התמונה יותר טוב, שאולי הציסטות נעלמו עם המחזור והשחלות חזרו לגודל טבעי - כדאי לדעת אם אפשר להמשיך עם סיבוב נוסף של גונאל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד
ד''ר דוד ישי03/03/2010בעיקרון אני חושב שעדיף לעשות הפסקה של חודש בין טיפול לגרוי השחלות ובין הטיפול שאחריו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)